های وب کلا شانسی هستنقل قول:
اکثرا ناراضی هستن
یاد بخیر پارسال این موقع عالی بود
پینگ 110 بود:n04:
من 2ماه پیش از های وب رفتم:n22:
Printable View
های وب کلا شانسی هستنقل قول:
اکثرا ناراضی هستن
یاد بخیر پارسال این موقع عالی بود
پینگ 110 بود:n04:
من 2ماه پیش از های وب رفتم:n22:
اگه پایه اید همه امروز بریم قسمت شکایات وارد کنیم! چه وضعیه ؟!نقل قول:
دوستان واسه شما ها هم بغضی مواقع سرعت اونقد داغونه که به زور یه صفحه باز میشه؟؟؟
الان تست گرفتم! حجم مصرفی حدودا 1.75 برابر محاسبه میشه! در صورت تمایل، یه فایل رو وسط دانلود متوقف کنید، اینترنت رو قطع کنید، دوباره وصل کنید، ادامه دانلود رو بزنید، 1 مگابایت که دانلود شد ، دوباره قطع کنید! گزارش مصرف رو چک کنید، متوجه میشین که حجم بیشتر حساب شده! خود من 1.05 دانلود کردم، 1.82 محاسبه شده.....
جالبه که هیچ کسی به این موضوع توجهی نداره!
عجیبه پس چرا واسه ما اینطور نیست؟؟؟نقل قول:
ویندوزتون 8یا 8.1 هست؟
اگه هست این نسخه از ویندوز ها پهنای باند مصرف میکنن باید غیر فعالشون کنی
7x64 که اپدیت اتوماتیکش خاموشه!
نکته جدید اینکه 2 بار تست گرفتم، 1 بار اینطور شد! دفعه بعد درست بود!
در حالی که صبح امروز بازم بیشتر حساب شده بود!
یه جورایی، یه بار درسته یه بار نه.
دوستان شکایت خودشون رو پیش خودشون ببرید بی معناست
اگر میخواید بررسی بشه این موضوع باید جایی مطرح کنید که کارش نظارت روی این شرکت هاست
این هم ادرس سازمان پاسخگویی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که این سامانه راه اندازی شده برای مواری مثل کم فروشی و ....
دوستانی که میگن نامجدود پارس انلاین خبه
اگه مصرف شما در حد 30 گیگ هست بهترین کار اینه
تعرفه دینامیت 1ماه یا هر سروری دیگه ای را بگیری با حداقل حجم مثلا 1 گیگ
بعد در ماه 2 تا فشفشه 15 گیگ در 15 روز بخری
اینجوری در ماه میشه 30 گیگ و 30 تومن + سرعت خیلی خیلی بهتر
نه! چون بعدش نامحدود 32 کیلوبایتو داری!
میشه روزی 2.4 گیگ اضافه دان کنی! سرعت 300 با 700-800 فرق نداره! البته 30 گیگ!
این های وب هنو پروفایل گیم نداره؟
نه:n03:نقل قول:
...........
اگر شکایتی دارید در سامانه خود های وب هم مطرح کنید رسیدگی خواهد شد به نظر من اول به خودشان بگو اگر نشد بد شکایت کن اینجوری بهتر نتیجه میگری در سایت شکایت ثبت کن سایت های وب اما من خودم تست گرفتم بارها باور ره ججم دزدی ندارمنقل قول:
من رفتم واسه ترافیک دزدی شکایت کردم
بی مورد ترافیک کم میکنن
شما هم لطفا برید هم توی سایت خودشون هم توی هیمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کنید
شورشو در اوردند
دوستانی که با بحث ترافیک مصرفی مشکل دارن، بد نیست یه مدت بجای نتورکس از DU Meter استفاده کنن و ببینن باز هم تناقض هست توی مصرفشون. چون قبلا هم بودن کساییکه با تغییر برنامه، تفاوت کمتری رو شاهد بودن. البته تنظیمات برنامه هم باید درست باشه.
networx جالب تره!
وقتی پوشه دانلود 2 گیگ هم نشده در حالی که 3 گیگ حجم 0 میشه، موضوع برنامه نیست! هیچ آپلودی هم ثبت نشده
سرعت روزانه 512 و 1 مگ چنده؟
دوستان های وب واسه بوشهر خوبه؟
دوستان اوضاع امشب شما چطور بود؟ سرور خارجی زیر 10!
مشکلی نداشت واسه من عادی بود سرعتشنقل قول:
دوستانی که میگن های وب حجم دزدی داره درست میگن:n16:
چون حساب کردم حدود 5% حجم بیشتر از مصرف واقعی کم میکنه :n23:
و در ضمن آپلود رو هم حساب میکنه . این در حالیه که شرکت های دیگه مثل شاتل (که دزدیه واس خودش) 1 ساله آپلود رو جزء ترافیک مصرفی حساب نمیکنند و رایگان هست.
یه خورده شارژو اگه هاپولی کنن که طبیعیه مفت چنگشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
وستان من هر موقع که اینترنت رو شارژ میکنم علاوه بر پیامک واریز مبلغ یک پیام شامل کد برام میاد این کد چی هست جدا میاد ؟
من این کد رو در بخش تخفیف میزنم ولی قبول نمیکنه کد چی میئنه باشه؟
مشکل من 80% بیشتره!نقل قول:
دیگه های وب واقعا به افتضاح ترین سطح خودش رسیده ت واین خراب شده. برای نگا کردن یه ویدئو از آپارات که سرورش ایرانه من مشکل دارم اونوقت جناب "پشتیبانی" با تیم اومده تو سیستم من از خود سایت های وب تست دانلود میکنه میگه "عالیه" :n04: :n21:
منطقتون شلوغ شده؟نقل قول:
برا منم بهم ریخته!نقل قول:
های وب من هم قات زده اساسی ! افت شدید سرعت + قطعی مداوم !
دوستانی که مخابرات 512 نامحدود دارن اعلام وضعیت کنن ! :دی
دوستان کسی در مورد سوال من اطلاعی نداره؟
در مورد این سوال من کسی اطلاعی نداره؟نقل قول:
والا نمیدونم به گفته خودشون مشکل زیرساخت هست و فلان و فلان.نقل قول:
این تست 2 ماه پیشه. چقدر زمان خوبی بود :n03:
دادا دیدی اون موقع که من های وب داشتم و وضعم مثل وضع نت االان شما بود بهم میخندیدی :n02:نته خودتم خراب شدنقل قول:
قروین جون سرعت من که عالیه ساعت 6 غروب ، شانس آوردیم این خرابی های وب سمت شمال زیاد نیومده :n02:نقل قول:
خیلی داغون شده حتی سرورهای داخلی. کی میخوان اینا آدم بشن خدا میدونه!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
رانت خور ها نمیزارن اینترنت باکیفیت داشته باشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثه اینکه باید جمع کنیم بریم یه جا دیگه پیگ فوق العاده افتضاحه پیشنهاد کجاس؟
پینگ بالا
میگن از زیر ساخته
سلام دوستان...من سه سال هست که در کرج از اسیاتک استفاده میکنم و حدودا راضی بودم ولی الان 2 ماه هست که کیفیت اسیاتک به دلیل مشکل پهنای باند در مرکز بسیار بسیار کم شده و در بهترین شرایط با اینترنت 1 مگ دانلود 5 تا 10 کیلوبایت را دارم:n04::n04::n04:...الان میخوام کوچ کنم بیام به سمت یک isp دیگه ولی واقعا در تمام تالار ها گیج شدم ون نظرات بسیار متناقضی وجود دارد:n13:...بعد از تحقیق زیاد متوجه شدم از های وب بیشتر افراد راضی هستند ظاهرا و نظرات منفی کمتری در موردش هست:n05:...سوالم این هست که ایا اولا ارزش این جابه جایی هست و ثانیا ایا های وب در کرج منطقه مهرشهر مناسب هست و همچنین برای من دانلود شبانه مهم هست ایا های وب طرحی دارد برای دانلود رایگاه شبانه؟؟؟و همچنین اگر پیشنهاد isp دیگری دارید بفرمایید....سپاس
برای من همچنان داغونه حتی از سرورهای داخلی. حتی ریت خط و اوردن پایین چون دزدن و پهنای باند نمیخرن .نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دقیقا مساله همینه که دلیل این تناقض ها برمیگرده به شهر و منطقه مخابراتی. یه شرکت ممکنه توی یه مرکز مخابراتی کیفیت خوبی داشته باشه ولی توی یه مرکز دیگه توی همون شهر افتضاح باشه. برای همین بهتره بگی کدوم مرکز مخابراتی هستی که بچه های کرجی بتونن بهتر راهنماییت کنن.نقل قول:
درباره شبانه هم سرویس های 2 مگ به بالا شبانه رایگان نداره. شبانه های وب 3 ساعته ولی ظاهرا سرعت نسبتا خوبی برای شبانه داره. البته بجاش سرویس های فشفشه رو داره که با مبلغ کم حجم برای مدت محدودی میگیری که برای کساییکه هر از گاهی دانلودهای حجیم دارن خوبه.