سرعت دانلود تا 160 مگ هم میرسه و سرعت آپلود بیشتر از 6 مگ نمیشه
سلام این تست با td lte ایرانسل با مودم tf i60 انجام شد ، نمیدونم چرا سرعت آپلود پایینه ، در ضمن 4g+ روی حالت tdd رو تجربه کردم.
uupload.ir/files/wyj_speed.jpg
Printable View
سرعت دانلود تا 160 مگ هم میرسه و سرعت آپلود بیشتر از 6 مگ نمیشه
سلام این تست با td lte ایرانسل با مودم tf i60 انجام شد ، نمیدونم چرا سرعت آپلود پایینه ، در ضمن 4g+ روی حالت tdd رو تجربه کردم.
uupload.ir/files/wyj_speed.jpg
دوستان فردای روزی که اینو این پست رو گذاشتم نتم افتضاح شده اومده زیر ده مگ آنتن هم به زور یکی دو تا ، هر چی هم زنگ میزنم میگن مشکلی نداره شبکه
با مودم ثابت ایرانسل TDD میشه سرعت دانلود بالای 10 مگ گرفت یا نه؟
سرعت باز کردن صفحات چی خوبه؟
با فرض اینکه کاملاً تو منطقه تحت پوشش هستی
سلام... سایت ایرانسل مودم i60 رو با بسته سه ماهه زده 690ت... برم تو کارش؟
از سایت خود ایرانسل بگیریم هر دو سیمکارت 4g و td روش هست؟
به نظرتون بخرم بره از سایت ایرانسل کیفیت و اینهاش اوکیه دیگه؟ فقط آنلاک نیس درسته؟ که اونم فعلا فقط همون ایرانسل کار کنم
منم سواله برامنقل قول:
چرا بعضی اوقات سرعت fdd از td خیلی بیشتره؟میشه تنظیمات روعوض به سرعت fdd برسه؟
اساتید منتظر پاسختون هستمنقل قول:
بله من هم از سایت ایرانسل با بسته یک ساله گرفتم بدون مشکل برام فرستادن فقط چند روز طول میکشه تا سیمکارت رو فعال کنن فقط هم باید از طریق شماره پشتیبان رو ی سیم کارت جهت فعال کردن اقدام کنید وگرنه اگر ببرید نمایندگی فعال کنن دیگه بسته رو نمیتونید فعال کنید ، سرعت دانلودم رو تستش رو چند تا پست بالاتر گزاشتم بیش تر از صد مگ سرور های داخلی هست حدود هفتاد مگ هم سرور های خارجی در کل هر سرور خارجی رو با سرعت بالا دان نمیکنه ولی در کل خوبه در ضمن با خط اعتباری ایرانسل توی منزل ستاره بیست مربع رو بگیرید ببینید که آیا تی دی ال تی ای تو منطقه شما فعال هست یا نه ، در ضمن بلکه مودم لاک هست و بنظرم بسته یکساله بگیرید به صرفه تر هست
یه نکته خیلی مهم هم اینه که باید با کابل لن دارای 8 سیم نه 4 سیم به کارت شبکه با سرعت یک گیگ نه صد مگ نصب کنید تا سرعت قابل قبولی بگیرید وگرنه با گوشی تست کنید نهایتا 30 مگ سرعتش خواهد بود
سوال دیگه داشتید در خدمتم
داش میشه خرید و انلاک هم میشه کرد تو انجمن هس اموزشش!!!نقل قول:
خواستین بهتون یاد میدم!!!
حالا آنلاک هم بشه کرد، وقتی بدست اووردن سیم کارت یه اپراتور دیگه خودش کلی داستان داره و باید حتما سیمکارت و مودم رو با هم تهیه کرد چه فایده ای داره؟!
به فرض از ایرانسل بخواییم سوییچ کنیم به ماهان نت یا اسیاتک یا مبین نت. وقتی هر کدوم اینها رو نمیشه سیمکارتهاشونو به تنهایی تهیه کرد که بشه روی مودم انلاک استفاده کرد چه حُسنی داره؟
به نظر بهترین راهکار اینه که با یه اپراتور کار رو ببندیم و از مودم و سیمکارت همون استفاده کنیم.
درسته حرف شما کاملا منطقی هستنقل قول:
این انلاک i60مال زمانی بود که طرح های خوب و ارزون تو سیمکارتهای معمولیfddبود
الان ارزش همون 600تومنه
مودمی که سرو تهش در ایران مونتاژ بشه بایدم قیمتش کمتر باشه
این طرح هم حکایت طرح های مزخرف مبین نت داره وقتی مودمو فروش کردن تا دسته :دی حجمهای خوب کلا برداشته میشه
مودم i60 تو ایران مونتاژ میشه؟ مگه همون هواوی b612 نیست ؟نقل قول:
گارانتی داره این مودم i60 ؟
من تو منطقمون با گوشی شبا تا 4 مگابایت دانلود دارم به نظرتون با td میتونم بیشتر ازین سرعت بگیرم؟
سوال منم هست:نقل قول:
نوشته شده توسط franchescaolsonEqP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه نهایت سرعت دانلود با i60 ایرانسل شب و روز چنده و همچنین سرعت باز کردن وب سایتها چطور؟ کسایی که دارن راضی هستن؟
درسته موافقمنقل قول:
مبین نت و بقیه :puke::puke::puke: که یکی از یکی داغون ترن بازار رو انحصاری کردن
اینترنتی که اینا ارائه میدن مصداق شلنگ آبیه که ماشین روش وایساده
100درصد شک نکننقل قول:
نوشته شده توسط franchescaolsonEqP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه گوشی های جی ال ایکس کجا مونتاژ میشن
قطعات چین و اینجا هر کاری بخواهن میتونن انجام بندن
گارانتی:D بله داره اما اون گارانتی که شما تو ذهنتون هست بزار کنار
همقیمت خود مودم باید زنگ و هزینه کنی برای گارانتی:biggrin:
باند فرکانسی سیمکارت گوشی شما با این از زمین تا اسمون فرق داره
و اصلا ربطی به هم ندارن ممکنه خوب باشه ممکنه زیر 40مگابیت
آخرین ورژن نرم افزاریه مودم b5142 چیه؟...میشه مودم ایرانسل رو تغییر کانفیگ داد و از همراه اول استفاده کرد؟
این مدل انلاک نمیشه و اگر هم بشه تو شبکه ایرانسل و مبین نت کار میدهنقل قول:
و همراه اول کار نمیکنه
چون باند فرکانسیش فرق میکنه
:دینقل قول:
ممنون
ایا این بسته ها رو میشه برعکس فعال کرد؟ یعنی مثلا ۹۶+۴۸ ، قسمت ۹۶ گیگ رو شماره همراه وارد کنی و قسمت ۴۸ رو تی دی؟
دوستان من میخوام مودم td lte از خود شرکت ایرانسل بخرم مدل مودم TF-i60 این مدل هم td lte هست هم fdd خواستم بدونم این مودم میشه با سیم کارت دیگه ایرانسل برای 4g+ استفاده کرد یا فقط میشه از حالت td lte استفاده کرد؟
مشکلی نداره میتونی از هر دوتا سیم استفاده کنیدنقل قول:
سیمکارتهای مختص مودمهای اینترنت ثابت TD-LTE ایرانسل که تا پیش از این تنها به همراه مودمهای اینترنت ثابت ارائه میشد، بدون نیاز به خرید مودم TD-LTE عرضه میشود.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، متقاضیانی که قصد تهیه سیم کارتهای نسل چهار ثابت TD-LTE بدون تهیه مودم را دارند، میتوانند «سیمکارت مختص مودمهای اینترنت ثابت TD-LTE» را به همراه بسته اینترنت اولیه، به صورت مجزا بدون نیاز به خرید مودم در زمان ثبت نام، تهیه کنند.
این سیم کارتها در تمامی مودمهای TD-LTE (با قابلیت پشتیبانی از باند فرکانسی 3500 مگاهرتز) قابل استفاده هستند و با استفاده از آنها، مشترکان میتوانند در تمامی استانها از اینترنت پرسرعت ثابت (TD-LTE) ایرانسل استفاده کنند.
نمایندگیهای مجاز منتخب، مراکز خدمات و در آینده، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نشانی shop.irancell.ir، این سیم کارتها را ارائه میدهند.
پوشش گسترده در مراکز استانها، سرعت بالاتر در مقایسه با سایر خدمات، امکان استفاده از بستههایی با حجمهای بالا و متنوع و هزینه مقرون به صرفه در مقایسه با سیمکارتهای اینترنت همراه، از جمله مزایای این سیمکارتها به شمار میروند.
قیمت سیمکارتهای مختص مودمهای اینترنت ثابت (TD-LTE) ایرانسل، 240هزار ریال در نظر گرفته شده است و بستههای اینترنت 24، 40 و 80 گیگابایتی نیز به عنوان بستههای اولیه معرفی شدهاند.
ایرانسل برای نخستین بار در ایران، مردادماه سال 1395، شبکه اینترنت ثابت پهن باند یا TD-LTE را از شهر مشهد به طور همزمان در 25 استان ایران راه اندازی کرد و تاکنون این خدمت در 159 شهر ارائه شده است.
علاوه بر TD-LTE، سایر فناوریهای اینترنت ثابت موجود، مانند ADSL، به دلیل مشکلاتی از جمله سرعت پایین، نیاز به استفاده از خط تلفن ثابت، نیاز به ظرفیت خالی در مرکز مخابرات منطقه، نیاز به استفاده از خط تلفن ثابت و بدون امکان جابجایی و محدود به مکان خاص، به طور کامل پاسخگوی نیاز کاربران و مشترکان امروزی نیستند.
این در حالی است که سرویس TD-LTE، با دارا بودن ویژگیهایی همچون قابلیت استفاده در مکانهای مختلف، بدون نیاز به خط تلفن ثابت، راهاندازی سریع و پایداری بالا در آپلود و دانلود، تجربه سرعت بسیار بالاتری را برای کاربر همراه دارد.
مشترکانی که قصد استفاده از اینترنت پرسرعت ثابت نسل 4 (TD-LTE) را دارند، میتوانند از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مناطق تحت پوشش این شبکه را بررسی کنند.
سلام دوستان من مشکل آنتن دهی با مودم TD-I40 دارم.
به من گفتن اگر دوتا کانکتور SMA بخرم و به پشت مودم قسمتی که آنتن خارجی وصل میشه (که به لطف ایرانسل خودشون نزاشتن) لحیم کنم میتونم بهش آنتن خارجی وصل کنم
اما مشکل اینجاست که آنتن های تقویتی موجود برای فرکانس 3500MHz نیستن من طبق تحقیقاتی که کردم کاتالوگی برای درست کردن دستی یک آنتن BiQuad 3500Mhz با هزینه خیلی کم پیدا کردم
ولی سوال من اینجاست که:
1- تا بحال دوستان دیگه این کار رو انجام دادن و روی این مدل مودم جواب میده ؟
2- یک جا خوندم در همین فروم که میشه از آنتن های وای فای هم استفاده کرد. اما آیا جواب مطلوبی میده ؟
3- در کل آیا راه دیگه ای داره که بتونم سیگنال LTE رو تقویت کنم یا خیر؟
ممنون که وقتتون رو گذاشتید.
