آره وقتی سرعتها رو کم میکنن پینگ تایم به نسبت بهتر میشه و تایم اوتها هم کمتر میشه ولی اینطوری نمیشه قضاوت کرد . برای اینکه بشه درست قضاوت کرد باید حداقل یک صفحه کامل از پینگ اسکرین شات بزارید .نقل قول:
Printable View
آره وقتی سرعتها رو کم میکنن پینگ تایم به نسبت بهتر میشه و تایم اوتها هم کمتر میشه ولی اینطوری نمیشه قضاوت کرد . برای اینکه بشه درست قضاوت کرد باید حداقل یک صفحه کامل از پینگ اسکرین شات بزارید .نقل قول:
منم نتم قاطی کرده... فکر کنم یه مشکل سراسری هستش...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام کسی میدونه در هنگام نصب سی دی tp link در قسمت vci , vpi شرکت صبانت چی باید زد:n03:
vpi=0نقل قول:
vci=35
فکر کنم همین باشه.بیشتر شرکتا همینه
دوست عزیز اکثر شرکتا 0 و 35 هست هرچند شما میتونی به نمایندگی یا پشنیبانی شرکت تماس بگیری و مطمئن شی!!!!
اون سمت چپیه گوگل.... سمت راستی سرور داخلی... 2 تای وسطی هم که معلومه...
با تشکر از آرش جان...
دوستان به نظرتون برم سرویسم رو عوض کنم؟؟؟؟
خیلی رو مخه....
آرش جان الان چقدر سعرت دانلود روزانه و شبانتونه؟؟؟؟؟وظعیت پاسخگویی شرکت و همینطور قطعیتون چطوره؟؟؟
نظرته برم همیار بردارم؟؟؟
دوستان برا مرکز دستغیب معال آباد چی بگیرم؟؟؟پیشنهاد بدید
این تست سرور بندعباس
این هم تست سرور تهران
من موندم تو کار بیست نت...تابلو هست دارن از عمد سرعت منو محدود میکنن ها
دوستان کسی شماره شرکت سپنتا تهران رو داره...بیست نت نماینده اونا هست...میخوام زنگ بزنم ببینم چرا سرعت من اینطوریه
همین الان زنگ زدم سپنتا تهران....همون حرف های بیست نت شیراز رو بلغور کرد...گفت مشکل پهنای باند داریم و از این شر و ور ها....
به همیار هم زنگ زدم...میگه10 روز رانژه طول میکشه...سرعت ما هم همینقدره..256 حدود 30 کیلوبایت......
آقا یکی راهنمایی کنه...دارم قاط میزنم...اعصابم خورد شده...همین الان برا باز شدن این صفحه کلی منتظر موندم...تازه الان که دارم تایپ میکنم هنوز دو تا عکسی که خودم گذاشتم کامل لود نشده
من روزانم 220 230 ایناس.. شبانه هم دیشب 170 180 میچرخید.... ریسکش بالاس... باید یه هم مرکز خودت پیدا کنی ببینی توی مرکز شما هم همیار خوبه یا نه... من هر وقت که زنگ زدم خلوت بوده... زود جواب میدن.... ولی مثل بقیه شرکتلا خیای شوتن :n02: 2 3 تا سوال فنی داشتم نتونستن جواب بدن... آسیاتک هم خوبه... یکی بچه ها هم گفت شبانش هم خوب کردن...نقل قول:
سرعت بیست نت افتضاح اندر افتضاح شده . سرعت شده 30 کیلو پیج باز کردن هم که تا ظهر خوب بود افتضاح شده . اینقدر سرعت پیج باز کردن پایینه که حتی من خواستم پست بالایی رو نقل قول کنم نشد . خلاصه گفتم مثل اینکه مشکلش کلیه . من امشب تخلیه میزنم میام همیار .
من 256 دارم سرعت 2 مگ بسته شده... ولی به ریسکش نمیرزه... حالا اومدیم 256 گرفتی سرغت دانلودت همون 30 بستن...نقل قول:
حاجی به نظرم برو آسیاتک... 512 آسیاتک بگیر... روزانه 300 400 دانلودشه... شبا هم 70 80 راحت میده...
