داداش منم مخابرات مازندران دارم دقیقا همین اوضاع رو دارمنقل قول:
Printable View
داداش منم مخابرات مازندران دارم دقیقا همین اوضاع رو دارمنقل قول:
86 تومان عزیز . وایرلس 2048
نقل قول:
سلام بچه ها من امروز غروب نتم قطع شد یهو . کانکشن علامت تعجب اومده اما از طریق وای فای با موبایل وصل میشه فقط از توی خود کامپیوتر وصل نیست . چرا اینجوری شده زنگ هم زدم اندیشه گفتن خط وصله . یادمه دوستم هم اینطور شده بود یک سری کد یا ای پی زد و وصل شد ولی یادش نیست میشه کمک کنید . فقط از خود کامپیوتر وصل نمیشه از موبایل راحت وصله . ( ویندوز عوض کردم درست نشد)
بچه ها ما 2 ماهی هست که خانه رو عوض کردیم و سرویس جدید گرفتم (اندیشه). همون موقع هم فرم جمع آوری سرویس قبلی رو پر کردم, ولی بعد از 2 ماه وقتی وارد حسابم تو سایت میشم بازم تعداد سرویس رو زده 2 و اون شماره قبلی همچنان پابرجاست! لازم هست که از گزینه جمع آوری تو خود سایت هم اقدام کنم؟
سلام اینترنت مخابرات انزلی ساعت دانلود رایگان شبانش از چند تا چنده ؟
فرقي نداره ؛ ميتونيد جمع آوري كنيد ؛نقل قول:
چون هر 2 خط به اسم يك فرد هست اينطور شده .
سلام به همگی همشهری های عزیز و دوست داشتنی ، وضعیت اینترنت نا محدود مخابرات برا اونایی که دارن چطوره ؟ اگه من بخوام خطمو جمع کنم و بیام از مخابرات بگیرم چقدر طول میکشه حدودا ؟خط 3 هستم فکر نکنم مشکل پورت تو این خط داشته باشن برام پینک و سرعت باز کردن پیج ها خیلی مهمه اما سرعت دانلود نه
سلام به همگی. دوستان یه سوال از کسایی که مخابرات رشت دارن. من کارم با اینترنت بازی هست و کمی هم دانلود. اما بیشتر بازی مد نظرمه. تا الان حدود 2 ساله شاتل دارم و قبلش اندیشه داشتم. برای یه گیمر اول پینگ خوب مهمه مخصوصا با سروری مثل گوگل (8.8.8.8) . شاتل پینگش با این سرور و همینطور 4.2.2.4 حدود 300 هست که خیلی اذیت میکنه و واسه بعضی بازی ها آدم مجبور میشه از یه سری خدمات مثل سیستک که پینگ به سرور های خارجی رو پایین میارن استفاده کنه اینم هزینه داره.
جدای ای حرفها من واسه سرویس نامحدود 128 شاتل 29 تومن میدم که خیلی زیاده با توجه کیفیت اینترنت. و جدیدا هم که سرویس نامحدود من رو به خاطر دانلود بیش از حد محدود کردن !!! و سرعتم بالای 16-17 کیلوبایت نمیره. با این حال از نظر پینگ و پهنای باند عادی بد نیست شاتل ولی...
از شاتل که بگذریم من پسر خالم خط 5 مخابرات 256 داره. پینگش با سرور های 4.2.2.4 و 8.8.8.8 حدود 120 با حداقل تایم اوت.. سرعتش هم روزها 250 حدودا.. و از همه ی اینها بگذریم به طرز تخیلی ارزونه.
میبینید که تقریبا همه ی ایده آل های یک گیمر رو داره. ولی هنوز شک دارم. اینکه اگه برم مخابرات و بعد از مدتی دوباره خراب بشه. اونوقت 2 ماه باید تو صف موند تا شاتل همون اینترنت نفتیشو بده ما.
میخوام بدونم کسی از دوستان نصیحتی نداره.. اگه کسی مخصوصا از خط 7 هست. میخوام بدونم وضعیت پینگ و پهنای باند اونها چطوره. تام اوت داره یا نه.. محدودیت هاش چطوره. ممنون میشم در این تصمیم بین مرگ و زندگی کمکمون کنید. ببخشید زیاده گویی کردم
?????:n03::n03::n03::n03:نقل قول:
اگه از اندیشه داری 1 تا 7نقل قول:
خود مخابرات (( ضحی کیش )) از 2 تا 7 هست (( اگه اشتباه نکنم ))