نقل قول:
2تا کانکتور الان بخواهی بخری جنس خوب 200باید بدی مگر از این جنسهای اشغال بخری دونه ای 50که میشه 100
انتن هم درست بکنی باید تجهیزات اندازه گیری داشته باشی مگه کشکی درست کنی:D این کلیپهای یا اموزش ها 100درصدی نیست
اون انتن وایرلس هم باند 2.4هست که اصلا جواب نمیده
نه وقت بزار نه هزینه کن
مودم تغیر مکان بده بهتره ببریش تو بالکن یا پشت بام
بچه ها ایرانسل tfi60 رو با ۴۸۰گیگ یساله میده ۱۱۵۰تومن حجم دزدی نداره td بخریم؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
حجم دزدی با اون تعریف خاص که ۱۰۰ مگ رو ۱۵۰ حساب کنه (مثلا) ، نهنقل قول:
اما
چون سرعت بالاس, به نسب adsl, حجمت زود تموم میشه
همین 10 win مثلا
کافیه یه راه در رویی پیدا کنه ، چند دقیقه دانلود کنه، ۲-۳ گیگت میپره
ن میخام ببینم خود ایرانسل ک حجم دزدی نداره؟چون ویندوزم اصلا مصرف نمیکنه چون از بیخ مسدود کردم یکساله.اون طرح یماهه1تا8مگ نامحدود رو میخام بگیرم اون چطورهنقل قول:
سلام سرعت تک کانکشن به چی بستگی داره؟
تو یه ساعتهایی از روز سرعت دانلود تک کانکشن میاد پایین ولی سرعت آپلود تک کانکشن بسیار بالاست...
چون پهنای باند منطقه کمه و همه دارن دانلود (دریافت) میکنن سرعت تک کانکشن دانلود پایینه درسته؟
و و از اون طرف چون کسی زیاد آپلود نمیکنه و پهنای باند در حالت آپلود خلوته سرعت تک کانکشن آپلود بالاست درسته؟
خوبه.... خیلی راه ها رو رفتم اما تو نسخه جدید ۱۹۰۹ جوابگو نیستنقل قول:
سرعت ۱مکابایته تا اون سقف تعیین شده
سلام مجدد منظورم کانکتور SMA بود که دونه ای 2500 تومنه از سایت ECA شیراز خریدم. خیلی راحت میشه پشتش لحیم کرد الان با مابقی قطعات لازمی که سفارش دادم شده 50 هزار تومن سر جمع با همه کابل هایی که نیاز دارهنقل قول:
انشالله درست میکنم اگر جواب داد آموزشش رو برای دوستان دیگه هم میزارم چون مطمئنم حتی اونایی که مشکل آنتن دهی هم ندارن دوست دارن بازم بهترین سیگنالو داشته باشن.
مشکل بنده در اصل اینجاست که فاصله مکانی که مودم رو گذاشتم تا دکل LTE تقریبا 200 متر هست و جلوش هم بازه ولی نمیدونم به چه دلیل اینقدر سیگنالش ضعیف هست ! حتی اونقدر دقیق رو به روی دکل ایرانسل هست که هردو آنتن مودم -109 نشون میدن این یعنی دقیقا مستقیم داره سیگنال میگیره اما نمیدونم با این فاصله کم چرا اینقدر سیگنال ضعیفی میده حداکثر 2 خونه روشن میشه و وقتی 1 خونه میشه کلا قطع میشه اینترنت. من با همین مودم جاهای دیگه تا 5 خونه و 80 مگابیت سرعت گرفتم پس یعنی از مودم نمیتونه باشه :)
من گرفتم خیلی راضی ام البته این آنتن محل ما هر یکی دو هفته یبار قط میشه مودم به آنتن با فاصله بیشتر وصل میشه که سرعت میاد پایین ولی در کلا خیلی راحت شدم
- - - Updated - - -
من گرفتم خیلی راضی ام البته این آنتن محل ما هر یکی دو هفته یبار قط میشه مودم به آنتن با فاصله بیشتر وصل میشه که سرعت میاد پایین ولی در کلا خیلی راحت شدم
بچه ها تو مودم های td lte بغیر از tfi60 کدوم مودم خوبه ک قطع و وصلی نداشته باشه و برد وای فای خوبی داشته باشه؟بین tk2510plus و 2101plus و i40 و بقیه ممنون میشم راهنمایی کنید چون نمیخام زیاد هزینه کنم
Sent from my iPhone using Tapatalk
اگه تونستی پیدا کنی ۲۵۱۰ یا ۲۱۰۱ معمولی بگیر ، جدیدا که پلاس هستن کیفیتشون پایینتر از معمولیاس ، این نظر منه .ممکنه بقیه مخالف باشن چون من خودم چند مدل استفاده کردم کاملا تفاوت رو احساس میکنمنقل قول:
میخام td-i40بگیرم تو دیوار از 380 تا 550هست خوبه دیگ؟نقل قول:
نه اصلا من تاییدش نمیکنم میل خودتهنقل قول:
دوستان از دیروز سرعت من از 15 مگ به 45 مگ رسیده و در تمام ساعات شبانه روز بالای 40 تا سرعت میده تو این دو سال هیچ وقت از 20 مگ بالاتر نرفته بود . مودمم معمولیه تک بانده و به همون دکل همیشگی وصل میشه با همون سیگنال .هردو تا باند هم در منطقمون فعال بوده از قبل و تغییر خاصی انجام نشده .قبلا با دانلود منیجر سرعتم حداکثر 2مگابایت بود ولی الان تا 9مگ هم میرسه و اکثرا دور و بر 6 مگ هست .به نظر شما دلیل بالا رفتن سرعت چی میتونه باشه ؟
دوستان من میخوام مدل TK2510 plus بخرم خواستم بدونم اگه td lte پوشش نده به 4g وصل میشه یا خیر؟
نه فقط به تی دی وصل میشه، اگه میخای به هر دو وصل بشه باید i60 بخرینقل قول:
سلام بالاخره بنده موفق شدم یک آنتن برای اینترنت ثابت ایرانسل بسازم
این آنتن بر روی TD lte ایرانسل و بر روی فرکانس 3500 مگاهرتز کار آمد هست و باعث پرشدن کامل آنتن میشه
بدرد کسایی می خوره که داخل منزلشون یک آنتن هم به زور دارن
اندازه شاخک ها حساب شده هست
آن آنتن بر روی مودم TF i60 ایرانسل یا B612-25d هوآوی تست شده و کار کرد
باند B42 یا همان 3500 تا 3600 مگاهرتز
آنتن TD Lte یا TDD
uupload.ir/files/de19_2.jpg
داش میتونی اموزشش رو رسا و کامل یاد بدی لطفا!!!نقل قول:
-
خیلی راحت هست فقط باید با دقت و حوصله بسازی و یکم لحیم کاری و خوب تا زدن سیم ها
ببین کلیتش اینه که برای ساخت یک آنتن برای یک فرکانس خاص ابتدا سرعت نور رو یعنی 300000000 تقسیم میکنیم بر فرکانس مثلا 3500000000 که معادل 3/5 گیگاهرتز هست ، به ما طول موج رو به متر میده طول موج رو تقسیم کنیم به دو، طول آنتن رو به متر میگیریم طول آنتن رو تقسیم به دو میکنیم دو تا قطب میگیریم که یکی به مغزی سیم وصل میشه که فرکانس اصلی از همون عبور میکنه باید دقت کنید قطب مثبت که به مغزی وصل میشه رو به بالا باشه چون امواج عمودی تشعش میشن ، اینجا برای فرکانس ایرانسل طول آنتن حدودا 4 سانتی متر هست که من همونطور که تو عکس دیده میشه 12 تا آنتن کنار هم وصل کردم تا قدرت بیشتری بگیرم بنابراین طول قطب مثبت و منفی هر کدوم حدودا 2 سانتی متر است