نقل قول:بله یوزر پسورد رو درست وارد می کنم با کانکشن دستی هم ساختم ولی جواب نگرفتم، مشکل چیه؟!!!!نقل قول:
Printable View
نقل قول:بله یوزر پسورد رو درست وارد می کنم با کانکشن دستی هم ساختم ولی جواب نگرفتم، مشکل چیه؟!!!!نقل قول:
عین من شدی پس بهتره من و شما یه سری به مخابرات محلمون بزنیم:10:.نقل قول:
2حالت داره یا اصلا ارتباط برقرار نمیکنه که باید زنگ بزنی به پشتیبانی و یا این که ارور غلط بودن یوزر وپسورد میده که خودت بهتر میدونی چطوری باید حل وفصل بشه.نقل قول:
اتفاقا چند وقت پیش Kanal D یه برنامه در رابطه با وسایل الکترونیکی داشت و همه دستگاههایی که تو خونه پیدا میشه رو بررسی کرد.یه وسیله مخصوص هم برای سنجش میزان صدای نهان و میدان مغناطیسی داشتن.وقتی دستگاه رو نزدیک مودم میبرد دستگاه صدا رو میگرفت و تقویت میکرد و پخش میکرد.دکتر میگفت که این صدا رو میشنویم ولی درکش نمیکنیم برای همین میتونه باعث سردرد بشه چون مغز مدام اون سیگنالو دریافت میکنه.توی دراز مدت هم میتونه عوارض زیادی داشته باشه.نقل قول:
اولی که نسبت نویز به سیگناله!نقل قول:
برای rate اون هم از ویکی پدیا:
اولی مناسبه ، ولی دومی احتمالا زیاده که فکر کنم میزان از دست رفتن سیگنال رو نشون میده(دقیقا نمیدونم دومی چیه)نقل قول:
6dB or below is bad and will experience no sync or intermittent sync problems
7dB-10dB is fair but does not leave much room for variances in conditions
11dB-20dB is good with no sync problems
20dB-28dB is excellent
29dB or above is outstanding
اگه خواستی کانکشن دستی بسازی ، باید قبلش مودمو بریدج تنظیم کنینقل قول:
میتونی یه بار ریست کنی مودمو ، بعد دوباره تنظیم کنی
از چه شرکتی سرویس داری؟؟
بعضی از شرکتا عدد VCI VPI شون فرق داره
بستگی به مودمت داره که تنظیمات رو ذخیره بکنه یا نه. ولی الان اکثر مودم ها تنظیمات رو ذخیره می کنن و با تعویض ویندوز، نیازی به تنظیم مجدد مودم نیست.نقل قول:
موفق باشید
سلام .نقل قول:
راه حل چیه ؟
مخلصیم .
اگه نسبت به قبل هیچگونه تغییری روی خط از طرف خودتون نداشتین ، مسلما راه حلی از طرف شما وجود ندارهنقل قول:
مگر اینکه تغییری ایجاد کرده باشید
سلام .
نه هیچ کار خاصی انجام ندادم .
یعنی مخابرات هم نمتونه درست کنه ؟
مخلصیم .
منظورم این بود که گوشی تلفن جدیدی رو خط تون اضافه نکردید؟نقل قول:
همه گوشیهاتون اسپلیتر داره؟
مشکلی برای سیم کشی تلفنتون بوجود نیومده ، تغییری روی اون ایجاد نکردید؟
اگه جواب منفیه ، خب مسلما مشکل رو توی خونه خودتون جستجو نکنید!
یا از مخابراته یا از آی اس پی!
ضمنا اگه لپ تاپ دارید ، می تونید مودمو ببرید سر خط هم امتحان کنید تا مطمئن بشید که مشکل از داخل خونتون نیست
یا اگه قطع و وصل لینک رو دارید ، همون مودمو هم به تنهایی سر خط امتحان کنید ، کفایت میکنه:19:
ممنون. مودم من TP-LINK هستش. پس اگه الان این مودم رو روی لپ تاپم هم بخوام نصب کنم فقط کافیه درایورش نصب بشه دیگه؟نقل قول:
منتظر جوابم!نقل قول:
نقل قول:
کد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=4099&ukey=product&did=34
سلام.
من یه وایرلس اکسس پوین گرفتم که نانو استیشن هست.
از اینایی که یه انتن کوچک 20 سانتی هست و با کابل شبکه میاد تو poe که برقش هست بعد از تو اون باز وصل میشه به لن کامپیوتر.
کسی از اینه داره؟
اگه هست چند تا سوال داشتم
سلام .نقل قول:
مطمئن هستم مشکل از داخل خونه نیستش . میرم مخابرات پیگیری میکنم .
ولی واقعا این نویز این همه تو سرعت تاثیر داره ؟ سرعت من 120 بود حالا شده 25 !
مخلصیم .
برادر اگه چراغ لینک ثابت بمونه اینقدر نباید تاثیر داشته باشه روی سرعت من یه زمانی همین مشگل رو داشتم ولی اصل قضیه این بود که چراغ لینک خاموش میشد و می افتاد به چشمک زدن و زمان ثابت بودنش خیلی کم بود.نقل قول:
عیب از مخابرات بود یا پرت یا پسورد؟نقل قول:
ایراد از مخابرات بود و استدلال جالبی میکرد میگفت هر خطی که روش ADSL سوار بشه دچار نویز میشه بدبخت سرویس دهنده 1000 مرتبه آدم فرستاد مخابرات.نقل قول:
پس مثل مال من بوده. مال من با دایل آپم قطع میشه اصلاً صدای بوق مودم حدود 20 30 درصد بیشتر از قبلاً شده.نقل قول:
آخرش چیکار کردن؟ سیمتو از مخابرات تا خونه عوض کردن(یعنی خطتو گذاشتن روی سیم دیگه که خالی بود؟) یا سوییچ تو مخابرات رو عوض کردن؟ یا هیچکدوم؟
والا ما که نفهمیدیم ولی خود مخابرات ظاهرا یه کاری کرد.
سلام دوستان می بخشید مزاحم اوقات شدم فقط یک سوال دارم که منو بد جور عصبی کرده و چون جوابشو ندارم گفتم از شما بزرگواران بپرسم که شاید کسی از شما تجربه ای در این بخش داشته باشه
سوال:بنده یک اشتراک دی اس ال از مخابرات مرکز سلمان فارسی گرفتم با سرعت 128 ، بهد از فعال شدن اینترنت از طرف مخابرات، بنده برای خرید مودم اقدام کردم و یک مودم Tp_Link مدل TD_W8901G خریداری کردم که وایرلس دار هستش بعد من طبق دستور العمل خودش مودم را به دستگاه و خط تلفن وصل کردم طبق نقشه ی داخل راهنماش بعد در داخل ویندوز(7=سون) شروع به نصب مودم از طریق درایور ش کردم حالا وسط نصب این پیغام رو می ده
:41: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تمامی کابل ها و اتصالات رو هم چک کردم ولی باز نصب نمی شه
تازه وقتی آی پی می دم و وارد صفحه ی کانفیگ می شم بازم طبق دستورالعمل کار می کنم ولی مشکل اینه که چراغ اینترنت روی مودم روشن نمی شه و جالب اینه که مودم چراغ ADSLروشنه و با اینکه کانفیگ نشده وقتی کانکشن PPPOE درست کردم وارد اینترنت می شه مثل همین الان اما خود مودم مستقیم نمی تونه به اینترنت وصل بشه چه کنم
؟
لطفا دوستان کمک کنند
سلام...
من از دیشب شدیدا مشکل پیدا کردم با این مودمم ...ایسوز وایرلس 604g
بعد از روشن کردن حدود 10 دقیقه در صورت خوش شانسی شبکه رو پیدا میکنه و مستقیم وصل میشه......
دو بار ویندوز عوض کردم بازم همینجوری هست....3 بار هم ریستش کردم بازم همینجوری هست؟ اخرین ابدیت هم کردم...چی کار کنم به نظر شما؟
جالبه تو همون یک ربع که کلا هیچ کاری نمیشه با مودم کرد....با زدن 192.168.1.1 هم وارد منوی مخفی مودم ..نمیشه؟؟!!!!!
