میثم جو استیک من چپش کار نمیکنه.کار میکنه ها ولی گیر داره.بعضی موقع ها میره رو بالا .بعضی موقعا راست و بعضی موقع ها میره پایین و کار نمیکنه
چه مرگشه؟
راستی این تاپیک رایت کردن بازیها کجاست؟؟ممنون میشم بهم بگید
میثم جو استیک من چپش کار نمیکنه.کار میکنه ها ولی گیر داره.بعضی موقع ها میره رو بالا .بعضی موقعا راست و بعضی موقع ها میره پایین و کار نمیکنه
چه مرگشه؟
سلام. شاید زیرش کثیف شده. بیارش ردفش میکنیم:5:نقل قول:
چه مرگشه؟
اینم تاپیک
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=386462
سلام...
باتری های 2700 میلی آمپر سونی تو دسته xbox جا میشه...دو به شک هستم...اخه خیلی قویه گفتم شاید بزرگتر باشه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی از قیمتش هم خبر داره بگه...:40:
آخرین آپدیت داشبورد ورژن چنده؟
دوست عزيز سايز باطريها استاندارد AA هست يعني قلمي و ربطي به 2700mah بودنش نداره......نقل قول:
فقط از خود نمايندگي سوني بگير چون تو توپخونه جنس اصلي اينها نيست.......:46:
---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------
اخرین ورژن : 2.0.9199.0نقل قول:
نیاز نیست از این نارنجی هاشو ( 2700 !!! ) بگیری اون باتری سبزاش (1100) هم خوبن می تونه دو سه روز دووم بیاره ، 100 باری هم شارژ میشن.
راهی هست که بتونم با کنسولم فرمت MKV پخش کنم ؟
كساني كه دستگا هشون واسه پخش ويديو اپديت نشده .. از طريق نرم افزار "Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter" كه 2 تا فرمت داره كه اولش نوشته xbox360 ... با اون ويديو ها رو تبديل كنن و بعد از طريق فلش يا سي دي تو دستگاه بزاريد نشون ميده رو كيفيت فيلم هم هنگام تبديل تاثير نميزاره
نه عزیزنقل قول:
این فرمت رو support نمیکنه
مگر اینکه تبدیلش کنی به avi یا divX
دو سه روز که خیلی کمه و در ضمن من برای خودم نمیخوام...برای دوستمه..نقل قول:
خودم انرجایزر 2450 میلی دارم...:5: