سلام
من از word 2010 استفاده می کنم
یه مشکلی هست
اونم اینه که هرچی مینویسم کلمه ها برعکس تایپ میشه
مثلا" میخوام بنویسم "با سلام خدمت شما" تایپ میشه :"شما خدمت سلام با"
میشه راهنماییم کنید؟
Printable View
سلام
من از word 2010 استفاده می کنم
یه مشکلی هست
اونم اینه که هرچی مینویسم کلمه ها برعکس تایپ میشه
مثلا" میخوام بنویسم "با سلام خدمت شما" تایپ میشه :"شما خدمت سلام با"
میشه راهنماییم کنید؟
من در ورد 2010 یه صفحه طراحی کردم که چندتاش دو ستونیه !
مشکلم اینه یه صفحه سفید آخر مطلب اضافه شده که پاک نمیشه.
اگر در انتهای آخرین کلمه هم del میزنم همه فرمول ها و ستون ها به هم می ریزه
کسی می تونه بگه چطوری اون صفحه اضافی را پاک کنم
پـــیشـــــاپــــــــــــ ــیش مــــــــــــــــمـــــــ ــــــــــــــــــــنــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــون
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------
هر چی فکر می کنم نمی دونم چطور اون گزینه مور را ندیدم!نقل قول:
آقا اگه می تونی این چندتا تا سوال هم جواب بده
من همون هدینگ اول رو انتخاب کردم و به ترتیب رفتم تا آخر، درست شدش، حالا سوالم اینه گزینه هایی که دورش کادر آبی کشیدم چی هستن و به چه کار می یان؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کادر آبی اول همش روی لول یک پیش فرضش هستش
کادر دومی همیشه یکی از هدینگ کمتره، مثلا الآن که روی هدینگ 4 هست اون لول 3 رو نشون می ده
+++++++++
آیا راهی وجود داره توی فهرست نویسی کمی زیر مجموعه را داخلتر از قبلی ببریم؟
مثلا اینجا 3-3 هم سطح 3-3-1 شده در حالی که باید 3-3-1 کمی جلوتر بیاد
+++++
یه مورد هم هست که وقتی کل متن رو انتخاب می کنم و آپدیت (شورتکاتش اف9 هست) رو می زنم چندین بار اررور زیر رو می ده اما در نهایت کارش رو درست انجام می ده و اگه توی متن تغییری اعمال شده رو تصحبح می کنه
+++++
توی یکی از پست ها شما گفتین
من خودم رو گزینه سینگل گذاشتم، اما تست کردم اگه دقیق 1 سانتیمتر بزارم فاصله خیلی بیشتر می شه، درسته آیا؟؟؟ (برای بالا بردن حجم متن :دی)
سلام
من توی یه جدول کلی عدد دارم مثل 200-147985
حال باید این اعداد به صورت 147985-200 بشه.یعنی جا به جا بشه.از اونجایی که تعدادش زیاده نمیشه دستی این کار رو انجام داد.می خواستم ببینم آیا راهی بلد هستین مه این کارو به صورت خودکار انجام بشه
واسم خیلی مهمه.
با تشکر
منتظر هستم
سلامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mohammad hamed;6996429[/COLOR
Ctrl + H رو بزنید , تو قسمت Find what عبارتی که می خواید تغییر کنه رو قرار بدید
و قسمت پایین عبارت صحیح رو بنویسید و بعد Replace all.
با سلام و خسته نباشيد
در ورد 2010 ميخوام كه بردر بندازم اما خط پايين صفحه رو نميندازه. سند رو با فرمت 2003 هم سيو كردم اما فايده نداشت
ممنون ميشم راهنماييم كنين
به اینجا یه سر بزن شاید مشکلت حل شد:نقل قول:
محتوای مخفی: لینک
نقل قول:كمكي نكرد :41:نقل قول:
بچه ها من 3 تا سوال مهم دارم که به جوابی نرسیدم.
1. چه جوری میشه recent documents رو از دکمه آفیس 2007 حذف کرد؟
2. کاربرد menual duplex در پرینت چیه؟
3. چه جوری میتونیم بفهمیم یه فایل ورد با 2007 نوشته شده یا 2010 ؟
سلام .نقل قول:
کسی در مورد این مشکل نظری نداشت ؟
من یه فایل ورد رو دارم الان که اومدم فهرست براش بزنم دیدم متن نوشته های داکیومنت هم میاد داخل فهرست البته نه کامل قاطی پاتی میاد اصلا کلا فهرست ریخته بهم . نمی دونم چرا این جوری شده . تا دیروز که امتحانی یه بار فهرست گرفتم این جوری نبود ولی امروز که اومدم تمومش کنم دیدم این جوری شده به چیزی هم دست نزدم نمیدونم چرا این جوری شده ( یعنی بدشانش تر از خودم ندیدم :13: ) این هم قسمتی از فهرست :
سلام خدمت اساتید
من همیشه یه مطلبی رو که از سایتی کپی پیست میکنم رو ورد اگه عکسیم قاطیش باشه اونم کپی و تو ورد پیست میشه
حالا یه سوال
الان وقتی مطلبیو کپی پیست میکنم دیگه عکسارو پیست نمیکنه،درواقع نشون نمیده
چرا؟
چیکا کنم؟
نقل قول:
خودم متوجه شدم . ولی واقعا نمی دونم چی کارش کردم این جوری شده :19:نقل قول:
اول یه نمای کلی از مطالب فهرست رو نگاه کنید یعنی مراحل زیر رو می ریم :
با این کار یه نمای کلی از فهرست رو در گوشه سمت چپ می بیند یه چیزی مثل شکل زیر . البته الان هم که نگاه می کنید مشخص هست که در فهرست بندی متن داکومیومنت هم داخلش میاد . چون حتی فرمول های توی متن هم اومده داخل فهرست . در صورتی که فقط باید عنوان ها داخل فهرست باشد در واقع همون Heading ها و Level های مربوط به هر Heading . در هر صورت الان مشخص هست که بعد از ایجاد فهرست متن میاد داخل فهرست .
از توی همون شکل بالا یکی از مواری که نباید توی فهرست باشه را انتخاب کنید . مثلا :
حالا گزینه اول یعنی DO Not Show in the Table of Content رو انتخاب می کنیم . با این کار اون دیگه این موردی که انتخاب کردیم توی فهرست مطالب نمیاد .
حالا از قسمت References گزینه Add Text رو انتخاب می کنید یعنی :
حالا برای همه اون چیزایی که نمیخوایم بیاد توی فهرست این کار رو می کنیم . البته باید یه جوری باشه که بشه به صورت اتوماتیک این کار رو کرد ولی من نمیدونم . در هر صورت همین روش هم خویه .
کاربرد menual duplex در پرینت چیه؟
چه جوری میتونیم بفهمیم یه فایل ورد با 2007 نوشته شده یا 2010
نبود؟نقل قول:
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد
با سلام .نقل قول:
اگه شما قالب مربوط به فهرست رو روی From tempelate بزارید خودش این مورد داخلش رعایت شده . فکر کنم مال شما روی یه چیز دیگه باشه . اون فهرست رو پاک کنید یا انتخاب کنیدش . حالا از مسیر References قسمت Table of contents رو انتخاب کنید . گزینه insert Table of contents رو انتخاب کنید . یعنی :
حالا توی این پنجره باز شده در قسمت General ؛ Formats رو روی Format template قرار بدید ببینید درست میشه ؟ اگه نشد بگید تا یه فکر دیگه بکنیم :31:
دوستان کسی جواب این سوالا رو نمیدونه؟نقل قول:
خیلی جوابش برام مهمه.
روی همین حالت تنظیمه !نقل قول:
فکر کنم به اون گزینه اسپیس که برای کم کردن تو رفتگی هدینگ ها تنظیم کردیم مربوط شه
كسي نيست كمكم كنه؟ لازم دارم واسه پروژم :41::41::41:نقل قول:
سلام دوستان
چطور در کادر replace تعیین کنیم مثلاً کلمه ای را پیدا و به جای آن چیزی جایگزین نشود، منظورم اینکه اون کلمه حذف بشه؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام خدمت دوست گرامینقل قول:
بنده به خاطر جواب این سوال عضو شدم تا راه حل خودم رو به شما و بقیه دوستان عرض کنم
همون طور که دوستان گفتن نرم افزار های تبدیل پی دی اف به ورد از زبان پارسی حمایت نمی کنه.
این نرم افزار ها بعد از تبدیل فایل فارسی به ورد تمام جملات رو از چپ به راست می نویسند.................حالا چاره کار در این هستش که همین فایل ورد رو دوباره تبدیل به پی دی اف کنیم که با همون جملات چپ به راست تبدیل به پی دی اف میشه و باز دوباره اون رو تبدیل به ورد کنیم. با این کار کلمات یک بار دیگه تغییر میکنن با یه چپ به راست شدن به همون حالت اول باز می گردن و حالا ما یه فایل ورد داریم با جملات درست زبان شیرین پارسی
یه موردی هم هست من هر فایل وردی که از کسی می گیرم
فرمول ها توش اینطوری بهم ریختن
توی سیستم طرف درسته اما توی سیستم من نه !
اما اگه دبل کلیک کنم روی فرمول درست نشون می ده!
کسی می دونه ایراد کار از کجاست؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
این مورد رو تست بکنید:
نقل قول:
تو صفحه replace قسمت پایین رو خالی بگذارید :31:
نقل قول:
باسلام
برای این کار کافیه داخل کادر replace with رو خالی بزاری ، و متناسب با هدفت replace یا replce all رو کلیک کنی.
نقل قول:نقل قول:
با سلام . نه به اون گزینه space هیچ ربطی نداره . اون گزینه مربوط به فاصله نوشته از عدد هدینگ ها هست که توی متن داکومنت می نویسیم که قبلا هم گفتم .
ولی خوب متوجه شدم چه جوری باید تنظیم کرد .:31:
مثلا فرض کنید می خواهیم برای این تصویر زیر که خیلی ساده هست به فهرست درست کنیم :
من برای این که تفاوت مشخص باشه از هر هدینگ دو تا نوشتم . مابین هر هدینگ هم که دیگه متن داکومنت هست حالا من برای راحتی کار هیچ نزاشتم . یعنی تصویر زیر . خوب حالا میخوایم برای همین تصویر زیر فهرست بندی رو انجام بدیدم به طور که در فهرست هدینگ چهار از هدینگ 3 به سمت چپ نزدیک تر باشه و طبعا هدینگ 3 نسبت به هدینگ 2 به سمت چپ نزدیک تر باشه و به طبع هدینگ 2 از هدینگ 1 به سمت چپ نزدیک تر باشه .
خوب اول از مسیر زیر می ریم :
پنجره ای به شکل زیر باز میشه . دقت کنید که من توی تصویر اول کلا چهار تا هدینگ داشتم . الان توی پنجره زیر توی قسمت show level روی 3 قرار داره . یعنی مورد هدینگ 4 که من توی تصویر اولی گذاشتم بعد از فهرست بندی توی فهرست نمیاد . در صورتی که بخوایم بیاد باید روی 4 بزاریم . در هر صورت بعد از باز شدن این پنجره روی گزینه modify کلیک می کنیم .
بعد از زدن دکمه modify پنجره style که در شکل زیر می بینید باز می شه :
خوب حالا چون من توی اون تصویر اول 4 تا هدینگ تعریف کردم باید تنظیمات مربوط به همه این 4 هدینگ رو انجام بدم . اول برای این که تفاوت مربوط به فهرست بندی مشخص بشه فرض کنید میخوایم ( البته مثال هست ) توی فهرست هدینگ 1 و 3 و 4 هم راستا باشند و هدینگ 2 به اندازه 8 سانتی متر بیاد جلوتر . خوب برای این کار شما باید تنظیم کنید که first line مربوط به هدینگ های 1 و 3 و 4 صفر سانتی متر باشه و first line هدینگ 2 به اندازه 8 سانی متر باشه . برای این کار کافی هست که توی همین پنجره style دکمه modify رو بزنید . این بار پنجره modify style به شکل زیر بازه میشه . اون خطوط کادر قرمز رو نگاه کنید . الان توی تصویر قبل من روی Toc1 گذاشته بود این جه هم الان توی نام همین رو نوشته یعنی این تنظیمات مربوط به نحوه نمایش هدینگ یک در فهرست بندی هست . نوعش از پاراگراف هست چون توی فهرست دیگه چیزی به عنوان متن مطرح نیست . توی اون کادر پایین قرمز رنگ کلیه مشخصات مربوط به همین TOC1 رو به طور خلاصه نوشته .
خوب حالا دکمه Format که پایین سمت چپ پنجره modify style در شکل زیر هست رو می زنیم . و گزینه پاراگراف رو انتخاب می کنیم .
با انتخاب گزینه پاراگراف پنجره زیر باز میشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حالا دیگه فهرست رو میزنیم . بعد از زدن فهرست این شکل نمایش داده میشود :
با این کار این پنجره باز میشه :
با این کار پنجره پاراگراف مربوط به TOC1 باز میشه . یعنی این شکل :
همون طور که اول کار گفتم برای ملموش شدن میخوایم هدینگ های 1 و 3 و 4 first line اش صفر باشه یا به عبارتی هیچ تو رفتگی نداشته باشه پس من الان برای هدینگ یک این firs line رو روی صفر میزارم .
همه این مراحل رو برای TOC3 و TOC4 هم انجام میدم . و first line اش رو روی صفر میزارم ولی در TOC2 گزینه first line رو روی 8 سانتی متر تنظیم می کنم .
من یه نمای کلی از TOC2 رو توی شکل زیر نمایش دادم . که بخواید تنظیم کنید که روی 8 سانتی بزارید . برای 3 و 4 رو هم همین مراحل رو میرید ولی روی 0 میزارید .
الان از توی شکل هم مشخص هست که هدینگ دو به اندازه 8 سانتی اومده جلو ولی هدینگ های 1 و 3 و 4 چون اون first line اش روی صفر بود در یک راستاهستند . از طرفی هدینگ چهار هم توی فهرست نیومده حالا من همین رو طوری تنظیم می کنم که هر کدام از هدینگ ها به اندازه 1 سانتی از بعدی اش جلو تر باشه یعنی firs line هاش این جوری باشه :
First line های مربوط به هدینگ های متخلف :
هدینگ 1 .........>>>>> 1 سانتی
هدینگ دو ........>>>>>2 سانتی
هدینگ سه ........>>>>>3 سانتی
هدینگ چهار ........>>>>>4 سانتی
این هم شکل بعد از تنظیم ( این رو هم در نظر بگیرید که هر 4 تا هدینگ نمایش داده چون خودم show level رو روی 4 گذاشتم )
الان توی این هدینگ چهار هم اومده فاصله ها هم همون طور که میخواستیم تنظیم شده . فقط یه چیزی این عدد های انگلسی فهرست هم اخر کار خودتون پاک کنید و به فارسی وارد کنید . من خودم این جوری میکنم . :31:
دیگه قطعا باید درست بشه :31:
یا سلام
بچه ها من از ویندوز 7 و آفیس 2007 استفاده می کنم
یه مشکلی دارم وقتی می خوام کلمه ( این ) یا حروفی که به (ی ) می چسبند رو بنویسم ( ای ن ) می شه !
تو عکس نگان کنین !
من باید تا 5 روز ه دیگه پایان نامم رو تحویل بدم ترو خدا کمک کنید
Font: Lotus
سلامنقل قول:
Ctrl+H و در اونجا ی (همون D ) رو با ي (Shift+X) جایگزین کنین
نقل قول:
متوجه نشدم ! Shift + X
من یه کاراکتر دیگه نشون می ده !
Shift + V
من ى هست که بازم درست نمی شه !
ـــــــــــــــــ
نا گفته نماند من این متن رو از یه جا دیگه Copy Paste کزدم ! با Font : Arial درست نشون می ده ولی با Lotus مشکل داره !
برای منم یه بار اینطوری شده بود!نقل قول:
یه کار بهتر هم می تونید بکنید
اون فونتی که این خط را باهاش نوشتین مشکل پیدا کرده
برید کنترل پنل و از پوشه فونت ویندوز اون فونت را دستی حذف (دیلیت) کنید
بعد دوباره فونت را از یه جای قابل اطمینان دانلود کنید و توی همون پوشه فونت بریزید
البته ممکنه فونتی که توی هاردتون هم بار اول ریختین سالم باشه، اما به هر دلیلی الآن توی پوشه فونت مشکل پیدا کرده
نکته : حتما فونت را اول پاک کنید بعد مجدد بریزید، اگه بخواهیید ری پلِیس کنید مکشل حل نمی شه
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
مشکل حل نشد ! از یه جا دیگخ هم Dl کزدم ! و نصب کردم
شما همین "ي" رو کپی کنین تو قسمت دوم جایگزینینقل قول:
و یا از On-Screen Keyboard استفاده کنین و Shift رو بزنین و ي رو پیدا کنین.
ممنون ! Shift + Dنقل قول:
مشکلم حل شد ! یه دنیا ممنون !
اگه دوست نداشتی این روش رو تست نکننقل قول:
برو پوشه فونت و تمام فونت ها رو انتخاب کن و بعد تمامشون را پاک کن !
جز چند تا سیستمی که حذف نمی شن بقیه رو پاک کن
حالا از اول فونت هات رو توی پوشه فونت بریز
فقط دقت کن که چیزی رو ری پلیس یا جایگزین نکنی، اگه فونتی رو می گه داره دست بهش نزن
بازم می گم من دقیقا همین مشکل رو داشتم و با این روش حل شد، گرچه خیلی بالا پایین کردم تا به این نتیجه رسیدم!
ممنون دوست عزیزنقل قول:
مشکلم رو حل کرد !نقل قول:
و یا از On-Screen Keyboard استفاده کنین و Shift رو بزنین و ي رو پیدا کنین.
سلام با نصب math type 6 روی افیس 2010 مشکل دارم هرکاری می کنم باز هم ارر می دهد تمام چیزهایی که در راهنا گفته شده را انجام دادم باز هم درست نشد لطفا راهنمایی کنید
در جواب پست 7456
دوست عزیز شما در تنظیمات کاغذ چک کنید که اندازه روی A4 باشه
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
آیا کسی میدونه چطوری میشه فایلهایی با پسوند BDR ساخت و در بخش Border ورد استفاده کرد
با سلام
چه جوري در word 2007 ميشه تصوير و يا قسمت از متن , ... رو كه در صفحه اول گزاشتيم در صفحه هاي بعدي هم اتوماتيك اضافه بشن .
سلام
میشه کاری کرد که شماره صفحه از یه رقمی غیر از یک شروع بشه؟
فرضا میخوام از 20 شروع بشه
با سلام . از این مسیر می تونید این کار رو بکنید :نقل قول:
با سلام .نقل قول:
به نظرم بشه با watermark این کار رو کرد . فقط شما اگه میخواید مثلا رنگ تصویر حالت watermark نباشه و رنگ خودش باشه باید wahout رو بردارید و برای جمله ها هم باید رنگش رو خودتون مشکی انتخاب کنید . حالا دقیقا بگید میخواید چه جوری باشه ولی به نظرم این جوری بشه .