ممنوننقل قول:
ولی برای من که به این راحتی ها اونطوری بشه از خره شیطون پایین نمیاد
تا خاموشش نکنم و عمودب روشن نکنم درست بشو نیست
البته کلا تو این یکی دوسالی که دارم 2-3 بار اینطوری شده
Printable View
ممنوننقل قول:
ولی برای من که به این راحتی ها اونطوری بشه از خره شیطون پایین نمیاد
تا خاموشش نکنم و عمودب روشن نکنم درست بشو نیست
البته کلا تو این یکی دوسالی که دارم 2-3 بار اینطوری شده
انورید :13:هم امده مگه براش ؟نقل قول:
لینک بدین ما هم تست کنیم :31:
این برای 5530 هست ولی با 5800 هم چون فرقی ندارن می خوره حتما
آندروید 2.1 هستش روش میریزن
این ویدیو کارکردشه
کد:
http://www.youtube.com/watch?v=Svwc2sJLHNM
اینم اموزش ریختنش رو گوشی هستش .
کد:
http://silentmuffler.blogspot.com/2010/02/android-21-for-nokia-s60v5_28.html
مزایاوبدیاشم اینان
Good:
- NEW! Tap on the Top icon messenger black icon and it will go to Notifications Bar home screen.
- Icon 72x72 for Thumb size (without using stylus pen to operate).
(In this video is difficult to hold camera while playing the phone)
- Google search Widget actually going to Opera Mobile 10 beta.
- 5 Different home screen (1800x460 wallpaper).
- Nexus One Launcher Grid and Home icon.
- Add your shortcut on Home Screen or Launcher by enable the gdesk menu (Fav icon).
Bad:
- The weather widget not functional.
- The notes always goes to original.
- Double tap / single tap for click.
- The apps of gDesk has little bug (crashing when fast rotating).
فکر نکنم ولی بشه روش نرم افزاری ریخت.ولی من امتحانش نکردم.کسی امتحانش کرد یه بررسی برامون بزاره بگه چه جوریاست
من دارمش مشکلی ایجاد نمی کنه.از سی پی یو اینا بیشتر انتظار نیست
نقل قول:
این که gdesk ه :31:
نقل قول:اره منم همین مشکلو دارم هم خیلی از CPU هم RAM بیشتر فقتا هم که تو مپ هستش full memory میده و میوفته بیروننقل قول:
آره دیگه .. کسی که میخواد از GPS استفاده کنه حتما توو خیابونی جایی هست دیگه ... حالا این هی Error میده، ما هی ریستارت میکنیم ... کلا مصیبته ... من تا حالا 3.04 رو نصب داشتم ولی این دفعه 3.01 رو نصب کردم ... خیلی روون هست و مهمتر از همه بدون توجه به زبان گوشی نقشه ها فارسی هستن ... فقط یه سوال : نقشه های جدید که بعدا بیاد با ورژن 3.01 کار میکنن دیگه ؟نقل قول:
اره منم همین مشکلو دارم هم خیلی از CPU هم RAM بیشتر فقتا هم که تو مپ هستش full memory میده و میوفته بیرون
دوستان سلام .من ميخوام گوشيم رو از طريق نرم افزار خود گوشي آپديت كنم وايرلس رو فعال كردم به اينترنت هم وصل شده لطفا طريقه ي آپديت رو بگيد در ضمن چطوري از طريق بيسيم وايرلس عكسهام رو به كامپيوتر يا HDTV بفرستم .
باتشكر
ورژن گوشي من 51 هستش --- 5800 نوكيا دو ماهي هست كه خريدم . حالا ميخوام بفروشم دوستاني كه تمايل به خريد دارند پيغام خصوصي بدن
نقل قول:
SymNC Telexy
این برنامشه :31:
5800 چند میتونم بفروشم؟
منم خيلي وقته از 3.01 استفاده ميكنم فقط به خاطر زبان نقشه ها.مشكلي هم باهاش نداشتم(مثل هنگ و ...)نقل قول:
نقشه ها هم كه تا حالا يكي بوده.يعني نقشه هاي 3.01 و 3.04 مثل هم هست و فقط 3.06 فرق داره
سلام
یک مشکل بد با گوشیم 5800 پیدا کردم
چند روز پیش باطری گوشیم رو با این دستگاههایی که باطریهای همه گوشیهارو شارژ میکنه شارژش کردم از اون لحظه به بعد مشکلاتم شروع شد.....
اولا بگم که خطم ایرانسل هستش (0935)
عرض میکردم که:
از اون لحظه به بعد یه دفعه آنتن گوشیم میپره و بعد از چند لحظه میره روی حالت آفلاین......
وقتی اینطوری میشه دیگه روی حالت عادی برنمیگرده و اگر بخوام بیارمش روی حالت جنرال یا سایلنت پیغام میده که سیمکارت رو نصب کنید یا پیغام میده سیم کارت نصب نیست.......بعد از چند لحظه پیغام مییده که باید گوشی مجدد راه اندازی بشه ....
اگه گوشی خاموش بشه گاها برای روشن کردنش باید 7-8 بار دکمه پاور رو بزنیم تا روشن بشه.....ینی وقتی دکمه پاور رو میزنم یه ویبره میزنه ولی روشن نمیشه
7-8 مرتبه باید اینکارو کنم تا گوشی روشن بشه.......
گوشی رو مستر ریست هم کردم فایده نداشت
کارت حافظه رو خارج کردم فایده نداشت
مشکل از چیه؟؟؟؟ یک نفر کمکم کنه......
ممنون دوست عزیز از کجا میتونم دانلود کنمنقل قول:
اگه تمیز باشه و کامل بین 140 تا 180نقل قول:
این اسمارت کام از 2 سال پیش نقشه تهران جدید براش نیومده بیرون؟
کسی نیست به ما کمک کنه؟؟؟نقل قول:
دوستان من از وقتی گوشی 5800 م رو خریدم همه ی پیامهامو روی memory card ذخیره کردم ، امروز طبق معمول کارت حافظه ام رو از گوشیم جدا کردم تا به رم ریدرم وصل کنم، بعد که اونو دوباره سر جاش که قرار دادم دیدم مثل همیشه قسمت ذخیره ی پیامهام بازم رفته روی حافظه ی گوشیم. این اتفاق همیشه می افتاد و من با رفتن به قسمت
Option>settings>other>memory in use حافظه رو از C:Nokia به مموری کارتم انتقال میدادم ، اما امروز نتونستم این کارو انجام بدم، وقتی برای انتخاب memory in use روی گزینه ی کارت حافظه ام کلیک میکردم، پنجره ی تنظیمات پیماهام بسته می شد و خودکار به صفحه ی اصلی گوشیم می رفت. بارها این کار رو انجام دادم،ولی نتونستم گزینه ی کارت حافظه رو انتخاب کنم. توی اینترنت و سایتهای خارجی هم جستجو کردم و افرادی هم بودن که مشکل من رو داشته بودن ولی من نتونستم از کمکهای اونا به نتیجه برسم.
تو رو خدا کمک کنین، همه ی پیامهام روی کارت حافظمه.
دوستان عزیز! تو رو خدا اگه کسی چیزی میدونه کمک کنه
خوب برادر چرا مستقیم گوشی رو وصل نمیکنی؟
اون وصل کردن از طریقه رم ریدر برای گوشی هایی هست که خودشون مستقیم وصل نمیشن
والا نمیدونم چه طوری درست کنی
ولی به نظرم با نوکیا پی سی سوییت وصل کن گوشی رو ببین میتونی بهش وصل شی یا نه
اگه تونستی بک آپ بگیر
ممکنه رم گوشیت در حینه کار بوده کشیدی مشکل پیدا کمرده باشه باید فرمت شه
میتونی کامل هم روی هارد کپیش کنی
به بهنقل قول:
یار و شفیق قدیمی
والا چه عرض کنم:31: موضوعه شما معلوم نیست از چیه
ضربه ای چیزی نخورده گوشی؟ برای من بعضی اوقات قاطی میکنه مثلا اس ام میاد دیگه نه ریست میشه نه خاومش نه روشن
باید باطری رو شل کنم تا خاموش شه
ولی کم پیش میاد
سلام داریوش جان خوبی؟ من که هستم ولی پست کم میدم بیشتر نظاره گر عملکرد دوستانمنقل قول:
نه ضربه ای نخورده.....نمیدونم چه مرگشه فردا اگه نمایندگی باز باشه ببرم ببینم چه خاکی تو سرم میکنه؟
سلام برادر
ایول خوبه ناظر کیفی نامحسوس شدی پس:دی
آره این مشکلش یکی نیست باید ببری نمایندگی حتما ممکنه بدتر شه
حالا خدا کنه بتونن بفهمن چشه نزنن چششم کور کنن
امروز صبح بردمش سعادت آباد نمایندگیش....خدا میدونه چقدر خرج رو دستم میزاره!!!
دوستان ایکس 6 داشتم فروختم چون صداش ضعیف بود و الان می خوام 5800 بگیرم به نظرتون کارم درسته و آیا این 5800 چینی ها بلندی صدای مجاری رو دارن چون تو بازار با گارانتی اصلی نوکیا تنها چینی هست .
خواهش میکنم ؛ واسه من که این روش همچنان تنها روشیه که جواب میده. خدارو شکر.نقل قول:
اصلا من همیشه یه چیز میگم :
چون همسفر علم کامپیوتر شدی آماده ی مواجهه با چیزهای عجیب غریب باش
:31:
به سلامتینقل قول:
پس جمیعا نفسمون رو تا تحویل بگیری حبس بکنیم
حالا قشنگ توضیح میدادی چشه! نری بعدا بگن چراغه فلشش سوخته بود عوض کردیم برات:27:
آخه برادر گوشیه مگه اسپیکر 5.1 دالبی ساراند هست؟نقل قول:
شما همون x6 رو نگه دار یه اسپیکر بخر با بقیه پولت به نظرم:31:
به سلامتینقل قول:
ولی من 2005 تا همین دو سال پیش n-gage داشتم فقط هنوزم دارم خیلی راضی بودم ازش
دیگه این گوشی بهد از این چند سال دومین گوشی ای هست که گرفتم راضی هم بودم ازش واقعا
هم ساپورت خوبی داره هم mp3player خوبی میشه هم شارژ رو خوب نگه میداره
فقط من هنوز گیره اون برنامه هم که sms ها رو تو فایل text سیو میکنه
چند تا از جاهای مختلف دانلود کردم منتها اجرا نمیشدن میگفتن برای هند!×! هست:31:
نه بابانقل قول:
به سلامتی
پس جمیعا نفسمون رو تا تحویل بگیری حبس بکنیم
حالا قشنگ توضیح میدادی چشه! نری بعدا بگن چراغه فلشش سوخته بود عوض کردیم برات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا از شانسم دقیقا وقتی بردم اونجا همین پیغام ریستارت شدن اومده بود روی گوشی طرف خودش دید صحنه رو:دی
امروز گوشی نازنینم رو تحویل گرفتم که البته در قبالش 25 تومن عزیزتر از جانم رو بابتش پرداخت کردم :41::19:
ایول
چه طود
درست شد حالا؟
25 تومن فقط همون رو گرفتن؟ چی کارش کردن اصلا؟
ظاهرا همون دیروز هم آماده بوده چون صبحی که زنگ زدم نمایندگی گفت دیروز زنگتون زدیم ولی گوشیتون خاموش بود..(احمقا عقلشون نرسیده به شماره ثابت که بهشون دادم بزنگن)نقل قول:
آره درست شده کاملا
نمیدونم چه مرگش بوده چیزی که نگفتن.....:20:
دوستان سلام . گوشيم 5800 هستش وايرلس رو فعال كردم به اينترنت هم وصل شده لطفا بگيد چطوري از طريق بيسيم وايرلس عكسهام رو به كامپيوتر يا HDTV بفرستم .
میشه لینک دانلود نرم افزار رو بذاریدنقل قول:
باتشكر
با وایرلس فقط میتونی بری نت. نمیشه که عکس یا فایلی رو بفرستی به کامپیوتر یا TVنقل قول:
دوستان سلام . گوشيم 5800 هستش وايرلس رو فعال كردم به اينترنت هم وصل شده لطفا بگيد چطوري از طريق بيسيم وايرلس عكسهام رو به كامپيوتر يا HDTV بفرستم .
اتفاقا میشه ولی خوب باید ور برید، یعنی pc هم باید وایرلس داشته باشه یا به عبارت بهتر باید یک access point داشته باشید.نقل قول:
حالا یه سوال.
آیا میشه فیرمویر این گوشی رو مثلا از اینترنت دانلود کرد رو pc و بعد گوشی رو وصل کرد به pc و نصب کرد ؟!!
چون با wifi بخوای بگیری سرعتش کمه و وسطش هم هی قطع میشه.
و کلا برا مواقعی که میخوای سریع آپدیت کنی فیرمویر رو اگر بشه خیلی بدرد میخوره.
چرا نشه دوست من؟؟نقل قول:
خوب هم میشه؟
شما با نرم افزارهایی همچون jaf و یا فونیکس همینکارو میکنی
من خودم همیشه با جف فلش میزنم و یا گوشی را اپدیت میکنم
اول فایلهای مورد نیازم رو دانلود میکنم و بعد سه سوته (کمتر از یک دقیقه فلش زدن زمان میبره) گوشیم رو فلش میزنم.....
لطفا آموزشش رو بزاریدنقل قول:
اتفاقا میشه ولی خوب باید ور برید، یعنی pc هم باید وایرلس داشته باشه یا به عبارت بهتر باید یک access point داشته باشید.
اول بايد ببيني HDTV وايرلس داره.جون اكثر HDTV هاي جديد وايرلس رو ساپورت ميكنند ولي بايد دانگل جداگانه خريد كه خيلي كم پيدا ميشه(به جز يكسري از تي ي هاي سوني كه دون خود تي وي تعبيه شده)نقل قول:
بعد اين قابليت كه بشه عكسها و فيلمها رو از طريق وايرلس به اشتراك گذاشت اسمش DLNA هست و مطمئن نيستم كه 5800 داشته باشه.چون تو سايت DLNA تو قسمت گوشيها اسمي از 5800 نيست ولي تو منوهاي 5800 يك گزينه my home network هست.من تو نت نتونستم چيزي پيدا كنم و ترسيدم دانگل وايرلس بگيرم و به كارم نياد.حالا اگه تي وي شما وايرلس داره تست كن به منم بگو
ممنوننقل قول:
آره HDTV که من دارم سونی nx700 هستش و وايرلس داخلی داره و با کامپیوتر هم بصورت بیسیم شبکه کردم و تمام عکسهام و فیلم و موزیکهای روی کامپیوترم رو به اشتراك گذاشتم و با کیفیت نشون میده حتی فیلمهای Full HD رو خیلی خوب و با کیفیت اصلی از رو کامپیوتر پخش میکنه دقیقآ مثل اینکه با کابل HDMI به HDTV وصل شده . در کل خیلی حال میده بدون سیم و بدون سینما خانگی فیلمهاتو نگاه کنی :8: حالا اگه بشه گوشیم رو هم به اشتراک بذارم خیلی بهتره چون امکاناتشو دارم ولی هر کار کردم نشد یکی از دوستان همین تاپیک میگفت باید نرم افزار تو گوشیت نصب کنی .
5800 الان ازش خرید داره(دست دو منظورم)؟ گوشی جای گزینش اومده
منم دنبال برنامه گشتم ولي چيزي پيدا نكردم.اون گوشي هايي هم كه تو سايت DLNA نوشته كه اين قابليت رو دارند طوري كه من فهميدم اينجور هست كه شما مثلا عكس يا فيلم رو روي Play ميكنيد و توي تي وي پخش ميشه.