آره به روز نیست ولی قیمت ای فراری 160 یا 150 خیلی از فروشنده ها نیست من حدودا 10 روز پیش زنگ زدم بهشون 95 رو تایید کرد حالا تو این چند روز نمیدونم تغییری داده یا نهنقل قول:
Printable View
آره به روز نیست ولی قیمت ای فراری 160 یا 150 خیلی از فروشنده ها نیست من حدودا 10 روز پیش زنگ زدم بهشون 95 رو تایید کرد حالا تو این چند روز نمیدونم تغییری داده یا نهنقل قول:
شما 1 درصد فکر کن یه عطر فراری رو با قیمت 150 بخری! عطری که خونه پر ارزشش 100 تومنه.دقیقا موافقم که مثه زیر آیکون خیلی بالاتر از ارزش واقعیش میفروشه. به نظر من هر آدمی برای خرید عطر بهترین کارشناس خودشه.نقل قول:
یکی مثه فرزین نیا با جو دادن سعی میکنه جنسش رو بفروشه و اینکه خیلی از نظرات من با نظریات فرزین نیا متفاوت هست.
در بعضی موارد من نظر آقا محمد حسین و آقا آرمان و چندتا از بچه ها رو خیلی معتبر تر از ایشون میدونم.
یه خوشبو کننده ی خوب بهم معرفی کنید.
ممنون.
کسی جایی تو تهران برای خرید ادکلن سراغ داره؟؟
جنس هاش اصل باشه
فکر کنم این سایت جدیدشون باشه که دات ir هست و قیمتاشون به روز باشه سایت قدیمیشون دات com هست قیمتاشم قدیمیه.نقل قول:
دقیقا!!نقل قول:
این خانم فرزین نیا هم یه مغازه دار ساده هست در یوسف آباد مثل همه ادکلن فروش ها!! همین!!
چرا هیچکی جواب پستهای منو نمیده:19::19:نقل قول:
اولا نظر یک نفر تو سایت fragrantica نیست فقط ، نظر چند نفره !نقل قول:
اعتبار نظر خانم فرزین نیا خیلی بیشتر از یک کاربر از سایت fragranticaمیتونه باشه!
بهرحال ایشون در زمینه عطر خیلی تخصصی تر میتونن نظر بدن! فکر هم نمیکنم برای ایشون که کارشون فروش هر3تای این عطرها و امثالش هست دلیل خاصی داشته باشه که بخوان مغرضانه نظر بدن
دوما تو همون نظر های وبلاگ ایشون هم خیلیا این حرفاشونو قبول نکردن ! ( وحتی بعضی بچه های همین سایت )
سوما بالاخره ایشون فروشنده هستن و به من یکی ثابت شده به حرف فروشنده تو خرید هیچ جنسی نمیشه اعتماد کرد !
شما لطف دارید ما که کلا در این زمینه صفر هم نیستیم به قولی. در مورد اون خانم هم حرفت رو قبول دارم. مطالبش به دل منم نمی نشینه، پشت صحبتهاش نوعی جانبداری است انگار که میخواد عطرهای خودش رو بفروشه. بعضی مطالبش که ترجمه میکنه خوبه مثل سرگذشت کریدو ... ولی به عنوان یک وبلاگ که عطر رو رویو کنه قابل اعتماد نیست.نقل قول:
از نزدیک دیدید ایشونو؟نقل قول:
هایلند تو وزرا، سفیر تو گلستان شهرک غرب. عطرفروشی پاساژ تندیس یا هایپراستار اینا میتونی خودت بگردی تست کنی.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:خیلی جالبه برام! کسایی که هنوز در نوشتن ساده ترین پست ها، غلط املایی دارند و کسایی که اسم عطر رو با برند میگی و باز هم میپرسن از کدوم برند !!! در مورد کسی که سالهاست در کار عطر و ادکلن هست خیلی راحت میان و اینجوری نظر میدن!نقل قول:
بله نظرات مخالف ایشون در وبلاگش ثبت شده همین هم نشون میده که ایشون چقدر برای نظر دیگران ارزش قائله که نظرات مخالف رو هم تایید میکنه
فرضا هم برای جلب نظر مشتری بخوان کمی اغراق رو هم ضمیمه حرفاشون کنن!اگر به حساب حرف شما باشه هرکدوم از کاربرها اگر اطلاعاتشون در حد شما! جامع و کامل باشه مگه به این سادگی ها تحت تاثیر قرار میگیرن؟
ما هم که حرف خاصی نزدیم گفتیم کسی که کارش اینه نظرش میتونه تصصی تر و جامع تر باشه تا 4تا کاربر عادی!منطقیش هم همینه .حالا بخواد اون خانم باشه یا هرکسی که با عطرهای مختلف سرو کله میزنه و پیگیر اطلاعات جدیدترین عطرهای روز هست...
