:biggrin:نقل قول:
دمت گرم داداش خیلی اقایی راستی کلوپ هواداران فرهاد بییا!!!!
Printable View
:biggrin:نقل قول:
دمت گرم داداش خیلی اقایی راستی کلوپ هواداران فرهاد بییا!!!!
زنم پپوریه....این دمو حرفای دکتره که داره اعتراف میکنه نه من.فک کنم ناراحته که بلد نیست مثل الی مامایی کنه :n13: فک کنم این دموهای نزدیک ازدواجشون باشه ولی پیش خودم گفتم شاید چون نزدیک زایمان پپوری بوده شاید باید کاری میکردم مثلا به دکتره میگفتم تو بیا مامایی کن. ها؟نقل قول:
نوشته شده توسط Harvest_moon_majid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز بعد از 31 روز انتظار جوجه غازام از تخم اومدن بیرون (سه تا دیروز ،2تا امروز) ایشالا تا دو روز دیگه 5تا دیگم در میان :n19:
یه پا مزرعه دارییم واسه خودم :n10:
گفتم به شمام بگم که اگه سوالی در مورد جکوجونور(غاز ،مرغ :n02:) داشتین در خدمتیم
یه عکسم ازشون میزارم ببینین باحالـــــــــــــه :n12:
10 دیقه پیش حالم گرفته شد یکی از جوجه ها که داشت از تخم در میومد (یکم از تخمم شکونده بود) به خاطر خریت (چون سال اولشه) غاز کرچ موقع چرخوندنش از جعبه افتاد پایینو دما بدنش کم شد و........................مرد :n28::n30::37:
البته اینم بگم جراحیم واسه خودم دیروز دیدم یکی از تخما ترک داره ،خودم دست بکار شدمو تخمو شکوندم جوجه رو تحویل مادرش دادم :n26: ولی نمیدونم چرا مادرش همچین برخوردی با من داشت ===> :n24::n25:
نقل قول:
داداش این دمو رو من تا حالا ندیدم چطوری دیدی
سلام به همه آقایون و خانومها
راستش من یه چند وقتی هست این بازی رو گزاشتم کنار راستش امسال سرم خیلی شلوغ بود
چند تا سوال داشتم:n01::n01:
1- چند تا قلاب داریم من خودم 2 تا شو گرفته بودم ولی تو هممین سایت دیدم نوشته بود 4ت اگه اطلاع دارین یه توضیحی بدین:n29:
2-تو این عکس اونیکه تو کوله پشتی کندو زنبور نیست؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-من شنیدم اگه هر روز سه تا عسل به اون مردی عسلیه تو خانه نجار زنبور های جدید میان تو مزرعت کندو میزنن که قیمت اونا خیلی بیشتره...درسته یا نه؟؟؟
4-اقا مجید شما که شهر رفتی چه جوری مزرعتو 100 کردی...10درصد مزرعه مربوط به توت فرنگی هست که این قسم حذف شه یعنی خودتو بکشی اخرش 90 :n10::n10::n10:
5 دوباره آقا مجید شهر معمولا چه جوریه یعنی اونجا به چی مشغول مشیم آدماش کین؟؟؟ الان شما مزرعتون چند درصده اگه میتونین یه عکس حتی با گوشی هم شده برامون بزارین:n02:
6-----دست شما درد نکنه منتظر جوابم bye
این 20 پاییز سال دومه در حالیکه خیلی هم با دکتره دوست شدم.رفته بودم تولدی کارتر رو بهش بدم این دمو رو دیدم .دفعه پیش هم که بازی کرده بودم دیدم.نقل قول:
بچه ها من دموی گری که تو پاییزه و میگید از همه دموها قشنگتره تا حالا ندیدم:1.چی کار کنم که ببینم؟ 2.میشه تعریف کنید بگید چه جوریه؟
عضو گروههای اسمایل شو (تو پروف من دو تا هست که عضوم) تو این گروهها برنامه هم معرفی کردن و واسه دانلود هم فک کنم گذاشته باشن.:n16:نقل قول:
نوشته شده توسط Harvest_moon_majid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب سوال 1:4 تا قلاب داریم که 2 تاشو خیلی اسون میشه گرفت اما بقیه نه.... وقتی 4 ماهی افسانه ای بگیری با همه ی کار هاش که قبلا تو ضیح دادم یدونه روز تولد گری می گیری که با اون هر 6 تا رو می تونی بگیری. :n01:نقل قول:
جواب 2 :چنین چیزیو دیدم بایستی با گیم شارک بگیری(چیزایی از همین قبیل می شه با گیم شارک گرفت)
جواب 3 : این کارو امتحان کردم نشد(ولی یه بار شد ... البت با گیم شارک :n29:)
جواب 4:یادش بخیر...تو مشهد تو کلوپ اون قدیما(سال 80-81) وقتی هاروست مون بازی می کردی همه جمع بود تازه sony 1 رو lan استراتجیک بازی می کرد!!!!!! صاحاب کلوپ رفیقم بود اسمش احمد کلوپی اونو با چشمای خودم دیدم 98 درصد شدن مزرعشو تو سال سومو تا اخر سال 100 کرد.چیزای زیادی هست که بگیری 100 درصد بشه:
10 قلب اسب 10 قلب سگ :20 درصد
400 درصد شدن ابزار ها :(نمی دونم چن درصد :n13:)
10 قلب کامل گاو و گوسفند
10 فلب مرغ
100 درصد شدن upgrade خانه و غیره...
و شهر کاراکتر هاش همونان که تو دختره هست(یه مرد سیاه پوست و یه چینیه و...)
شهرو زیاد نرفتم الانم یه سیو بالا دارم 3 تابستونه 30 درصده(سال اول سرعت عمل به خرج دادم)
تو شهر بالای کوه یه گل 4 رنگ هست.
بعد ناتسومی مرض داره مگه دخترو بزنه بره شهر...پسررو نه؟؟؟؟؟ :n13:
بعد ناتسومی مگه عقلش کمه که بیاد بازیو تا 100 درصد بزا رو نشه؟؟؟ :n13:
اینارو تو جواب بده
:31:
دمت گرم اونجا عضوم ولی با برنامهAnimated GIF Producerنقل قول:
زیاد نمی تونم کار کنم یه تو ضیح کو چیک می دی دوست عزیز؟؟؟
این دموی رابطه هاست که تو این بازی نقش واسطه ای که این شکست هارو ترمیم کنی و بادوست شدن با اهالی و امید دادن به اونا دموشونو می بینی :n05:نقل قول:
گری از دست اهنگر ناراحته که چرا نمی زاره تو کارا دخالت کنه اهنگرم از دست گری ناراحته که چرا منو اقا (mastar) صدا نمی کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!
باید دمو رو دنبال کنید تا بتونید این ناراحتیو و برطرف کنید.
هیچیشو یادم نیست ولی هر سال می بینمش:(
باید چی کار کنم که ببینم؟
من خودم کار نکردم شرمنده:45: فقط دیده بودم گذاشتن گفتم در جریان بذارمت که انگار به دردت نخورد:n29:نقل قول:
یه سوال دیگه:n18::n18:
توپ سگ رو من چندبار از روی پل پرت کردم تو آبشار ولی won چیزی بهم نداد آیا این عمل واقعی است؟؟؟(به یاد ارسطو):n01:
کسی اون نسخه که توت فرنگی هم درصد حساب میشه رو داره؟؟؟:n13::n13::n13:
توپ زرد سگ واقعیه چون با گیم شارک گرفتمش (البت با واقعی دارم روش کار می کنم)نقل قول:
توت فرنگی ها فک کنم حساب می شن(البت فک کنمااا)
راستی اون همه توضیح دریغ از یه تشکر ساده....:n03:
بعد فک کنم(یا مطمِعنم) توپ زرد توپی است که (به یاد ارشمیدس :n02:) بلند تر می جهد و باید با توپ قرمز اونقدر باهاش کار کرد که توپ زردو گرف.....دفعه بعد تشکر یادت نره :)
من هر دفعه می بینمش ولی باور کن بلد نیستم با چه جزییاتی نشون داده می شه برو صفحات قبل اونجا چیزای زیادی هست :n06:نقل قول:
عیب نداره داداش مشکلی نیست :n16:نقل قول:
ما که از دوستای خوب ناراحت نمیشیم :n11:
ارش جان سلام :n02:
چنتا سوال داشتم اینکه با برنامهAnimated GIF Producer
چه طور کار کنم؟؟ :n13:
چه طور باهاش اسمایل بسازم؟؟؟ :n13:
یه راهنمایی بکن جناب گرافیست....:n26:
ارش داش کجایی پس؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان بنده بعد از چند سال به این تالار بازگشتم:n05:
با تشکر از مجید جان
بحث با عکسهای الکی خراب نکنید .............[]:n21:
چاکر شما هم هستیم مجید
راستی اون نسخه ایی که خودت داری رو برایمان بزار شاید ما راهی به هندوستان یافتیم:n01:
بابا جان کی با ann ازدواج کرده ؟؟ در کمدشو باز کردین ؟ چی توشه؟؟
خیلی ممنون دوست عزیز :n02:نقل قول:
بعد نسخه ای که من دارمو با یکی از دوستام از زیر شاخه های سایت ناتسومی گرفتم کلا فشردش با zip و winrar هشتاد مگ بود . که شد نودو خرده ای مگا بایت :n06: و با alkol 120% بازیرو رو سی دی زدم (برا پلی استیشن 1) و دارم هم رو کنسول بازی می کنم هم رو کامپیوتر+++====>>>البته باید از برنامه epesx درش بیاریو خام کنیش که خودش دردسره :n03:
======>>>>>>>>بازی ناقص در اومد!!!!!!<<<=======
و نشد رفتم دنبال بازیش پیش قدیمیا گرفتمش و دارم بازی می کنم
البته هم دختر هم پسر هم زاپنی داره هم انگلیسی :n29:
که زاپنیه که دیالوگاش بیشتر در نتیجه پر حجم تره....
و چاکر اقا پویا هم هستیما :n16:
دمت گرم اومدی
اقا HarVESt moOn_Saha
از دستت به خاطر پستای قبلت دلگیرم ولی دوست عزیز صد سال پست بدی بایستی معذرت بخوای(چون اوموقع من نبودم ) :n24:
از دستت خیلی دلگیرم :n22:
اقا :grrr:
welcoooooooooooooooomنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوش آمدییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اومدی داداش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حال کردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم
اگه نمی اومدی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واویلاااااااااااااااااااا ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اومدی........................................ .خوش اومدییییییییییییییییید
اهی هاروست مونیاااااااااا
اقا پویا اومده!!!!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاکرتیم اقا......خرابتیم.......خاک زیر پاتیمم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول داداش دمت گرم
ما شکلات تو دهنیتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <<============خبرو شنیدم... پستو دیدم سرم گیج رفت!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <<<<====بزن بریم p30world
ما اهل کوفه نیستیم ...... پویا تنها بماند....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایول اومدی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مراسم خوشامد گویی
خرابتیم.....
اینم یه اسمایل از طرف من پستتو دیدم اینجوری شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اقا مجید و همه دوستان:n12:
فدای شما داش مجید
:n16:
دوستان بنده قبلا توی این بازی به جاهای خوبی رسیدم :n19:
البته نه در حد شما دوستان گلم و یه سری تجربه ها دارم و تا جایی که میتونم کمکتون میکنم:n25:
سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااامنقل قول:
welcoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooc
خوش اومدییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییید
دمت گرم داداش بازم بیا :n16:
خیلی اقایی... :n02:
مراسم خوشامد گویی اصلی :
welcoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo m back [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
wow this is my friend
It is co back
wow
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خرابتیممممممممممممممممممم ممممممم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خاک زیر پاتیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم گروه کنسرت خودم دعوتشون کردم....
- :n02:
آقا پویا...دیگه نریا!!!!
چاکریم داش
:) :happy:
:rolleye: :tongue:
:wink:
:happy:
:biggrin:
:laughing:
:laughing:
خرابتیم
:n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29:مجید خوبی داداش .........!!! :n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29: :n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29: :n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29: :n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29: :n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29: :n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29: :n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29: :n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29: :n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29: :n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29: :n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29::n29: :n29:
مخلص داش مجید خاک پاتیم
:n12:
منو از این به باید تحمل کنین رفتنی نیستم:n19:
از دوستان تالار کسی به شهر رفته؟
چه خبره اینجا؟
مجید جان خونسردی خودت رو حفظ کن :n23:
مراسم خوشامد گویی مگه ندیدی؟(:n02:)نقل قول:
- :n19:
:n19:
- :n20:
یه وقت بری دو سه سال دیگه بیای(البت خدا نکنه) باید مراسم خوشامد گویی بگیری دیگه....
- :n02:
شاد باش تو زندگیت...
نقل قول:
بابا مگه کنسرت ندیدین؟
:)
نگران نباشین فشار خ.نم رفته بود رسیده بود به سقف آدرنلین خونمم در بیشترین حال ممکن بود(به آرش بگو مراقب باشه یه وقت پروفایلشو مسدود می کنن)
- :n08::n08::n08:
- :n08:
:n02: کسی نرفت؟
یکی بگه تو این سایت نسخه اصلی نیست؟؟؟؟
داداش ما شهر رفتیم
اما کو گوش شنوا؟؟؟؟؟:n13:
داش من... رندی عزیز معلومه نسخه ای که تو زاپن و امریکا و اروپا پخش شد سال 2000 کیفیتش بهتره!!!
فقط ببین من نمی دونم ولی سیدی که من گرفت ماله سال پخش 2001 بود در اورپا که پایینش زده بود:
دیگه اصل یا غید اصلشو نمی دونم ولی بودنشو دیگه نمی دونم:n13:
byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy فعلا بروبچ خداحافظ
مجید جان من نسخه دخترش رو از اینجا دانلود کنم روی pc اجرا میشه کرد؟یعنی برای pc هست؟
سلام!!!!!!!!!
من تازه اینجا عضو شدم
توسط اقای Harvest_moon_majid
سوالی هست اگه داش مجید نبود در خدمتم...
اطلاعات خوبی راجع به بازی دارم
در مورد شهر چیزی نمی دونم ولی دخترو رفتم و بوده....:)
شاید باشه ولی با داش مجید ته بازیو در اوردیم ولی دست روزگار مارو از هم جدا کرد....
یادش بخیر...
:n02:
نقل قول:
داداش اومدی؟؟؟
حال کردما...
دارم قدیمیارو جمع می کنم...
مگه با کنسول بازی می کنی؟:n13:نقل قول:
اگه می خوای رو p30 بازی کنی و اگه تبدیل کنی دردسره...
اگه با کنسول بازی می کنی بازی کن خوبه...
سلام دوباره برایبر بچه های هاروست مون
وبلاگ ماهم بیاین
ناراحت میشم نیاین..
سلام :n18:
بازم منم...
ما در این وبلاگ به همکاری و همیاری احتیاج داریم
یعنی وبلاگ من که می خوایم بکنیمش وبلاگ ما : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بروبچه های هاروست مونی تمنا دارم ما را سربلند کنند(در چی؟:n13:)
بعضی موقع ها نیستم به اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر بزنید :n06:
مثلا اقا آرش که گرافیست تشریف دارن(:n02:) ازش می خوام برامون دنبال قالب وبلاگ یا کد های جاوا بگرده.
سر بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی وبلاگ ما
که اگه خداکنه کنیمش وبسایتوووووووووووووووو(:n02: :n01::n26:)
از اقایون و هاروست مونیا می خوام بیان(حتما میان :n23:)
هستین؟؟؟:n06:
اگه هستین پروفایل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه باشین که عالیه
پس بزن بریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیاینا!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نیاین که(:n24:==>:n25:==>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ==>و در نتیجه==>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد==>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نباشم تو p30world یعنی یا دارم لوبیا پاک می کنم:n02: یا دارم برنج می پزم:n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیاین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]