سلام
به نظر شما batman arkham asylum ارزش خریدن داره؟
گرافیکش از red dead پایین تره؟
سلام
به نظر شما batman arkham asylum ارزش خریدن داره؟
گرافیکش از red dead پایین تره؟
ارزش که آره 99.7% ارزش داره.گرافیکش هم خیلی خوبه.شاید به پای red dead نرسه ولی خیلی خوبه.بگیر که اصلا ضرر نمیکنی.تازه نسخه ی جدیدش هم داره میاد .پس بگیرش تا داستانش هم متوجه بشی:20:نقل قول:
از کجا اشتراک xbox live بخرم؟
از فروشگاه های اینترنتی و یا بعضی از فروشگاه ها...نقل قول:
بازی مافیا ۲ یی که شما خریدید ویو پچ بوده یعنی ویوش ۳ بوده ولی الان بشتر بازی ها رو ویو ۴ یا ۵ عرضه میشن.نقل قول:
من همونم که برای اجرای بعضی هیلو مشکل داشت و play dvd میزد وقتی بازیرو تو کنسول میذاشتم
گفتی باید فریمور اپدیت کنم،چندتا سوال داشتم ۱ کی این که من که مافیا ۲ رو بدون مشکل بازی کردم یعنی از ۱ماه پیش فریمور جدید اومده؟
۲.باید کنسلم باز شه ؟
۳.کجا خوب ببرمش برا اپدیت ،اگه میشه آدرسشم بده
من تهرانام
این فریم ویر کم کم ۸ ماه هست اومده.
۲. بله کنسول باید بازی بشه.
۳. برتون پیام مخصوصی میکنم.
من كنسولم رو بردم پيش ميثم جون(joykiller 360) كارشون حرف نداره.......:20:نقل قول:
پيشنهاد ميكنم شما هم بري همينجا....:46:
دوستان, دمو ی فیفا 11 رو دانلود کردم. الان نمیدونم باید چی کار کنم. پارت های دانلود شده رو که اکسترکت کردم یک پوشه درست شده که به ترتیب اینطوریه : 45418933\00080000
و داخل پوشه ی آخر یعنی 00080000 یک دونه فایل هست به نام A93C81106B4039781745BCBFB2226D51AB0E7A9945
باید چی کار کنم تا بتونم بازی کنم؟؟ فلش هم دارم.
این برای کنسول های jtag شده است... به درد شما نمیخوره...اول میپرسیدیند بعد دانلود میکردین...:13:نقل قول:
Jtag شده یعنی چی ؟؟ آخه این لینک معتبر بود و گفته نشده بود که برای یک گروه خاصی از کنسول هاست.نقل قول:
اگه بخوام خیلی خلاصه بگم jtag یه جورای ه ک xbox360 هست.نقل قول:
Jtag شده یعنی چی ؟؟ آخه این لینک معتبر بود و گفته نشده بود که برای یک گروه خاصی از کنسول هاست.