حالا انرژی منفی نده ببینیم تو یکی دو روز آینده چطور میشه :n22:نقل قول:
Printable View
حالا انرژی منفی نده ببینیم تو یکی دو روز آینده چطور میشه :n22:نقل قول:
128 نامحدود سرعت 8 کیلوبایت بر ثانیه فیکس نه یک کیلو بالا نه یک کیلو پائین:n19:
نه اتفاقا جاهاي ديگه هم هست. قبلا كه سرويس فن آوا داشتم هر سرويسي رو مي گرفتي رو 8 مگ مي بستن الانم همينطوره فكر كنمنقل قول:
دوستان به دلتون صابون نزنید، امکان نداره سرعت نامحدود برگرده. محدود شاید ولی نامحدود عمراً.
در اینکه سرعت ها بهتر میشه من شکی ندارم به هیچ عنوان مخابرات نمیاد سرعت ها رو به این شکل کم کنه چون با همون سرعت که کاربر جذب کرد کاربر هم از دست میده و اینو مخابرات بهتر از من و شما می دونه شاید مثل قبل نشه ولی شاید مثل چند وقت پیش 128 رو رو 50 و 256 رو رو 100 و به همین ترتیب محدود کنن شک نکنین
از دار دنیا یه نت سرعت بالا داشتیم که اونم هوتوتو...
تا چند وقت قبل با اینکه تا 400 دانلود میداد باز مخابرات پهنای باند کم نمیاورد.
الان اگه بخواد سرعت 8 بده که کلی پهنای باند اضاف میاره.بالاخره این اضاف رو باید بده ما حال کنیم.
الان من حداکثر حداکثر سرعت دانلودم 8 هستش.
این معلومه که محدود شده.
حالا ما هنوز امیداوریم فردا خوب شه.
سریالی هم که داشتم میدیدم جای حساسش رسیده.:n02: حالا با این سرعت چطور قسمت های بعدش رو دان کنم.
سابیدش به الک:sq_2:نقل قول:
من هم با maskot موافقم سرعت ها رو محدود می کنن ولی نه دیگه در این حد کم.
میخای بقیه سریالو من واست تعریف کنم ؟ :n02:نقل قول:
خسته شدم این چ وضعشه :| کسی نیست پاسخگو این مشکلات باشه ؟
پاشیم برگردیم آسیاتک باز ؟
100%فردا خوب نمیشه باید یه چند روزی صب کنیم حالا ببینیم چی میشه پناه بر خدا تازه اومدیم مخابرات حال کنیم مخابرات رید تو قدم :37:
مطمعنم فردا خوب نمیشه حالا ببینین اگه خوب شد برا همه آبنبات میخرم :15:
اگه اجمالن سرعتتون بالا رفت یه عکسی یه چیزی بگیرین که دلمون خوش باشه
ظاهرا سرعت های مازندران هم واقعی شده
اگر سرعت واقعی باشه خوبه
از واقعی کمتر نشه!
چرا واقعی کنن یکی بگ به غیر از سرعت مزیت اینترنت مخابرات چیه الان با این وضع من 100 درصد میرم یه شرکت خصوصی مطمئن باشید 90 درصد مشتری مخابرات هم انصراف میدن اون 10 درصد یا مسافرتن یا سربازی خبر ندارن وضع اینترنت بعد ببینیم سایت مخابرات میاد بگه شرکت مخابرات در فروش ای دی اس ال بهترین عملکرد داشته یا نه
اگه نامحدود رو واقعی کنن و جفت محدود و نامحدود رو پینگ و پیج باز کردنش رو درست کنن باز خوبه ولی اینا هیچی حالیشون نی :n19:
دعا؟ لول. با همین طرز فکرها پیش رفتیم که وضعمون شده این!نقل قول:
مورچه چیه که کله پاچش باشه؟.. 128 !!! اونم با ضریب اشتراک 1 به 8؟
دیگه اینقدر بوق نیستن که بخوان سرعت ها رو به این صورت واقعی کنن...سرعت دانلود می شه 8/8=1KB/s
گوگل داره اینترنت گیگابیتی میده ما تازه بعد از چند سال دوباره عقب گرد کردیم به Dial Up...:16:
مشکل سرعت هم حل نشد
سرعت ها رو واقعی کردن همه باید تخلیه کنیم
حالا به نظر شما باید چه کاری کنیم تا سرعتمون برگرده
به نظر من باید همون شماره ای که دوستمون amol75گفته یه زنگ بزنیم
من که این ماه یه محدود می گیرم. تست می کنم ببینم سرعتش چه جوریه.اگه اونم نابود بود.کلا قید اینترنتو میزنم.چون واسم پینگ مهمه.پینگه خوبم فقط مخابرات داره. شرکتیا همه بالای 300 میلی ثانیه.نقل قول:
اینترنت دیگه بای بای.
یه راه حل دیگه هم اینه که صبر کنید تا کاربرایی مثل من از مخابرات برن.بعد شما ها مثل قبل برید دانلود کنید حال کنید.
الان من واسه یه 14 مگ آپدیت ناقابل سر صبحی پا شدم .خیر سرم فکر کردم سرعت صبحا خوبه.بیام دانلود کنم.دیدم, نه خیر هنوز سرعت ر*یدست! سرعت دانلود از استیم زیر 1 کیلو بایت.:n20:
Best Internet In The World
:39:
دیدی گفتم امروز خوب نمیشه حالا شما به یه بهانه ای دلتون رو خوش کرده بودین.سرعت ها رو واقعی نکردن چون چنین کاری ازشون بر نمی یاد بلد نیستن چند روز آینده خوب میشه
من که این ماه یه محدود می گیرم. تست می کنم ببینم سرعتش چه جوریه.اگه اونم نابود بود.کلا قید اینترنتو میزنم.چون واسم پینگ مهمه.پینگه خوبم فقط مخابرات داره. شرکتیا همه بالای 300 میلی ثانیه.
اینترنت دیگه بای بای.
یه راه حل دیگه هم اینه که صبر کنید تا کاربرایی مثل من از مخابرات برن.بعد شما ها مثل قبل برید دانلود کنید حال کنید.
الان من واسه یه 14 مگ آپدیت ناقابل سر صبحی پا شدم .خیر سرم فکر کردم سرعت صبحا خوبه.بیام دانلود کنم.دیدم, نه خیر هنوز سرعت ر*یدست! سرعت دانلود از استیم زیر 1 کیلو بایت.:n20:
Best Internet In The World
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز
2روزه دوباره اینترنت طرفای ماها به طرز فجیحی افتضاح شده. غیر قابل تحمل! حتی سایت هم باز نمی کنه! دانلود که چه عرض کنم!
یکی از دوستان اکانت 1 مگ محدود داشت ازش گرفتم یه لحظه تست کنم. دیدم سرعتش فوق العاده بود. هم سرعت هم کیفیت واقعا عالی بود!
اینم از تفاوت 256U با 1MB Limited !
به نظر من محدوديتي صورت نگرفته چون سرعت دانلود لينك خارجي با داخلي يكيه.
من 512 نامحدود دارم سرعتم هم خارجي هم داخلي 30 تا 50 هستش.
دوستاني ك محدود دارن سرعتشون تغيير كرده امروز؟؟
سرعت دانلود رو 1مگ چند بوده؟نقل قول:
كي تست كردين؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این دوستمون گفتن فرق بین سرویس ها رو
در ضمن سرعت 1 مگ تا چند میرفت؟
همین الان مشغوله دانلودم! همون 360 !
با اکانت خودم که 256U هستش در حد مرگ افتضاحه اما با این اکانت دوستم که میرم اصلا رویایی هستش! تک فایل 360 تا میگیرم پینگ هم فوق العاده سایت هم روانی باز می کنه
سلام عرض میکنم به همه عزیزان دلسوخته
مخابرات کلا دروپیکر نداره این در 6 ماه به من ثابت شده اونم با اختلاف سرعت کذایی سرور داخل و خارج
من نمیدونم اینا که میگفتن این اختلاف سرعت سرور داخل و خارج به خاطر تحریمه خارجیه ، چی شده الان که تحریم داره بیشتر میشه یهو سرعت سرور خارج شده مثل سرور داخل:n24:
یعنی جا داره رگ و ریشه این مسئولای مخابرات رو بالا پایین کنیم:n09:
جا داره بگم برای همه اونایی که اینترنتشون رو دنده سنگین افتاده اظهار همدردی میکنم و امیدوارم در صورت برگشتن به حالت قبل سرعت وب که تازه خوب شده نپره.
من همين الان زنگ زدم 2020 طرف ميگفت اين محدوديت به قول خودشون به خاطر افت شبكه و سراسريه!:n05:
ميگفت موقتيه.ايشالا درست ميشه.
من ك ميگم اين محدوديتا به خاطر مناسبتاست:n05:
اگه شرایط به همین شکل ثابت موند توصیه میکنم سرویس 2 مگ محدود رو حتما یه بار تست کنین
وب هلو
دان هلو
پینگ هلو
همه چیز به صورت استاندارد هلو شده اونم چه هلویی:n04:
اگه اینطور هست که میگی من حاظرم الان 2 مگ بگیرمنقل قول:
شما امتحان کردین؟
2 مگ UFP داره یا نه؟ سزعت ساعات رایگان افت میکنه ؟ بعد از دانلود سقف مجاز سرعت افت نمیکنه؟نقل قول:
من 2 مگ 1 ساله دارمنقل قول:
الان کلا اینترنت استاندارد میچسبه:n10:
منم فردا میخرم تست میکنمنقل قول:
فعلا 1 مگ میخرم ببینم چی میشه
سرعت چنده؟
هم داخلی هم خارجی
سرعت از 360 اومده رو استاندار 250 تا 270 میرهنقل قول:
سرعت شب و روز ثابته
نه البته بهتره بگم تا الان نداشته این 6 ماهه
داخل که همیشه خوب بوده الانم خوبهنقل قول:
سرعت خارج از چندتا لینک مجموع 8 کیلو اومده به 250 تک لینک:n05:
کسی اینجا 1مگ نامحدود داره سرعتشو بگه
داخلی؟خارجی؟
وقتي 512 سرعت دانلودش 50 هستش خب معلومه ك 2مگ ميشه 200 ديگه!
فرقي نداره به ترتيب ميره بالا!
اگه وظعیت همینطور بود پیشنهاد میکنم از اینترنت ماهواره ای استفاده کنیدنقل قول:
اصلا به نظرم از رایتل استفاده بشه بهتره ما که تحت پوششیم . حتمأ روی این گزینه فکر میکنم! :n13:
من الان 1 مگ محدود خریدم.وضیعتم از این رو به اون رو شد. تا 5 دقیقه پیش یه سایتو درست باز نمی کرد.
ولی الان از استیم با سرعت 250 کیلو بایت دانلود داشتم.
به نظرم این چند روزه محدود بگیرین تا تکلیف مشخص بشه!