دوستان برای من س اکس و پر وکسی کار نمیکنه، برای شما هم همینطوره؟
خود ایرانسل بسته ؟؟
Printable View
دوستان برای من س اکس و پر وکسی کار نمیکنه، برای شما هم همینطوره؟
خود ایرانسل بسته ؟؟
RSSI قدرت سیگنال است و CINR کیفیت سیگنال. الان وضعیت سیگنال شما در حد رویایی هست دست بهش نزن. فکر کنم شما تو محدوده پوشش داخلی بودی ولی مودم بیرونی گرفتی.نقل قول:
به TX power اهمیت نده. مهمتر از همه CINR است و بعد از اون RSSI.
با درود به همه دوستان و سپاس مجدد
مشکل من به کمک شما دوستان و پیگیری از طریق پشتیبانی ایرانسل حل شد.
سپاس
به سلامتی، حالا نکته کار کجا بود؟نقل قول:
کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
آره، واسه منم کار نمیکنه.نقل قول:
متاسفانه قطع شده مثل 2 روز پیش:41:نقل قول:
دیگه وصل نمیکنن؟؟؟؟
احتمالا اگه مشکل جدی پیش نیاد واسشون نه .نقل قول:
حالا چکار کنم؟؟ خیلی بهش نیاز دارم :41:
چیز دیگه نیست بشه باهاش از فیل گذشت؟؟؟
بیا تو پیام شخصی بهت بگمنقل قول:
وصلهنقل قول:
هم بابا پی ان و هم جوراب
معلوم نیست دارن چیکار میکنن که هی قطع و وصل میشه، یهو دیدی زدن از دم قطع کردننقل قول:
از وصل بودن وصله اما سایت هایی که ف---ر بودن بالا نمیان هیچ کدوم:13:نقل قول:
قطع و وصل شدن تاييد ميشه ولي اينكه از طرف وايمكس هست تاييد نيمشه!
امروز چند بار امتحان کردم برای من کار می کنه :)نقل قول:
Sent from my XPERIA S
مثل اینکه یه سری از شرکت ها اینجوری شدن
باید صبر کرد چند روزی تا درست بشه:15:
به سلامتی، حالا نکته کار کجا بود؟
با درود و سپاس
معذرت بخاطر دیر پاسخ دادن
مشکل انجا بود که وقتی تنظیمات را انجام میدادم هیچ سایتی باز نمیشد و صفحه ارور اکسپلورر میامد
که باید دران صفحه روی گزینه سوم کلیک میکردیم تا به صفحه یوزرنیم و پسورد میرسیدیم که با کمک
پشتیبانی و شما دوستان توانستیم با یک مودم و دو حساب جداگانه به شبکه وصل شویم .
باز هم از شما سپاسگذارم
فعلا از این سایت استفاده کنید.خودش فیلطر شکن هستش.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من منطقه پژوهش - سعادت آبادم
میخواستم وایمکس 2 مگ یک ساله بگیرم ؟! نظرتون در موردش چیه ؟ سرعت دانلود و پینگ و ایناشو میشه کسی بگه؟
و اینکه کارم با همون مودم هدیه که بم میدن راه میافته یا نه؟
کلا چقدر دیگه خرج داره؟
سلام دوست عزیز اول ببین که خونه شما در چه منطقه ای از شبکه وایمکس ایرانسل قرار دارد. اگر سبز است که میتونید مودم یو اس بی یا وای فای دار و یا همراه تهییه کنید و لی اگر منطقه زرد است که باید مودم بیرونی تهییه کنید البته مودم بیرونی را نیز میتونید در منطقه سبز هم استفاده کنید و فقط هزینه تون بالا میره. اما در مورد تعرفه باید بگم که من خودم این ماه تعرفه یک مگا بیت بر ثانیه اعتباری انتخاب کردم که باید بگم که به نسبت 512 که داشتم بهتره اما متاسفانه چند روزی هست که کمی سرعتش کم شده اما اون روزهای اول ماه خیلی خوب و عالی بود. این موضوع را هم خدمتت عرض کنم که در اسفند ماه و فروردین ماه سرعت و کیفیت درحد مناسب و خوب بود اما یواش یواش خراب شد علت این امر هم بد قولی شرکت زیر ساخت هستش. طبق اعلام رسمی بعضی از شرکت ها، شرکت زیر ساخت قرار بود بابت ارائه سرویس اینترنت با کیفیت مناسب به مشترکانشون به آن شرکت ها تخفیف 20% بده اما بد قولی کرده و هنوز خبری از آن بیست درصد نشد به خاطر همین هم شرکت ها هم کیفیت را به حالت سابق بازگرداندند.
در مورد وایمکس ایرانسل هم باید بگم که طبق نظر سنجی و بررسی یکی از نشریات رسمی کشور که مطلب آن هم در اینترنت منتشر شد ، کیفیت وایمکس ایرانسل به نسبت مبین نت خیلی خیلی بهتر و مناسب تر است، هم از لحاظ قیمت تعرفه ها و هم قیمت و کیفیت مودم ها، ایرانسل به جای اینکه پوشش شبکه خود را در کشور به سرعت گسترش دهد ، روی کیفیت شبکه کار کرد تا در همین چند شهر بتواند پوشش خوب را ارائه دهد اما مبین نت پوشش گسترده و تا حدودی سراسری ارئه نمود اما با کیفیت بسیار پایین و کمی گران، اگر خودتون هم توجه کرده باشید ایرانسل آرام آرام پوشش شبکه خود را گسترش میدهد که این امر به خاطر این است که ابتدا زیر ساخت ها را آماده و سپس تقویت میکند بعد اعلام ارائه خدمات میکند.
دوست عزیز اما در کل باید بگم که تصمیم با خودت همست و من هم هرگز نمیگم که تعرفه دو مگ را انتخاب نکن بلکه انتخاب کن و تجربه کن ببین که چطور است. در مورد مودم هم اول باید منطقه خودتو چک کنی و بعد انتخاب کن. موفق باشی
نه بابا من اتفاقا باهاش دانلود هم کردم حداکثر سرعت رو داد سایت هایی که میگی هم باز میشننقل قول:
کسی توی این چند روز گذشته و البته هیمن حالا مشکل اُفت سرعت نداشته؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
من که از بس به پشتیبانی زنگ زدم و چرت و پرت شنیدم خسته شدم.:19:
با خیلی از سایتها هم مشکل دارم...
حتی با سا*کس و چیز پی اِن...:41:
خوش به حالت برای من تا دیروز با سا-س سایت هایی مثل ف-س ب-ک و ... فیل-ر بالا میومدن:18:نقل قول:
الان چک کردم دیدم بلاخره اوکی شده:42:
مال من الان به .... رفت:13:نقل قول:
و با جوراب و https سایت ها رو نمیاره
آره. فکر کنم بالاخره کرمشون ریختن و زدن اینارو هم ترکوندن. آزار دارن دیگه. کلا خوششون میاد. می دونـــــــــی؟!
الان درست شدنقل قول:
امروز سرعت افتضاحه.برای همه اینجوریه یا فقط من مشکل دارم؟این تست سرویس256 اهواز
خیر سرم رفتم 1mb/s گرفتم...:41:
(اهواز)
سلام دوستان
سرویس وایمکس ایرانسل چه سرویس هایی داره؟
و قیمت هاش چطوره؟
کیفیتش خوب هست؟
در این مورد اطلاعات بدید ممنون میشم.
انالله وانا اليه راجعون
512 نامحدود دایمی
اين پست رو كامل بخونيد:نقل قول:
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------
شما چرا وضعيتتون افتضاحه اينقدر؟؟نقل قول:
چه منطقه اي هستيد؟
البته افت سرعت رو قبول دارم ولي تا حالا فيكس نبوده! معمولا در بهترين حالتش بين 30 تا 33 هستم (واسه 256) ولي واسه 512 اين وضعيت خيلي نابخردانه است:31:
مودم شما چيه؟واي فاي يا يو اس بي يا غيره؟؟
بهتره در يه جاي ديگه اي مودم رو بذاريد. روشن شدن 5 تا چراغ مودم به تنهايي دليل بهترين حالت گيرندگي نيستش!
نقل قول:شهرآرا هستم . منطقه سبز (عکس زیر)نقل قول:
چه منطقه اي هستيد؟
مودم از نوع outdoor هست که تو تراس نصب شده . پشت بام هم نصب کنم گیرندگی افزایشی نداره ، البته گیرندگی نوسان زیادی داره نمیدونم چرا (چراغش دائم بالا پایین میره) . بعضی اوقات کلاً قطع میشه و حتی سایت ایرانسل رو هم باز نمیکنه (چند درصد احتمال خرابی مودم رو میدید ؟؟) . فاصله مودم با روتر ناچیزه . در عکس زیر فکر میکنید میزان گیرندگی خوبه یا نه ؟؟ این چندروزه افتضاح شده قبلاً خوب بود (فکر میکنید به خاطر بارندگی باشه؟؟)نقل قول:
مودم شما چيه؟واي فاي يا يو اس بي يا غيره؟؟
بهتره در يه جاي ديگه اي مودم رو بذاريد. روشن شدن 5 تا چراغ مودم به تنهايي دليل بهترين حالت گيرندگي نيستش!
یکی لطف کنه بگه من از کدام قسمت باید بفهمم چند گیگ دیگه میتونم دانلود کنم؟؟؟؟
آره ولي نميدونم چرا!چند وقت پيش كه هوا ناجور شد تگرگ مي اومد من سرعتم اومد پايين. الان كه هوا خوبه الان نبايد مشكلي داشته باشه مخصوصا با مودم فضاي باز!
اونطرفا بخاطر تمركز بيشتر و شلوغي امكان داره سرعت به اين خاطر هم كم بشه!
مودم ایرانسل همه جا انتن میده؟
کجاها انتن میده؟
وای فای باید بگیرم یا یو اس بی؟
[QUOTE=MaysamMaysam;6967902]نقل قول:
ورژن فریمور تو عکس هست....فرکانسها هم 8 تا فرکانس بود که الان یادم نیست.پهنای باند هم 5000 هست.
مدل مودم BM635
[QUOTE=siamak_kh;6974019]فرکانست که درسته، حالا یه بار دیگه فریمور بزن امیدوارم درست بشه.نقل قول:
[QUOTE=MaysamMaysam;6974546]دو سه بار ریختم....جواب نمیده...3 _4 تا سیگنال تو چند ثانیه میاد و میره.نقل قول:
[QUOTE=siamak_kh;6974895]ریست فکتوری کردی مودمت رو؟نقل قول: