اینم سرعت دانلود با سیمکارت رایتلم(ثبات کامل در دانلود از هر سروری):نقل قول:
Printable View
اینم سرعت دانلود با سیمکارت رایتلم(ثبات کامل در دانلود از هر سروری):نقل قول:
فوق العاده اما گروننقل قول:
چه کاریه ریست!!!!من تو صفحه تنظیم WAP فقط دکمه apply رو میزنم اینترنت چن ثانیه قطع میشه و وصل میشه و یه میندازم رو یه گیت وی دیگه.نقل قول:
کسایی که از ماناماد اینترنت دارید بیاید چند بار زنگ بزنید به پشتیبانی برا شبانه که چرا 2تا6 ولی ضحی2تا7 من خودم چند بار زنگ زدم اصلا قانع نمیشه و میگه اونجا هم از ساعت دو تا شیشه والا زوره داره1300 بیشتر میگیره اونوقت 1 ساعت هم از شبانه کم کرده حداقل سرعتش هم بیشتر نیست که گذشت کنیم من از مخابرات پرسیدم میگه مخابرات کلا شده 2تا7 ولی ماناماد برای اینکه بیشتر بخوره داره به مردم کلک میزنه تو سایت tciadsl.ir هم زده 2تا7 ولی چند روزیه که اصلا نمیتونم این سایتو باز کنم
البته همه جای دنیا اینترنت همراه گرونتره،اما قطعاً حق با شماس و کلاً تعرفه ی اینترنت توی ایران گرونه.زیادیم گرونه.تعرفه ی گرونتر و کیفیت کمتر.اتفاقاً دیروز جام جم توی صفحه ی اولش در مورد گرونی اینترنت نوشته بود:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایم اوت نداره :n08:نقل قول:
این رایتل هم خوبه ها
-------------------------------------
پیگیری نکردی؟
چی شد؟
ایمان رایتل ضریب اشتراکش 1 به 1 هست.نقل قول:
بخاطر همین سرعتش ثابته/
مثل این میمونه که سرویس dedicate گرفتی.
آقا بیاین همه زنگ بزنیمماناماد اعتراض کنیم این پینگ 3 هفته هست دیگه خیلی داغونه اعصاب نذاشته واسه ما ، همه با هم زنگ بزنیم یه تکونی به خودشون می دن:n25:
اگه زنگ زدی یه دفعه درباره ی دانلود شبانه هم بهشون بگو باید بهشون بگیم که فکر نکنن زرنگننقل قول:
مسیرتون هنوز ترکیه هست؟نقل قول:
===
تنها جایی که میتونه در مورد مسیر ها براتون تصمیم بگیره زیر ساخت هست/
شرکتا در مورد تعیین مسیر و پینگ کاری نمیتونن انجام بدن.
بیشتر منظورم پینگ داخلی هست ، چون یه مشکل پیش اومده داخل خود مخابرات که بقیه شرکتها این مشکل رو ندارن و اینا هنوز اون مشکل رو حل نکردن اگه ما گیر ندیم بشون فک می کنن خیلی مهم نیست واسمون شاید بیخیالش بشن اصلا درستش نکنننقل قول:
من زیاد از این چیزا سر در نمیارمنقل قول:
شاید افتادی رو گیت وی تک رقمی
چی هستش این؟
و راستی دو تا مورد دیگه هم هستش که یکیش رو میگن باید کم باشه و یکی بیشتر ؟
میتونید درباره اونا هم توضیح بدین و اینکه چچجور میشه فهمید این موارد رو
ممنون میشم
اون مشکلی که می گم اینه !نقل قول:
اها.نقل قول:
پس باید زنگ بزنید حتما رسیدگی کنن.
قم هم 1 ماهه پیش چنین مشکلی داشت/در بعضی ساعات خاص مثل ظهر پینگ داخلی بالای 400 میرفت.
مشکل از دیتای قم تا تهران بود که ظرفیتش پر شده بود.
حتما به پشتیبانی اطلاع بدید تا براتون رسیدگی کنند.
پینگ داخلی حداکثر تا 150 نرماله.اگر از این مقدار بیشتر بشه حتما مشکلات زیر ساخت داره شهر یا مرکز مخابراتیتون.
کسی دینامیت های وب گرفته؟
سرعتش چطوره؟
پینگش چطوره؟
سلام
دوستان لطف کنند مشاوره بدن
دانلودم زیاده اینترنت مخابرات چطوره؟
اکسین چطوره؟
و نامحدود مخابرات مثلا 512 با چند دانلود میکنه؟
اینترنت شبانه هم داره؟
با تشکر زیاد:n16::n02:
شرکت های طرف قرارداش کدوم اند؟
مانامادا بهتره ظاهرا ولی قیمتش گرونتره
سلامنقل قول:
اگه توی روز کارت با اینترنت کمه و فقط میخوای دانلود شبانه کنی بنظر من سرویس دو مگ 4 گیگ خوب باشه براتون ( شبی 3.5 تا 4 گیگ دانلود میکنه )
شرکت ضحی بهتر از بقیه هست آخه ساعت دانلود شبانه ـــش از 2-7 هست ولی ماناماد از 2-6 ــــه
آرما 3 رو من دانلود کردم با حجم 8 گیگ و نسخه RELOADED . در یک کلام ، چرت + پرت !نقل قول:
مهم ترین چیزش اینه که بازی یجور حالت آموزشی و تمرینی داره و سبکی مثل Call of duty و کلا اون جور سبک ها نداره . گیمپلی بازی اصلا جالب نبود ینی اصلا ها ! . نشونه گیری هم که فقط دوربین جلو میرفت و با خود نشونه اصلحه نشونه نمیگرفت . در کال برای اولین بار بود که آرما بازی میکنم و اصلا ازش خوشم نیومد . اگر نظر من باشه نه به فکر دانلود کردنش بیوفت و نه خریدنش . البته نظر شخصیه .
سلام . پینگ من با داخل و خارج بین 1500 تا 3500 هست و کاش ثابت بود..همش time out ..(حدود 3 روزه اینطوره) با هر نوع گتوی حتی تک رقمی ...
از دوستان کسی همچین مشکل داشته یا راه حلی داره ؟ با سه چهار تا سیستم و مودم هم تست شده
پشتیبانی میگه مشکلی نداره خطط !
بچه ها مطمئنین که ۲ تا ۷ رایگانه ؟ از کجا بفهمیم سرویس از ضحی ست ؟ اخه من از شهرستان گرفتم . تو خرید ترافیک آدرسشون کیانپارس زده . ضحی ست دیگه؟ دانلود بزارم تا ۷ ؟ :n02:
سلام
دوستان در بعضی مواقع پست هایی رو در تاپیک می بینم که ارتباطی به عنوان تاپیک (ADSL / مخابرات استان خوزستان) نداره
لطفا با توجه به عنوان تاپیک پست بدید و اگر بحث دیگری دارید به انجمن مربوطه اون بحث مراجعه کنید
با تشکر
سلام.بعد از 4روز قطعی دوباره اینترنتمو وصل کردن.زنگ زدم پشتیبانی گفت مشکل از کافو بوده.بهش گفتم این 4روز که تلف شد چی میشه گفتش با فروش هماهنگ کن باقسمت فروش تماس گرفتم میگه باید مخابرات اعلام کنه که قطعی از طرف انها بوده :n04:تا ما 4روز به اکانتت اضاف کنیم.ای داد ای بیداد تو این هفت ماهی که از مخابرات نت گرفتم سرجمع تا حالا بین 35 تا 40روز اینترنتم قطع بود.بیشترینشم دو سه ماه پیش بود به میزان دقیق یک هفته!!!!
الان من با این پینگ چه غلتی کنم؟نمیشه بازی کرد.IP هم از تک رقمی بیاد بیرون تایم اوت زیاد میشه.نتیجه هم کامل نشد که بزارم مجبور شدم عکس بزارم:n08::
نقل قول:خودم فهمیدم چشه.درخواست تخلیه داده بودم دیگه.خوب تخلیه شد:دینقل قول:
دقیقاً همینطوره.حیف که گرونه.نقل قول:
نقل قول:
من زنگ زدم گفتم مشکل پینگ کی حل میشه؟ ، گفت مشکل از دیتاست و معلوم نیست کی درست میشه ، بعد گفتم ممکنه تا یک ماه دیگه هم طول بکشه ؟ ، گفت آره ممکنه
(پ.ن : لحنش یه جوری بود که نمی دونم اعصابش داغون بود یا بعدش می خواست بره wc ! :n13: )
واسه من دانلود مهمه که خدارو شکر چند روزه اصن قطعی ندارم دانلود هم زیر 60 نمیاد
البته پینگمم دو روزه رو 120 با 4.2.2.4
نقل قول:
واسه من time out مهمه که خدارو شکر چند هفته هست داغونه !
من شبها دانلودم در حد صفره ! برعکس شما اصلا دانلود واسه من مهم نیست !
پینگ ما هم عددش خوبه بحث سر time out هست نه خود عدد پینگ
تخلیه کردی؟نقل قول:
الان کجا وصل می کنی؟
یادش بخیر،adsl مخابرات مازندران یک زمان چه سرعتی می داد :n01:
سلام مچکرم شرکت ضحی من تعرفه هاش پیدا نکردم...یه سوال دیگه داشتم خط من pcm رفتم مخابرات گفتم میخوام عادیش کنم کفتند حتما باید از خودمون اینترنت بگیری تا خطت عادی کنیم شرکت اکسین گفت اشتراک شش ماهه..راهی دیگه ای براش نیست؟ وق وقتی 2020زنگ میزنیم میگه مرکز مخابرات شما مشکل داره چمرانه ولی وقتی زنگ زدم اکسین گفت مور نداره جریانش چیه؟نیان پول بدیم بعد بگن نمیشه نصب کنند؟
به ضرص قاطع بهتون میگم که این مخابرات بعضی از سرویساشو شانسی میبنده یکی از فامیلامون 512 با 2گیگ گرفته شبا سرعتش رو140 من هم 1مگ که گرفته بودم سرعتم شبا130بود.یه بار از این شانسا گیرمون نیومد
امروز یهو دان استریمم اومد پایین(1020شد) سرعت دانلود هم100شده شما هم این مشکل رو دارید یا فقط برا من کم کردن؟سرویس 2مگ هست
اینم وضعیت الان:
یعنی میگی خودشون کم کردن؟نقل قول:
نویز نداره؟
زنگ بزن بگو برات درست کنن برای من که همون دو مگهنقل قول:
نقل قول:100%مطمئنم خودشون کم کردن اخه رو 1020 ثابته خطم هم اصلا نویز نداره پشتیبانی هم زنگ زدم گفت مشکل سراسریه اما شما که میگید خوبه پس چرا گفت سراسریه:n03:نقل قول:
کی گفت خوبه؟نقل قول:
مشکل سراسری؟
تا کی؟
برای چی؟
نمیدونم والا حسابی حالمو گرفته میترسم واسم درستش نکنهنقل قول:
مگه میشه بش بگو پول دادم دو مگ گرفتم . بش بگو مسئله کندی سرعت نیست که میگی کلیه مسئله اینه که داون استریمتو رو کم کردننقل قول:
عصری که تماس گرفتم گفت تا سه یا چهار ساعت دیگه درست میشه اما درستش نکردنقل قول:
داداش اینا هر چی باشه میگن کلیه ...... زنگ بزن بگو دستمو کردم تو جیبم در نمیاد میگه مشکل سراسریه دو سه ساعت دیگه حل میشهنقل قول:
زنگ بزن محکم باش حرف بزن بش آخه اونا همه رو بلا نسبت نفهم فرض میکنن فکر میکنن افت سرعت داری میگی داون استریمت یه مگه
نذار حقتو بخورن ........
لعنت به مخابرات خوزستان