بلوار دیلمان هم نداره.نقل قول:
Printable View
بلوار دیلمان هم نداره.نقل قول:
تو نقشه همه جاها رو رنگى کردن ک پوشش داره اما خبرى نيست!!!! الان ترى حى بازم سرعتش ثابته دانلود بالاى دو مگ و اپلود حدود 550 کيلونقل قول:
الان اکثر شهرا فورجى جاافتاده و رشت مثلا کلانشهره اتفاقى رخ نداده، از نمايندگى هم مى پرسم اصن نمى دونم کدوم منطقه پوشش دازه و مى گه برووو سايت ببين!!!
شیراز همون 2 سال پیش که هی اعلام میکردن 4جی ! تازه امسال نصفش راه افتادهنقل قول:
توی لنگرود فورجی هست.چطور رشت فورجی نیس[emoji46]نقل قول:
فرستاده شده از SM-A520Fِ من با Tapatalk
ب اسم هست ، ترى جى ازش بالاتره!!!!!نقل قول:
سلام این روزا سرعت دانلود همراه اول تو خوزستان کم نشده ؟
نه از وقتی که ۱۰مگاهرتز کردن سرعت خوب و قابل قبولی میده.قبلا ۵مگاهرتز بود برابر تری جی بود.نقل قول:
فعلا سرعت تا ۴۵مگابیت میره
سلام
ایا بسته نامحدود شبانه (جدید) .
هزارتومنی.یک روزه.واقعا نامحدوده؟
یا اینکه محدودیت جچم دانلود 20 گیگ رو داره؟
و اینکه ایا باید برای فعال شدن یک بار اینترنت گوشی رو ساعت 2 قطع و وصل کنیم ؟یا اینکه خودش خودکار میفهمه و از اکانت شبانه دانلود میکنه؟
من هیچ بسته همراه اولی ندارم و امشب میخام برای بار اول فقط این بسته هزار تومنی رو بخرم
هزار تومانی رو خردیم .9990 گفت خودش ساعت 2 سوئیچ میشه.
حجم دانلود رو پشتیبانی گفت محدودیت نداره .
ولی دارن میکنن تو پاچه من چون بعد یک ساعت دانلود اینترنت من کلا کنسل شده صبح دیدم error خورده بود .بعد صبحش ساعت 8 به بعد اینترنت تعرفه عادی زده بود دانلود
بدون اینکه چیزی دانلود بشه سقف دانلود آزاد رو حساب کردن بعدش خط رو قطع کردن. حالا پرونده باز کردم ببینم چی میشه
اتومات نیست یه وقت دیدی سوییچ نشد و همش رفت روی قبضت یا شارژت رو خوردنقل قول:
من یک هفته و یک ماهه تست کردم واقعا محدودیت نداره و هرچی سرعتت بهت اجازه بده میتونی دانلود کنی
برای ما کردم 10 مگاهرتز نهایتا برای ما روی 24 مگابیت میرهنقل قول:
شاید برای شما گذاشتن روی 15 مگاهرتز!
داداش شما 2 تا 7 گرفتی خب باید محدود میکردی به این بازه تا اگه احیانا قطع و وصل هم شد مشکلی پیش نیادنقل قول:
باید خودمون حواسمون باشه - مطمئن باش به هیچ نتیجه ای نمیرسی چون اصلا قبول نمی کنن
گذاشتن روی 5 مگاهرتز ! وقتی منطقه ما روی 5 مگاهرتز بود نهایتا 1 مگ سرعت میداد در صورتی که 3جی 1.2 مگ سرعت میداد الان گذاشتن روی 10 مگاهرتز نهایت سرعت 2.8 مگ هستنقل قول:
دقیقا همین کارو کردم محدود کردم که قبل 7 قطع کنه.نقل قول:
ظاهرا بعضی از مناطق تهران رو 20 مگاهرتز کردن ولی من که هنوز 20 مگاهرتز رو از نزدیک ندیدم !نقل قول:
سیستم همراه اول خیلی بهتر شده !
خودش پول خورده شده رو برگشت میده
چند روز پیش هم این پیام برا دوستم اومد که نوشته بود هزینه اشتباهی کسر شده بود و برگشت دادن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سر ساعت دو خودش سوئیچ میشه اما سقف داره برای 2-7 حداکثر 20 گیگ و بیش از اون بشه با کمال وقاحت باهات نرخ آزاد حساب میکنه! هیچ روش یا طرحی هم برای ممانعت از این کار (مثلا مانند طرح کنترل آزاد ایرانسل) در اینجا وجود نداره مگه خودت حواست باشه بیش از این رو برای دانلود نگذاری. این چیزیه که بارها برای بچه ها اینجا پیش اومده. متاسفانه اپراتورهای همراه اول زیاد توجیه نیستند و به حرفشون اعتباری نیست.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
دوستان چرا رو گوشى من پهناى باند رو نمى زنه..؟!! (گوشيم ٧ پلاس با چيپ كوالكام هستش، ديتا رو هم خاموش مى كنم)
کلا رو کوالکام ها fileld test جواب نمیده و مثل اینکه رو مدلهایی از 7 و 7 پلاس که اینتل هستن درست کار میکنه .نقل قول:
برای من باید دیتا روشن باشه تا بتونم پهنای بتد رو ببینم !نقل قول:
من چه روشن چه خاموش نگاه مى كنم نشون نميده :|نقل قول:
همراه اول شبانه نا محدود
نقل قول:نقل قول:
دیشب بسته ساعت 2 تا 7 صبح رو خریدم.
صبح ساعت شیش و نیم که بیدار شدم و ریز مصرف رو با برنامه کنترل باند چک کردم دیدم که از ساعت 3 و نیم شب دیگه دانلود قطع شده.اعتبار سیم کارت هم کامل صفر شده.
جالبه.ساعت شیش و نیم هم که بیدار شدم.ایکون h+ بالای گوشی بود ولی هیچ سند و ریسیوی نداشتم
زنگ زدم پشتیبانی .میگه هیچ مشکلی نداشتیم/
بهش میگم خب چرا شارژ پولی من صفر شده ؟من که خارج از این ساعات دیتا روشن نکردم و مکالمه هم نداشتم ؟میگه نمیدونم .
بهش میگم پس چرا سند و رسیو من از ساعت 3و نیم قطع شده ؟میگه مشکلی نبوده!
میگم ایا این بسته اقعا نامحدوده و محدودیت حجمی نداره ؟میگه نه نداره !!
کلا هم دیشب حدود 19 گیگ دانلود کردم.اینم از اولین تجربه دانلود ما با شبانه همراه اول
دوست عزیز لازم نیست همه گیز رو تجربه کنی اینجا بالای ۱۰چ بار بچه ها گفتن بسته یک روزه ۲ تا ۷ محدود به ۲۰ گیگ هست و بیشتر میره رو شارژت باز شما رفتی حتی تست هم نکردی گذاشتی تا اخر دانلود کنهنقل قول:
شما هم ۲۰ گیگت تموم شده چون فقط دانبود نیست دانلود و اپلود رو حساب میکنند
داداش 5 درصد دانلودت میشه اپلود 2 تا 5 محدودیت دارهنقل قول:
اخه خود اپراتور گفت محدودیت حجمی نداره.نقل قول:
اگر بسته 5 هزار تومنی از ساعت 1 شب تا ساعت 11 رو بگیرم ایا اون هم محدودیت دانلود داره ؟
دوستان من با نت همراه اول یک مشکل دارم
اکثر مواقع فقط یک لینک میشه همزمان دانلود کرد ( از چند سایت تست کردم ولی جواب ندارد )
وقتی دانلود داره انجام میشه دیگه مرورگرها هم کار نمیکنن
قبلا از ایرانسل استفاده می کردم این مشکل وحود نداشت و حتی 7 تا لینکم همزمان جواب میداد
مشکل از کجاست به نظرتون ؟ راهی برای حلش وجود داره؟
خوب الان میتونی از خود اپراتور پولت رو بگیری؟! نه نمیتونینقل قول:
بسته ۱تا ۱۱ یک ماهه محدودیت نداره میتپنی اون رو بگیری
یک هفته ایش رو هم بچه ها گفتن اونم نداره محدودیت
بسته ۱ تا ۱۱ یک روزه یک سری میگن نداره یک سری هم میگن ۳۰ گیگ هست یک روزش
مشکل از نت نیستنقل قول:
احتمالا از مودم هست
یه مودم یا گوشی دیگه رو امتحان کن
برای اینترنت نامحدود شبانه (یک روزه)
بازم زنگ زدم پشتیبانی .هیچ جوره زیر بار نمیرند.میگند ما محدودیت حجمی نداریم.!!!!
برام پرونده تشکیل دادن .تا ببینم چی میشه.
تو سایت شکایت و بازرسی هم رفتم فرم شکایت پر کنم.ولی موقع ارسال ارور سرور داد!!!اصلا سایتش به هیچ جا وصل نیست :n17:
گوشی استفاده میکنم - اخه با همین گوشی ایرانسل این اتفاق نمی افتادنقل قول:
داداش اگه تونستی ثابت کنی بدون یه معجزه ای چیزی رخ داده !نقل قول:
بیخیالش شو خیلی از دوستان این راه رو رفتن نتیجه نداشته !
فقط یک کار میتونی انجام بدی برو امور مشترکین ( همون خدمات ارتباطی ها ) بگو ریز کارکرد اینترنت این روز رو می خوام اگه اونجا تایید کرد مصرفت فقط در بازه 2 تا 7 بوده شاید فرجی بشه ! وگر نه به پشتیبانی هیچ امیدی نیستنقل قول:
دوستان یه سوال بی ربط!
برنامه دانلود منیجر برای اندروید چی خوبه؟
می خوام مثل آدمیزاد کار کنه! یعنی قشنگ لینکهای دانلود رو بزاری توی صف و دون دونه خودش دانلود کنه. دقیقاً مثل دانلود منیجر پی سی. یعنی اگه 10 تا لینک بهش میدی خودش به ترتیب از لینک 1 تا 10 رو دو دونه دان کنه و بره بعدی!
داریم همچین چیزی؟!
ADM Proنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
نه نگاه کردم فقط باند ۳ وصل میشه ک ۱۰مگاهرتز هست.قبلا ۵ مگاهرتز بودنقل قول:
من گوشیم هواوی p8 هست .نقل قول:
میزارم دانلود دانلود نمیکنه روی زمانبندی البته adm هست و pro نیست!
البته این بهترین دانلود منیجر آندروید با قابلیت زمان بندی هست تا آندروید پنج همه چیزش عالی کار میکنه اما از آندروید شش اون قابلیت زمان بندی خوب کار نمیکنه یعنی مثلا سر شب لینک بهش بدی که از دو شب دانلود بکنه صبح پا میشی میبینی دانلود نکرده. علت هم تا جایی که فهمیدم سیستم مدیریت باتری آندروید شش هست که بعد از حدود یک ساعت خاموش بودن صفحه نمایش برنامه ها رو به خواب میبره.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
همراه اول پهنای باند باند 3 1800 رو کم کرده و گذاشته رو 15 مگاهرتز یعنی بیشتز از 75 مگابیت سرعت نمیده در حالت ایده آل