سلام به همه ي دوستان
من ميخوام اين سرويس B1115 رو كه 1مگ شش ماهه با محدوديت 24 گيگ داره بگيرم
بعلاوه مودم داخلي با wifi كه 110 هزار تومنه بگيرم.
حالا با اين حساب اين جواب كارمو ميده؟!
كار خونگي با دانلود كم.
Printable View
سلام به همه ي دوستان
من ميخوام اين سرويس B1115 رو كه 1مگ شش ماهه با محدوديت 24 گيگ داره بگيرم
بعلاوه مودم داخلي با wifi كه 110 هزار تومنه بگيرم.
حالا با اين حساب اين جواب كارمو ميده؟!
كار خونگي با دانلود كم.
سلام خدمت دوستان
این اولین پست منه.اینم تست: ( یه هفتست اینطوریه قبلش مشکل خاصی نداشتم ) طرح B26 - ماهانه 1 مگ 40 گیگ
شهرم هم ساری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از من به دوستان نصیحت به عنوان کسی که داره با مبین نت یه ساله میشه. ضمنا هبچ راه دیگه ای هم ندارم.
چون من حدود 200-300 ! صفحه از این تاپیکو خوندم میگم.
برای اونایی که میخوان مبین بگیرن بگم که اول از همه تست کنید دوستان چون هر منطقه فرق داره .ممکنه شما 128 بگیری ولی سرعتت به 1مگ برسه ولی از اون طرف هم ممکنه 1مگ بگیرید و سرعتتون به دیال اپ برسه! و در بعضی موارد مثل من سرعتتون استاندارد باشه! (البته از 1 هفته پیش دیال اپ شده)
بهمین خاطر میگم اگه امکانش رو دارید تست کنید یا از همشهریتون چه بیرون از سایت چه کاربرای تویه سایت بپرسید وگرنه کلاه بزرگی سرتون میره.
من تماس گرفتم 40 دقیقه بهم توضیح داد(الکی). بلد نبود.آدرس دکل رو بهم میداد. گفتم میدونم کجاست.طرف باز توضیح میداد خیابان فلان رو رد شی کنار مسجده است!یکی نیست به این بگه آدرس دکل به چه دردم میخوره.
بعد توضیح داد چندتا فرکانس عوض کردم.
آخرش گفت اصلاحیه میزارم ،بیان جمعش کنن.قبلا چراغ 4 روشن بود.حالا شد 1 ! سرعت هم بدتر شد.گفتم بیخیال دیگه میخوام از شرش راحت بشم.
اپراتور مبین نت که وا ویلا...حالا جالب اینجاست من کاربر شدید مصرفشونم 3هفته ای دوباره طرحم رو فعال میکنم باز برا ما حداقل یه ارزشی قائل نیستن....اینو میخواستم بگم چون من هر دفعه طرح رو فعال میکردم اینا اتومات شده بودن حجمم که تموم میشد با اعتبار تویه حساب دوباره 40 گیگ میریختن به حساب که من تماس نمیگرفتم ...یه بار دیدم این کار انجام نشد که البته متوجه شدم که انجام شده بود...خلاصه تماس گرفتم گفتم اقا این طرح مارو حذف کن با اعتبار حسابم دوباره یکی دیگرو فعال کن...طرف فعال کرد بعد 2-3 مین اومد گفت اقا شما قبلا تماس گرفته بودی که طرح رو فعال کنن؟ حالا طرف ازون بچه اولدوروما بود ...گفتم نه گفت مطمئنی گفتم بعله گفت اخرین بار کی تماس گرفتی گفتم شاید برای فعال کردن طرح قبلی 3-4 هفته پیش ....بعد یکم مکث گفتش اقا من این رو فعال کردم تا یه ربع دیگه اوکیه...حالا ما صبر کردیم تا فرداشو فعال نشد زنگ زدم فرداش طرف گفت طرح شما pending هست باس پول رو بریزی تا اکتیو شه! بعد من گفتم عزیز شما چک کن من دیروز ریختم...خلاصه یکم طرف ور رفت گفت فک کنم از مودم شما 2 ساعت خاموش کن بعد روشن کن اوکی میشه البته قبلش گفت یه بار خاموش روشن کن من اینجا چک کنم...خلاصه ما تا شب 2-3 بار اینکارو کردیم نشد...من خودم فهمیدم که داستان این بود که طرف طرح مارو که فعال بود ندید باز یه طرح دیگه رو دوباره فعال کرد!!!! حالا شب زنگ زدیم طرف گفتن تا فردا پیگیری میشه.ببینید چه پسر خوبیم که فش ندادم.حالا فرداش اوکی نشد و ما دوباره زنگ زدیم دوباره طرف گفت پول بریز اوکیه البته یه خانومی بود.منم گفتم که ریخته بودم 2-3 روز پیش...طرف چک کرد گفت اجازه بدید با نمیدونم سرپرست بود یا چی صحبت کنم و اینکه صحبت کرد اومد و گفت ساعت 2 بعد از ظهر اوکیه...و ساعت 2 اوکی شد..حالا منم بهشون گفته بودم طرحو احتمالا دوبار زدید.
در کل من فهمیدم اینا چه گندی زدن ولی خودشون نفهمیدن
ماشالا چقدر حرف زدم...کلا ازشون انتظار نداشته باشید خودتونیدو....
دوستان اگه مودم وایمکس داشته باشیم با گوشی میشه بهش وصل شد؟(آیفون)
دیشب سرعت دانلودم دو رو بره 25 - 30 بود طی 5 ساعت 450 مگ گرفتم:2:
512 محدویت 10 گیگ سه ماه
دوستان میخوام شکایت کنم بگید کجا برم پلیس فتا ؟!
مودم جیبی انداختن بهم بهشون میگم میگن پس نمیدیم هیجا نزده تو سایت که این فقط تا 400 متری دکل امکان استفاده هست :grrr:
لیست پر کردم فرداش فرستادین کردن تو پاچمون بعد میگن سیگنال نمیده :grrr::grrr::grrr:
پشتیبانیشونم فقط ریکوردر چندتا چیز حفظ کرده تکرار میکنن زدن رو replay :grrr::grrr:
واقعا فقط تا 400 متری جواب میده :18: عجب کلاه بردارایینقل قول:
باید این موضوع رو تو سایتشون بزنن معلوم نیست چند نفرو بدبخت کردن :31:
من فکر میکردم این مودم های جیبی رو هر جا که پوشش داشته باشه میشه استفاده کرد
اگر کسی اومده نصب کرده و آنتن نمیداده که اصلاً باید همان موقع پس میگرفتند.نقل قول:
نقل قول:
با توجه به اینکه اونا اینو میدونند که این مودم در 400 متری دکل جواب میده باید همون موقع ثبت نام به این بنده خدا میگفتن که اینجوریه (البته که اینو بگن که هیچکی نمیخره)
در ضمن تا جایی که من میدونم مودم های معمولی وقتی کسی ثبت نام میکنه اصلا کسی نمیاد از طرف نمایندگی اینا رو وصل کنه
بلکه مودم رو تحویل طرف میدن پولو میگیرن بعد میگن برو خونه امروز فردا فعال میشه
ممنون از لینک
به ولله خودم موندم هی پاس میدن نمایندگی اونیکی میده پشتیبانی :grrr:
من شب پر کردم داخل سایت فردا بعد ظهر ارسال کردن مودم دم خونه اوردن هیچ نگفتن که این برای خونه مناسب نیست بهمان
بعد چند بار زنگ زدن پشتیبانی اخری که معلوم بود داره حرف از روی یک متن میخونه مثل ... نمیفهمه به من میگه این مودم فقط تا 400 متری دکل انتن میده :jealous::mellow: ! بعد میگم من که راحت میتون شکایت کنم چون این به من عنوان نکردید... دوباره یک مشت خزعبلات باسه من دیکته میکرد :hmm: بعد پاس کرد به نمایندگی ...
نمایندگی زنگ زدم گفت به ما ربطی نداره ما فقط ارجاع میدن و مودم میفرستیم ... بعداش گفت این مودم فقط با لاتر از هفت تیر انتن خوب میگره بخاطر اینکه در محدود شما و اطراف انتن BTS زیاد امکانش نیست :hmm::mellow:
خلاصه منظورشون این بود که کردیم مشترکن تو پاچت .... نوش جونت :grrr::hmm::mellow:
پ.ن این موارد اول فروم بزنید با فونت بزرگ بزارید همه بخوننن ...
شماره پشتیبانیشون چند شده ؟ تغییر کرده انگار !
02183869001نقل قول:
در صورتی که اینطور باشد هم تا زمانی که سرویس دمو بوده فرصت پس دادن داشته و باید در آن زمان پس بگیرند.نقل قول:
سلام
من تهران هستم
می خواستم مبین نت بگیرم برای دانلود
کسایی که دارن نظرشون چجوریه؟؟
شبها از 2 تا 8 سرعتش چجوری میشه؟؟
کدوم سرویسش بهتره؟؟
شبها میشه دان رو اتومات کرد یا نه ؟؟ یعنی مثلا شبها ساعت 2 پسوردی چیزی می خواد؟؟
آنتن دهی کدوم مودمش بهتره (داخلی ها)؟؟
سرعت دان روزانه و شبانه چنده و آیا محدود میکنن اگه دان زیاد کنی؟؟؟
ممنون...
مبین نت طرح های بهاره رو تو سایتش وارد کرده
ولی جمله ""قیمت های فوق بدون احتساب مالیات بر ارزش افزوده می باشد."" هنوز تغییر نکرده
از مشترکین رشت کسی مشکل نداره ؟ چراغ مودمم ثابت نمیشه ، پشتیبانی هم که 1 ساعته با ترافیک سنگینی مواجه!
آقا الان من 1 ساله 512 دارم روی 70-80 تقریبا ثابت هست تا چند روز دیگه هم سالش تموم میشه
بنظر شما 1 mb بگیرم با ماهیانه 10 گیگ ؟
سا^کس برای من دوباره کار نمیکنه.
این پست رو با س اک س نوشتم
احتمال زیاد مشکلی از طرف خودتونه ممکنه سرور تغییر کرده باشه یا پورت عوض شده باشه
با س ا ک س فقط میشه سایت هایی رو که قیلتر نیستن باز کرد.......نقل قول:
نقل قول:
کسی نبود جواب بده؟؟
آقا وضعیت اورژانسیه ... لطفا سریع راهنمایی کنید.......
اقا ساکس منم درست شد این چند روزه
رفتم همون سایتی که ازش ساکس گرفتم گفته بود ای پی سرور رو عوض کنم ! وقتی عوض کردم درست شد !:46:
منم همین سوالا رو دارم فقط شیراز هستم کسی میتونه جواب مارو بده؟اجرش دوبرابر میشه.نقل قول:
زنگ زدم ، احمق ها میگن رو دکل سر کوچه شما یه یسری تغییرات دادیم که که با مودم ایندور دیگه سیگنال ندارید ، یا اوتدور بگیرین یا مرجوع کنید !
