بله دیشب بنده 5 ساعت سیستم روشن بوده 130 مگ دانلود کردم به به عجب سرعتی خاک تو سر این صبانت کنن زود آخر شهریور بیاد بریم یک شرکت دیگه
Printable View
بله دیشب بنده 5 ساعت سیستم روشن بوده 130 مگ دانلود کردم به به عجب سرعتی خاک تو سر این صبانت کنن زود آخر شهریور بیاد بریم یک شرکت دیگه
همونطور که قبلاً گفتم ، من این نوبت دوستان پهنای باند خریداری شده رو دو برابر کردم . از امروز اشتراک جدید فعال شد . سرعت روزانه که فعلاً از 50-70 قبلی حالا راحت به دو برابر رسیده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم شبانه هم از 50-70 سابق به دو برابر افزایش پیدا کرده باشه .
چون در اینصورت و با استفاده از «ترفند» :46: میتونم براحتی چهار برابر سابق دانلود کنم ! :32::27: ----> (بیش از 3 گیگابایت)
شاه صبا به سلامت باد ! :7:
سلام :20:
من نزدیک 4 ساله که از صبا اشتراک می گیرم ( 128 و 512 ) ولی تا حالا ندیدم که سرعت روزانش بالاتر از 120 باشه .
شبانش هم به همین صورت بالاتر از 120 ندیدم. ( تو این شبای اخیر هم سرعت از 30 تا 80 بالا و پایین میشه. خیلی زور بزنه نزدیک به 1 گیگ دانلود میکنه)
من تهرانم مرکز ایت اله کاشانی
صبانت دیگه باید بره درشو ببنده ، خاک بر سرش که نمیفهمه این نونی که میخوره از گوشت سگ هم حرومتره ...
بابا ........ دارید به ما بگید سرعت شبانه من رو 15 هست یعنی ....اشیدن به سرعت :2:
بچه ها می دونستید که جدیدا سرعت های شبانه اسمی شده یعنی کاربران خانگی یا همان 128 کیلوبیت در خوشبینانه ترین حالت 120 کیلوبیت دانلود می کنند
تا سه روز پیش سرویس 128 داشتم و سرعت شبانم 30 بود . حالا سرویس 512 دارم ولی از زمانی که مثلا سرویسم ارتقاء پیدا کرده !!! سرعت شبانم هیچ تغییری که نکرده هیچ ! بلکه بدتر هم شده !!! حالا به زور به 30 میرسه . بچه ها تو کامنت های قبلی گفته بودن 512 بگیرید سرعت شبانه خوب میشه ولی متاسفانه برا من اینطور نشد !! پولمو بیخود هدر دادم . نمیدونم تا کی میتونم این جفانت رو تحمل کنم :41::2:
واویلا دوستان . خیال میکردم اشتراک رو از 64 بردم به 128، شبانم بهتره میشه . ولی فاجعه شد . فاجعه .
تا وقتی 64 داشتم دانلود شبانه بین 50-70KB بود ولی از دیشب که 128 فعال شد بین 0 تا 15 شد ! چرا اینجوری شد یهو ؟ سرور دانلود همون p30day و البته تورنت بود تعداد فایلها هم همون . همه چی مثل قبل الا سرعت !
همین حالا 20 دقیقه با اپراتور پشتیبانی و بعدش مسئول پشتیبانی داشتم صحبت میکردم . مسئول پشتیبانی اولش یکم گرفتار میومد و سریع صحبت میکرد ولی وقتی دید با آرامش و دقیق صحبت میکنم اونم کلی صحبت کرد و خط رو چک کرد ولی بازم ریشه ی
مشکل پیدا نشد . گفتم اگه میدونستم میخواد اینجوری شه به همون 64 ماهیانه اکتفا میکردم حرف نداشت . 128 سالیانه نمیگرفتم . شاید هم isp رو تغییر میدادم و گفتم نکنه زیر سر واحد فروشه و باید با اونها صحبت کنم .
حالا صبر میکنم امشب هم بیاد و ببینم بازم همین آش و کاسه هست یا نه . وگرنه واقعاً دانلود شبانه بی معنیه و باید تعطیلش کرد .
دلت خوشه به خدا نفست از جایه گرم میاد میخوای با 128 برداری مثلا 60 دنلود کنی که 2 تاش کنی بشه 120 سرعتت :9:نقل قول:
بابا ول کن برو انصراف بده پولتو هم که پس ندن بهتره !
128 یعنی سرعت دلود 10 من تو پاساژ پانژه بودم نمایندگی اصفهان خود پسره بهم گفت !
شبانه سرعت رویه چیزی که خریدی قفل میشه ! تا لانم چند نفر اومدن گفتن
برای من که شبا با 220 دنلود میکردم سرعت 30 هم عذاب آورده!
نقل قول:
من 128 دارم قبلا هم روزانه هم شبانه 220 دانلود میکردم ولی الان هردو 120 شدن
خب دوستانی که دلتون به سرعت کمی زیادتون خوشه اینو بخونین حااااال بیاین ( ...یدم تو ق..ر خاندانتون) باور کنین من بی ادب نیستم اینا نمیزارن!
کاربران اینترنت نا محدود صبانت بخوانند
یکشنبه, 22 مرداد 1391 ساعت 10:55 fair use policy چیست ؟
كاربران اینترنت نامحدود
اگر جزو مشتركین بدون محدودیت استفادهی شركت صبانت هستید، این قانون به سرویس شما اعمال میشود.
هدف این قانون، تامین اطمینان خاطر شما از دریافت سرویس پرسرعت و مطمئن در تمامی ساعات روز
است. بیگمان اطلاع دارید كه خدمات دسترسی به اینترنت، به صورت Share یا به اشتراكگذاری شده به
مشتریان ارایه میشود. برای افزایش رضایتمندی مشتریان صبا شرکت ضریب اشتراك گذاری را تا حد
بسیار قابل توجهی كاهش داده است.
در چنین شرایطی اگر گروهی از مشتریان، اقدام به دریافت فایلهای پرحجم نمایند ممكن است مصرف بالای
آنها منجر به كاهش پهنای باندی شود كه شما نیز از آن پهنای باند استفاده میكنید. این موضوع میتواند در
ساعات اوج مصرف، افت سرعت سرویس شما را نیز در پی داشته باشد.
اگر شما از نرمافزارهای به اشتراكگذاری فایل استفاده نمیكنید یا اقدام به دریافت فایلهای پر حجم نمی
نمائید، این قانون شما را هیچ گاه تحت تاثیر قرار نخواهد داد. حال آن كه اگر از نرمافزارهای یادشده استفاده
میكنید، خواهشمندیم به خاطر داشته باشید که ممکن است در صورت استفاده بیش از حد مجاز، تحت تاثیر
این قانون قرار گیرید.
اگر مصرف شما برخی از اوقات بالا باشد، از نظر صبانت مشكلی ندارد، مگر آن كه الگوی مصرف بالا به
صورت یكنواخت تكرار شود.
اگر روند مصرف بالا به صورت مستمرا ادامه پیدا کند، می بایست شما از سرویس های دیگر صبانت که
مناسب با نیازهای شما است استفاده کنید، در غیر این صورت صبانت برای حفظ حقوق چندین هزار كاربر
دیگر، ناگزیر به محدود یا معلق و یا مسدود كردن سرویس شما خواهد بود.
لازم به توضیح است که در این شرایط ممکن است سرعت مشترک تا یک دهم سرعت اسمی وی کاهش یابد.
بی گمان، این کاهش سرعت در صورت رخ دادن، موقتی بوده و تا زمانی که مصرف مشترک در زمره
میزان مصرف سایر کاربران قرار بگیرد، ادامه خواهد داشت.
علنی داره تهدید میکنه دانلود شبانه استفاده نکنید !!!!! :4:
عجب آدم های پستی هستند .نقل قول:
اگر روند مصرف بالا به صورت مستمرا ادامه پیدا کند، می بایست شما از سرویس های دیگر صبانت که
مناسب با نیازهای شما است استفاده کنید، در غیر این صورت صبانت برای حفظ حقوق چندین هزار كاربر
دیگر، ناگزیر به محدود یا معلق و یا مسدود كردن سرویس شما خواهد بود.
تازه الان صبا داره این فشار رو به کاربرا میاره شاید بعد کمی سرعت رو افزایش بده تا کاربرا راضی بشند . یعنی به مرگ میترسونه تا به تب راضی بشیم .
من تعجب میکنم از دوستانی که تازه رفتند سرویس بالاتر شارژ کردند !!! آخه این چه کاریه کردید ؟!! این دقیقا همون چیزیه که صبانت میخواد !
عزیزجان نوشته کاربران اینترنت نامحدود....کسانی که شبانه دانلود میکنن معمولا محدود هستن...
اتفاقا از یک نظر خوبه.من خودم از صبا نامحدود گرفته بودم.سرعتم 2 کیلو بیشتر نمیشد
خب دارن یه کاری میکنن که سرعتا از 2کیلو بیشتر بشه دیگه(برای سرویسهای نامحدود)
بعدم ننوشته که دانلود نکنین میتونین دانلود کنین ولی نه 24 ساعته.مثلا از ساعت 7 صبح تا 10 دانلود کن.بعد باز فرداش از بک ساعت دیگه که مصرفت توی یک ساعت مشخص نره بالا...همین!
صبانت ..... سرعت دانلود 10KB آخه لامصبا اگه سرعت واقعی هم بخوایین بدین باید 16KB باشه نه 10KB
باز خوبه سایت ها رو خوب باز می کنه ولی سرعت دانلود مزخرف شده ، اینم بگم 4-5 روز پیش سرعت خوب بود الان اومده پایین
صبانت پولی که داری می گیری از نظر خیلی ها حلال نیست عزیزم ، بالاخره یه جایی باید جواب بدی 120 نخواستیم حداقل سرعت واقعی هر سرویس رو بدین
نامردها امشب تو مشهد اینترنت شبانه رو قطع کردند زنگ میزنیم میگن جناب شبکه مشکل داره همکاران ما در حال رفع مشکل هستند ولی بعد از ساعت 7 صبح اینترنت وصل می شود خب بابا علنی بگید نمی خواهیم از اینترنت رایگان شبانه استفاده کنید برای همین در شبکه اختلال ایجاد کردیم:37:
از 10 دیشب شبکه قطع بود تا صبح . دانلود شبانه 0 . من دارم ذوق مرگ میشم از این اوضاع و احوال جدید صبانت .
مرگ بر شاه ! :7:
دوستان برای شبانه یوزر و پس جدا میخواد یا با همون یوزر خودت کارت راه می افته؟
هنوزم هر یک ساعت قطعی داره؟
سلامنقل قول:
یوزر یکسره شده با همون یوزر روزانه وصل میتونید بشین .
خیر قطعی نداره
با این ای پی پینگ بگیر 173.194.66.101 ممنون
Lol
سرعت دانلود روزانه ی من شده 50.
دیگه بسمه. فردا میرم فسخ قرار داد میکنم.
حیلی سرعتش مزخرف شده
پینگم تو کانتر 300 شده
قبلا 30 بودم !
سرعت دانلودم 15 شده
قبلا 160 الی 200 بودم!
سرعت آپلودم پایین اومده !
من تو شیراز منطقه شهرک پرواز زیر نظر مرکز مدرس هستم!
به کاوش رایانه ( نماینده رسمی ) میگم این مشکلات هست
میگه خوبه که !
اومدن اول گولمون زدند که
مژده مژده : بیایید که بدون یوزر نیم و پسورد میتونید دانلود کنید !
بعدش اومدن هدف پلیدشون رو رو کردند و گفتند که بفرما شما سرعت بیشتر از 30 نمیتونید دانلود شبانه کنید!
تو شیراز که سرویس نا محدود ارائه نمیدند!
ولی خدایش یکی از دوستام میگه تو اسیاتک سرعت دانلود نا محدود 30 تا 40 ثابته ولی خداییش می ارزه
من که الان سرعتم پایین اومده و پینگم هم رفته بالا
اگه همینجور ادامه بدند من میرم اسیاتک
شما هم در مشهد بودید؟
سرعت روزانم شده نصف , شبانمم یک بیستم ,دیگه شارژ نمیکنم , میرم یه شرکت دیگه
بله. صبانت ر.ی.د.ی به خدت. خاک بر سر حروم خورت.
واقعا اگه دوستان همه با هم از صبانت بریم و به دیگران هم شدید توصیه کنید از صبانت اشتراک نگیرند اقدام تأثیر گذاریه ولی اینکه فقط حرفشو بزنیم یا فقط یکی دو نفر اشتراکشون رو عوض کنند هیچ تأثیری نداره .
من که مصمم هستم تا آخر همین ماه برم روی یه ISP دیگه .
بچه ها مقصد بعدی کدوم ای اس پی پیشنهاد می کنید که شبانه رایگانشم خوب باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این صبانت غیرقابل تحمل شده من از 128 رفتم 1 مگ بازم شرایط تغییری نکرد ....فاتحه این صبانت خونده شده
دیگه روزهای خوب تموم شد
دوستان لطف کنید isp های مختلف رو بررسی کنیم و به جای حرف زدن عمل کنیم . این عمل مدیریت فاسد و افتابه دزد صبا نت شایسته کوچ دسته جمعی ماست وگرنه شابسته همین رفتار هستیم از یه مشت دله دزد 5 کلاس سواد که با رانت اومدن شدن مدیریت صبا نت
دیگه عملا باید از سرعت 220 کیلوبیت شبانه مخصوص سرویس های 128 کیلوبیت خداحافظی کنیم لعنتی
من که فکر نکنم تو مشهد شرکت دیگه ای پیدا بشه سرعت شبانه اش یرای سرویس های 128 کیلوبیت بالاتر از 60 کیلوبیت باشه فعلا تو این اوضاع اینترنت ایران بیماره که علت داره و خدا داند و بس
شاتل شبانش چوطوره؟
دوستان همگی امروز بین 9:30 تا 10:30 و هر کی دیر خبردار شد تا فردا با مسئول صبانت یا مسئول بخش فروش ((نه پشتیبانی)) تماس میگیریم و محترمانه میگیم : اگه قراره پهنای باند شبانه تا این حد پایین باشه پول رو برگردونید و خط رو تخلیه کنید .
