با سلام
اگر سه ماه سنواتی داشته باشی و 4 ماه کسر خدمت جبهه پدر آیا قبول می کنن کسر خدمت جبهه را یا نه؟
متشکرم
Printable View
با سلام
اگر سه ماه سنواتی داشته باشی و 4 ماه کسر خدمت جبهه پدر آیا قبول می کنن کسر خدمت جبهه را یا نه؟
متشکرم
این دو موضوع هیچ ربطی به هم نداره. اگه شما کسری فاصله رو نداشته باشین ( هر 400 کیلومتر یک ماه بخشش 3 ماه سنوات ، تا 1000 کیلومتر 2 ماه بخشش )نقل قول:
با توجه به 4 ماه کسری و سه ماه اضافه خدمت شما 17 ماه خدمت میکنید!
دوست من با کسری خدمت پدرش فقط 3 ماه سنواتش رو کشید! یعنی 18 ماه کسری خدمت گرفت!
اضافه به فرمایش دوستمون مهدینقل قول:
باید در اون گواهی قید بشه که درخواست مرخصی برای بیماری به منظور استراحت درپادگانه یا منزل یا بیمارستان؟
سلام
بالاخره اموزشی هم تموم شد.من نیرو انتظامی شهید دستغیب ناجا جهرم بودم.
عجب حالی داد این دو ماه.یادش بخیر.دیگه این دو ماه تکرار نخواهد شد.با اجازتون افتادم کرمان.کلی از بچه ها سیستان و بلوچستان.بیچاره ما استان فارسی ها که معمولا می افتیم سیستان مگه اینکه خلافش ثابت بشه.
کسی هست که شهید دستغیب بوده باشه؟چه این دوره چه قبلا.
بچه ها 3 ماه اضافه خدمت غیبت معمولا بخشیده میشه یا نه؟
والا امسال برای اولین بار بخشیدن ولی معلوم نیست که سالهای دیگه هم این اتفاق بیوفته...نقل قول:
البته تو اکثر ارگانها تا 1 ماه رو میبخشن....
در کل زیاد به این چیزا دل نبندین......
سلام به همگی.
بالاخره دو ماه آموزشیمون هم گذشت و از عجب شیر با کوله باری از خاطره تلخ و شیرین به خونه برگشتیم.
هر کسی سوالی در مورد این پادگان داشت در خدمتیم.
من دوره کد خوردم، افتادم توپخانه صحرایی اصفهان.از دوستان اگر اطلاعی در این مورد دارن ممنون میشم مارو هم مطلع کنن.
3 روزه پشت سر هم دارم میرم بانک سپه که حساب باز کنم بی وجدانا هر دفعه میرم میگن سیستم قطعه.
مگه میشه همچین چیزی ؟
فردا برم باز بگه قطعه بانک رو رو سرشون خراب میکنم خداوکیلی. 3 روزه علاف یه حساب هستم.
بچه ها تو اموزشی همه با هم برابر هستند درسته؟ دیگه فرقی بین فوق لیسانس و زیر دیپلم و درجه دارو غیر درجه دار نیست؟
---------- Post added at 11:08 AM ---------- Previous post was at 11:07 AM ----------
رفیق خوشحالم به خوبی گذروندیش. یه کم از کارهایی که انجام دادید بگو. چی به سرتون گذشت؟ بدی ها و خوبی هاش. کلا چی کار میکنید اونجا؟نقل قول:
سلام به همه دوستان عزیز
یه سوال داشتم .خواستم بدونم من الان دروه آموزشی رو به اتمام رسوندم و الان دوره کد پدافند هوایی اصفهان خوردم چجور جاییه ؟ اصلا دوره کد چجوریه ؟ از دوره آموزشی سخت تره یا نه ؟ بعد از ظهر در اختیار خودتی یا نه ؟ مرخصیاش چطوریه ؟ مرسی همگی
yashgin128 جان سلام خسته نباشيد ...
من آبان پارسال اونجا بودم ... چه خبرا ؟؟
بیشتر(همه) دوستام که از مشهد دفترچه پست کردن افتادن محمد رسوال الله بیرجند . من هم باید دور و بر اردیبهشت دفترچمو پست کنم . اگه برم یک شهر دیگه و دفترچه از اونجا پست کنم امکان داره محمد رسول الله نیفتم ؟؟؟ :31:
سلامتی حامی جوننقل قول:
خبر خاصی نبود
من 2-2 بودم.شما کجا بودید؟فرمانده هاتون کیا بودن؟
اقایان ایرانمنش و رضایی و علمداری فرمانده ما بودن .خیلی خوش گذشت.
دم فرمانده هامون گرم اصلا اذیت نکردن فقط یه بار ما سینه خیز تنبیهی رفتیم کلا خیلی خوب بودش.
راستی شما کجا افتادید؟بچه کدوم استان هستید؟استان فارسی ها هم که اکثرا مهمون سیستان و بلوچستان هستن.
دوستان این رفیق ما افتاده نیروی انتظامی مشکین شهر اردیبل آموزشی رو بیچاره
چه جوریاس؟
بهش گفتن نرو شاید کد ت تغییر کنه..چون نیروزی مازاد بود برگه سفیدش نیومده بود...رفت نظام وظیفه یه برگه کپی بهش دادن گفتن باید بری اونجا
ولی امشب رفت ! گفت ولش کن..
کی امروز خودش رو به نداجا تهران معرفی کرده؟؟
کسی از بچه های اینجا هست؟
واسه ما زاداني فرمانده گردان بود . ظهرابي هم فرمانده گروهان . 1-4 بوديم . بچه تهرانم . همين تهران هم افتادم .نقل قول:
پليس ديپلماتيك
یعنی کسی تا حالا اینطرفا نیافتاده :41:نقل قول:
خوب آموزشی 05 کرمان هم تموم شد!!
ما افتادیم 99 توپخانه پرندک تهران- رسته کامپیوتر کیا از این جا اطلاع دارن ؟؟
برادران میگم کسی خبر داره حسن آباد یا گمرک یا امام حسین فردا 5 شنبه تا ساعت چند باز هستن؟
میخوام برم بدم لباسا رو درست کنن
بچه ها شراید امریه گرفتن چیه؟
من چند تا واحد های دیپلمم مونده و زیر دیپلم حساب میشم میتونم امریه بگیرم؟
شوخی میکنی ؟؟ فوق لیسانسش نمیتونه امریه بگیرهنقل قول:
اما در هر صورت مهمترین شرطش داشتن پارتی هست!!!
کسی در این باره اطلاعی داره ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید . :11:نقل قول:
شوخی میکنی...زادانی فرمانده گردان بود؟؟؟!!! اخه زادانی سرهنگ 2 هستش و الان به نظرم سومین نفر تو پادگان از لحاظ مهم بودن پستشهنقل قول:
یعنی افتادین پلیس انتظامی تهران واونجا تقسیمتون کردن به پلیس دیپلماتیک؟
این پلیس دیپلماتیک دیگه چیه؟
سلام من مطمین نیستم فقط شنیدم اگه دفترچه رو از استان های شمالی پست کنی زاهدان و این جور جاها نمیوفتینقل قول:
بازم می گم مطمین نیستم
موفق باشی
زمان تحصیل به خاطر مشکلات شخصی که برام پیش اومد نتونستم برم امتحان های نهایی سوم دبیرستان رو بدم.نقل قول:
بعدش تا یک سال تقریبا تو همون شوک بودم. بعد یک سال هم که رو به راه شدم دیگه نزاشتن بخونم چون وقتم گذشته بود.
معدل دوم دبیرستانم تو رشته ی تجربی نزدیک 19 بود.
حالا هم دارم میرم سربازی که بتونم درس بخونم. میخوام تو شرایط راحت خدمت کنم که بتونم هم زمان با خدمت درسم رو هم بخونم و ادامه بدم.
اشنا دارم که بتونه کارم رو راه بندازه ولی نمیخواستم بهش رو بندازم .حالا هم که تصمیم گرفتم بهش بگم نمیدونم باید بهش بگم چیکار برام بکنه !!! بگم دوست دارم چیکار کنم و کجا بیفتم؟ بگم بسپاره بهم درجه بدن؟ بگم برام امریه بگیره؟ بگم سپاه بیفتم؟ ارتش بیفتم؟ نیرو هوائی بیفتم؟ ...........
به نظرتون با این شرایط چیکار کنم؟
کسی نمیدونه چهل دختر (تکاور) چه جور جاییه؟
سلام من الان ارشد میخونم و به احتمال زیاد تا مهر درسم تموم میشه.میخواستم واسه سرباز معلمی و یا امریه اقدام کنم.اولا اینکه اقدام کردن واسه امریه رو باید کی شروع کنم.بعدشم من تیر 89 لیسانسم تموم شد و مهر 89 ارشد قبول شدم.اون نامه ای رو هم که دانشگاه داده بود واسه نظام وظیفه موقع ثبت نام ارشد ازم گرفتن و گذاشتن تو پروندم.دی 89 از نظام وظیفه نامه ای مبنی بر دو دانشگاهی من اومد که من از طریق دانشگاه یه کپی از برگه معافیت تحصیلیم (مال کارشناسی)واسه نظام وظیفه فرستادم ولی تا مهر 90 معافیت تحصیلی من صادر نشد تا اینکه خودم رفتم نظام وظیفه شهرمون و از اونجا واسم معافیت صار کردن.میخواستم بدونم این یه سال که طول کشیده تا معافیت تحصیلی من صادر بشه واسم مشکل ایجاد می کنه؟مثلا غیبت و ... .اگه مشکل ایجاد میکنه من باید برم پلیس +10 تا مشکلم حل بشه؟اصلا میتونم همینطوری برم پلیس +10 و بگم ببینن من غیبت دارم یا نه؟
ســـلام
دوستان چند تا سئوال ساده ... لطفا جواب بدید مرسی :
- آیا کسایی که از لحاظ جثه ضعیف هستند و در مقایسه با دیگرا افراد قدرت بندی کمتری دارند ، با بقیه یکسانن ؟ یعنی براشون فرقی نمیکنه ؟
- تویه خدمت بیشتر چه چیزی بلد باشیم بهتره ؟ رانندگی ؟ آشپزی ؟ کامپیوتر ؟ ... کلا میشه رو چیزی که بلد هستیم حساب باز کنیم که به دردمون میخوره یا نه ؟
- آیا تو خدمت چیزی اختیاری هم هست ؟ مثلا موردی باشه که اگه خودت نخوای ، انجام نشه ... حالا هر چی .
مرسی
برادر به نظر من اگر آشناتون اینقد هست که بتونه هر کاری کنه بگو سپاه بندازه تهران و بعدش هم امریه برای یه ارگان نزدیک خونتون تهراننقل قول:
حالا هم دارم میرم سربازی که بتونم درس بخونم. میخوام تو شرایط راحت خدمت کنم که بتونم هم زمان با خدمت درسم رو هم بخونم و ادامه بدم.
اشنا دارم که بتونه کارم رو راه بندازه ولی نمیخواستم بهش رو بندازم .حالا هم که تصمیم گرفتم بهش بگم نمیدونم باید بهش بگم چیکار برام بکنه !!! بگم دوست دارم چیکار کنم و کجا بیفتم؟ بگم بسپاره بهم درجه بدن؟ بگم برام امریه بگیره؟ بگم سپاه بیفتم؟ ارتش بیفتم؟ نیرو هوائی بیفتم؟ ...........
به نظرتون با این شرایط چیکار کنم؟
البته اگر تهرانی هستی
اگر سپاه نتونست ارتش نیروی دریایی یا هوایی بندازه
معمولا اونهایی که جثه بزرگتری دارن و جزبه بیشتری دارن تو تیررس ارشد شدن هستننقل قول:
بهتره رو نکنید که چه چیزی بلدید ، البته نه همیشه مواقع ، مثلا موقع گزینش یگان اگه دیدین دارن میفرستنتون شهری غیر شهر شما
آره هست ، مثلا نخوای بری مرخصی استحقاق ! کلا چیزایی که اختیاری هستن معمولا سودش به نفع خود یگانی هست که توش خدمت میکنین ! یا مثلا لوازم استحقاقی تون رو نخواین بگیرین !
سلامنقل قول:
دوست عزیز من تجربه خودمو میگم البته در نیرو انتظامی
بله اکثرا یکسان هستند
به نظره بنده کامپیوتر مهمترین چیزه مخصوصا تایپ کردن و کار با ورد بعدش رانندگی
تجربه در هنگ مرزی زاهدان
فکر کنم تنها جیزی که دست خودت باشه اینه که وقت مرخصی باشه و نخوای بری
موفق باشی
وای خدا الان اخبار گفت تمام اضافه خدمت ها بخشیده شدن : O
حتی اونایی که مشمولن و دفترچه پست نکردن ، اگه تا خرداد 91 پست کنن بخشیده میشه سه ماه سنواتیشون !
ای جونم ... :دی
نقل قول:
به گزارش واحد مرکزی خبر ، سردار سرتیپ دوم پاسدار موسی کمالی گفت: بر این اساس تسهیلاتی به شرح زیر در نظر گرفته شده است:
الف: تنبیهات مشمولین غایبی که تا سوم خرداد سال 1391 خود را جهت انجام خدمت دوره ضرورت معرفی کنند بخشیده شده و این افراد بدون انجام اضافه خدمت پس از انجام خدمت دوره ضرورت قانونی ، از خدمت ترخیص خواهند شد.
ب : اضافه خدمت سنواتی همه کارکنان وظیفه (حین آموزش و در حال خدمت) بخشیده می شود.
ج: دو سوم اضافه خدمت کارکنان وظیفه دارای اضافه خدمت انضباطی که تا 22 / 11 /90 تنبیه شده اند بخشیده می شود.
وی در خاتمه تاکید کرد: مشمولانی که به هر دلیلی مرتکب غیبت شده اند از فرصت بدست آمده استفاده کرده و خود را جهت انجام خدمت مقدس سربازی معرفی کنند.
منم این قانون رو شنیدم . البته من اضافه خدمت دارم ولی اعزامی 11/89 هستم!
اگه واسه ما هم باشه خیلی خوبه!
البته تا نامه اش بیاد پایگاه و یگان خدمتی یکم طول میکشه!
مثلا دوست من خبر بخشش 3 ماه رو شنید ولی نامه اش چون نیومده بود پایگاه شامل حالش نشد! 1 ماهش رو کشید بعد بخشش خورد بهش!
امروز گفتن علاوه بر بخشیدن سه ماه سنوات ، دو سوم اضافه خدمت انظباطی هم بخشیده شده.
شانس من که سه روز اضاف داشتم و دو روزش میپره و باید یه روز اضاف بکشم!
یه سوال حیاتی
دوستانی ک در این رابطه اطلاع کاملی دارن جواب بدن! بانشکر
یکی از دوستان من دفترچه اعزام رو ارسال کرده و براش در تایخ 90-12-1 اعزام اومد ک باید میرفت سربازی اونم عجب شیر!
اما از شانسش تو دانشگاه علمی کاربردی قبول شد ک در تاریخ 20 بهمن اعلام کردند و 29 تا 3 اسفند ثبت نام بود ک به دلایلی امکان ثبت نام در تاریخ 2و3 موکول شد و در تاریخ 3 اسفند ثبت نام کرد.
الان مسطله ای ک هست این هست آیا امکان اضافه خوردن برای دوستم هست؟ما از دانشگاه پرسیدیم گفتن مشکلی نیست اما دوستم نگران هست ک بش اضافه بزنن.!! آخه تو برگش نوشته اگه تو اون تاریخ حاضر نشه بش اضافه میزنن.
الان دوستم باید چیکار کنه؟تو برگه ی اعزامش نوشتن باید قبل ازام هرگونه تغییر رو اطلاع بدن اما ما رفتیم تا از دانشگاه نامه بگیریم گفتن مشکلی بیش نمیاد.
والا منم گیج شدم!
باید دوستم چیکار کنه ؟
ممنون
دوستان در مورد قانون معافیت 3 برادری که امروز اخبار هم گفت یه سوال داشتم.
اگر کسی پسر چهارم باشه و 2 تا برادر بزرگترش کامل خدمت کرده باشن و برادر سومی سربازیشو خریداری کرده باشه ایشون که فرزند چهارم هست معاف میشه یا نه؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
فکر کنم دوستتون سریع از دانشگاه یه اشتغال به تحصیل بگیره واسه نظام وظیفه
و اشتغال به نحصیل و رسید ثبت نامشو ببره سریع نظام وظیفه که یهو اضاف واسش نزنند
موفق باشی
نقل قول:نقل قول:
لطفا یکی یه چیزی بگه :13:
دوره کد مشابه همون آموزشی هست والبته که به مراتب راحتتر . چون دوره تخصصی هست و دیگه رزم انفرادی نیست. خوبی دوره کد خوردن اینه که میان دوره و پایان دوره دارید که حدود 20 روز سر جمع میشه . در صورتی که اگه به جای دوره کد مستقیم وارد یگان بشید برای دو ماه فقط 5 روز مرخصی دارید ! پس اینجا 15 روز به نفعتون مرخصی می تونید اسفاده کنید. بدیش هم اینه که استرس تقسیم و ... دارید و زمانی هم که وارد یگان میشید ، از کسی که پایه خدمتی شماست ولی دو ماه زودتر وارد یگان شده ، پایه تون اونجا پایین تر هست .نقل قول:
کسی نیست جواب منو بده؟نقل قول:
معافیت از خدمت دائم برای اختلال هویت رو باید ار کجا پیگیری کنم؟