مشکل پیج مخابرات برطرف شد و الان پیج رو سریع باز میکنه . آقا آرش شما که همیارنت هستی تو تمام ساعتهای شبانه روز پینگت ثابته و تایم اوت نداره ؟ منظورم اینه که تو ساعتهای پرمصرف مثل شبها ساعت 9-10 که شبکه شلوغ میشه اوضاع چطوره ؟ چون مخابرات تو این ساعتها تایم اوتهاش زیاد میشه . مرسی
آسیاتک؟؟؟؟؟نه بابا...تجربه نشون داده این شرکت های دولتی به درد نمیخورن...اولین کسی هستی که میگی آسیتک خوبه...هر کی داشته بد گفته ازش.....
والا میترسم برم سراغ آسیاتک....بیست نت هم اعصاب خورد کن شده....فکر کنم بیام همون همیار...همیار نماینده پیشگامان هست...مثل اینکه پیشگامان تنها دارنده کابل دیتا فیبر نوری در دریای آزاد هست....
حالا باید یه سرچ بزنم همیار نتی هم مرکز پیدا کنم ببینم چی میشه...زنگ زدم همیار گفت 10 روز طول میکشه رانژه کنیم.....چند وقط دیگه میخوام دانشگاه ثبت نام کنم...بعد از اون که استفادم کمتر شد تخلیه میزنم...
یه چیز دیگه هم که هست شنیدم آسیتک مثل صبانت گیگ دزدی میکنه....صبانت 100 مگ دانلود میکنی 250 تا پات حساب میکنه...دوستم میگفت آسیتک از این هم بدتره
هیچ شرکتی توو این خراب شده کامل نیست.... شبا سرعت بهتر هست... بعضی موقع ها تکو توک تایم اوت دارم اما بیشتر اوقات ندارم و پینگ ثابته... توو این وضعیت نابسامان اینترنت ایران خوب پیدا نمیشه... باید بین بد و بدتر یکیو انتخاب کنی... من توو اینترنتای که داشتم همیار ثباتش از بقیه بهتره... با فندق شکن هم خوب جواب میده...نقل قول:
اینم وضعیت الان...
من آسیاتک داشتم اوونقدا هم بد نیست.... من 2 سال مشترکش بودم... شبانش بد جور روو مخم بود.... همیار تجهیزاتش از همه شرکتا بهترو و به روزتره... اگه شرکت زیر ساخت همکاری بهتری باهاش میکرد میتونست راحت پینگ زیر 100 بده دست ملت...نقل قول:
نقل قول:
مرسی آقا آرش . پینگ همیار خوبه من هم میام چون فعلا" تنها چیزی که مهمه پینگه برا گیم و سیسیکم . در مورد آسیاتک اتفاقا" من هم دو سال مشترکش بودم . آسیاتک سرعتش به نسبت خوب بود ولی پینگش زیاد خوب نیست . جدیدا" مثل اینکه سرعتش خیلی بهتر شده مخصوصا" شبانش بچه ها میگفتن خیلی بهتر شده ولی پینگش هنوز زیاد جالب نیست تایم اوت هم داره . اگه پینگ زیاد براتون مهم نیست برید سراغش چون مخصوصا" سرعت دانلود شبانش به تازگی خیلی خوبه و کار راه میندازه . در مورد حجم دزدی که یکی از دوستان گفت بله حجم میدزده نامرد . من یه ماه بدون دانلود و فقط با وب گردی برام 6 گیگ میندااخت :n22:
والا آسیتک سرویس های خوبی هم گذاشته برا ارائه...ولی نمیتونم بهش خوشبین باشم...این شبانش که میگی رو مخ بوده جریانش چیه؟؟؟؟
راستی یه سوال...چرا مثلا 512 ماهی 5 گیگ گذاشته 21900 تومان...اونوقت نامحدود برنزی همین سرویس رو گذاشته 20000 تومان؟؟؟؟یعنی سرعت رو میبنده؟؟؟
دوستا یه همت کنید ببینید من تو مرکز دستغیب معالی آباد چه سرویسی بگیرم خوبه...اعصاب مصاب ندارم بزارم پای این انترنت کوفتی...
من کازرون هستم و مخابرات دارم . دوستم آسیاتک 2 مگ داره سرعت روزانه 500 به بالا و شبانه رایگان هم معمولا بین 400-500 هست ! پینگش هم بد نیست ولی بعضی وقتها رو سرورهای خارجی تایم اوت میندازه . آره برنزی سرعت رو میبنده مثلا" 1 مگ نامحدود برنزی نهایت 80-105 سرعت میده تازه اگه وضع خوب باشه .نقل قول:
از ساعت 2 به بعد پیج هم نمیشد باز کرد... همش تایم اوت بود.... اواخرش هم که دانلودم روو 30 بود... اونم حتما ضریب اشتراک 1 به 10 هست... مطمئنم دانلود نامحدودش از 10 12 بالاتر نمیره...نقل قول:
نقل قول:
آقا آرش چند مدت هست وضعیت سرعت آسیاتک خیلی بهتر شده ( تا چند وقت پیش داغون بود ) . تو کازرون الان سرعت دانلود رایگان شبانه برای سرویس 2 مگ 400-500 هست و روزانه هم همین حدود هست ( شبانه رایگان و عادی سرعتش فرق نداره ) و شبی راحت میشه 7-8 گیگ گرفت . ولی پینگش به نسبت یکم بالاست و گهگاه رو سرورهای خارجی تایم اوت داره البته کمتر از قبل شده خیلی . در مورد نامحدود هم 1 مگ برنزی سرعتش بین 90-105 هست ( تو تاپیک آسیاتک میشه دید ) که به نسبت قیمت معقولی داره .
تو کازرون آسیاتک سرعتش خیلی خوب شده ( شبانه 400-500 ) روزانه هم بالای 500 . شبی میشه راحت 7-8 گیگ رایگان گرفت . طرح برنزی نامحدود 1 مگ هم سرعتش 90-105 هست که قیمتش معقوله .
آقا آرش اگه ممکنه یه پینگ یه صفحه ای از این آی پی بگیر : 46.4.56.144 . مرسی
یا امامزاده بیژن...نقل قول:
استان فارس طرح برنزی نداره که!
یه نکته خیلی جالب:
وقتی سرعت بیست نت داغون میشه توسایت اسپید تست اسم سرور رو اسیاتک میزنه اسیا تک نیستا اما اسیا تک میزنه اسیا تک نیست بیست نت ها اما اسیا تک میزنه بیست نت ها اما اسیا تکه اسیاتک نیستا اما اسیا تکه لعنت به اسیا تک که اینجا هم دست از سرم بر نمیداره
:n13::n13::n13: آخرش یکی به ما نگفت برا مرکز دستغیب از چه شرکتی سرویس بگیرم.....:n13::n13::n13:
این asiatech شرکت شما نیست. شرکتی رو نشون میده که شما دارید ازش پکت میگیرید و میفرستید واسه تست سرعت اون سمت چپ زیر ip اسم isp رو مینویسه که همون مخابرات هستنقل قول:
شما اینترنتو واسه چی میخوای؟نقل قول:
:n13::n13::n13: آخرش یکی به ما نگفت برا مرکز دستغیب از چه شرکتی سرویس بگیرم.....:n13::n13::n13:
میخوای بازی کنی برو همیار
میخوای دانلود کنی نا محدود مخابرات عالیه من 24 ساعت دارم دانلود میکنم با سرعت 60-70 واقعا هم راضیم ولی خوب پینگ افتضاحه به جاش
واسه پیج باز کردن و کارای معمولی و میخوای سرعتت 200 به بالا باشه همه شرکتا خوب جواب میدن به جز مخابرات فکر میکنم شاتل رو هم بیخیال شو
البته شانس هم یه مقدار تاثیر داره همیشه من خودم مرکز دستغیب هستم (صنایع) توی این 5-6 ماه هیچ مشکلی نداشتم ولی واسه یکی از اقوام که توی معالی آباد که مرکز اونم دستغیب هست گرفتم ولی واسه اون افتضاح هست. هم رانژه واسش خیلی طول کشید بعد از رانژه هم که 3-4 روز باز قطع بود . . .
سلام مجید جان....
شما از بیست نت سرویس دارید؟؟؟میشه بگید چه سرویسی دارید؟؟؟
من برا استفاده معمولی میخوام...وب گردی و دانلود در حد معمولی....اهل بازی نیستم....ولی سرعت وبگردی برام مهمه....دیگه حوصله کم و زیاد شدن سرعت هم ندارم...اعصاب برام نمونده....
یه سرویسی میخوام که یا مثل مخابرات 8 گیگ بده 20 تومن...یا اگه مثلا 4 گیگ میده 20 تومن شبانش اذیت نکنه...قبلا پارس آنلاین داشتم...حدود 6-7 ماه...128 ماهی 4 گیگ...خیلی توپ بود روزانش...ولی شبانه میزد تو حال آدم شدید...این اواخر هم قطعی داشت...اگه شبانش هم مثل روزانش بود عوضش نمیکردم.....
مخابرات هم اوایل خوب بود...خیلی سرعتش توپ بود...ولی یهو گند زد....پاسخگوییشون هم بیشتر توجیه خرابکاریاشون هست تا توضیح.....
آسیاتک شنیدم سرعتش خوبه...صبانت هم دوستم داشت میگفت سرعت عالیه....ولی هر دو مشکل گیگ دزدی دارند....سرعت های نامحدودشون هم باید بالا بگیری به دلیل محدود کردن سرعت در نامحدود که گرون میشه...
میمونه شاتل و همیار نت و ارم نت.........
همسایمون اوایل شاتل داشت برا یک سال...خیلی زجر کشید....هم گرون تر از بقیه جاها هم قطعی زیاد هم سرعت پایین....تنها نکته مثبتش ترافیک هایی بود که هدیه میداد در مناسبت ها..
همیار نت و ارم نت هم نه خودم داشتم نه دوستام....ولی ارم نت یکی از بچه ها طرفای عفیف آباد داشت میگفت خیلی خوبه....
حالا درست حسابی موندم....شما از در و همسایه کسی رو سراغ نداری همیار یا ارم نت داشته باشه؟؟؟؟:n16:
سلام. من 512 نا محدود دارم که همون سرعت واقعی رو بهم میده.الان حدود 1 هفته هست که کامپیوتر خاموش نشده و دارم 24 ساعت تقریبا دانلود میکنم ولی سرعت تکون نخورده
من خودم اول 1 سال پارس آنلاین داشتم قطعی خیلی داشتم سرعتم شبانه داغون بود رفتم شاتل
اونجا هم2-3 بودم اولاش خوب بود شبانه محدودیت و این چیزا نداشت ولی قطع زیاد میشد دیگه خلاصه اومدم مخابرات راضی هستم
اطراف ما هم کسی همیار یا ارم نداره
به نظر من همیار بگیر تا حالا کسی ندیدم ازش ناراضی باشه ولی یکی توی مرکز دستغیب که همیار داشته باشه پیدا کنی بهتره
دوستان به یک نفر هم محله ای ترجیحا محدوده معالی آباد که از شرکت همیار نت یا ارم نت اینترنت ADSL داره نیازمندیم....لطفا اعلام حضور کنید..ممنون
من توو این مدت به یه نتیجه رسیدم.... میخوای بدونی یه اینترنت خوبه یا نه.... با یه سوسک یا فندق شکن فیلم آنلاین ببینید... کیفیت فیلم معمولی باشه چون اگه HD باشه حتما قطع و وصل میشه... اگه تونستید بدونی قطعی ببینید یعنی هم دانلودتون خوبه هم پینگتون خوبه.... چون اگه حتی چتند تا تایم اوت کوچیک هم داشته باشید موقع استفاده از پ ر و ک س ی 100% به مشکل میخورید... شرکتی که روی پ ر و ک س ی جواب بده هم سرعت پیج بازکردنش خوبه ... خلاشه همه چیزش مرتبه.... من از شرکت ماتریکس هم اینترنت میگیرم... وقتی پ ر و ک س ی میزنم جونش بالا میاد یه فیلم آنلاین حتی پلی کنه در حالی که سرعت دانلود روزانش 2 3 برابر همیار هست.... تو ظاهر هم پینگ هم اندازه با همیار هست اما یه تکو توک تایم اوت داره... اصلا با پ ر و ک س ی جواب نمیده و دیگه تمدیدش نمیکنم...
نتیجه کلی ===> اگه دیدید نتتون با پ ر و ک سی جواب داد و مشکل قطع و وصلی فیلم آنلاین مثلا از یوتیوب ندارید بدونید نتتوت حرف نداره و تکون نخورید...
:n14::n14::n14::n14: من نت پر سرعت می خوام...دارم دیونه میشم...اعصابم خورده...یکی منو دریابه....کسی نبود اطراف ما از همیارنت سرویس گرفته باشه؟؟؟؟؟
راستی دوستان یه سوال فنی....قضیه این پست چیه؟؟؟
یا این
دوست عزیز ارم نت نمایندگی آسیا تک در شیراز هست!!!!!:n02:نقل قول:
اوه اوه...پس کلا این و هم بیخیال.....فکر کنم فقط مونده همیار نت...خدا کنه اگه عوض کردم این یکی دیگه نزنه تو حالموننقل قول: