ASUS G73JW-XA1
ASUS G73JW-A1
این دو مدل قیمت ش چنده ؟
ASUS G73JW-XA1
ASUS G73JW-A1
این دو مدل قیمت ش چنده ؟
قابل مقایسه نیست سونی با کیفیت ترین مونیتور رو داره و کلا قطعاتش کیفیتش بهترهنقل قول:
نقل قول:
بله HP رم بالاتری داره ، ولی فقط رم ملاک نیست ، کلا انتخاب با شماست!
کارت های گرافیکی هر دو تقریبا در یک محدوده هستند و تفاوت خاصی ندارند
سونی رزولیشن + کیفیت تصویر بالاتری داره که باعث میشه بازی ها رو زیبا تر بازی کنید ، اما همین رزولیش بالا باعث میشه که FPS سونی در بازی ها کمی کمتر بشه
آپدیت رم هم خیلی هزینه بر هست. ارتقا 4 گیگ به 6 گیگ حدود 100 تومانی خرج داره ، البته بدون حساب کردن فروش رم 2 گیگ قبلی....
نقل قول:
مرسی دوست عزیز از توجهت..
اقا شما جای من بودین کدوم رو میگرفتین؟مدل بهتری هست نسبت به این دو؟خودم الان که گفتین اپدیت رم هزینه بر هست بازم رفتم سراغ hp ...ولی خب سونی usb 3 هم داره...موندم چیکار کنم :19:
جناب biostar با توجه به مشخصات اصلی دو مدل u43jc و y460 ، تفاوت های مهمی که نسبت به هم دارن رو مینویسم. با در نظر گرفتن این مقایسه شما کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید ؟؟؟ ( و آیا با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی ؟؟)نقل قول:
usb3 :: u43jc داره + battery life to 10.5 hours
y460 :: گرافیکش قویتره + بلوتوس داره + کیفیت صداش بهتره
بـا تــشــــکــــــــــــــــ ر
سلام دوستان ...
من شدیدا عجله دارم.... تا امشب فردا ظهر
دنبال یه مدل لب تاپ میگردم که...
قیمت ماکس 1400000
برند فقط فقط سونی وایو
مانیتور 14 به بالا
رم 4
سی پی یو در حد قیمتش مین intel core i5 به بالا...
گرافیک ترجیحا 1 گیگ نبود مین 512 ولی اول 1 گیگاش
هاردش ترجیحا 500 نبود 320
من خرداد این مدل سونیو گرفتم 1380000:vpc ea 16 fg
همین مشخصاتو داشت حالا یکی دیگه میخوام در این حد وبیشتر قیمت 1400000 اگه پیدا نشد جهنم تا 1500000
با تشکر
لطفا زود تر عجله شدید دارم
با تمام امکاناته جانبی web cam,بلوتوث و ...
من امروز به 3 تا از نمایندگی های رسمی asus زنگ زدم...
گفتم اقا N 53 SV چند گفت 1240000 تومان بدون ویندوز و...
بعد گفتم اقا این سری جدید هست یا همون قدیمی هاست...یارو دیگه هیچ چیز نگفت گفت من نمیدونم...
ماام که شدید دنبال این مدل هستیم تصمیم گرفتیم اگر چیزی پیدا نشد بریم دنبال یه نوت بوک دیگه از 2 برند سونی و اسوس؟
حالا موندم چیکار کنم...
از سمتی همه میگن سمت گرافیک های nvidea نرو فقط ati از یک طرف هم مدل های جدید همشون...
از طرفی هم میخوام سایزش از 15.6 بیشتر نباشه...
core i7 هم باشه؟
حالا دوستان چی پیشنهاد میکنید از این 2 برند...با تشکر
سلام . من برای یکی از دوستام یه لپتاپ میخوام قیمتش بین 1-1300 تومن . بهترین کارت گرافیک رو تو این رنج قیمت داشته باشه
مثل اینکه سوال من لا به لای بقیه سوالات گم شد!:5:نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
دومباله یه لب تاپ تو رنج قیمت 1000000تا 1300000میگردم
میخوام کارای دانشجوی رو باهاش انجام بدم مثل استفاده از نرم افزار اتوکد ..متلب..افیس..و...البته داشتن کلید های عددی هم برام مهمه
همچنین اوقات فراغتم هم پر کنه در کل ملتی مدیا هم کم نیاره ..بازی هم کمو بیش ...صفحه نمایش هم بین 15.6 تا 16.4 باشه وزنشم کمتر از 2.8 باشه..خودم البته یه انتخابی کردم میخواستم بدونم اگه اساتید عزیز نظر بهتری دارن لطفا راهنمایی کنن
مدلی که من انتخاب کردم دل مدل Dell Inspiron 5010-Aluminium2 هستش با این
مشخصات:
وزن 2.7 کیلوگرم
پردازنده: Intel 720QM 1.7 GHz Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 6GB DDR3
هارد دیسک: 640GB 5400 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 5650 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
و مهم تر از همه قیمت ..با گارانتی 1 ساله 1200000
فقط eb37 fgنقل قول:
---------- Post added at 02:18 AM ---------- Previous post was at 02:17 AM ----------
اگه سونی میخوای شمام همینطورنقل قول:
دوستان اگه میشه من رو راهنمایی کنید.من اطلاعات زیادی در مورد لپ تاپ ندارم.اگه میشه با توجه به اطلاعات زیر بهم پیشنهاد بدید.انقدر کاغذ و اطلاعات گرفتم گیج شدم.
نهایت قیمت : 1200
حداقل چندسالی بدون دردسر کار کنه و حتما گارانتیی داشته باشه که هرمشکلی پیش اومد،حلش کنن
ترجیحا مارک سونی بعد بقیه چیزها
کانفیگ :
حداقل Core i 3 (این لپتاپهایی که core2 duo هستند هنوز هم روی بورس هستند و میتونند تا 4-5 سال آینده کار انجام بدهند؟)
حداقل 3 گیگ رم (ترجیحا 4 به بالا)
هارد 500 میخوام ولی اگه گزینه خوبی با 320 هم باشه ،مشکلی نیست
اندازه : "15.5 و اولویت دوم "14
حتما رایتر داشته باشه ولی وجود بلوری اهمیتی نداره
لزومی نداره فول اچ دی باشه ولی کیفیت تصویر هم نمیخوام ضعیف باشه
از نظر پورت ها,.. : ترجیحا Usb3 ولی نبود هم کنار میام. ولی حتما Bluetooth ,LAN,WiFi, HDMI رو داشته باشه
کارت گرافیک هم میخوام که طوری باشه که بشه بازیها رو با کیفیت متوسط بازی کرد.
باطری هم خیلی ضعیف نباشه تا تکون میخوری تموم بشه
در کل میخوام همه کاره باشه ولی کار حرفه ای برنامه نویسی یا برنامه های خاص و کار گرافیکی و طراحی هم نمیکنم باهاش.(فقط یکم بازی)
2-3 مدلی هم خوشم اومده که همش سونی هست(البته بقیه برندهارو خیلی نگاه نکردم)
sony vio EB36FG
قیمت 1210
core i3 cache 3 Ram 4gig
H.d.d 500
VGA : ati radeon 5650
15.5" Full HD
DVD RW
فقط 2 تا شکل داره یکی اینکه باطریش میگن 2 ساعت بیتشر نمیکشه. یکی هم کیفیت صداش ضعیفه
sony vio EA35FG
قیمت 1190
core i3 cache 3 Ram 3gig
H.d.d 320
VGA : ati radeon 5470
14"
DVD RW
خب این ضفحه اش کوچکتره،هاردش کمتره.کارت گرافیکش ضعیفتره.رمش کمتره.حالا اگه عیبی هم داشته باشه که بماند.فقط باطریش تا 3 ساعت ساپورت میکنه به جای 2 ساعت
sony vio EA24FM
قیمت !!!
core i3 cache 3 Ram 4gig
H.d.d 500
VGA :intel
13.6"
Blue Ray
این هم صفحه اش کوچیکتره هم کارت گرافیکش خیییییییییییلی فرق داره.
