سلام
نمیشه کاری با یاهو کرد با طرف که وب کم نداره با ویدئو کال تماس گرفت که تصویر تو رو داشته باشه؟
Printable View
سلام
نمیشه کاری با یاهو کرد با طرف که وب کم نداره با ویدئو کال تماس گرفت که تصویر تو رو داشته باشه؟
ویدئو کال امکنای هست که برای برقراری ارتباط نیازمند تامین قطعات سخت افزاری از هر دو سمت هست و بنابراین امکانش نیستنقل قول:
دو تا حالت پیش میادنقل قول:
1) شبکه اینترنت و مشکلات ناشی از آی پی و سرور های اینترنتی که ازش اینترنت میگیرید و همچنین شلوغ بودن سرور ها در اون لحظه
2) اد کردن بیش از حد افراد در طی روز و یا اد کردن بیش از حد در لیست
نقل قول:
از وی / پی | ان استفاده کنید مشکل احتمال خیلی زیاد از این باشه
حجم تصویر رو هم هرچی کمتر کنید بهتره مثلا سایز 160 در 160 پیکسل باشه کافیه و زیر 50 کیلوبایت
سلام
بچه ها من یه مشکل کشنده با یاهو دارم که واقا اعصاب خورد کنه
وقتی میرم لیست روم هارو باز میکنم sing out میشه
دوباره sing in میشم لیست رو باز میکنم sing out مشه
و دوباره میرم روم رو باز میکنم به سختی یه روم رو باز میکنم sing out میشه
و بعد 10-12 بار sing out و sing in شدن:31: یواش یواش مشکل حل میشه و همه چی به خوبی کار میکنه
فکر نکنم از سرعت پایین نت باشه چون چرا بعد این 10 12 بار همه چی خوب میشه!؟!؟
دوستان نمیدونن مشکل چیه؟
تغییر یا نصب دوباره یاهو؟ چک کردن.نقل قول:
شایدم ویروسی شدی. دی
برای هفتمین بار ورژن 11 رو نصب کردمنقل قول:
تغییر یا نصب دوباره یاهو؟ چک کردن.
kis 2012 final به آپدیت امروز رو نصب دارم و اسکن هم کردمنقل قول:
شایدم ویروسی شدی
ویروس رو بیخیال
نقل قول:
احتمال داره هسته سيستم عاملتون دچار مشكل شده باشه
براتون مقدور هست كه سيستم عامل رو از ابتدا نصب كنيد و تست كنيد ببينيد مشكل هرچنان برقرار هست يا نه ؟
منم چند روز میشه که مشکل همین دوستمون رو دارمنقل قول:
اصلن خیلی وقتم هست که کسی رو اد نکردم
لیست دوستامم بالای 700 نفر هست . هر کاری میکنم نمیتونم حذفشون کنم . چیکار کنم ؟
الان یه ایدی دیگه هم ساختم ولی نهایتا" تا 5 ایدی رو اجازه داد که اد کنم . چرا یاهو قاطی کرده ؟
مشکل از یاهو هست همه مشکل دارن اکثرانقل قول:
خیلی وقته اینجوری شده
بعضی وتها هم یکطرفه اد میشه/اگه کسی هم ادت کنه فقط از اون طرف اد میشه
با درود
دوستان در یاهو مسنجر مشکل تایپ فارسی دارم با تایپ
در مسنجر مربع مربع تایپ می کنه لطفا راهنمایی
کنید (در ضمن این مشکل در زمان بعد از ریختن فونت های جدید
فارسی پیش امده)
منتظرم
با سپاس
سلامنقل قول:
باید فونتها رو دوباره نصب کنید.
تاپیک زیر رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب این مشکل ادد نشدن دوستان تو یاهو فقط واسه ایرانه ؟ ینی کشور های دیگه این مشکل رو ندارن ؟
کسی این مشکل رو به سایت یاهو گزارش داده ؟
اگه انگلیسی حرف زدن دوستان خوبه یه خبر بدید به سایتش که این مشکل تا کی وجود داره
آقا مسنجر ديگه اي نيست که بشه باهاش ياهو رو باز کرد ؟ شايد ازونجا بشه ادد کرد
سلام
من ویندوزم xp هست یاهو مسنجر ورژنهای 11.5.0.192 و 11.5.0.228 رو که نصب میکنم sign in نمیشن . این پیغام رو میدن.
