بر پدر قیمت نفت هم لعنت! چه بازی ای داریم تو این مملکت ما از این به بعد به خاطر این آشغال سیاه.حالا باز بودجشون ته کشید با هزارتا ترفند میخوان از جیب ملت کسریشونو جبران کنن...
Printable View
بر پدر قیمت نفت هم لعنت! چه بازی ای داریم تو این مملکت ما از این به بعد به خاطر این آشغال سیاه.حالا باز بودجشون ته کشید با هزارتا ترفند میخوان از جیب ملت کسریشونو جبران کنن...
این که همون سیاست دولت قبله
نمی خوایم تعرفه ازاد رو کم کنید.
تعرفه ازاد رو بکنید 15 ریال بسته ها رو هم برگردونید به حالت قبل.
اگه این مردم شعورش رو داشته باشند یه این دفعه رو کسی بسته نخره، چه از ایرانسل یا رایتل و یا حتی همراه اول.
SONY XPERIA Z3
نقل قول:
چه ربطی به نفت داره عزیز من وقتی مسولین دزدهستند خودشون و به کم هم قانع نیستند؟!
دبی نفت نداره ؟ کویت نفت نداره؟! که دارن 300گیگ اینترنت LTE می فروشند 24درهم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخواهی با Adsl مقایسه کنی،من 100 گیگ رو میگیرم 192 تومن،فوقش 200 تومن.نقل قول:
SONY XPERIA Z3
عزیز اتفاقا خیلی هم ربط داره.نقل قول:
SONY XPERIA Z3
مسئله همینه که نباید با adsl مقایسه کنی . بین بسته هایی که برای 3g توی این مملکت با گیگی 8 تومن گیگی 10 تومن داره ارائه میشه این بسته یک ساله به صرفه هستنقل قول:
شما اگه بودجه 94 رو میخوندین و ازش اطلاع داشتین متوجه میشدی که چه ربطی داره ! حالا همش میای مارو با اون کشورا مقایسه میکنی.درآمد دولت نصف شده یعنی بیچاره شدیم رفت مشکلات دیگه بماند حالا.نقل قول:
یعنی لعنت بر همشون گل بگیرید این مملکت بیان جمعش کنن این اینترنت هزار کفت زهر مار میکنن هر کس میاد در هر دوره بیشتر گند میزنه
ثانیه به ثانیه وضعیت بدتر میشه
الان حس این دارم TNT بزارم ایران از نقشه حذف کنم
ایمیل شکایت ایرانسل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . سایت 195.ir .
دوستانی که میگن تعرفه آزاد ارزون شده و بسته ها هم طبق اون بسته شده . یک گیگ اینترنت یک ماه 13 هزار تومن .خودتون حساب کنید
دوستان شکایت خودتونو از ایرانسل در سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده همین الان شکایت خودمو به ثبت رسوندم.
اخه کارشون غیر قانونی نیست که آدم بخواد شکایت کنه اینا حق دارند هر گیگی رو 50 تومن بفروشند کسی هم حق نداره بهشون اعتراض کنهنقل قول:
تنها راه اعتراض نخریدن بسته هست که این هم با شناختی که من از مردم دارم عمرا تا 2 روز اعتراض از فرداش دوباره میرن میخرند
نمونه بارز اون میتونستید تو جریان پارس آنلاین ببینی
کلا حکومت و مردممون به هم میاند اون هر غلطی دلش بخواد میکنه مردم هم همه غلط های حکومت رو قبول میکنند:n21:
سرعت و پوشش چند روزه خیلی بد شده، بعدشم قیمت ها بردن بالا واقعا خسته نباشن!!
AMIR FROM XPERIA Z3
پس کو 24 گیگ شبانه ی 10 تومنی؟:n34:
ضمنا با حساب من، نخریدن بسته خیلی به صرفه تره که!
مثلا 50 مگ یک روزه که شذه 12000 ریال میفته هر کیلوبایت 20.8 ریال
در حالیکه هر کیلوبایت بدون بسته 0.5 ریاله (41 برابر ارزونتر!!!) که البته در تعطیلات و یا شب فکر کنم 0.1 ریال هم بشه
یعنی یکی از اون چند هزار کارمند احمق ایرانسل اینجا نمیاد ی توضیحی بده چرا گرون شده
اون عده ای که می خواستن جلوی سرعت و رشد 3G و نسل جدید اینترنت همراه تو ایران را بگیرن امروز روز شادیشونه ... بالاخره موفق شدن ...خسته نباشن واقعا.:n27:
این دیگه چه وضعشه.به جای اینکه ارزونش کنن چند برابر گرون کردن.از اول هم نسل 3و4 نمیاورد بهتر بود.با این وضع چه استفاده ای میتونه داشته باشه
خیلی جالبه ما لب دریا هم بریم از خوش شانسی مون خشک میشه
اون زمان که بسته نمی خریدیم و یا فعالسازی بسته با تأخیر مواجه بود و آزاد برامون میفتاد برای چند مگ مصرف باید 60 هزار تومن میدادیم
حالا که دوزاریمون افتاده که بسته بصرفه تره، قضیه برعکس شد
آخرش نفهمیدیم چی به چیه توی این مملکت
شب میخوابی صبح بلند میشی قوانین معکوس میشه
یه حرکت عجیبی تو کشور ایجاد شده که کلا دارن طرح های شبانه رو بر میدارن
یا نامحدود رو بد جوری سرعتش رو محدود می کنن والله یعنی الان کسی بخواد 2 تا ویدیو از سایتهایی مثل آپارات یا یوتیوب ببینه یا مثلا بازی و فیلمی داونلود کنه
باید یا خودش یا پدرش سرمایه داری چیزی باشن مگه نه با 2 گیگ چیکار میتونی بکنی
چون قانون گذار ها هم با این حرکت موافقن و خیلی هم خوششون میاد که هیچ کس اصلا ندونه اینترنت چیه مطمءــن باشید هیچ حرکتی نمی کنن شاید یه تقدیرنامه ای چیزی هم برای مدیرای شرکت بفرستن
خداییش الآن با این وضعییت مالی خانواده چه کسی می تونه ماهی 50 تومان به بالا پول اینترنت بده؟
ایرانسل و بقیه اپراتور ها با ابن جایگاه بد برای چه اینترنت را گران می کنند؟
2 ماه پیش گفتم دلتونو به 4g خوش نکنید... قیمتا به زودی بالا میره ( البته خودمم فکر نمیکردم 2 برابر شه) چند نفر پا شدن گفتن با ویشرفت تکنولوژی مخالفی و شروع به یاوه گویی کردن!
همین الان افرادی هستن که گوشیشون نسل 2 هست! تکلیف اونا چیه؟ خود من حاضرم با همون سرویس و قیمت آنلاین شم! ولی کو؟! صرفا جهت اطلاع، یه سری گوشیای آندرویدی ارزون نسل 2 هستن و فقط شامل گوشیای عتیقه نمیشه
عزیز ۳ماهه ۶۰۰مگ ۱۲ تومن بگیر خوبنقل قول:
شما که به آنلاین بودن قانع هستی برات خوبه
ايرانسل از رايتل گرون تر شد تازه با سرعت مزخرف تر
فعلا فقط و فقط همراه اول
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
ببخشیدا تو این چند سالی که gprs بود الان که 3g اومده چه فرقی تو اینترنت قبل و بعدش کرده ؟؟ مگر اینترنت موبایل همون اینترنت نیست؟ تازه اینا باید ارزون ترش کنن تا مشتری بیاد بیشتر حجم مصرف کنه اینا بیشتر بفروشن!!! همراه اول شبکش ناقصه و خیلی قطعی داره تازه اونم به زودی تعرفشو گرون میکنه . رایتلم که سرعتش یک مگه و خیلی جاها پوشش نسل سه نداره