حالا بی زحمت بهم بگید با این اطلاعات و قیمت چی میتونم بخرم و چی رو پیشنهاد میدید
نظرتون در مورد Dell XPX یا HP envy یا HP Pavilion یا Lenovo Thinkpad چیه.توی مدلهای اونها چیزی هست به این مشخصات و امکاناتم بخوره
من در حدی نیستم که پیشنهادی بدم ولی خب با تحقیقاتی که خودم کردم با توجه به این قیمت هایی که شما میگید سری F13 سونی خیلی براتون عالیهنقل قول:
نوشته شده توسط ah-eli-95 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان ...
قیمت ماکس 1400000
برند فقط فقط سونی وایو
مانیتور 14 به بالا
رم 4
همین مشخصاتو داشت حالا یکی دیگه میخوام در این حد وبیشتر قیمت 1400000 اگه پیدا نشد جهنم تا 1500000
با تشکر
به عنوان مثال Sony Vaio F13JFX/B یک نمونه ی فوق العاده توی بازاره
RAM : 4GB
CPU : Ci7 , 1.7 to 2.9
HDD : 500GB
GPU : G425 1GB
DISPLAY : 16"4
طراحی خیلی عالی هم داره در حد تیم بین المللی!!
قیمتش هم الان توی بازار 1.350.000 باشه فکر کنم.
مدل Sony Vaio F13WFX/B هم دقیقاً مشخصات بالا رو داره اما درایورش Blu-Ray ـه
قیمتش هم 1.400.000 ـه
موفق باشی ;)
من در حدی نیستم که پیشنهادی بدم ولی خب با تحقیقاتی که خودم کردم با توجه به این قیمت هایی که شما میگید سری F13 سونی خیلی براتون عالیهنقل قول:
نوشته شده توسط ah-eli-95 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان ...
قیمت ماکس 1400000
برند فقط فقط سونی وایو
مانیتور 14 به بالا
رم 4
با تشکر
به عنوان مثال Sony Vaio F13JFX/B یک نمونه ی فوق العاده توی بازاره
RAM : 4GB
CPU : Ci7 , 1.7 to 2.9
HDD : 500GB
GPU : G425 1GB
DISPLAY : 16"4
طراحی خیلی عالی هم داره در حد تیم بین المللی!!
قیمتش هم الان توی بازار 1.350.000 باشه فکر کنم.
مدل Sony Vaio F13WFX/B هم دقیقاً مشخصات بالا رو داره اما درایورش Blu-Ray ـه
قیمتش هم 1.400.000 ـه
موفق باشی ;)
با سلام
من دنبال یک لپ تاپ هستم تا حدودی به مشخصات زیر
Intel 740QM 1.73 GHz Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 6470 DDR3 VRAM 1024 MB UpTo 4096 MB
و یا شابه این مورد ولی قیمتش در حدود 1.100 بیشتر نباشه ایا چنین موردی وجود داره یا خیر ؟
با تشکر
به نظر من dv6-3190 بگیر
با سلام خدمت دوستان،
یه لپ تاپ با مشخصات زیر (از برند های ای سوس یا وایو) میخواستم:
cpu:i7
ram:4
usb 3.0 , bluray
wifi 802.11 n
در مرود بحث گرافیکی هم علاقه ی چندانی به گیم ندارم ولی پشتیبانی کامل HD برام مهمه !
ضمنا مدل ظاهری و وزن کمتر و اندازه ی حجیم تر خیلی برام مهمه .
لطفا راهنمایی کنید . با تشکر
دوستان لپ تاپ حرفه اي تا 200و1 چي پيشنهاد ميدين؟
ترجيحا i5 يا i7و حداقل رمش 4 باشه
سلام
بهترین لپتاپ تا سقف 1200 چیه. حداقل خواسته هام اینه:
cpu: i7
ram: 4g
vga: بالاتر از 5470
hard: 500g
ترجیحا باتری 9 سل
ممنون
نقل قول:
توقعاتتون خیلی بالاست !
مدل پیشنهادی
قیمت : 1150کد:http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=6891953
eb36 مدل هست که سفارشی و کمی گرون هیت و تنها مدل در این قیمت هست که full HD هست بنابر این پیشنهاد من همین مدلهنقل قول:
جناب Biostar
من این 5 مدل ارزون قیمت رودیدم
cpu : quad core
کدومشون ارزش خرید داره با توجه به قیمت - هم کیفیت خود لپ تاپ - برند دیگه ای هم اگه هست معرفی کنید
قیمت هم حدود یک میلیون
DV6-3050 Argento
AMD Quad-Core N930 2.0GHz
4 DDR3
640
15.6" LED
7 HP
DVD RW DL LS
ATI HD 5650 - 1GB up to 2685
WEB, BT, HDMI, Wifi, FP
990,000
--------------------------------------------------------
DV6-3145 Argento
AMD Quad-Core N930 2.0GHz
6 DDR3
640
15.6" LED
7 HP
DVD RW DL LS
ATI HD 5650 - 1GB up to 3738
WEB, BT, HDMI, Wifi, FP
1,010,000
DV6-6000
AMD Quad-Core P960 1.8GHz
6 DDR3
750
15.6" LED
7 HP
DVD RW DL LS
AMD Radeon 6650 - 1GB up to 3709 ATI Radeon 4250 253MB up to 2941
WEB, BT, HDMI, Wifi, FP
1,050,000
DV6-3178 Argento
Intel Core i7-720QM 1.6 - 2.8GHZ
4 DDR3
500+
15.6" LED
7 HP
DVD RW DL LS
ATI HD 5650 - 1GB up to 2714
WEB, BT, HDMI, Wifi, FP
1,180,000
DV6-3052 Argento
Intel Core i7-720QM 1.6 - 2.8GHZ
6 DDR3
500+
15.6" LED
7 HP
DVD RW DL LS
ATI HD 5650 - 1GB up to 3738
WEB, HDMI, Wifi, FP
1,210,000
نقل قول:
از بین این ها ، پردازنده های AMD برای لپتاپ ها مناسب نیستند ، پس مدل 3052 رو پیشنهاد میکنم که فروش خوبی داشته
از ASUS هم میشه مدل K52JT رو پیشنهاد داد ، که لینک مشخصاتش رو صفحه ی قبل دادم
من امروز به 3 تا از نمایندگی های رسمی asus زنگ زدم...
گفتم اقا N 53 SV چند گفت 1240000 تومان بدون ویندوز و...
بعد گفتم اقا این سری جدید هست یا همون قدیمی هاست...یارو دیگه هیچ چیز نگفت گفت من نمیدونم...
ماام که شدید دنبال این مدل هستیم تصمیم گرفتیم اگر چیزی پیدا نشد بریم دنبال یه نوت بوک دیگه از 2 برند سونی و اسوس؟
حالا موندم چیکار کنم...
از سمتی همه میگن سمت گرافیک های nvidea نرو فقط ati از یک طرف هم مدل های جدید همشون...
از طرفی هم میخوام سایزش از 15.6 بیشتر نباشه...
core i7 هم باشه؟
حالا دوستان چی پیشنهاد میکنید از این 2 برند...با تشکر
میخواستم یه لپ تاب یا نوت بوک یا نت بوک (نمی دونم کدومش)
برایه کار طراحی وب سایت بخرم
پولشم تا 1300 مشکلی ندارم کمتر هم باشه بهتره.
خواهش میکنم از دوستان من رو جهت خرید راهنماییم کنن؟
میخواستم یه لپ تاب یا نوت بوک یا نت بوک (نمی دونم کدومش)
برایه کار طراحی وب سایت بخرم
پولشم تا 1300 مشکلی ندارم کمتر هم باشه بهتره.
خواهش میکنم از دوستان من رو جهت خرید راهنماییم کنن؟
فقط یکم زود جوابم رو بدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون امشب یا فردا میخوام برم خرید
نقل قول:
سلام.