چه بلایی سرش اومده؟
تو ایکس پی با حالت کانکشن دستی وصل میشه سریع...ولی با تنظیمات اتوماتیک یا همونpppoe شانسی میاد بالا بعد از حدود یک ربع....یعنی وصل میشه......................
تو حالت کانکشن دستی مودم یا همون حالت bridging مشکلی نیست و سریع وصل میشه ولی دو تا شبکه پایین ایجاد میشه تو تولبار...که یکیش با علامت تعجب زرد ارور داده و لی دیگری مشکل نداره و کار میکنه !!!!!!!
دوستان فهمیدند چه بلایی سرم اومده !!!
دوست عزیز این مودم اصلاً درایور نمیخواد. درایور برای مودم های یو اس بی دار میریزن که کامپیوتر یو اس بیشو بشناسه.نقل قول:
اگه لن کامپیوترت درسته و وقتی با کابل شبکه به مودم وصلی مودمو روشن کن تو آدرس اینترنت اکسپلورر بزن 192.168.1.1 بعد اینتر کن وارد صفحه تنظیمات مودم میشی اسمو رمزشم تو راهنما هست. اسمش ادمینه رمزشم برا هر مودم فرق میکنه تو راهنماش نگاه کن.
وقتی وارد صفحه تنظیمات مودم شدی برو تو قسمت wan
ازحالت BRIDGE یا پل بردار بزار مودمو رو PPOE LLC
VPI بزار 0 VCI بزار 35 یوزر پسوردتم وارد کن سیو کن بعدش دیگه اتومات به اینترنت وصل میشه.
برای وایرلشم باید از تو گزینش روشنش کنی پیشنهاد میکنم مک آیپی دیوایسهایی که میخوان بهش وصل بشن دونه دونه برای مودم تعریف کنی تا کس دیگه ای نتونه به اینترنتت وصل شه.
نقل قول:
کانکشن اولی مال شبکه بین مودم و کامپیوتره کانکشن دومی مال ppoe که از طریق همون کانکشن اولی به مودم و اینترنت وصل میشه.
در حالت اتوماتیک بعضی وقت ها تجهیزات سرویس دهنده اذیت میکنن و طول میکشه تا وصل شه و آیپی بگیره.
شما برای اینکه در همین حالت bridge مشکلت حل بشه و کانکشن اولیت زود وصل شه باید برای کانکشن اولی آیپی دستی وارد کنی تا دیگه سه ساعت دنبال آیپی نگرده بعدشم ارور بده.
192.168.1.5 ip
subnetmask 255.255.255.0
default gateway 192.168.1.1
اگرم دوباره مودمو گذاشتی رو اتومات باید این کانکشن اولی رو دوباره آیپیشو بزاری اتومات تا به اینترنت وصل شی.
آقا Exir دمت گرم گل کاشتی بالاخره درست شد اصلا اشتباه من این بود که این فایل نصب رو باز می کردم وقتی این فایل نصب رو باز می کردم تنظیمات کانکشنم رو بهم می ریخت واسه این بود که وارد اینترنت مخابرات نمی شد
با تشکر فراوان
راستی آنتن پشت مودمم شل شده یعنی پیچ آنتنش شل شده چطور می تونم محکمش کنم و اگه اینطور شل باشه مشکلی براش پیش می یاد؟
یک دنیا ممنون:40::40::40::40::40::40::40:
:10::10::10::10::10::10:
:46::46::46::46:
معمولاً آنتن مودمهای وایرلس قابل جداشدنه.نقل قول:
اگه پیچی چیزی داره یا خودش میچرخه بپیچون سفتش کن:31: اگرم اونجوری نیست مهم نیست که شله.:46:
بچه ها حدودا 5 ماهه مودم وایرلس دی-لینک گرفتم تا چند روز پیش خوب کار می کرد ولی حالا یم مشکلی دارم اینه که وایرلس کار نمی کنه یعنی اصلا چراغش روشن نمی شه ولی با کابل به وصل می شم.
لطفا راهنمایی!
سلام
مودم DLink 2550 هستش و از مخابرات اینترنت گرفتیم! حالا مخابرات جواب نمیده برای کانفیگ کردنش و اون دو سه تا عددی که هم که باید بده رو نمیده و میگه زنگ بزنید به فلان شماره که هیچوقت جواب نمیدن اون خط رو. لطفاً یه راهنمایی کامل بکنید که چیکار کنم برای کانفیگ کردنش
ممنون
راستی vpi=0 و vci=35 میزنم و بازم مشکل حل نمیشه
بابا یکی جواب بده !!
سلام ..مودم من td-8811 هستش..من firmware اونو آپدیت کردم که بعد از آپدیت پورت usb و چراغ Act کار نمیکنه...!!!اگه میشه راهنمایی کنید...
با درود
دوستان من دوتا سوال تقریبا شبه هم دارم ممنون میشم راهنماییم کنید
من مودم TP-LINK 8811 دارم
حدود 6 ماهی میشه که ADSL دارم
حالا یه کامپیوتر قدیمی راه انداختم
سوال اولم اینه که ایا میشه با یک مودم به دو ISP مجزا متصل شد و یک کامپیوتر با پورت SDB به یک ISP متصل شوم و با یک کامپیوتر دیگه با پورت LAN به یک ISP دیگه ؟
یا این که ISP یکی باشه فقط 2 یوزر از ISP بگیریم و به پورت LAN و USB به یک ISP با یوزر های مختلف وصل شد
سوال دومم اینه که یک خط تلفن میتونه دو ADSL را سرویس بده یعنی دو مودم برای دو کامپیوتر از دو ISP متفاوت ؟
ممنون از لطف شما
از کجا خریدی؟نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز ...
سوالی داشتم درباره دریافت wireless
اطراف ما امواج wireless زیاد هست اما وقتی با لب تاپ میخوام دریافت کنم سیگنال فوق العاده ضعیف هست..
میخواستم مودم وایرلس بخرم ، اما بین دو مدل USB و اکسترنال معمولی نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم که گیراییش بالا باشه..
یه مودم Dlink - USB تو بازار دیدم که آنتن هم داشت ، طرف گفت آنتنش رو هم میتونی در بیاری از این آنتن های رو میزی 7db بهش وصل کنی..
حالا این usb رو بگیرم بهتره یا اون معمولی ها ،قدرت کدومشون بیشتره تو دریافت سیگنال؟
بچه ها حدودا 5 ماهه مودم وایرلس دی-لینک گرفتم تا چند روز پیش خوب کار می کرد ولی حالا یم مشکلی دارم اینه که وایرلس کار نمی کنه یعنی اصلا چراغش روشن نمی شه ولی با کابل به وصل می شم.
لطفا راهنمایی!
جان مادرتون جواب بدین!مردم دیگه
پاساژ رضا پ4 شبكه هوشمند بالاش يه تابلوي بزرگ tp-link داره تو هر دو راهرو پاساژ هم نمايندگي دارهنقل قول:
خواهشن یکی کمک کنه /نقل قول:
با سلام به همه دوستان
من یک مودم TP-Link TD-8811 دارم که وقتی از طریق USB وصل میکنم به کامپیوتر نمیشناسه
مشکل از کجا میتونه باشه ؟
ولی با LAN مشکلی نداره
مرسی
این سوالتو شاید بشه اگه رو پل بزاری مودمتو. از یه آشنا یه یوزر بگیر امتحان کن شایدم نشه.نقل قول:
یا این که ISP یکی باشه فقط 2 یوزر از ISP بگیریم و به پورت LAN و USB به یک ISP با یوزر های مختلف وصل شد.
بقیه سوالاتم جوابش منفیه.
بابا چرا جواب نمی دین!نقل قول:
یا پورت یو اس بی سیستمت ایراد داره یا مادگی مودمتنقل قول:
مودمت رو ببر با سیستم دیگه تست بزن اگه با اونم کار نکرد پس مودم مشکل داره ولی اگه کار کرد ایراد از یو اس بی سیستمت هست
سلام دوستان
من نمیتونم 192.168.1.1 رو باز کنم
یعنی نمیشه
با هر مرورگری هم امتحان کردم
علتش چیه؟
در ضمن من برای کانکت شدن به مودم کد امنیتی کذاشتم ولی ئقتی میخوام لپتاپ به مودم کانکت مشه ارور میده مه باید مد رو وارد کنید
من از کجا میتونم اید رمز رو به سیستم بدم؟
windows 7