سلام به همه
دوستان شرایط انتقالی گرفتنو میخواستم
Printable View
سلام به همه
دوستان شرایط انتقالی گرفتنو میخواستم
سلام دوستان یکی از دوستام غیر انتفایی عمرامن میخواد بخونه ولی میگه میخوام بیام ازاد عمران بخونم.میخواستم ببینم میشه امسال عمران غیر انتفایی رو بخونه بعد سال بعدی دانشگاه ازاد امتحان بده بیاد عمران و ایا واحدایی رو که در غیر انتفایی میخونه دانشگاه ازاد قبول میکنه؟در ضمن متولد 73 هسته مشکلی پیش نمیاد براش؟:40:
سلامنقل قول:
محتوای مخفی: دریافت فایل:::::::
سلام یک سوال مهم داشتم.من الان عمران علوم و تحقیقات فارس قبول شدم رشتم تجربی بود!!!حالا میخوام دو ترم برم بعدش کنکور ازاد پزشکی سال دیگه شرکت کنم مشکلی داره؟یا باید انصراف بدم و بعد شرکت کنم؟؟؟آخه اگه بشه میخوام بین الملل برم و پزشکی بخونم.بین الملل با پول میشه راضیشون کرد رفت داخل؟
با سلام
دوستان کسی اطلاع نداره این کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد که سال های گذشته توی دی ماه برگزار میشد و پذیرشش بهمن ماه بود الان دیگه برگزار نمیشه ؟
سلام . هیچ موردی ندارهنقل قول:
شما میتونی اصلا نری و بخونی و سال بعد بری آزاد پزشکی یا کلا میتونی این 2 ترم رو بری و بعد انصراف بدی و بری آزاد پزشکی
به نظرم شما 1 ترم برو . 1 ترم مرخصی بگیر و برا آزاد پزشکی بخون اگه اونو قبول شدی که میری پزشکی اگر هم نه میای عمرانو ادامه میدی
یک سوال ضروری .من اولین بارمه میخوام انتخاب واحد کنم،یک درس هایی هست به اسم پیش دانشگاهی این ها چیه؟باید بگیرم دوباره؟
مثلا ادبیان پیش دانشگاهی اگر این رو نگیرم نمیتونم ادبیات عمومی رو بگیرم؟کمکم کنید...
ســـلام.....قبولت مبارك....نقل قول:
یک سوال ضروری .من اولین بارمه میخوام انتخاب واحد کنم،یک درس هایی هست به اسم پیش دانشگاهی این ها چیه؟باید بگیرم دوباره؟
مثلا ادبیان پیش دانشگاهی اگر این رو نگیرم نمیتونم ادبیات عمومی رو بگیرم؟کمکم کنید...
ترم اول خود دانشگاه واحد ميده و شما نميتونيد انتخاب واحد كنيد....اما دروس پيش..دروسي هست كه شما توي كنكور درصد كمي زدي........ فكر ميكنم اگه زير 33% باشه پيش ميخوره يعني شما توي دانشگاه دوباره بايد پاس كني....و بايد اول پيش ها رو برداري و بعد باقي دروس رو....
سلام به همه
کسایی که تجربه دارن بیان بگن روز اول دانشگاه چجوریه؟
چی باید با خودمون ببریم؟
کلا روز اول چجووووووووریاست؟
من استرس دارم :دی
نمیشه هم زمان برداشت این دروس رو؟مثلا ریاضی پیش با ریاضی عمومی!؟اگر یکی از پیش ها پر باشه چی؟نقل قول:
به ما که چیزی نگفتند که خودشون برام انتخاب کنند.خودم توی سایت که میرم راحت میتونم انتخاب کنم.امروز هم اخرین فرصت اینترنتی هست.یعنی شما میگی صبر کنم تا فردا بهشون زنگ بزنم؟
میشه رفت یک درس از نیمسال هشتم برداشت که نیازی به پیش نیاز نداره؟مثلا انقلاب اسلامی
اگه توی انتخاب رشته مجدد دانشگاه آزاد قبول نشیم(یا پشیمون بشیم)، میشه برگشت به رشته-محل قبلی که توی کنکور آزاد قبول شدیم؟؟
دوستان خواهشاً جواب بدید، تا فردا بیشتر وقت ندارم
ویرایش:
راستی آزاد قبول شدم ولی هنوز ثبت نام نکردم. میشه اول مهر برم؟
اون واسه قديم بود درصد كم ميزدن بايد پيش رو بر ميداشتننقل قول:
ســـلام.....قبولت مبارك....
ترم اول خود دانشگاه واحد ميده و شما نميتونيد انتخاب واحد كنيد....اما دروس پيش..دروسي هست كه شما توي كنكور درصد كمي زدي........ فكر ميكنم اگه زير 33% باشه پيش ميخوره يعني شما توي دانشگاه دوباره بايد پاس كني....و بايد اول پيش ها رو برداري و بعد باقي دروس رو....
الان دروس پيش اجباري شده ! بايد بردارن ...
يكي دو هفته اول كه هيچ خبري نيست !نقل قول:
سلام به همه
کسایی که تجربه دارن بیان بگن روز اول دانشگاه چجوریه؟
چی باید با خودمون ببریم؟
کلا روز اول چجووووووووریاست؟
من استرس دارم
دانشجوهاي جديد ميان ولي قديمي ها هنوز خوابن :دي
اساتيد هم به ندرت ميان
يه بار بري بياي عادت ميكني
مث دبستان ميمونه
يكي مياد كنارت سر صحبت رو باز ميكنه ميفهمي هم ترمي هستين :دي
نقل قول:
نمیشه هم زمان برداشت این دروس رو؟مثلا ریاضی پیش با ریاضی عمومی!؟اگر یکی از پیش ها پر باشه چی؟
به ما که چیزی نگفتند که خودشون برام انتخاب کنند.خودم توی سایت که میرم راحت میتونم انتخاب کنم.امروز هم اخرین فرصت اینترنتی هست.یعنی شما میگی صبر کنم تا فردا بهشون زنگ بزنم؟
میشه رفت یک درس از نیمسال هشتم برداشت که نیازی به پیش نیاز نداره؟مثلا انقلاب اسلامی
نميشه درسي رو برداشت كه رعايت پيش نياز نشده باشه
يعني شما نميتوني فارسي عمومي رو برداري
در حالي كه فارسي پيش رو پاس نكردي ! بايد حتما پاس كني
البته در شرايط خاص ميشه هم فارسي پيش رو برداشت هم فارسي عمومي رو
يعني پيش نياز و هم نياز با هم !
شرايط خاص البته !
بله شما ميتوني درس ترم آخر رو ترم اول برداري البته در صورتي كه نيازي به پيش نياز نداشته باشه
ولي سعي كن درست پيش بري و به ترتيب
چون اينا مشخص ميكنن واسه ترم اول اين دروس هست و تاريخ امتحان و ساعتش رو طوري تنظيم ميكنن كه تداخل پيدا نكنه
مثلا من ترم قبل يه درس از ترم 5 برداشتم يه درس از ترم 8 يه درس هم از ترم 7
بعد همين نا مرتب جلو رفتن باعث شد 9 واحد يعني 3 درس رو تو يه روز امتحان بدم و خيلي هم سخت شد واسم ... داشتم ميمردم از سر درد !!!
درست انتخاب واحد كن كه پشيمون نشي :دي
حالا چه عجله اي هست كه زود عمومي رو برداري
خب پيش ها رو بردار تا دستت باز بشه ... واسه ترم هاي بعدي
نقل قول:
اگه توی انتخاب رشته مجدد دانشگاه آزاد قبول نشیم(یا پشیمون بشیم)، میشه برگشت به رشته-محل قبلی که توی کنکور آزاد قبول شدیم؟؟
دوستان خواهشاً جواب بدید، تا فردا بیشتر وقت ندارم
سوال به اين حساسي رو اينجا ميپرسن؟
اونم تو اين فرصت كم !
بعيد ميدونم بتوني برگردي دوباره
بخاطر همين سريع تماس بگير و بپرس ازشون
بعد پشيمون نشي ...
در صورت مواجه شدن با هرگونه مشکل و یا سوال می توانید با مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی با شماره تلفن 235330 (12 خط) تماس حاصل نمایید.
یعنی حتما باید پیش دانشگاهی رو برداشت؟؟؟چه شرایطی شرایط خاص هست؟
توی برگ راهنمای انتخاب رشته که نیمسال ها رو برات نوشته اصلا اسمی از پیش نبرده.کلاس ها کی شروع میشه؟
به نظر شما تجربه دار ها همه ی دروس رو توی روز های کم مثلا در 2 روز برداری بهتره یا دروس رو در 5 روز؟
ممنوننقل قول:
قرار بود امروز سایت گلستان(پیام نور) مدارک ثبت نام رو بزنه. منتظر اونم که اگه نشد بعد برم آزاد
بعضی از بچه ها گفتن ترم یکی ها مهر هم میتونن آزاد ثبت نام کنن
اون شماره هم امتحان کردم، داخلی میخواد
نقل قول:
یعنی حتما باید پیش دانشگاهی رو برداشت؟؟؟چه شرایطی شرایط خاص هست؟
توی برگ راهنمای انتخاب رشته که نیمسال ها رو برات نوشته اصلا اسمی از پیش نبرده.کلاس ها کی شروع میشه؟
به نظر شما تجربه دار ها همه ی دروس رو توی روز های کم مثلا در 2 روز برداری بهتره یا دروس رو در 5 روز؟
بله ... بايد بردارين
شرايط خاص مثلا دوستم ترم قبل حسابداري مقدماتي رو با حسابداري 1 برداشت
مقدماتي پيش نياز يك هست
ولي چي شد كه تونست برداره ؟!
چون ترم قبلش مقدماتي رو افتاده بود !
پيش نياز هم نياز ميگن ....
برگه رو بي خيال ... بايد پيش ها رو بردارين
فقط بخاطر اينكه دانشگاه آزاد پولكي هست !
دروس رو هم نگاه به خودتون كنيد
من مثلا سعي ميكنم پشت سر هم بردارم
كه اوقات بيكاري م بيشتر باشه
مثلا يه كلاس كه تموم شد ميرم تو كلاس بعدي !
البته همه اينها بستگي به اين داره كه كدي كه واسه دروس ميدن خوب باشه
بعضي وقتا خوبه بعضي وقتا روز جمعه ميدن
خيلي بد .......
نقل قول:
ممنون
قرار بود امروز سایت گلستان(پیام نور) مدارک ثبت نام رو بزنه. منتظر اونم که اگه نشد بعد برم آزاد
بعضی از بچه ها گفتن ترم یکی ها مهر هم میتونن آزاد ثبت نام کنن
اون شماره هم امتحان کردم، داخلی میخواد
يه داخلي الكي ميزدي خب !
البته امروز كه تعطيله ...
واسه مهر هم
اگه دير ثبت نام كني
شايد بخوري به ترم بهمن !
خوب من الان پیش دانشگاهی ها رو برداشتم + 2 تا درس دیگه شده 10 واحد!!!8 تای دیگه رو چی کار کنم؟همش عمومی بردارم؟؟تنها راهم همینه.نقل قول:
بله ... بايد بردارين
شرايط خاص مثلا دوستم ترم قبل حسابداري مقدماتي رو با حسابداري 1 برداشت
مقدماتي پيش نياز يك هست
ولي چي شد كه تونست برداره ؟!
چون ترم قبلش مقدماتي رو افتاده بود !
پيش نياز هم نياز ميگن ....
برگه رو بي خيال ... بايد پيش ها رو بردارين
فقط بخاطر اينكه دانشگاه آزاد پولكي هست !
دروس رو هم نگاه به خودتون كنيد
من مثلا سعي ميكنم پشت سر هم بردارم
كه اوقات بيكاري م بيشتر باشه
مثلا يه كلاس كه تموم شد ميرم تو كلاس بعدي !
البته همه اينها بستگي به اين داره كه كدي كه واسه دروس ميدن خوب باشه
بعضي وقتا خوبه بعضي وقتا روز جمعه ميدن
خيلي بد .......
کلاس ها کی شروع میشه؟
ببخشید یه سوال دیگه
دروسی که توی گرایش های مختلف یک رشته یکی هستن، کلاسشون هم یکیه و باهم برگزار میشه؟
دوستان عزیز دانشجویان گرامی :دی
یه کمکی به من بکنید
من الان با درس های پیشم 15 واحد انتخاب کردم و لی درس تخصصیم که مبانی ف ا هست هر سه تا کلاسش پره و نمیتونم انتخابش کنم الان من باید چیکار کنم آخه؟
کلاسهای آزاد معمولاً از چندم مهر شروع میشه؟
من تازه فردا میخوام برم ثبت نام!
از فردا شروع نمیشه مگه؟من کی برم سر کلاس!با هر بدبختی شد 17 تا واحد گرفتم.3 روز در هفته
پیش دانشگاهی هم اونایی رو که زیر 30 درصد زدم گرفتم چون که توی کارنامه دانشگاه ازاد کنار اون ها فقط ستاره پیش نیاز زده بود.
نقل قول:
دوستان عزیز دانشجویان گرامی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه کمکی به من بکنید
من الان با درس های پیشم 15 واحد انتخاب کردم و لی درس تخصصیم که مبانی ف ا هست هر سه تا کلاسش پره و نمیتونم انتخابش کنم الان من باید چیکار کنم آخه؟
شما بايد صبر كني تو حذف و اضافه بتوني اين درس رو برداري
شرط حذف و اضافه هم اينه كه اول شهريه رو كامل واريز كنين تا سايت واستون باز بشه !
البته ما اينجوري هستيم ها !
شايد جاهاي ديگه شهرهاي ديگه قانون خاص خودش رو داشته باشه و بدون ريختن شهريه دانشجو بتونه
تو حذف و اضافه شركت كنه ...
نقل قول:
کلاسهای آزاد معمولاً از چندم مهر شروع میشه؟
من تازه فردا میخوام برم ثبت نام!
امسال كه اخبار گفت از 28 شهريور ! :دي
حالا نه كه ما هم رفتيم !
معمولا هفته اول مهر هيشكي نميره
از هفته دوم ديگه شروع ميشه كلاسا
نقل قول:
از فردا شروع نمیشه مگه؟من کی برم سر کلاس!با هر بدبختی شد 17 تا واحد گرفتم.3 روز در هفته
پیش دانشگاهی هم اونایی رو که زیر 30 درصد زدم گرفتم چون که توی کارنامه دانشگاه ازاد کنار اون ها فقط ستاره پیش نیاز زده بود.
دوست عزيز شما به اون ستاره زدن ها كار نداشته باش !!!
منم ترمي كه ميخواستم ثبت نام كنم بالاي 60 زده بودم بعضي دروس رو
ولي بايد پيش دانشگاهي رو برميداشتم !
اصلا وقتي سايت باز ميشه و قسمت دروس ارائه شده كه مخصوص مثلا رشته مهندسي عمران هست ميرين
زده باشه رياضي پيش..... بايد اينو بردارين
وگرنه رياضي عمومي رو نميتونين بردارين !
بازم از مدير گروه سوال كن
ولي اين قانون كه درصد زياد زده باشي ديگه نيازي نيست پيش رو برداري خيلي وقته كنسل شده !
