نه عزیزم .... سیو xbox کجا بود ؟نقل قول:
Printable View
نه عزیزم .... سیو xbox کجا بود ؟نقل قول:
اقا داستان تموم بشه دیگه ماموریتی نیست ؟؟
نقل قول:
در کدوم مرحله اولین شهر (یه جز اون هایی که باز هستند از اول) باز میشه؟
:18::18::18:چرا هیچکس اینو نمیبینه!؟:18::18::18:
باید مراحل بری جلو تا خودش واست باز کنه
بابا خر نیستم که ... میفهمم ... انگار کسی نمیخونه چی مینوسیم! ... دارم میگم کدوم مرحله باز میشه؟ چقدر باید برم جلو؟نقل قول:
باید مراحل بری جلو تا خودش واست باز کنه
چرا تو این تاپیک ملت خودشون رو به نفهمی میزنن!؟
اولین شهری که باز میشه اون شهر کوچیک بالایی هست و بعد اون قسمت وسطی شهر و در آخر تمام شهر.
بعد از کشتن میخاییل فاستین اون قسمت بالایی شهر باز میشه(البته قبل از اینی که گفتم ماموریتهایی در اونجا هست ولی شاپها هنوز باز نیستند) و قسمت وسطی هم برای ماموریتهای الیزابت باز میشه.
بالاخره یکی فهمید من چی میگم!
دستت درست!
قسمت آخری کی باز میشه؟
این یکی رو مطمئن نیستم ولی فکر کنم بعد از سرقت بانک و برای ماموریت دریک باز بشه.نقل قول:
سلام دوستان يه سوال سيستم مورد نياز براي بازي چيه سيستم من:
رم:يك گيگ
سي پي يو:2.80GHz
گرافيك:جي فورس8400
ممنون اگه سريع جواب بديد و بگيد ببينم به سيستم من ميخوره يا نه؟
رم دو گیگ میخواد چون یه گیگ و خورده ای از رمو میگیرهنقل قول:
سی پی یو دو هسته ای
گرافیک حد اقل 7900 و حداکثر 8600 مموری گرافیکتم باید 512 باشه .
با این اوضاع نمی خوره ...
میشه بپرسم چه فرقی به حال شما میکنه کی باز میشه؟؟؟؟نقل قول:
شما باید بازی رو بری جلو تا باز شه.حالا وقتی کاری هم اونجا نیست و نیازی هم نیست بری اونجا چه اصراریه که بفهمی مثلا؟
من كه گرافيكم ميخوره سي پي يو هم ميخوره رم هم كه دو تا خودمون داريم {ميرم مال برادرمو از پي سي اون باز ميكنم مال خودمو به اون ميندازم.}ديگه حله مال برادرم4 گيگه.ديگه ميتونم بدون مشكل بازي كنم هااا؟راستي بازي را از اينترنت خريدم داره مياد نكته اي چيزي براي نصب نميخواد ارور نميده؟؟؟ممنون اگه جواب بديد.
بالاخره اینکه چقدر باید بریم جلو مهمه ... حالا من همینجوری یه سوالی پرسیدم ... هیچکس جواب نداد ... این باعث شد که پافشاری کنم!نقل قول:
میشه بپرسم چه فرقی به حال شما میکنه کی باز میشه؟؟؟؟
شما باید بازی رو بری جلو تا باز شه.حالا وقتی کاری هم اونجا نیست و نیازی هم نیست بری اونجا چه اصراریه که بفهمی مثلا؟
سلام میشه تو بازی gta 6 راهنمای ماشین روشن کرد ؟
بالاخره تمام شد،،.
من جايی که بايد انتخاب ميکردم با dimitri کار کنم يا انتقام بگيرم، انتقام رو انتخاب کردم، کشتمش و اينجوری داستان رو ادامه دادم و تمام کردم، ميخواستم بدونم اگه به جای انتقام، ميرفتم با dimitri کار ميکردم داستان چجوری تمام ميشد؟
يه سوال ديگه هم داشتم،، game progress من 68% ولی به end of story رسيدم و تمام شد، قضيه چيه؟ از اينجا به بعد الکيه؟؟ يعنی مثلا با roman برم bowling بازی کنم و اينا..... ؟
راستی داستان اين کبوترها چيه؟
gta 6 کی اومده؟نقل قول:
در اون صورت به جای کیت رومن میمرد.نقل قول:
بالاخره تمام شد،،.
من جايی که بايد انتخاب ميکردم با dimitri کار کنم يا انتقام بگيرم، انتقام رو انتخاب کردم، کشتمش و اينجوری داستان رو ادامه دادم و تمام کردم، ميخواستم بدونم اگه به جای انتقام، ميرفتم با dimitri کار ميکردم داستان چجوری تمام ميشد؟
يه سوال ديگه هم داشتم،، game progress من 68% ولی به end of story رسيدم و تمام شد، قضيه چيه؟ از اينجا به بعد الکيه؟؟ يعنی مثلا با roman برم bowling بازی کنم و اينا..... ؟
راستی داستان اين کبوترها چيه؟
شما باید با زدن کبوترها و رفتن مراحل آدمکها بازی رو 100% کنید.
ببخشیدا جسارتا ولی هر وقت یاد گرفتید به این Gta چی میگند لطفا سوال کنید که دیگران رو گیج نکنیدنقل قول:
خیر نمیشه..نقل قول:
این حرفا چیه دیگه؟؟؟نقل قول:
ببخشیدا جسارتا ولی هر وقت یاد گرفتید به این Gta چی میگند لطفا سوال کنید که دیگران رو گیج نکنید
شاید بنده خدا نمیدونه یا اشتباه کرده
میحواین اسپم کنین این کارا رو نداره که . . .
درست جوابش رو بدین
دوست من توی این بازی بعضی از ماشین های مخصوص فقط راهنما دارن. یادمه توی setting یه قسمت بود که میشد تنظیم کرد که آیا ماشین راهنماییکنه یا نهنقل قول:
مطمئنی مهدی جان؟؟؟نقل قول:
خیر نمیشه..
یادمه توی منو 1 قسمت برای تنظیماتش بود.
شرمنده شما رو گیج کردم به gta چی میگن ؟ فکنم Grand Theft Auto IV ببخشین با این که اسمش ندونم ولی دوبار تمومش کردم.نقل قول:
ممنون پیداش کردم .برای کسایی که لازم دارن options>audio>gps speech>onنقل قول:
بچه ها کسی سیو مرحله 21 بازی را داره ؟
میشه تو بازی مثل ماشین های دیگه چراغ راهنما زد ؟
تا اونجایی که میدونم ولی یک مود واسه این کار بود و خیلی امکانات دیگه که به ماشین اضافه میکنه!!!!!!!!!!
به تاپیک ویرایش و تغییرات در جی تی ای ایوی برید!
نقل قول:
ببخشيد وقتی که بازی 100% بشه چی ميشه؟ اتفاق خاصی ميو فته؟ ميخوام ببينم ارزش داره ادامه بدم يا نه؟
رفتم پیدا نکردم میشه دقیق آدرس بنویسید !نقل قول:
من خودم چیزی حدود 85% رو رفتم ولی فک نکنم چیز خاصی اتفاق بیفته چون داستان دیگه تموم شده.نقل قول:
ببخشيد وقتی که بازی 100% بشه چی ميشه؟ اتفاق خاصی ميو فته؟ ميخوام ببينم ارزش داره ادامه بدم يا نه؟
آقا ممنون از این تاپیکی که گذاشتی من چند تا مد رو دنلود کردم ولی نمی دونم کجا استراکت کنم یا چطور اجرا میشن لطفا بیشتر توضیح بدین در ضمن بازی روی 60 درصد مونده و هیچ چیز تو نقشه نیست یک ماه دارم تو شهر می چرخم ولی هیچ کس زنگ نمی زنه ماموریت بده همه فقط زنگ میزنند برن بیرون مثل دارت نوشیدن و ......