در نهایت خیلی عذرمیخوام اگر لحنم کمی تند شد اما میدونید چیه؟در نهایت احترام برای بعضی! از فعالان این تاپیک ، پست های اخیر را که خوندم نتونستم چیزی نگم
دوستان بزرگوار
لطفا از صحبت در باره ی افرادی که اینجا حضور ندارند اجتناب کنید .
چنانچه فرصتی پیش اومد تا اینجا در خدمت ایشون باشیم اون موقع نقد ایشون و صحبت کردن درباره ی ایشون موردی نداره .
ممنون از توجه شما .
پی نوشت : چند وقتیه تاپیک عطر و ادکلن دچار حواشی گوناگونی میشه :دی
دوستان
من عطرامو از کسی میگیرم که کارش فروش عطر بدون جعبست
تا حالا هم از تمام کارایی که ازش گرفتم راضی بودم تازه با نصف قیمت مغازه
درسته که این کارا جعبه ندارن وشیشه بعضیاشون کمی خط و خش داره اما صد در صد اصل هستند و من با تست همون عطرا در جای دیگه به این نتیجه رسیدم البته بعضی ازاین عطرا در نت اولیه تفاوت جزیی با تستر مغازه های معتبر دارند که اون هم بخاطر اینه که شرایط نگهداری مناسبی ندارند اما در نت میانی و نت پایه چیزی کم ندارند و پخش و ماندگاری همچون عطرای خریداری شده از وزرا و تندیس و هایلند و دبی و...دارند.
کارایی که من گرفتم
دیور هوم-دیور هوم اینتنس-پولو بلو-تام فورد تاسکان لیدر- اکسریوس روج-فارنهایت-چروتی پور هوم-بوس مونشن-ورساچه پور هوم و...
دیور ادیکت-وومنیتی-انجل ستاره ای-سینما-ویولت پاکورابان-هایپنوز-کریستال نویر ورساچه-نارسیس رودریگویز و...
با این افزایش قیمتها دیگه باید با عطر مارک دار خداحافظی کرد البته هنوز جای شکرش باقیست.
نقل قول:
دوستان همه ما عاقل و بالغ هستیم و بهترین راه به نظر من اینه که هر کس خودش برای خودش تصمیم بگیره و به خود شخص ربط داره که حرف های افراد مختلف رو قبول کنه یا خیر.
پس بهتر هر کس هر شناختی رو که از سوم شخص (همون کسی که بحث روش هست) بدست میاره برای خودش نگه داره و سعی بر این نداشته باشه که شناختشو بر دیگران تحمیل کنه.
تا حخدودی با این حرف دوستمون که قرمز کردم موافقم ولی خب باز هم باید برای کسانی که وقت میگذارند و وبلاگ رو به روز نگه میدارند و پاسخ گو هستند احترام قائل شد.
توسکان لدر رو چند گرفتید؟ در ضمن میتونید آدرس فروشگاه رو لطف کنید؟نقل قول:
من مثل یه مرد سرمو بالا میگیرم و میگم که من زیاد برند شناس نیستم چون زیا د اهل خرید ادکلن نیستم....ولی تا دلت بخواد مارک های لوازم آرایشی بهداشتی رو بهتر از هر فروشنده ای میشناسم....و خیلی چیزای دیگه رو! پس دلیل نداره اگه کسی مثلا نمیدونه تام فورد برند ادکلن هست پس حق نداره پست بده که شما مسخره میکنی! اگه اون تیکه ای که انداختی منظورت من بودم!نقل قول:
من که فقط گفتم ایشون یه فروشنده هست مثل همه فروشنده ها و نظراتش هم مثل کسی هست که داخل یه مغازه چندین ساله کار میکنه و مسلما برند ها دم دستشه و تست میکنه و نظر شخصیشو میگه! همین!
من کسی رو مسخره نکردم به هیچ عنوان ،فقط دارم میگم کسی که اطلاعاتش در حد عالی نیست نباید درمورد کسی که به مراتب واردتره اینجوری بگه( من خودم هم هیچ سررشته خاصی ندارم در این زمینه که بخوام دیگران رو زیر سوال ببرم!!! و کلا دلیل حضور و فعالیت در همچین انجمن هایی کسب اطلاعات بیشتر هست...)نقل قول:
بعد هم کسی نگفت شما چرا پست دادید!من هم یک کاربر ساده هستم مثل بقیه.
در نهایت اگر جمله بندی هام منظور را به درستی منتقل نکرد و سو تفاهمی پیش آورد عذرمیخوام!
و عذرخواهی میکنم از مدیر بخش که مجبور شدم باز هم در این زمینه پستی ارسال کنم.
من که هرچی گشتم پیدا نکردم :41:نقل قول:
من میگم که اگر بچه ها وبلاگ خوب در مورد عطر سراغ دارن اینجا به اشتراک بگذارید. من قبلا لینک وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو گذاشته بودم. حدود ۱ سالی هست که مینویسه . مدیر گروه عطرهای powerhouse و کلاسیک تو بیس نوتس است. وکیل هم هست و ۲ بچه داره. اگر تعریفی بکنه از عطری تقریبا چشم بسته میخرم. اونایی هم که خوشم نیومده بارها و بارها تست میکنم شاید خوشم بیاد.رویو کننده بی طرفی است. شده از عطری بد بگه بعدش نظرش عوض شده و تاییدش کرده یا برعکس. یک کالکشن ۳۰۰ تایی هم حدودی داره ولی یک تاپ ۱۰ و تاپ ۲۵ داره که خیلی تغییر نمیکنه. خیلی هم طرفدار کارهای نیچ نیست و بقول خودش از کارهای ارزانتر بیشتر لذت میبره... همین.
یادش بخیر Drakkar Noir .پخش بو و موندگاری خیلی خوبی داره.بوش فقط یکم تنده که شاید یه سریا سر درد بگیرن.خیلی وقته ندیدم.کسی از دوستان داشته یا تست کرده اینو؟
.......................
منم بعضی جاها با خانم فرزین نیا هم عقیده نیستم ولی خب بالاخره کاری که داره میکنه ارزش داره.نه نظرات دوستان تو فراگرانتیکا رو نفی میکنم و نه فرین نیا.هر کسی از دید خودش یه چیزی رو بررسی
میکنه.اگه سلیقه ها یکی بود که همه یه چیزی دوست داشتن
من هم با نظر علی آقا موافقم کاش دوستان اسم خانم فرزین نیا رو نمی نوشتن به هر حال فروشنده ها زیادن و قیمتهایی که عرضه میکنن متفاوته و همینطور شرایطی که خرید میکنن تا اجناسشون رو بفروشن مسلما متفاوته به هر حال خانم فرزین نیا حرکت جدیدی رو در زمینه وبلاگ نویسی در مورد عطر شروع کردن که جای تقدیر داره من خودم با توجه به توضیحات ایشون دو مورد عطر رو بدون تست خریدم و از خریدم کاملا راضیم حالا بخش اقتصادی قضیهنقل قول:
به خودشون مربوطه ما میتونیم دنبال جاهای ازونتر بگردیم من کلا مطالب خانم فرزین نیا و آقایان فرید علی hike و بعضی دوستان دیگه برای انتخاب عطر خیلی کمکم میکنه از همگی شما دوستان ممنونم
منم فقط خواستم بگم ایشون اینقدر که ادعا میکنه به نظر مخالفش احترام نمیزاره و جاهایی که منافعش اقتضا میکنه صداقت نداره وگرنه من که با ایشون پدر کشتگی ندارم.از مدیر انجمن هم عذر میخوام اگه قوانین رو نادیده گرفتم.فقط بحثش که شد گفتم دوستان رو در جریان بزارم.
دراکار رو من پارسال تو سفیر پاساژ گلستان تهران تست کردم ولی بوش اصلا یادم نیست متاسفانه. فکر کنم هنوز داشته باشن.نقل قول:
ایشون کارش بصورت عمدس ولی بخاطر دوستیمون هر کار ی رو بخوام بهم میدهنقل قول:
من خودم خیلی اهل مجموعه داری عطر نیستم ولی برای دوستانم ادکلن زیاد گرفتم وگاهی کارای کمیابی براشون پیدا کردم باقیمت بسیار مناسب .
تاسکان لدر 50 میلشو 120000 تومان گرفتم برای دوستی از اصفهان
الانم از( amouage( REFlECTIONهم مردانه هم زنانه با شیشه نقره ای 100 میلشو داره+گادلفین مارلی125میل با شیشه طلایی + بلک ارکید تام فورد 100 میل باقیمت کاملا مناسب
من دو سه ماه پیش ادکلن موگلر پیور کافی رو تست کردم خیلی خوشم اومد بوی خیلی گرمی داشت ولی اذیت نمیکرد اما قیمتش خیلی بالا بود 450 میگفت!!! دیدم سایت لیلیوم پیور هاوانا رو گذاشته 150 تومن. پیور مالت هم موجوده؟ کسی قیمت درست داره از این سری پیور؟
بعد چرا تو سایت tehranperfume.ir قیمت کریدها انقدر پایین تره نسبت به بازار! خیلیاشون حدود 220,30 هستن!
من دنبال توباکو وانیل، عود وود و گری وتیور از تام فورد هستم اگه با این شرایط پیدا بشه. خوشحال می شم اگه بتونید از دوستتون بپرسید اینا رو داره یا نه.نقل قول:
سلام بچه ها لطفا کمک کنید یه هدیه گرفتم از کسی حالا میخوام جبران کنم میخوام بدونم طرف چقدر خرج کرده لطفا کمک کنید بگید قیمتش چقدره
یه بسته بود شامل
1عدد ادکلن 200 میل مارکه carerra که سبزه روش نوشته(edu toilet pour homme و 80%vol)
و یه افترشیو و یه شیو ژل از این پمادیا
بچه ها چقدر پولش میشه؟
سپردم اگه این کارایی که فرمودید اومد حتما اطلاع بدننقل قول:
این کار رفلکشن از برند امواج هم خیلی با کیفیت و ارزندس البته الان فقط مردانش موجوده 100 میل با قیمت 160000تومن
قیمتش 260000 دلار در سایتهای فروشنده عطره
من تهران هستم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها کسی نیست کمکم کنه؟؟نقل قول:
بعضی مغازه دار های نامرد به خاطر قیمت های جدید دلار دوباره قیمت ها رو بالا بردن ! آخه یکی نیست بگه [حذف شد] بعضی از شماها این ادکلن ها رو از یه سال پیش تو مغازتون دارین !
همه چیز همینه....با قیمتی که خریدن نمیدن..می برن بالا!نقل قول:
دلیلشون هم همیشه اینه :
شما اگه یه ماشین بخری با دلار 1400 تومنی...وقتی دلار بشه 2500 حاضری با همون قیمت دلار 1400 تومنی ماشینت رو بفروشی؟ نه! :دی
ما هم همین جوریم.
خب عزیز خودت قیمت کن ..از این بسته ها..اکثر ادکلن فروشی ها که لوازم آرایشی هم میفروشن در کنارش دارن...نقل قول:
من خودم خیلی دیدم ولی قیمت نکردم
بعید میدونم خیلی ارزون باشه.
یه ادکلن اصل رو از تقلبی چه جوری میشه تشخیص داد
محمد جان هر وقت کاسب بشی میفهمی چرا اینکارو میکنن.چون گاهی قیمت جنسی که باید جایگزین بشه در حد همون قیمت فروش قبله که عملا طرف ضرر میده.پس بابالا بردن قیمتش سودشو حفظ میکنه. من خودم کاسبم و این تقصیر کاسبها نیس.علت اصلیش بی ارزش شدن ریاله.نقل قول:
آخه عزیز الان دلار دوباره حدود 200 تومن ارزون شد ولی بازم بعضیا به حساب دلار 2600 تومنی قیمت گذاشتن !نقل قول:
خداییش دیگه از فروشنده ها طرفداری الکی نکنین
سلام این الان لیست ادکلنهای من هست:
شنل بلو
شنل الور اسپرت
کنزو پاور
دیزل fuel for life
ایو سن لورنت لانویت پرفیوم
سی کی in2u
روبرتو کاوالی بلک
d&g the one
دیور فارنهایت 32
ایو سنت لورنت اپیوم اورینت
گرلن habit rouge پرفیوم
لانویت رو که دادم به داییم چون خیلی باهاش حال کرد البته مجانی. الور اسپرت رو هم ازم خرید. اپیوم اورینت رو هم قرار بود از فرید جان بگیرم که همون روزش تو یه مغازه آشنا دیدم زود خریدم فقط هم 2 تا داشت.
بین این ادکلنها هم از همه بیشتر همون دو تای آخری یعنی گرلن و اپیوم اورینت رو دوست دارم.
اگه ممکنه یه توضیحی در مورد رایحه اوپیوم اورینت بدید. راجع به ماندگاری و پخش بوش هم توضیح بفرمایید لطفا. ممنون.نقل قول:
حیف نبود !؟نقل قول:
لانویت رو که دادم به داییم چون خیلی باهاش حال کرد البته مجانی
دوستان عزیز اینکه میگن ماندگاری تستر کمتر از ادکلن هست واقعیت داره؟
تفاوت تستر و ادکلن در چیه؟
برروی شیشه تمام تسترها کلمه tester حک شده؟
این رو هم شنیدم که تستر تقلبی نداره ، درسته؟
سلام ادکلنAcqua Di Gio Essenza مثل اینکه وارد بازار شده کسی از قیمت و بویاییش اطلاعی داره؟
سلام دوستان عزیز
می خوام برای همسرم عطر بگیرم. امروز رفتیم هایلند. از عطر ELA که یه سری اسم قبلش داشت. و همینطور korloff طلایی. دوستان چه عطری رو پیشنهاد می دین؟؟؟؟ بین این دو عطر کدوم موندگاری و خط بوی بیشتری داره؟؟؟ می خوام بوش خونک و پخش بوی بالایی داشته باشه.
باتشکر احسان