زمانبندي انتخاب واحد
شنبه 91/6/18 وروديهاي سال 1386 و ماقبل كليه رشته ها و مقاطع تحصيلي
يكشنبه 91/6/19 وروديهاي سال 1387 كليه رشته ها و مقاطع تحصيلي
دوشنبه 91/6/20 وروديهاي سال 1388 كليه رشته ها و مقاطع تحصيلي
سه شنبه 91/6/21 وروديهاي سال 1389 كليه رشته ها و مقاطع تحصيلي
چهارشنبه 91/6/22 وروديهاي سال 1390 كليه رشته ها و مقاطع تحصيلي
پنج شنبه 91/6/23 كليه رشته ها و مقاطع تحصيلي
انتخاب واحد دانشجويان جديدالورود 91/6/25 لغايت 91/6/30
شروع كلاسها 91/6/28
حذف واضافه
شنبه 91/7/15 دانشكده فني و مهندسي
يكشنبه 91/7/16 دانشكده علوم انساني
دوشنبه 91/7/17 دانشكده تربيت معلم - تحصيلات تكميلي
سه شنبه 91/7/18 دانشكده علوم پايه - علوم پزشكي
چهارشنبه 91/7/19 كليه وروديها و رشته ها و مقاطع تحصيلي
حذف اضطراري 91/9/20 لغايت 91/9/23
پايان كلاسها 91/10/13
امتحانات 91/10/17 لغايت 91/11/5 بجز ايام تعطيل
بچه ها مثلا اين زمان بندي انتخاب واحد دانشگاه ماست ...
مبينين ؟ ورودي هاي سال 86 مثلا 5 روز زودتر از ورودي هاي سال 90 انتخاب رشته ميكنن !
خب خيلي واسشون خوبه چرا ؟
چون تمام دروس خاليه و سقف كلاس پر نيست و هر چي دوست داشتن ميتونن بردارن !
هر چي سال بگذره و ترم بالاتر برين راحت تر ميشين تو انتخاب واحد !
اگه مثل ورودي هاي 90 شانس نداشتين و سقف كلاس ها اكثرا پر بود و كد جديد ارائه نشد
بايد صبر كنين تا حذف و اضافه !
تاريخش رو ميبينين؟
اون موقع ميتونين كلاس بردارين دوباره !
يا اوني كه نميخواين رو حذف كنين !
ترم تابستون هم ميتونين 6 واحد بردارين !
ولي خيلي فشرده هست
دروس مسخره اي هم ارائه ميشه مث فارسي عمومي - نهج البلاغه و ... كه فايده نداره آدم پول بده
اگه مث منم معدل الف بشين ( معدل 17 به بالا ) ترم بعدش ميتونين 24 واحد بردارين :دي
البته من اين كارو نكردم
چون با همين 20 واحد صبح تا شب تو دانشگاه هستم
ديگه وقتي 24 تا بشه واويلا !!!
كم كم ياد ميگيرين همه چيزو .....
كلا به اين چيزا عادت ميكنين !!!
امروز رفتم دروس رو يه نگاهي بندازم
ميبينم مثلا من درس حسابداري رو با استاد كريمي برداشتم
الان همون درس شده با استاد پيري ... !
يا مثلا يه درس مديريت با استاد خادم برداشتم
كلا حذف شده !!!
و بيست واحدم شده 18 واحد !!!
چرا ؟!
سياست دانشگاه ...
چون برم شهريه رو كامل واريز كنم تو حذف و اضافه يه درس دو واحدي بردارم بشه 20 واحد !
يعني مسخره بازي نيست ؟؟؟
دوست عزیز منظورت از شهریه ،شهریه ثابته دیگه؟
آخه من همه درسامو غیر همین درس تخصصیم انتخاب قطعی کردم ولی هنوز نهایی نشدن و هنوز هم نمیدونم شهریه متغیرم چقدره که بخام واریز کنم
حالا یه سوال من فردا کلاس دارم! تا وقتی که تایید نهایی نکردم به عنوان داشنجو کلاس محسوب نمیشم؟یعنی نمیتونم برم سر کلاس؟
یه سوال دیگه ،اگه تو حذف و اضافه هم کلاسا بازم پر بودن ،اونوقت چیکار کنم؟
نخير ! منظورم كل شهريه هست !
نهايي هم كه نكني دوست عزيز خود دانشگاه از مهلت نهايي كردن شما بگذره اتومات همه رو نهايي ميكنه ...
اگه تاييد نهايي نكني هم دانشجو حساب ميشي
اصلا تاييد نهايي چيز مهمي نيست
مهم قطعي كردن دروس هست !
تاييد نهايي براي وقتي هست كه بخواي شهريه رو ببيني چقدر شده !
در ضمن اينجا ايرانه ها :دي
شما فردا كه بري سر كلاس يه ورق ميدن دستت اسمت رو بنويسي روش ! البته اگه استاد اومده باشه !!
تا يكي دو هفته شايدم تا يك ماه
ليست كامپيوتري اسامي دانشجوها آماده نميشه !!!
وقتي حذف و اضافه تموم ميشه اون وقت ليست ميگيرن اساتيد !
اين روزا فقط رو كاغذ مينويسين اسمتون رو ....
اگه تو حذف و اضافه پر بود ... معلومه ديگه !
همون تعداد واحدي كه تونستي برداري رو بايد برداري !!!
ولي اگه مدير گروه خوبي داشته باشي ميتوني باهاش صحبت كني يه نامه ميده بهت
ميري قسمت كامپيوتر
كد كلاسي كه ميخواي رو هم ميدي بهش تا وارد سيستم بكننت .......
تو حذف و اضافه خيلي اتفاق ها ميفته :دي
............................
اگه بار اول قبول شدین دوباره نمیتونین تکمیل ظرفیت شرکت کنید. اگه در هر مرحله قبول بشید و نرید ، هیچ محرومیتی نداریدنقل قول:
منم یه همچنین سوالی رو از خود azmoon.org پرسیدم که :نقل قول:
اگه توی انتخاب رشته مجدد دانشگاه ازاد قبول نشیم(یا پشیمون بشیم)، میشه برگشت به رشته-محل قبلی که توی کنکور قبول شدیم؟؟
جواب دادن:
قبولی قبلیتان محفوظ خواهد ماند
کد سوال: ei26640
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستاني كه رفتن از روز اول بگن ؟
كسي اومده بود ؟
استاد ها كه فكر نكنم !
بستگی با دانشگاه ها داره.نقل قول:
برخی ها شروع میکنند از همون اوایل برخی ها هم تا بعد از حذف و اضافه تازه شروع میشود.
به سایت دانشگاهی برای تاریخ شروع کلاس ها رجوع کنید
موفق باشید
بله من امروز مث این پسرای خوب رفتم سر کلاس چقدرهم استاده حرف مفت زد ضایعش کردم چند بار فکر کنم دردسر بشه بعدا برام :دی
کلاسای فردا هم تشکلی میشه حداقل برا ما که میشه
(دوستان عزیزم اینجا یه انجمن تخصصیه جای کل کل و دعوا که نیست!اگر حرفی باهم دارین لطفا توی پ.خ باهم درمیون بذارین که تاپیک از مسیر خودش خارج نشه !)
ممنون :11:
من امروز رفتم و هیچ خبری نبود!گفتم من کی بیام؟گفت برو هفته دیگه بعد از حذف و اضافه!حالا موندم فردا برم یا نه!
نه ديگه بعد از حذف و اضافه برو .........
سلام.
من ارشد تهران مرکز هستم.
6 ترمم تموم هست.
تا چند ترم میتونم افزایش سنوات بدم ؟
پرسیدم گفتم قاعده خاصی نداره.
معمولا تا چند تا میدند ؟
تا 8 رو میدند ؟
ممنون.
