کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من میخوام بدونم این simple setting بدرد میخوره یا نه ؟؟؟؟
کسی توضیحی داره؟
Printable View
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من میخوام بدونم این simple setting بدرد میخوره یا نه ؟؟؟؟
کسی توضیحی داره؟
[QUOTE=khelane;3687848]سلامنقل قول:
من فایل cv0f .img رو دارم واونو توی فولدر img محل نصب بازی ریختم و قبلا هم داشتم والان هم دوباره اکستراکتش کرئم توی محل نصب بازی توی فولدر img ولی بازم ارور میده دلیلش چیه واگه زحمت نمیشه لطفا مراحلی که شما برای نصب این فایل انجام داین رو بگین ریز به ریز نکته به نکته .
با تشکر
TV Band Scoreboard
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود :
یاکد:http://uploading.com/files/2AEF00C1/SCORE_BAND_1.rar.html
یاکد:http://uploadbox.com/files/d72f7d0183
.................................................. ..............................کد:http://s1.filesdump.com/file/7680454e6e77/9715/SCORE_BAND_1.rar.html
BARCA TV Glass scoreboard[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود :
یاکد:http://uploading.com/files/U2U3WG9E/unnamed_67.rar.html
یاکد:http://uploadbox.com/files/PQ2CP9FtQt
.................................................. .................................................. .....................کد:http://s1.filesdump.com/file/4613feae4ab7/9715/unnamed_67.rar.html
یعنی چی به درد میخوره یا نه؟نقل قول:
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟
میشه بهتر توضیح بدی که چی رو میخوای بدونی؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز
فکر کنم بلا خره علتش رو فهمیدم ومشکل شما حل خواهد شد اما لطفا شما به این چند تا سوال جواب بدین :
1- شما توی مد بال غیر از تیم ارزانتین مد بال جدیدی باز کردین که تیم تون غیر از ارزانتین باشه اگه اره کدوم تیم و توی چه پستی بازی میکنین ؟
2- الان که شما چند بار به طور مداوم بازی رو از اول با تیم ارزانین شروع می کنین توی این چند بار یا توی اون اوایل یا تو حالت کلی شما به تیم ملی یک بار هم دعوت شدین یا نه ؟
3- شما توی این مد بال که بازی می کنین تا حالا شد ه که توی فصلی که شما بازی می کنید و ایا توی فصل یا توی فصل نقل وانتقالات بازی ای برای تیم ملی در نظر گرفته شده یا نه ؟
4- .شما پستی که توش بازی میکنید توی تیم ملی چی هستش ؟
موفق باشید :20:
قربانتان :40:
سلام مرتضی جان. ممنون که دنبال کارم بودی.نقل قول:
1- نه.
2- آره. اون اوایل که بازی رو خریده بودم، یه یکی دوباری دعوت شدم
3- نه. چون اگر می بود، باید نشون داده می شد و من میدیدم که بازی ملی برگزار میشه. اگرم شده که من دعوت نشدم!
پ.ن: نکنه، این عدم دعوت من برمی گرده به جوایزی که همون اولین بار که به تیم ملی دعوت شدم، گرفتم!
شدم بهترین بازیکن امریکای جنوبی، بهترین پاسور و بهترین گلزن.
سلامنقل قول:
شما که توی اون اوایل دعوت شدین به تیم ملی چه پستی رو به شما دادن تا بازی کنین.مهمه
لطفا به سوال 4 هم جواب بدین مهمه
پست من amf بوده و هست. منتها اون اویل که دعوت شدم، همین یه پست رو داشتم و توی همین پست بازی می کردم. اما الان با وجود اینکه پستای wf, ss, cf رو هم اضاف کردم، هنوز دعوت نمی شم.نقل قول:
من میخوام بدونم این simple setting بدرد میخوره یا نه ؟؟؟؟نقل قول:
کسی توضیحی داره؟
وقتی میخوای بازی را شروع کنی
[quote=MORTAZA.2FUN;3689121]نقل قول:
دوست عزیز اگه از همون بخشی که کروزر فایل cv0f رو گزاشته دانلود کردی فقط نصبش کن خودش به مسیر لازم میره
اگه نميشه ميتوني Ignore بكني و بعدا خودت كپي بكني
[QUOTE=khelane;3691912]سلامنقل قول:
دوست عزیز
من از همون قسمت دانلود کردم
من دیروز اون قدر پاش نشستم ودرستش کردم اومدم اگنور رو زدم بعد هم رفتم توی بازی دیدم که ایرادی نداره بعد از اون هم پچ 1.20 رو نصب کردم رفتم تو بازی ودیدم که این دفعه ارور نداد بعد از اون هم 1.30 رو نصب کردم .
سلام دوست عزیزنقل قول:
درست همین کار رو کردم
اما نمیدونم در حالی که فایل cv0f هستش بازم میگه که نیست به هر حال من به این ارور توجه نکردم و اگنور رو زدم بعد از اون هم که پچ 1.20 بعد 1.30 رو نصب کردم .