HP DV6 3150SE
CPU: INTEL Core i5-460M - 2.53 GHz CACHE: 3.0 MB FSB: 1066
RAM: 6GB DDR3
HDD: 640+ GB SATA
LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED
DRIVE: DVD+RW DoubleLayer
ATI Mobility Radeon HD 5650 Graphics -1GB
Finger Print
2.7 Kg
Windows 7 Home Premium
1100
تو همین چند صفحه ی آخر مدل های خوبی پیشنهاد شده، اونها رو هم در نظر داشته باش
تا اونجایی که می دونم سازگار سری جدید SV رو آورده و با گارانتی هم میده 1400نقل قول:
می تونی صبر کنی تا سری جدید HP DV6 ها با این پردازنده های جدید وارد بازار بشه ، فعلا که کم گیر میاد
مدلهای دیگه رو نمیدونم ولی سونی نمیتونی تو این قیمت صفحه 15 کمتر i7 پیدا کنینقل قول:
سلام دوستان میشه نظرتون رو درباره این مدل بگید ممنون
[Fujitsu LifeBook NH570]
نقل قول:من بار اولم هست میخوام لپتاپ بخرم یکم بیشتر کمک کنیدنقل قول:
1-میشه از مارکهای دیگه هم بهم پیشنهادهایی بدید؟از HP,Lenovo,Asus ,Dell
یا اینکه فکر میکنید سونی بهترین مارک هست که فقط همون مدل رو گفتید؟???
2-در ضمن اینکه آیا با این قیمت 1210000تومن که بهم دادن،نمیشه یه مدل دیگری که FullHD نباشه ولی به جاش CPU (یا کارت گرافیکیا کلا امکانات دیگه ) بهتر داشته باشه مثل EB46FG بهم معرفی کنید.
eb46fg دارای corei5 هست ولی به جاش فول اچ دی نیست.
3- این مدل sony vaio Eb46FG توی بازار اینجا هم هست؟قیمتی ازش دارید؟و آیا عیب و ایراد خاصی داره که ازش اطلاعات داشته باشید؟
یه سوال تخصصی هم دارم.باطری این مدلها ضعیف هست.آیا میشه که باطری رو عوض کرد و باطری قویتری انداخت؟
سلام به همه ی دوستداران p30world
نظرتون در مورد n5010آلومینیوم چیه میشه یکم منو راهنمایی کنید قصد دارم بخرم.مشخصاتشم اینه:
حافظه: 6 GB DDR3
هارد ديسک: 640 GB 5400 RPM
ارت گرافيک: ATI Radeon HD 5650 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
باتری6س پورت1394نداره
نقل قول:
مدل خوبی هست اما بهترش خیلی هست..
نهایت قیمتی که میتونید بپردازید رو بگید
ببین دوسته عزیز مدلها زیاد اول باید بری ببینی که با کدوم برند بیشتر حال میکنینقل قول:
من کلا همیشه میگم واسه ایران اول سونی بعد لنوو و ایسوز و ....
برای خارج از ایران فقط اپل
حالا مدل eb37 با کانفیگ نسبتا خوب و با توجه به کیفیت بالای سونی پیشنهاد میشه کلا سونی اگه میخوای زیاد کانفیگ رو نمیتونی بالا بگیری کیفیت قطعات سر امد بقیه برندهاست ولی میتونی روی لنوو y560 هم فکر کنی همینطور asus k52 , ولی اول برند رو ببین بعد بگو چی میخوای از نوت بوک
رفته بودم و دیده بودم.به نتیجه نرسیده بودم که کمک خواستم.نقل قول:
امروز هم رفتم دوباره دیدم و خرید هم کردم.برای دوستم Eb44FG گرفتم به خاطر رنگ و امکاناتش .اگه با رنگ مشکی کنار میومد این چیزی که پایین معرفی میکنم رو میخریدم.
این EB37 که شما میفرمایید قیمتش بالای 1360 هست.و رنج قیمتی که من خواسته بودم نیست.