.
ولی ورژن 11.5.0.152 به قبل مشکلی ندارن . sign in میشن. البته ورژن 11.5.0.192 یه مدت نصب بود و مشکلی نداشت . بعد دیگه sign in نشد. ورژن بعدش هم که فعلا آخرین ورژن هست "11.5.0.228" اینم sign in نمیشه.
کسی میدونه مشکل از کجاس ؟؟؟
از سایت یاهو وارد ایمیلت بشو احتمالا ازت بخواد پسوردت را عوض کنی برای منم چند مدت پیش اینجوری شده بودنقل قول:
یعنی یه ادم پیدا نمیشه زبانش خوب باشه گزارش بده به یاهو؟
دوستان این یاهوی من بدون و.پ.ن و ساکی کار نمیکنه ، از ورژن 9 تا 11.5.0.192 رو امتحان کردم ، حالا هم ساکسم کار نمیکنه ، چیکارش کنم ؟
به من پی ام بدید.نقل قول:
نقل قول:
احتمال میدم شبکه اینترنت شما مشکل داشته باشه و یا اینترنت اکسپولرر شما تو قسمت Lan و تنظیماتش IP گرفته باشه
نقل قول:
سلام
من ویندوزم xp هست یاهو مسنجر ورژنهای 11.5.0.192 و 11.5.0.228 رو که نصب میکنم sign in نمیشن . این پیغام رو میدن.
.
ولی ورژن 11.5.0.152 به قبل مشکلی ندارن . sign in میشن. البته ورژن 11.5.0.192 یه مدت نصب بود و مشکلی نداشت . بعد دیگه sign in نشد. ورژن بعدش هم که فعلا آخرین ورژن هست "11.5.0.228" اینم sign in نمیشه.
کسی میدونه مشکل از کجاس ؟؟؟
نقل قول:
ممنون از راهنماییت ؛ ولی همونطور که نوشتم با ورژن های 11.5.0.155 به پایین مشکلی ندارم و یاهو مسنجرم باز میشه . از این ورژن به بالا یعنی 192 و 228 با اینا مشکل دارم و این پیغام رو میدن . نمیدونم علتش چیه
دوستانی که توی ادد کردن مشکل داشتند اين رو سايت ياهو 14 اگوست زده :
Description
This article addresses an issue where customers may be unable to add contacts in Yahoo! Messenger due to one or both of the following error messages:
- There was an error in the server while trying to add a contact.
- Your request to add a contact has taken longer than expected.
Resolution
STATUS:We are actively investigating this issue and working to provide a resolution as quickly as possible.WORKAROUND:There is no workaround at this time. We apologize for any inconvenience caused by this issue.
شرح
این مقاله یک مسئله که در آن مشتریان ممکن است قادر به تماس با ما در یاهو مسنجر اضافه کنید با توجه به یک یا هر دو از پیام های خطا زیر:
خطا در سرور وجود دارد در حالی که تلاش برای اضافه کردن یک تماس است.
درخواست شما برای اضافه کردن یک تماس گرفته است دیگر از انتظار است.
حل
وضعیت:
ما به طور جدی به بررسی این موضوع و تلاش برای ارائه یک راه حل به سرعت به عنوان امکان پذیر است.
راه حل:
در این زمان است که هیچ راه حلی وجود دارد. عذرخواهی ما را برای هر ناراحتی ناشی از این موضوع است.
این ارور بر میگیرده به سرور های یاهو که اون موقع نمیتونن بخوبی عمل کنند و البته مشکلات دیگه هم مثل اینترنت و شبکه خودمون هم باعث بروز این موارد میشه
راه حل برای برطرف کردن مشکل Add نشدن آیدی های جدید
بالاخره موفق شدم راه حل اين مشکل رو پيدا کنم،
علت اين مشکل به نظر ميرسه اين باشه که شما افراد زيادی رو ادد کرديد که اونها هنوز شمارو تائيد نکردند به اصطلاح request pending هست ، به همين خاطر با يک چيزی شبيه بلاک شدن توی FaceBook مواجه شديد .
اما برای خلاص شدن از اين گرفتاری بايد تمام دوستاتون که جلوی آيديشون Request Pending هست يعنی هنوز ادد کردنشون رو تائيد نکردند حذف کنید .