من خودم رأس 9:30 تماس میگیرم . هفته ی قبل برای یکسال شارژ کردم حاضرم یکهفته بدوم تا خطم رو خالی کنم .
آقای پشتیبانی که تاپیک رو داره میبینه باید بدونه ما دیگه خسته شدیم و تعارف و تحمل بیهوده رو دیگه گذاشتیم کنار . هر چیزی اندازه ای داره و شما حد و اندازه رو رد کردید .
حتی خود مخابرات وضعش از هر جهت بهتره . حداقلش اینه که هزینه ی کمتری بابت 128 و 256 داره میگیره .
دوستان یادتون نره .
شاتل هم افتضاحه دو یا سه روز اول خوب است ولی بعد بن میشی یعنی سرعت دانلودت به 10 کیلوبایت بر ثانیه کاهش پیدا می کند
بچه ها اگه کسی تو مشهد اینترنت پرسرعت غیر از مخابرات و صبا و شاتل با سرعت شبانه خوب داره بگه که ما هم از صبانت بریم
اخه عزیز من اونی که شما میگی یه 128 بیشتر نداره که 2 مورد دارهنقل قول:
1- 128 اسمی میشه 16 بعد خودش گفته بین 10 نفر شر میکنه میشه چند ؟؟؟؟ میخوای بالاتره 2 بره ! گ... خورد که نامحدود به خاطر این سرعتش کمه
2- اسمش نامحدود یعنی شما باید بتونی تمام مدت دلود کنی بدونه این که مشکلی داشته باشی!این مسخره بازی ها چیه!
فکنم جدیدا داری مشترک صبالنت میشی؟؟؟ فکر میکنی خوبه اما خیلی عوضه !
خوب دوستان اون اوایل مرداد من می اومدم میگفتم شبا داه کم میکنه از حجمم الان 1 ماه اینطور و هر چجی هم زنگ زدم بهشون بی فایده بود ساعت 2 تا 7 میزارم دانلود بشه ساعت 7 سیستم خاموش میشهه ایدیم رو هم گداشتم ساعت 7 دانلود قطع کنه ولی مودم روشن میمونه مثلا 7:30 اونجورا هر کی که بیدار باشه خاموش میکنه
در اون نی م ساعت هیچ دانلودی انجام نمی شه ولی هر روز مطقیر و به صورت ماملا عشقی 40 مگا 70 مگ 35- مگ برا خودش کم میکنه دیگه نمی دونم چی بگم ......... در رابطه با بقیه دوستان هم این اتفاق روخ داده؟؟؟
----------
در رابطه با سرعت ها هم پرسیدم گفتن که درست نمی شه حالا دوستانی که سرعت شبانشون بااستو شبا دارن 2 گیگ 3 گیگ دانلود میکنن خدا رو شکر کنن
من که روی خط دوم یه isp دیگه گرفتم که امروز وصل میشه این خط رو هم تمدید نمی کنم تا تو مهر خودش بره تو لیست جمع آوری
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام دوستان برای من شبی 2 تا فیلم بسته یعنی حدود1700مگ.
حالا شاتل میزاره شبی1700 دان کنی یا پارس انلاین یا نوین نت؟؟
سلام دوستان
بر اساس پرسوجویی که من داشتم ظاهرا قرار بر اینه که هرکاربر با همین یوزر و پسورد واقعیش ، خود کاربر از دو سرویس شبانه و روزانه یکی را انتخاب کنه و اگر کسی علاقه ای به استفاده از سرویس شبانه نداره لااقل در تایم شبانه با افت سرعت مواجه نشه . یعنی با نرم افزاری که صبا در حال تهیه و تست اونه دیگه همه کاربرا در شب بطور یکسان با کاهش سرعت مواجه نیستن .
این جوری که شما میگی وضع شبانه ها از این هم بدتر خواهد شد چه طورنقل قول:
این طور که مجبور میشن یه پهنای باند نسبتا زیادی از شرکتو فقط برای حجمی ها (حالت روزانه) اختصاص بدن و باقیمانده رو برای نامحدودها (حالت شبانه) قرار بدن