می گفتی تو دنیا تک هستید .نقل قول:
همه دارن پیشرفت می کنن شما پسرفت :31:
شکایت که حتما بکن ولی فعلا میتونی یه اکسترنال آنتن بگیری واسه مودمت. سوکتش هست ولی آنتنش رو باید خودت تهیه کنی. اگرم که خیلی عصبانی هستی اینقدر گیر بده بهشون که بیان عوض کنن مودمتو با یه مدل دیگه.نقل قول:
سایت های فیل تر شده هم برام باز هستند مشکلی ندارمنقل قول:
کسی نیست بگه سرعت دانلود شبانش چنده؟نوع سرویستون رو هم بگید.ممنون.نقل قول:
من سیگنالم دیشب فول بود یعنی 100% ولی فقط تونستم 500 مگ بگیرم:thumbsdow
نمیدونم چیکار کنم
آقا نگیر، برادر من، خواهر من، نگیر. یه چند صفحه از همین تاپیکو بخونی میفهمی جواب همه سوالاتتو. آشغاله نگیر. پولتو تریاک بگیری دود کنی بهتر میصرفه تا این آشغال.نقل قول:
2 تا 8 کلی قطعی و افت سرعت داره
همه سرویساشم شبا داغون میشن
اکثر مواقع با https و جی میل و یاهو مشکل داره. حتی کنترل حساب اینترنتی خودشم خیلی مواقع بالا نمیاد. پرداخت آنلاینش قر و قاطیه و معلوم نیست چی به چیه
اتوماته و خودش میره روی رایگان
آنتن دهیش هم نوسان داره و قطعی خیلی خیلی داره
زیاد دانلود کنی محدود نمیکنن کلا دانلوود شبانش محدوده!
یک سوال :
اگه من یه طرحی رو انتخاب کنم (مثلا 1 ساله ، با حجم 12 گیگ و سرعت 1 مگ) بعد قبل از 1 سال حجمش تموم بشه ،
می تونم همین طرح رو دوباره انتخاب کنم ؟ یعنی اینکه حجم اضافه نگیرم
تو سوالات متداول یه چیزایی نوشته که اگه قبل از تموم شدن تمدید کنین نمیشه و حتما باید حجم اضافه بگیرین ولی اینطوری رو نمی دونم
مشکلی ندارهنقل قول:
شما باید بعد از تموم شدن طرحتون همون مقدار که ریختید بریزید تو حساب خود به خود باید شارژ بشه
ولی چون الان طرح های قبلی رو برداشتن و طرح های جدید آوردن بهتره تماس بگیرید
یک زمانی میشد با یک پینگ متوسط بازی آنلاین(با ایرانی ها) انجام داد. بعد پینگ بد شد ولی حداقل میشد وارد بازی شد. اما الان حتی در game ranger وارد نمیشه و کانتر هم سرور ها رو نمیشناسه. مبین نت روز به روز کیفیتش پاییینتر آمده و محدودیت هایش بیشتر شده و قیمت هایش گرانتر و...
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
تورنت هم که هیچ.
هنقل قول:
در مورد دانلود من نمیدونم چون شبا دانلود نمیکنم. ولی اگه میخوای مبین نت بگیری حتما اون مودم درازرو بگیر اون مودم چاقارو نگیر چون من داشتم میگرفتم یارو گفت این مودم درازا از اونا بهتره
این مودم درازارو ایرانسل هم داره
این عکس مال ایرانسل هستش ولی واسه مبین نت سفیده
مبین روز به روز داره به تعداد کاربراش اضافه میشه اما یکم به فکر بهبود کیفیت شبکش نیست!!!
تنها راهی که براش مقدور بوده این بوده که هر فصل که تعرفه هاش رو میده بدتر و بدتر میشه و ترافیکش کمتر میشه
قبلا ۱ مگ ۱ ماهه با ۸۰ تومن تا اونجا که یادمه نامحدود بود بعدشد۸۰ گیگ /بعد ۶۰ / بعد۴۰ گیگش کردن
و از این سیاست گذاری مذخرفشون دنبال خرید پهنای باند اضافی نمیرن
فکر کنم بزودی فاتحه روزا رو هم بخونه
این مبین برادره شاتله
روزا سرعتا خوبه و شبا افتضاح
جفتشون دستون تو یه کاسه هست