سلامنقل قول:
دوست عزیز من فقط پست cf رو بهتون میگم و بقیه پست ها هم از این طبئیت می کنند :
الان خود شما هم میدونید که توی تیم ارزانین واسه حمله شون بازیکنانی مانند messi & tevez هستش که این ها بازیکنانی سطح بالا هستند الان هم اگه پست شما حمله باشه جایی که این سطح از بازیکنان هستش مطمئنا از این بازیکنان استفاده خواهد شد اما اگه شما رو هم به تیم دعوت کنن این هم برای اینه که یا این بازیکن مصدوم یا تعویضی هستش که غیر از شما کس دیگه برای جایگزین کردن وجود نداره البته این عمل هم خیلی احتمالش ضعیف هستش .
یکی دیگشم اینه که شما رو به عنوان یه بازیکنه دیگه توی بازی تو پست های دیگه ای به خدمت بگیرن .اما توی تیم ایران که من دارم بازی میکنم این طوری نیستش .
و شما برای اطمینان می تونین توی تیم های مختلف امتحان کنین .
موفق باشید :20:
اقا من دارم اینو میداونم :
اخرین پچ دیگه؟کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=34301
پچ خود كونامي كه اخرينش 1.3 هستش كه بازي رو سخت تر و مهيج تر مي كنه و همچنين به گفته دوستان نقل و انتقالات رو هم بروزرساني مي كنه
نقل قول:
من يادمه كپي كردم اما خطا داد آگنورش كردم و بعدا كپي كردم
موقع نصب پچ 1.2 شناخت فايل رو و مشكل حل شد
سلامنقل قول:
من هم اگنور زدم اما بعد از نصب دوباره کپی نکردم وپچ 1.20 و 1.30 رو هم قبول کرد /.
من الان سال 2023 مستر لیگو دارم تجربه میکنم و تا الان تقریبا 70 درصد از بازیکنان بزرگ کلاسیک و غیر کلاسیکو در اختیار داشتم .جالبه کونامی برای بازیکنان مختلف ویژگیهای بخصوصی قرار داده که تا الان من برنامه ای ندیدم که این خصوصیاتو بتونه تغییر بده در واقع هر بازیکن حداقل با سه مولفه مختلف از بقیه بازیکنان متمایز میشه یکی همین تواناییها و مهارتهایی که ما در ظاهر میبینیم و با برنامه های خاص میشه تغییرشون داد مولفه دوم مهارتهای تجربی بازیکنان (experience skills ) که من برنامه ای دیدم که میشه اینو هم دست کاری کرد و مولفه سوم که ویژگیهای خاص هر بازیکنه که توی بازیکنان مختلف با درصدهای کمتر وجود داره. بعنوان نمونه بویان کرکیچ در زمینه گرفتن خطا مهارت خاصی داره تا الان این بازیکن بارها از طریق دایوینگ برام پنالتی گرفته .در زمینه هوش مصنوعی هیچ بازیکنی در حد ---- مسی نیست .در زمینه قدرت و سرعت و دقت ضربات سر باتیستوتا رو دست نداره ضربات سرش از شوت محکم تره (عجب بازیکنیه ) یادمه توی سن 17 سالگی با وجود اینکه قدرت شوتش در حدود80 بود کمتر دروازه بانی توان گرفتن شوتاشو داشت اما در عوض سرعت دریبلینگش خیلی کمه و با وجود اینکه توی سن 26 سالگی سرعت دریبلینگش به حدود 90 رسیده بازم بسختی میتونه بازیکن حریفو جا بزاره و برای شوت زدن موقعیت سازی کنه .در زمینه طول عمر بازی زیکو رکوردداره در زمینه شوتهای زمینی پله بی رقیبه همینطور رومینینگه نسخه 6 توی این نسخه این بازیکن نیست وموارد دیگه ...
این نکات توی ورژن 6 و 2008 این بازی هم وجود داشت .کونامی با این تنوعی که توی بازیکنان داده جذابیت بازیو بالابرده .شما فرض کنین اگه فقط مهارتهای ظاهری که توی منوهای بازی قابل دیدن هستن ملاک تفاوت بازیکنان بود بازی چقدر بی مزه میشد دیگه اصلا اسمها بی معنی میشدن .به امید روزی که مسائل دیگه مثل احساسات حوادث و بقیه مسائلی که در عالم واقع وجود داره به بازی و خصوصیت هر بازیکن اضافه بشه .
براي دعوت شدن به تيم ملي بايد توانايي هات بالا باشه يا اين كه تو هر بازي خوب بازي كني كافيه؟
من تو هر بازي گل ميزنم اما دعوت نميشم البته توانايي هام خيلي كمه چون هنوز 19 سالمه.
سلام دوستان این پچ 1.30 وقتی نصب میشه دیگه نمیزاره از کیت سرور استفاده بشه ایا راه حلی هست خدایش یه پچ گرفتم حالا حیفم میاد اونو کنار بزارم حدود 400 مگابایت هست و اسمش smock 1.4 هست اخرشه خلاصه من این پچ نسبت به پچ خود کونامی ترجیح میدم
من بالا ترین توانایم 82 هست اونم شوت هست که به تیم ملی دعوت شدم و الان هم مقدماتی رو به خیر با تیم ایران پشت سر گزاشتیم
سلامنقل قول:
فکر نکنم که این طوری بشه چون من دیروز این پچ رو نصب کردم وتنها اشکالی که داد این بود که نمی ذاشت برم تو بازی و مگفت که دی وی دی رو بزارم واونم با کپی کردن کرک درست شد
ایا شما پچ 1.30 رو نصب کردید و از کیت سرور هم استفاده میکنید اگه اینجوری باشه و کار کنه خیلی عالی میشهنقل قول:
سلامنقل قول:
بله من پچ 1.30 رو نصب کردم واز کیت سرور هم استفاده می کنم همون طور که گفتم فقط یه اشکال توی رفتن به بازی داشت که اونم با کرک کردن درست شد .
این هم بگم که اول 1.20 رو نصب کردم بدون هیچ مشکلی .
سلام خدمت همه دوستان
من ی مشکلی دارم که اعصابمو خیلی بهم ریخته لطفا کمکم کنید.
من تیمهای کلاسیک رو آزاد کردم ولی اسماشون اشتباهه من به اسمهای درست نیاز دارم ولی فقط چندتا بازیکن رو تونستم تشخیص بدم مثل پله و مارادونا و زیدان و کرایف و باجو
ی فایل سیو میخوام که اسامی تمام بازیکنان کلاسیک درست شده باشن دمتون گرم
سلام به دوستان
کسی میدونه که چطوری می تونم علاوه بر استادیومهای خود بازی استادیوم اضافه کنم
کسی نمیدونه چطوری میتونم ، اگه کسی میدونه بگه
سوال دوم هم اینه که چطوری میشه یه استادیوم درست کرد
به گيمينگ اكسس برو و استاديوم دانلود كن و با نرم افزارش وارد كن
دوست عزیز یا شما متوجه منظورم نشدی یا من
من الان نزدیک به 50 تا استادیوم دارم و میخوام که علاوه بر اون 22 استادیوم بازی این 50 تا رو هم داشته باشم یعنی تو بازی 72 تا استادیوم باشه منظورم رو متوجه شدید
دوست عزیز میشه اپشن فایلت رو بذاری اگه کیت سرور هست اون پوشه cv-06 رو هم اگه می تونی بذار ممنوننقل قول:
اگه گذاشتی برام یه پیغام خصوصی بذار
در ضمن یه خبر خوب هم برای دوستان پی سی ورلدی
چند وقت دیگه یه پچ کامل براتون میذارم که هم استادیوم ها رو عوض میکنه هم لباسها رو کامل میکنه هم لیگ برتر ایران رو داره ( جایگزین لیگ هلند ) توپهای جدید ، کفشهای جدید ، فیس بازیکنان استقلال و پیروزی و کلی ویرایش دیگه که تو این مدتی که بازی اومده از اینترنت دانلود کردم و بهترینها رو با هم یکی کردم و پتچی درست کردم که تو دنیا نظیر نداره
سلامنقل قول:
دوست عزیز
این فایلی که گذاشتین درست نیست موقع رفتن به بازی قسمتهای مختلف حین بازی مانند تعداد گل ها نام تیم ها و.. وهر انچه که توی عکس هایی که گذاشتین سفید نشون میده .
قربانتان:40:
خوب شما باید scoreboard ها رو وارد کنید....
برای همینه که سفیده
سلامنقل قول:
ببخشید چطوری میشه وارد کرد
شما بادی فایل های اسکوربورد رو پیدا کنین و اونها رو با فایل های قبلی توسط ggs جایگزین کنین
همین فایلی که گرفتی باید فایل های مربوط به اسکوربورد هم توش باشه
چجوری میشه اون افکت ها و صحنه های مصاحبه و حرکات تماشاچیان و .... رو فعال کرد ؟
ببخشید اشتباه شد
سلامنقل قول:
ممنون از توجه تون
اگه میشه روش کار با ggs رو اموزش بدین بعد هم چطوری می تونم این فایل های scoreboard رو با ggs پیدا کنم و این scoreboard جدید رو جایگزین کنم .
سلام خدمت همه دوستان
من ی مشکلی دارم که اعصابمو خیلی بهم ریخته لطفا کمکم کنید.
من تیمهای کلاسیک رو آزاد کردم ولی اسماشون اشتباهه من به اسمهای درست نیاز دارم ولی فقط چندتا بازیکن رو تونستم تشخیص بدم مثل پله و مارادونا و زیدان و کرایف و باجو
ی فایل سیو میخوام که اسامی تمام بازیکنان کلاسیک درست شده باشن دمتون گرم
لطفا یکی کمکم کنه
شماره فایل اسکوربرد چنده؟
میشه بگید