به انلاین بودن قانع نیستم به همون 32 و حجم 2 گیگ هم گرون میگم ولی منطقی تره... من که کلا بیخیالش شدم، اصلا از 3g استفاده نمیکنم
دقيقانقل قول:
اينا تازه دو بربرش كردن
به نظر من ك ملت بايد استفاده نكنن تا بلكه يه تكوني بخوره ك ماشالا ملت ما گرون شه بيشتر استفاده ميكنن
رايتل درسته رو ١ مگ بسته اما ثابته سرعتش اما ايرانس شبا ٣٠٠ كيلو هم نميرسه
حیف که ایرانسل همچین قابلیتی نداره و گرنه یه عده الان 10 تا 10 تا بسته فعال میکردن مبادا گرونتر بشه و قحطی اینترنت بشه :n09:
شما که بالای ۲تومن پول آیفون میدی خوب ماهی ۱٪ پول گوشیتو بابت اینترنت بدهنقل قول:
چی میشه مگه؟[emoji1]
من نمیدونم کدوم آدم عاقلی میاد یه بسته 1روزه 1گیگ 10000تومنی با سرعت 15کیلوبایت میگیره:n09:
دوست عزيز بحث پولش نيست بحث بحثه بي كيفيت بودن ك شبا ادم رقبت نميكنه بره سرشنقل قول:
اره اگ كيفيتش خوب بود ميارزيد پول بدي
الان همراه اول سرعتش زير ١٠ مگ ممياد و خود من حداقل ماهي ٢ تا بسته يك ماهه همراه اول مصرف ميكنم چون ادم لذت ميبره وقتي استفاده ميكنه
داشت کم کم منو جو میگرفت که برم آی سیم بگیرم، خوب شد جلوی خودم رو گرفتم:n25:
:|
بستههای اینترنت همراه
شما مشترکین دائمی و اعتباری میتوانید از بستههای ویژه سرویس اینترنت همراه استفاده کنید.
چنانچه در شبکه 3G/4G ایرانسل از بسته های اینترنتی استفاده نمی کنید مبلغ ۱۵,۰۰۰ ریال به عنوان
اعتبار ذخیره در حساب شما نگهداشته می شود. بنابراین میزان اعتبار شما همواره باید بیش از ۱۵,۰۰۰ ریال باشد.
+
از همه طریق میخواد بخوره این ایرانسل دیگه؟
داداش یک تجدید نظر تو امضات بکن چند تا شرکت دیگه هنوز اضافه نشده :دینقل قول:
واقعا بسته هاش گرونه .مگه سر گردنست !رایتلم که پوشش دهیش مالی نیست وگرنه رایتل بهتره تازه شبکشم استیبله فقط میمونه سرعتش تو طرح پایه چقدره معمولا ؟ ایرانسل یک جا سرعت 300 یک جا 20 یک جا 5کیلوعه الان ا نی که ار جی پی ار اس استفاده میکنه هم باید پول استفاده از 3 جی یا 4 جی رو بدهاصلا انصاف نیست !
رايتل پايش فيكس ١ مگه بدونه نوسان خوبيش اينهنقل قول:
محتوای مخفی: اندر احوالات مملکت ما
من دانشجو هستم تو یه شهر دیگه امکان استفاده از adslواسم نیست چطور نخرم؟نقل قول:
512 وایمکس 28 هزارتومن با 5 گیگ ترافیک
3G افتصاح ایرانسل با 5 گیگ ترافیک ماهی 40 هزارتومن !!!
واقعا جالبه
موارد استثنا همیشه هست دوست عزیز. منظور از نخریدن و تحریم بسته ها برای عامه افراده که معمولا تو خونه یا خوابگاهشون اینترنت دارن. شما که چاره ای نداری.نقل قول:
به طور کلی شاید اگه مردم تا جایی که میشه بسته خریداری نکنن قیمت هارو عوض کنن.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk