شما تا حالا احتمالا دانلود نکردی تا محدود بشی و عمق فاجعه رو متوجه بشی !نقل قول:
احتیاج به حرف در آوردن نداره، شما خیلی راحت میتونی بری به تاپیک شاتل تا ببینی ملت رسما فرار میکنن از شاتل !!
من خودم چند سال شاتل داشتم و کاملا در جریانم متاسفانه !
Printable View
شما تا حالا احتمالا دانلود نکردی تا محدود بشی و عمق فاجعه رو متوجه بشی !نقل قول:
احتیاج به حرف در آوردن نداره، شما خیلی راحت میتونی بری به تاپیک شاتل تا ببینی ملت رسما فرار میکنن از شاتل !!
من خودم چند سال شاتل داشتم و کاملا در جریانم متاسفانه !
سرور ایرانی رو محدود نمیکنه ظاهرا1
فقط جای دزدها را عوض کردی خب هر شرکت با روش خودش دزدی می کنه خب شرایط دزدی مخابرات با اسیادزد فرق می کنه :n24:نقل قول:
من الان زنگ زدم پشتیبانی گفتم پسوردمو فراموش کردم
شماره خطمو دادم سریع پسورد رو گفت !
یعنی هرکی زنگ بزنه شماره خط بده سریع پسورد میدن بهش؟
( با موبایل زنگ زدم )
تا جاییکه من میدونم فقط روی پورتی که سرویست روش رانژه شده میتونی با همین یوزرنیم و پسورد کانکت بشی مگر اینکه شرکت این امکان رو بهت داده باشه تا از هر پورتی که رانژه آسیاتک باشه وصل بشی. و این یعنی حتی اگه کسی پسوردتم داشته باشه نمیتونه از خط خودش به سرویست وصل بشه. این موضوع رو کسانیکه از همین شرکت سرویس گرفتن میتونن تست کنن و بگن که سرویس محدود به پورت میشه یا از هر جایی میتونن بهش وصل بشن.نقل قول:
اول اینکه نمایندگان به یوزر و پسوورد دسترسی دارن.
دوم اینکه با خط دیگه ای که رانژه همون شرکت باشه میشه از سرویس دیگران استفاده کرد. البته نمیدونم بصورت بین شهری هم جواب میده یا نه؟
عذرخواهی میکنم عزیز. من پستتون رو الان دیدم.نقل قول:
سرعت بعد کلی پیگیری، در روز به 1200 رسید و تقریبا ثابت شد و در تایم شبانه هم حدود 250 بود. ولی از وقتی که شکایت پر کردم دوباره اوضاعش بهم ریخته. در حدی که الان دارم با یک خط دیگه اینجا پست میدم!
زمانی که آسیاتر بودم ، خودم تست کردم! با 2 تا یوزر دیگه وصل میشدم!نقل قول:
جالب اینجاست ک از پشتیبانی سوال کردم امکانش هست که با یوزرای مختلفی ک دارم وصل شم گفتن که ما به خاطر یه مشترک، امنیت بقیه مشترکامونو از بین نمیبریم! بنده خدا توهم داشت
ممکنه افت سرعت باشه! وضع آسیاتر اینطور نبود دیگه!نقل قول:
آسیاتک سرعت افتضاح حتی سایتم اینجا هم باز نمیشه لعنت به آسیاتک