دوستان چطور میشه مکان انتن های bts رو پیدا کرد؟ مثلا تو ی منطقه جای انتن ها رو چطوری پیدا کنم و چطور بفهمم کدوم مال چه نسلیه؟ البته حدسی و تقریبی نه. کاملا gpsی بدونم کجا هستن. واسه تنطیم انتن گیرنده امواج لازم دارم. اپراتور جای دکل ها رو میده؟
Printable View
دوستان چطور میشه مکان انتن های bts رو پیدا کرد؟ مثلا تو ی منطقه جای انتن ها رو چطوری پیدا کنم و چطور بفهمم کدوم مال چه نسلیه؟ البته حدسی و تقریبی نه. کاملا gpsی بدونم کجا هستن. واسه تنطیم انتن گیرنده امواج لازم دارم. اپراتور جای دکل ها رو میده؟
برای بنده هم همین اتفاق افتادهنقل قول:
نقل قول:مطمنا درست تست نکردید شما .نقل قول:
و گرنه من با H+ معمولا بالای 500kb/s و با LTE یا همون 4G ... بالای یک مگ بر ثانیه
اینم دو تا تست ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم تِـسـت خواستید ... بگید تا بگیرم بدم .
بعد اینکه اکثر نقاط مشهد تقریبا پوشش LTE داره بعلاوه سرعت خیلی خوب
دوستان یک سوال فنی :
طرح دیتایی هست که بالای سه ماه باشه بهمراه تقریبا 1 گیگ ؟
برنامه open signal روی گوشی نصب کنیدنقل قول:
محل تقریبی آنتن ها رو مشخص میکنه
دوستان طرح شبانه ماهانه موجود نیست؟
یه چیز دیگه، امروز رفتم سیمکارت عادیم رو با 4G عوض کردم 10 تومن گرفت، آیا طبیعیه این قیمت؟
12 تومنه نه 10 ده تومننقل قول:
طبق اعلام سایت ایرانسل 7000 تومن هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای استفاده از خدمات 4G، ضروریست از سیمکارتهای دارای قابلیت نسل ۴ (USIM) استفاده کنید. بدین منظور میتوانید با مراجعه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سیمکارت فعلی خود را با پرداخت تنها ۷.۰۰۰ تومان (هزینه سیمکارت و خدمات) تعویض کرده و یا نسبت به خرید سیمکارت نسل ۴ اقدام نمایید. خرید سیمکارت نسل جدید که دارای ۲.۰۰۰ تومان اعتبار اولیه است، ١۰.۰۰۰ تومان هزینه خواهد داشت و از طریق سیستم یکپارچه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایرانسل نیز امکان پذیر است.
+
تست همین الان
نسل 3 ایرانسل
انتظار داشتم این موقع صبح پهنای باند 3G بیشتر از این حرفا باشه یا شاید من انتظارم بالاست
دوستان عزیز سلام بعد ماه ها اومدیم یه تست بزاریم دوستان ببینند.گرچه سرعت بالا نیست ولی میزاریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم نسل 4 سرور خارج [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسل 4 ایران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان یه سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
من جدیدا یه طرح یک ماهه 3 گیگ 13 تومنی فعال کردم و راضی کننده هست برام .
حالا میخوام چند روز یه بار یه طرح 5 گیگ 1 روزه ساعت 6 تا 12 صبح فعال کنم برای دانلود هام
حالا اگر این طرح 5 گیگی رو فعال کنم تو اون ساعت دانلود هام با این طرح جدید انجام میشه و طرح 3 گیگ یک ماهم دست نخورده باقی میمونه ؟
نکنه این طرح رو فعال کنم و این 3 گیگ طرح اصلیم هم به فنا بره ؟