سلام دوستان
میخواستم بپرسم وضعیت آسیا تک تهران چطوریه؟ یکی از دوستام میخواد اینترنت بگیره نمیدونه کدوم ISP اونجا بهتره؟پیش شمارش هم 668
Printable View
سلام دوستان
میخواستم بپرسم وضعیت آسیا تک تهران چطوریه؟ یکی از دوستام میخواد اینترنت بگیره نمیدونه کدوم ISP اونجا بهتره؟پیش شمارش هم 668
اگه اهل دانلود نیست خوبه وگرنه باید بیشتر از 40 تومن در ماه هزینه کنهنقل قول:
ممنوننقل قول:
اگه اهل دانلود نیست خوبه وگرنه باید بیشتر از 40 تومن در ماه هزینه کنه
شما چه ISP رو پیشنهاد میدید؟
شاتل +پارس آنلایننقل قول:
اگر دوست نداری که بعد از چند روز توسط دوستت ضرب و شتم بشی، هیچ موقع شاتل رو پیشنهاد نکن !نقل قول:
آسیاتک و پارس آنلاین و بقیه هر کدوم مشکلات شدید مخصوص به خودشون رو دارن، باید ببینی اولویت دوستت چه چیزی هست تا بهتر بشه راهنمایی کرد.
چرا حرف در میارد :)))) من شاتل دارم خیلیم راضیم پارس آنلاین هم داشتم خوب بوده الان شاتل 1024 من خیلی وقتا وقتا تا 2 مگ سرعت میده شبام راحت 512 رو ساپورت میکنه که راحت ویدئو کال استفاده میکنمنقل قول:
البته که باید بیبنه مصرفش چیه هست من بازی آنلاین نمیرم اما دانلود و وب گردی زیاد دارم Dropbox هم استفاده دارم که sent عالی داره
سلام بچه ها.من هفته پیش از نمایندگی آسیاتک اشتراک گرفتم(از طریق پنل خود نمایندگی).امروز صبح که مودم رو روشن کردم دیدم وصل نمیشه.حجم سرویسم رو چک کردم دیدم 400 مگ از حسابم کم شده.با آسیاتک تماس گرفتم گفتن داره از سرویست استفاده میشه.نهایتا دیگه پسورد اشتراکم رو عوض کرد و همینطور مک آدرس مودمم رو تو سیستم ذخیره کرد تا با مودم دیگه نشه وصل شد.پسورد وایرلسم هم عوض کردم.حالا سوالم اینه که آیا ممکنه نمایندگی پسورد اشتراکم رو به کسی داده باشه یا اینکه اشتباه از آسیاتک بوده ؟(در ضمن مودمم خاموش بوده و کسی نمیتونسته از وای فای استفاده کنه)
تقریبا" بهترین isp الان این 2 تا هستشنقل قول:
اگه مک جدیدی تو حساب ریز مصرفت نیست ، اشتباه اسیاتر بودهنقل قول:
آخرین نتیجه شکایت از آسیاتک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینید چه دروغایی میگه. اول که خودش میگفت ضریب اشتراک 1به4 هست حالا اینجا زده 1به8.
دوم اینکه با کمال پر رویی نوشته در بدترین حالت 1200 تا رو داشتند!!!!:n04: واقعا که دزدند.