کمک کنید خسته شدم از گشتن الکی
سلام ببخشید این ارور برای چیه؟:
Application failed to lunch!
the application you are attemping to lunch failed to start. this could be the resualt of it being blocked by windows parental controls/family safety. please make sure you have accesed to the application before trying to lunch it, or contact support at:
کد:http://www.rockstargames.com/support
شما باید به غیر از ماموریت، کار های دیگه ای هم انجام بدی مثلا گرفتن اچیومنت ها، 100% شدن رابطه با دوستان و...نقل قول:
کاملش میشه این:
چگونگی صد در صد كردن بازی:1. تمام 90 داستان بازی را كامل (به همراه مراحل اضافیش) تا 68% بازی رو رفته باشید-- 2. تمام 30 ماشین دزدی را بدست بیاورید تا 2% دیگر بگیرید(بعدا در بررسی نقشه گذاشته میشود)--3. تمام 50 محل پرش را بگذرانید تا 2.5% دیگر به بازی اضافه شود(برای پیدا كردن محل پرشها به نقشه شماره 1 مراجعه كنید)--4.تمام 200 منطقه فلاینگ ریت را كامل كنید تا 2.5% دیگر بگیرید(بعدا در بررسی نقشه گذاشته میشود)--5. تمام كاركترهای تصادفی را پیدا كنید و ماموریتهایشان را كامل كنید تا 5% دیگر بگیرید--6.تمام مردمی كه در لیست وجود دارند را بكشید(تمام 30 نفر) تا 2.5% دیگر بگیرید--7. در تمام كارهای مختلف با دوستان پیروز شوید تا 5% دیگر بگیرید--8.تمام فعالیت های خاصی كه دوستانتان به شما میدهند را بدست بیاورید(با ارتباط خوب با آنها) تا 10% باقی مانده را نیز بدست بیاورید.
عزیزم لطفا پستتو ویرایش کن و اسپم نکن سه تا پست پشت سر هم با فاصله کم دادید میتونستید ویرایش کنید
سلام
یه سوال کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــک
من کارت گرافیکمو عوض کردم gts 250 خریدم که از 9800 1گیگ هم بالاتره ولی بازم نمیشه گرافیک gta رو تا آخر بالا برد ایا باید پچ نصب کنم اگر نه پس مشکل چیه من دیگه قاطی کردم یکی کمک کنه
قویترین گرافیکها هم در اجرای high این بازی کم میارند منم خودم یدونه 4850x2 دارم ولی روی high کم میاره.نقل قول:
اصلا بازی ساختن خودشون هم نفهمیدن چجوری رو های اجرا کنن :d
من دوتا gtx280 رو sli کردم ولی متاسفانه این بازی sli رو ساپورت نمی کنه
عزیزان من شما ها چرا گیر داد به VGA
هر چقدرم VGA آپ کنی نمیشه .
طبق تست هایی که زدن
این بازی از یه کارت 8600 فوقش 70-80 درصد استفاده میکنه چون خود راک استارم گفته برای HIGH همین 8600 کافیه
ولی برای HIGH یه Core 2 Quad لازمه با یه رم 2 گیگ
آیا شما اینا رو داری که میخوای high بکشه ؟
مصرف س پی یو این بازی 100 درصد بود
ولی مصرف vga 50-60 درصد .
منبع هم دارم برای این گفته هام
100% تائيد ميشه غير از گرافيك چنين بازي هايي ارتباط زيادي با پردازشگر كه همون cpu هست داره كه به قول دوستمون كافيه يك 4 هسته اي و رم 2 به بالا استفاده كني يكي از دوستان روي يك لپ تاپ كه سيستمش خفن بود: گرافيك 9800 جي فورث رم 4 گيگ و cpu چهار هسته اي - نصب كرديم روي نهايت كيفيت خروجي گرفتيم.نقل قول:
من با 4850x2 و رم 4 گیگ و cpu amd 9950 تنظیمات رندر روی very high هست ولی تکسچر روی medium هست؟
نه دلبنده من این بازی رابطه مستقیمی با vga برای high بازی کردن داره.
my system
cpu:Q6600 3.8 OC
VGA:HD3870x2 1g
Ram:4G gile
خوب من این بازی رو روی اخرین تنضیمات بازی میکنم مشکلی هم ندارم.در ضمن برای این که بتونی ریزولیشن و .. رو بالا ببری باید VRAM یا رو گرافیک بالا باشه مثلا HD4870x2 2g.دیگه هیچ مشکلی نداره.
من با این سیستم high کردم :
cpu : i7 920
bpard : p6t deluxe v2
vga : evga GTX285 2GB
ram: crosair DDR3/1333 6GB
power:green g885
hard:sagate 1TB
فک نکنید سیستم خودم هستا !! ما از این پولا نداریم .