چندتا چیز رو به دوستانی که میخوان خرید کنن یادآوری کنم که امروز خودم فهمیدم.
1-مدلی که انتخاب میکنید ممکنه توی ایران نباشه
2-مدلی که توی ایران هست ممکنه تا شما تصمیم بگیرید برید بخرید دیگه وجود نداشته باشه مثل همین مدل Sony Vaio EB36FG که هرچقدر هم بگردید دیگه پیدا نمیکنید.وارداتش هم قطع شده.
من حداقل 3 تا مدلی که پسندیدکم بهم گفتن دیگه پیدا نمیکنم و تموم شده.
3-تا دلتون بخواد جای تخفیف و ... هست.و اگه بگردید هم با هررررررررررفیمتی که بخواید هرامکاناتی بخواید پیدا میکنید.
4-قیمتهای سونی از همه مارکها گرونتر هستن
5
-خرید از مرکز فروش اصلی مثلا فروشگاه خود ایران رهجو یا امرتات یا ... ممکنه به ضررتون باشه.چون نمیتونید ازشون تخفیف بگیرید.ولی مغازه های دیگه همون دستگاه رو با همون گارانتی میتونن بهتون تخفیف بدن یا چیزهای همراه لپتاپ از برنامه،موس،روکش کیبورد و .... بهتون بدن.
6- اگر مثل من هیچی از خرید لپتاپ سر در نمیارید ،هیچ مشکلی پیدا نمیکنید.کافیه 2 روز توی اینترنت بگردید،توی سایتها خارجی یا همینجا لپتاپهایی که حدود قیمت مورد نظرتون هستند رو ببینید.بعد دستتون میاد که چه کارت گرافیکی و رم و ..... بهتره بگیرید و برای کارتون مناسبتره.بعد برید مرکز خرید و قیمت بگیرید و بعد هم مدلی که دوست دارید رو بخرید. خیلی راحته.
7-به حرف مغازه دارها هم اصلا گوش ندید.یعنی نپرسید این مارک بهتره یا اون یکی.کدوم مدل بهتره.چون گمراهتون میکنن اساسی.خودشونم این رو میدونن.اول میگن Dell خوبه بعد جمله بعدیشون اینه که Hp خوبه بعد میگن البته سونی خیلی خوبه و ... یا مدلهایی که بهتون میگن.
بعد هم کلی اطلاعات نامربوط بهتون میدن که الکی گندش کنن و بگن که جنس اونها درجه بهتری هست و مال فلان جاست و .... اصلا گوش ندید.
8-حتما مدلی یا چندمدلی که خودتون پسندیدید رو روی کاغذ بنویسید.چون اونجا که برید جوگیر میشید.بعد سردرگم میشید.بعد خسته میشید و نمیتونید دیگه فکر کنید.ولی اگه کاغذتون باهاتون باشه،میدونید به چه هدفی اومدید و هرچی بهتون بگن رو با اونها مقابسه میکنید و این کلی کمکتون میکنه.
9-حداکثر قیمتی رو که در نظر گرفتید رو حتما روی کاغذ بنویسید
چون وقتی میرید بخرید اول یه مدل بهتون میگن که 30تومن گرونتره و شما به خودتون میگید که با این امکاناتی که داره حاضرید 30تومن اضافه کنید به بودجه.این قضیه با هرقدمی که برمیدارید اتفاق میافته.یهو میبینید کلی از بودجه دور شدید.
10-اگر هنوز شک دارید که چی میخواید،خرید نکنید.برگردید و دوباره جستجو کنید. نهایتش این هست که 2000هزارتومن هزینه اینترنت و تلفن و تاکسی و ... بیشتر میدید.ولی در عوض 1.5میلیون تومن پول نمیدید و بعد وقتی رسیدید خونه به خودتون بگید کاش یه چیز دیگه گرفته بودم و ...
11- اگر یه مذلی رو خوشتون اومده ولی 1 مورد از تنظیماتش مثلا رم یا ... براتون کافی نیست،راحت میتونید عوضش کنید.مثلا قیمت رم 4گیگ 90تومن هست.شما 90تومن بدید لپتاپتون میشه خاص خودتون ولی ممکنه برای یه مدل بالاتر مجبور باشید 200تومن بیشتر بدید.
امیدوارم این چیزهایی که من کشف کردم به دردتون بخوره.
این هم مدلی که پسندیدم ولی نذاشتن بخرم:
در حدود قیمت 1200-1300 یه مدل سونی هست که به کسایی که به این برند علاقه دارند توصیش میکنم.
EB3MFX
این هم اطلاعاتش :
CPU : core i5 2.53GHZ
Cache :3 MB
Ram :4 GB
HDD :320 GB
Drive :DVD RW
LCD :15.5 w
VGA : ATI 5650-1024 MB
قیمتی هم که به من دادن به همراه کیف+موس+1 سال گارانتی بین 1240-1310 بسته به گارانتی (الماس، امرتات و ...)(1310 گارانتی امرتات بود. 1240 با گارانتی الماس)
تنها عیبش اینه که 1فقط رنگ مشکی داره
هرکی بخره کلی حالش رو میبره
بقیه لپتاپهای سونی با Corei5 قیمتهای بالای 1360 دارند.corei7 هم اصلا زیر 1400 وجود نداره.
البته این رو هم بگم که یه لپتاپی با همین امکانات توی برند Dell زیر 1100تومن میتونید پیدا کنید.
اگه تا بعد از اردیبهشت هم صبر کنید یه مدل EB46FG میاد که خوبه. core i5-2.53 cache 3 و vga ati 5650 1gig و ram 4 gig و 15.5" البته این که میگم توی ای رنج قیمتی هست.والا با قیمت بیشتر مدل زیاد هست و دستتون بازه.
نقل قول:
مرسی و ممنون از راهتماییتون
بین HP و ASUS کدوم برند بهتر
یعنی بین این 3 مدل - و یا اگه مدل دیگه ای هم بود
HP = 3052 - 3178
ASUS = K52JT
یه دنیــا مـمـنــون آقای mehraboun که تـجـربـتـون رو در اختیـار دیـگــران گـذاشـتـیـــد ، امیــدوارم مـدلی رو که دنـبــالش هستیــد گـیــر بیـاریــد .
از بين اين كارت گرافيكا كدومش بهتر هست؟ (تفاوت سه مدل لپ تاپ Asus A42JA - Asus N43JQ - Asus A42JP هستش)
نقل قول:
ATI - 5730 - 2048MB - DDR3
nVIDIA - GeForce GT435M - 1024MB - DDR3
AMD HD 6570 with 2GB DDR3 Dedicated Memory
ati 5730 مخصوصا برای بازینقل قول:
---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------
مبارکه شما چه رنگی گرفتید وچند (مدلی که گفتید دیگه نیست رو خریده بودم ولی چون کار من جوری هست که سی پی یو بالا میخواست . کشش رو نداشت عوض کردم و واقعا مدل خوبی بود)نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
دومباله یه لب تاپ تو رنج قیمت 1000000تا 1300000میگردم
میخوام کارای دانشجوی رو باهاش انجام بدم مثل استفاده از نرم افزار اتوکد ..متلب..افیس..و...البته داشتن کلید های عددی هم برام مهمه
همچنین اوقات فراغتم هم پر کنه در کل ملتی مدیا هم کم نیاره ..بازی هم کمو بیش ...صفحه نمایش هم بین 15.6 تا 16.4 باشه وزنشم کمتر از 2.8 باشه..خودم البته یه انتخابی کردم میخواستم بدونم اگه اساتید عزیز نظر بهتری دارن لطفا راهنمایی کنن
مدلی که من انتخاب کردم دل مدل Dell Inspiron 5010-Aluminium2 هستش با این
مشخصات:
وزن 2.7 کیلوگرم
حافظه: 6GB DDR3
هارد دیسک: 640GB 5400 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 5650 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
و مهم تر از همه قیمت ..با گارانتی 1 ساله 1200000