اصلا حساب و کتاب ندارهنقل قول:
ولی معمولا تا ۵٠ درصد بالاتر میتونی استفاده کنی
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
Printable View
اصلا حساب و کتاب ندارهنقل قول:
ولی معمولا تا ۵٠ درصد بالاتر میتونی استفاده کنی
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام دوستان
نزدیک یک ماه میشه شب ها سرعت اینترنتم بشدت افت میکنه و حتی سایت ها داخلی رو هم بزور باز میکنه ٬ برای لود تلگرام هم کلی مشکل دارم حتی پیام بزور ارسال میشه
من شهر قم هستم و چند نقطه مختلف از دوستانم پرسیدم اونا هم مشکل مشابه دارن
شما هم با این مشکل مواجه هستید یا فقط شهر قم اینجوری شده؟؟
من حدود 5 ماه هست که دیگه از فن آوری ADSL استفاده نمیکنم، 4G ایرانسل و همراه اول البته برای ساعاتی هم میشه بسته گرفت برای دانلودهای پر حجم که در این زمینه خیلی بهتر از ADSL هستند ضمن اینکه با بسته های عادی هم در ساعات دیگر شبانه روز اینترنت همیشه همراهتون هست در هر نقطه از شهر و هزینه اضافی بابت ADSL خونه هم پرداخت نمیکنید، این تجربه من هست که خواستم بعد از چند ماه در اختیارتون بگذارم. خودتون رو از شاتل و ماتل و مبین نت و صبانت و... نجات بدید چونکه همه این شرکتها در ارائه با کیفیت خدمات به اندازه کافی ثبات ندارند و در نهایت زیر آبی میرن و اعصاب شما رو نابود میکنن، تکنولوژی ADSL متعلق به گذشته هاست و بهتره به سمت 4G و سالهای آتی به 5G مهاجرت کنید و خودتون رو سریعتر از شر شرکتهای منفعت طلب ADSL نجات بدید.
کاملا حرفت رو قبول دارم . دیگه دوره ی ADSL به سر رسیده . قیمت هاشم گرونتر از اینترنت همراه در میاد . عاقلانه ترین کار خریدن بسته های بلند مدت ایرانسل یا همراه اوله .نقل قول:
دوستان کسی میدونه تفاوت این دو سرویس بجز حجم درچیه. من قرارداد یک ساله داشتم که داره تموم میشه شاتل این دو سرویس رو پیشنهاد داده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دوستومون راست میگه ؟ یعنی الان 4g اون قدر پایداره که جای adsl رو بگیره ؟ یعنی واقعا از نظر قیمت می صرفه یا دارین خالی میبندین؟نقل قول:
دوستان با تجربه انجمن لطفا جواب بدین!:n02:
من از اولین روزی که اینترنت موبایل راه افتاد همواره استفاده کردم adsl رو هم داشتم. برای دانلود ارزان درست میگن یکسری طرح های شبانه و ساعتی خوب رو اینترنت موبایل هست سرعت همه جا که نه ولی خیلی جاها چندین برابر adsl هست من یه بازی 48 گیگی رو با طرح دوساعته ایرانسل با 1500 تومن دانلود کردم. اما برای کسی که یک اینترنت پایدار و با کیفیت و دائمی میخواد و خصوصا برای وبگردی اصلا موافق نیستم این دوستان هم حس میکنم در یک مقطعی هستند که خوبه بعید میدونم دوماه دیگه هم همین نظر رو داشته باشند. من سال پیش حتی یکمدت دیدم اوضاع خیلی خوبه مودم و طرح بلند مدت ایرانسل خریدم و adsl رو جمع کردم .بعد دو ماه دوباره مجبور شدم adsl رو هم راه بندازم.البته من آدمی هستم که میخوام دسترسی دائمی و بدون درد سر داشته باشم وبگردی و فیسبوک این موارد هم زیاد استفاده دارم شاید شما کسی با استفاده متوسط از نت و استفاده اصلیت تلگرام و اینستا باشی همون موبایل هم جوابت رو بده.بهرحال ما دوگانه سوز هستیم با adsl استفاده روزمره و با نت موبایل دانلود های زیادمون رو میکنیم ولی اگر قرار بر انتخاب یکیش باشه صدرصد adslنقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
سلام
دوستان چند روزه همش اینترنت قطع و وصل میشود و دوباره امروز همش همین مشکل را داره وقتی تلفن میزنید میگن مشکل از شرکت نیست خوب پس از کجا است
کسی دیگر هم این مشکل را داره ؟ چرا چند روزه اینطوری شده
مرسی
سلام دانلود از سایت شاتل لند رایگان هست یا نه ؟
اگر بسته شاتل لند (ایران) خریداری کنید دانلود رایگان میشه!نقل قول:
این عوارض شهرداری چی هست که شاتل همیشه توی فاکتورهاش میزنه؟ آخه اینترنت مگه مثل موتور و ماشین اصطحلاک داره که عوارض میگیرن؟ :n02:
6% مالیات و 3 % عوارض شهرداری جمعا 9 درصد مالیات الکی میدی!
جالب اینجاست مالیات رو زده 0 ریال! یعنی خودشون قبول ندارن اینی که میگیرن مالیاته
به جای ارزون کردن اینترنت باید اول این 9% مسخره رو بردارن
شما مگه خبر ندارید این 9 درصد رو چند ساله دارید روی همه چیز یعنی هر نوع خریدی و مصرفی از قبض آب و برق و شارژ موبایل بگیر تا پیاز و سیب زمینی که مغازه میخرید هم پرداخت میکنید. اگه سازوکارش رو داشتند از نفس کشیدن هم نه درصد مالیات رو میگرفتند اونوقت شما در اندیشه حذف اون از اینترنت هستید!نقل قول:
شاتل موبایل
دوستان اوضاع شبانه شاتل چطوریه ؟ واسه سرویس 2 مگ ؟
سلام .من سرویسم نامحدوده میخام حجمی بگیرم. توی تغییر سرویس همش نامحدودا رو گذاشته.چی کار کنم؟
جشنواره 18 ماهه نداره؟؟؟ یه ساله داره با 2 ساله... من ماهی 10 گیگ مصرف دارمنقل قول:
2 راه داریننقل قول:
1 به نمایده فروش شهرتون مراجعه کنید و بگید تغییر سرویس بده براتون
2 زمان سرویس نامحدودتون که به پایان برسه بعد 8 ساعت در پنل کاربری تغییر سرویس به حجمی اضافه میشه
این طرح دویست گیگ 18 ماهه جزو بقول خودشون جشنواره های روزانه هست یعنی داخل سایت نیست باید زنگ بزنید نماینده شهرتون. فکر میکنم برای مشترکان جدید هم باشهنقل قول:
18 ماهه 1024 بعد 200 گیگ ؟؟؟؟ قیمتش؟مرسی بابت پاسخ شمانقل قول:
بله قیمتش حدود صد تومن سرعتش هم محدودیتی نداره پهنای باند آزاده هرچه خط بکشهنقل قول:
دو سه روزه دوباره پینگ افتضاح شده !
امرو فرستادن واس منو رانژه:n31:
سرویس رو وصل کردن تست پینگ و ..
فقط پینگش جالب نیس زیاد
برخلاف اون دوستمون سرویس جشنواره گرفتم محدودیت نداره
دوستان من به تازگی سرویس آرت 6 شاتل رو گرفتم خواستم بدونم چند گیگ بیشتر از اون 55 گیگی که تو سایتشون زده میشه دانلود کرد. بعدش سرعتم بعد از پایین اومدن سرعت چقدر میشه و در آخر آیا از ابتدای دوره بعد سرعت به حالت اول برمی گرده راستش تا الان چند بار با شاتل تماس گرفتم هر کدوم یه حرفی می زنن؟
خواهش می کنم راهنمایی ام کنید.
سلام دوستان شاتلی میتونن این لینکای pes 18 رو روی شاتل لند اپلود کنن؟
جای خالی download ha
ممنون.
دوستان بهترین DNS شاتل چیه ؟
زنگ بزنید بگید پشتیبانی بذاره رو حالت گیمنقل قول:
اتفاقا تازه کنسول خریدمنقل قول:
پینگ تاثیری داره ؟
بله پینگتون میاد پایین تر . مقداری هم سرعت دانلود هم میاد پایین تر. بگید بذارن براتون و تست کنیدنقل قول:
یعنی هیچکدوم از دوستان نمی تونن راهنمایی کنن خودم چند بار شاتل تماس گرفتم یکیشون می گفت تا 60 گیگ می تونه دانلود کنی بعد سرعت میشه 64 کیلوبایت اما از دوره بعد سرعت برمی گرده به اولش یکیشون می گفت بیشتر از 80 گیگ هم می تونه دانود کنی اما اگه زیاد دانلود کنی یه مدتی جریمه میشی یعنی اصلا با هم هماهنگ نیستن.نقل قول:
ضمنا دوستان می دونن با هزینه ماهیانه 100 هزار تومان بهتر سرویس تو اینترنت که بشه باهاش ماهی 100 تا 120 گیگ دانلود کنی چیه؟ البته من هم دانلود شبانه نیستم، اهل بازی و وبگردی و اینستاگرام و تلگرام هم نیستم و فقط اهل دانلود فیلم و انیمیشن و موزیکم.
دوستان ولی با اومدن اینترنت های مختلف مثل همین 3G و 4G و LTE ثابت چقدر خوب شده
الان همه شرکتا تو همه مراکز مخابراتی پورت خالی دارن
قبلا باید ماه ها منتظر میموند تا پورت خالی بشه
سرآمد همه شرکتا هم که همین شاتل بود همیشه تو همه جا پورتاش پر بود
سرعت اپلود در سرویس های اکو چقدره؟
یک چهارم دانلود؟
768 یا نهایت 1024 کیلوبیت تا جایی که اطلاع دارمنقل قول:
برای کدوم سرویس اکو این سرعت برقراره؟نقل قول:
مثلا برای ECO1024-NFG که سرعت دانلود 1 مگ هست سرعت آپلود چقدره؟
فرقی نداره تمام سرویس ها اگه خط کشش داشته باشه به صورت نهایت 16384/768 بسته میشن.نقل قول:
دوستان ایا adsl یوزر نیم پسووردش همونیه که باهاش وارد ساخت میشیم یا فرق میکنه؟
چون تو سرویس ART1 نوشته سرعت دانلود 1024 و سرعت اپلود 128
که اپلود یک هشتم سرعت دانلود هست
برای همین می خواستم اطلاعات دقیق داشته باشم که در سرویس اکو هم نسبت سرعت اپلود به دانلود همینه یا نه تا بهتر تصمیم بگیرم برای خرید سرویس
اپلود تا هر چقدر خط شما کشش داشته باشه براتون میبندن!نقل قول:
من سرویس 128 گرفتم دانلود برام 9 مگابیت بستن و آپلود 1151
فقط سرعت دانلود در سرویس های ارت بستگی داره به سرویس خریداری شده ولی در سرویس های eco سرعت دانلود و اپلود باز هست و محدودیت نداره!