با سلام- من در مرحله انتخاب رشته مجدد كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد مي باشم. در عنوان برخي از دانشگاه ها كلمه پرديس ذكر شده است مانند پرديس علوم و تحقيقات قزوين. مي خواستم بدانم آيا اين نوع دانشگاهها نسبت به دانشگاههايي كه عنوان پرديس ندارند تفاوت دارد يا خير
سلامنقل قول:
خیر هیچ نوع تفاوتی بین اونها نیست
سلام دوستان دانشگاه آزاد هایی که پسوند بین المللی دارند مثل کیش و قشم درسها به جه صورت ارائه میشه یه وقت زبان انگلیسی نباشه:31:
به نظرتون واسه ارشد آزاد تو مرحله تکمیل ظرفیت با این نمره او رشته نرم افزار امید قبولی هست5111
تو کدوم شهر ها احتمال قبولی بیشتره
237 واحد علوم و تحقيقات كرمان زن و مرد 593 پرديس علوم و تحقيقات همدان زن و مرد 236 واحد علوم و تحقيقات آذربايجان شرقي زن و مرد 632 پرديس علوم و تحقيقات بوشهر زن و مرد 617 پرديس علوم و تحقيقات خراسان رضوي زن و مرد 619 مركزبين المللي كيش زن و مرد 624 پرديس علوم و تحقيقات يزد زن و مرد 628 پرديس علوم و تحقيقات قزوين زن و مرد 623 پرديس علوم و تحقيقات ساوه زن و مرد 596 پرديس علوم و تحقيقات مركزي زن و مرد 649 پرديس علوم و تحقيقات كهگيلويه و بويراحمد زن و مرد 562 پرديس علوم و تحقيقات آذربايجان غربي زن و مرد 415 واحد علوم و تحقيقات فارس زن و مرد 613 پرديس علوم و تحقيقات گيلان زن و مرد 594 واحد علوم و تحقيقات كرمانشاه زن و مرد 615 پرديس علوم و تحقيقات كردستان زن و مرد 618 پرديس علوم و تحقيقات هرمزگان زن و مرد 614 پرديس علوم و تحقيقات بروجرد زن و مرد 622 پرديس علوم و تحقيقات سمنان زن و مرد 652 پرديس علوم و تحقيقات خمين زن و مرد 597 مركز آموزش بين المللي قشم زن و مرد 658 پرديس علوم و تحقيقات خراسان جنوبي زن و مرد 651 پرديس علوم و تحقيقات لرستان زن و مرد 661 واحد علوم و تحقيقات آيت الله آملي زن و مرد 156 واحد بابل زن و مرد 105 واحد يزد زن و مرد 179 واحد ميبد زن و مرد 221 واحد بافت زن و مرد 660 پرديس علوم و تحقيقات شاهرود زن و مرد 637 واحد علوم و تحقيقات سيرجان زن و مرد 568 واحد علوم و تحقيقات اصفهان زن و مرد 626 پرديس علوم و تحقيقات زنجان زن و مرد 625 پرديس علوم و تحقيقات دماوند زن و مرد 629 پرديس علوم و تحقيقات مازندران زن و مرد 630 پرديس علوم و تحقيقات سيستان و بلوچستان زن و مرد 627 پرديس علوم و تحقيقات اردبيل زن و مرد 638 پرديس علوم و تحقيقات البرز زن و مرد 639 پرديس علوم و تحقيقات ايلام زن و مرد 299 واحد بوئين زهرا زن و مرد 391 واحد گرمي زن و مرد 231 واحد لبنان زن و مرد
سلام
من دیپلم ریاضی دارم(پیش دانشگاهی هنوز نخوندم)
تازه از خدمت اومدم و میخوام لیسانس بگیرم:دی
میخواستم بدونم میتونم برم کاردانی بخونم و همزمان پیش دانشگاهی هم برم و بعد از دریافت پیش دانشگاهی کنکور بدم و تغییر رشته بدم به مهندسی و دروس را تطبیق بدم؟
مرسی:دی
ghabool shodan to danesh gahe azadam sakhte dar zemn inam begam dige fargh nemikone che danesh gahi dars bekhonid