بچه ها جز یه مشت تم بیریخت توxbl چیزی پیدا نمیشه کرد...نرم افزاری نیست عکس دلخواهو تم کنیم یا تم تو اینترنت چیزی سراغ ندارین؟؟
سایتچرا فیلتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟کد:http://www.xbox.com/
بچه ها جز یه مشت تم بیریخت توxbl چیزی پیدا نمیشه کرد...نرم افزاری نیست عکس دلخواهو تم کنیم یا تم تو اینترنت چیزی سراغ ندارین؟؟
سایتچرا فیلتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟کد:http://www.xbox.com/
اين روشي كه گفتم رو خودم هم تست كردم خودم از همين روش ويديو ميبينم هر فرمتي هم ميشه تبديلش كردنقل قول:
نقل قول:
كساني كه دستگا هشون واسه پخش ويديو اپديت نشده .. از طريق نرم افزار "Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter" كه 2 تا فرمت داره كه اولش نوشته xbox360 ... با اون ويديو ها رو تبديل كنن و بعد از طريق فلش يا سي دي تو دستگاه بزاريد نشون ميده رو كيفيت فيلم هم هنگام تبديل تاثير نميزاره
مگه ندیدی xbox ورشکست شده؟! چون ایران آمریکا و xbox رو تحریم کرده!:31:نقل قول:
اما بی شوخی فکر میکنن که ایکس باکس هم توطئه ی استکبار جهانیه.برای همین هیلترش کردن.با هیتلر شکن برو توش
یه جا خوندم که ...
اگه سیم هایه مربوط به صدا رو توی شکل زیر ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وصل کنیم میشه هدفون معمولی بهش وصل کرد و صدای بازی از هدفون میاد.
میخواستم ببینم جایی هست که بشه یه تبدیل مثل عکس دوم گیر اورد ؟
فكر ميكنم كه تو توپخونه باشه از اينا....نقل قول:
البته الكتريكي ها هم دارن......
سلام دوستان
شرکت های معروف بازی برای xbox چیا هستن ؟؟؟
شما روی فایل کلیک کنید Codec رو از لایو دانلود می کنه.نقل قول:
---------- Post added at 05:30 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------
Microsoftنقل قول:
Ubisoft
2K Games
Atari
Rockstar Games
نقل قول:
مگه هدفون نمیشه وصل کرد به خروجی تلویزیون؟ نیازی به اینا نیست که ! اینا هم اگه تلویزیونتون سه رنگش کنارهم باشن نمیشه استفاده کرد ازشون ، همه جا هم دارن ،لازم نیست بری جای مخصوصی دنبالش ، همه الکتریکی ها دارن.
اینی هم که شما می گی خب صدا رو هم به تلویزیون میده و هم به هدفون ، در صورتی که می تونید از خروجی خود تلویزیون استفاده کنید.
بازی های معروف چیا هستن ؟؟نقل قول:
من یه چند وقتیه که هرچی بازی میخرم چرت و پرت از آب درمیاد :41::41::41:
Mafia 2نقل قول:
H.A.W.X 2
Gta IV
Battle Field Bad Company 2
Call of Duty Modern Warfare 2
Halo Reach
Split Second
NHL 11
Just Cause 2
Fifa 10