چند ساعت بعد از حذف کردن اين آيدی ها دوباره ميتونيد افراد جديدی رو ADD کنيد .
موفق باشيد
دقیقا، دقیقا، دقیقانقل قول:
چطوری میتونیم بفهمیم که توی ادد لیست یک نفر هستیم یا نه ؟
اگر به طور عادی باشه پس اینطوری میشه گفت کسایی که تو ادلیستت هستن شما هم تو ادلیستشون هستی:31:نقل قول:
کافیه آی دی طرف رو وارد کنید و پنجره چت کردن رو باز کنید حالا اگر دکمه aad user رو مشاهده کردید گوشه سمت راست بالای قسمت چت یعنی اینکه ایشون تو لیست شما نیست و اگر برای شما پیغامی مبنی بر اد کردن طرف مقابل اومده باشه و شما جواب ندادید هنوز نشون میده شما تولیست طرف مقابل نیستید هنوزنقل قول:
البته این نکته رو باید در نظر گرفت که اگر از قبل تو اد لیست هم نبودید با همون مورد اول میشه احتمال 90% داد که تو اد لیست طرف مقابل نیستید
سلام
اقا ما چند روز پیش یاهو مسنجرمون دیگه نرفت توش هرچی هم تلاش کردم نشد!!
رفتم پاکش کردم دوباره نصب کردم بازم نشد! یه ورزن جدید گرفتم بازم نشد!
رفتم کافی نت شد اما از کامپیوتر خودم نمیشه تو میل میره ها اما تو مسنجر نمیره
لطف کنین و بگین چیکار کنم
باتشکر
دوستان من یه مشکل جدی دارم .... تو یاهو فقط 5-6نفر میتونم ادد کنم ....
باید چیکار کنم ؟؟
خسته نباشید من از یاهو 11.5 استفاده میکنم وقتی دارم چت میکنم وقتی مدتی از چت میگذره صحفه یاهو وقتی هم زمان میخوای پی ام بدی هنگ میکنه یا گیر میکنه خواستم بدونم مشکل چیه؟؟
ویندوزمم 7 تازه عوض کردم تو این جدیدم اینطوریه
کسی نمیدونه مشکلش ماله چیه؟نقل قول:
سلام . دوستان متاسفانه من تو برنامه یاهو مسنجرم وقتی می خوام از طریق contact details برای هر آیدی اسم دلخواهم رو تعریف کنم (یا کلا هر تغییری در این قسمت تعریف کنم). این error که براتون گذاشتم میاد . چه باید بکنم؟ واقعا واجبه
پیشاپیش ممنون از همه
ایدی ای که میخوای اسمشو عوض کنی جدید یا قدیمیه !!!
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من اخرین نسخه یعنی 11 رو دارم موقعی که میخوام بایکی چت بکنم بعد اینکه چندساعت شد خوبه خود موقعی که میخام چیزی تایپ بکنم هنگ میکنه وباید چندلحظه وایستم تا دوباره تایپ و بفرستم علتش چیه؟
سیستمم قویه اینترنتم سرعتش خوبه بااپدیت خوب میشه؟
ربطی به آپدیت ندارهنقل قول:
احتمال میدم سیستم عامل شما یک مشکل داشته باشه و پیدا کردن اینگونه ایراد ها قطعا طولانی هست
شما نرم افزار جاوا رو روی سیستم نصب کردید ؟
ورژن های دیگه یاهو رو تست کردید ؟
سلام دوستان خوبم
برنامه يا ترفنداي مي خوام كه بشه با اون تصويري كه از وب كم دوستمان در ياهو مسنجر من ديده ميشه رو ذخيره كنم.(به صورت فيلم)
برنامه هاي زير رو ازمايش كردم و هيچ كدوم جواب ندادن
1- Video2Webcam
2- WebcamMax
3- wwigo
4- Super Webcam Recorder
5- DawnArk WebCam Recorder Pro
حتما توضيح كامل بدين .
لطفان كمكم كنيد فوري هس
نقل قول:
نرم افزار های زیر رو هم امتحان کنید
Magic Camera
Anytotal Webcam Recorder,
سلام دوستان راهی هست که بشه Conversation History که پاک کردیمو دوباره برگردونیم؟؟؟