نقل قول:
محمد صدا ازش گرفتی طی این چند روز؟:8:
نقل قول:
محمد صدا ازش گرفتی طی این چند روز؟:8:
ببخشید یه سوال عجیب غریب از اساتید داشتم این کامپانت چیه؟ چی کار میکنه؟
من کلا از سیستم 4 تا چیزش میدنم چیه همون ساب و باند و امپ و پخشش بقیشم که کلا خط خطی میبینم نمی فهمم
سلامنقل قول:
محمد چند گرفتی ساب رو؟پارامترهاش رو دیدم. باید چیز خوبی باشه .ازش توقع LOW BASS خیلی زیاد نداشته باش.QTS هم رو به بالاس. ممکنه تو باکس پورتد خیلی خوب کنترل و دمپینگ نداشته باشه.من هیچ ریویوئی ندیدم .رکوردش هم 136 هست.که برای این ساب خیلی کمه.حالا یه باکس خوب بساز ببینم چدمرده حلاجه:8:
من 1652S داشتم با آمپ 851 راکفورد.کامپ رو دادم به حسین الان جلو و عقب کلا یه دست MS6A کردم تا صدام یکدست بشه.
مخلص محمد خان گل. خوبی عزیز؟بله ایشون یکی از سرمایه گذاران و شرکا هستند.نقل قول:
ببین محمد بحث بحث پارامتر هست.مثلا ساب 15 سری هلون رو ببین. SPLش 95dB هست. میدونی یعنی چی؟ولی ساب شما 82 هست. اون ساب با یه آمپ ضعیف هم صدای به مراتب بلندتری نسبت به کن وود تولید میکنه ولی شما باید آمپت بسیار قوی باشه تا سابت رو تکون بده.Xmax ساب ادیو 25mm هست ولی کن وود 13mm یعنی فرکانس پائین رو هلون عالی اجرا میکنه ولی کن وود؟نمیخوام بگم این خوبه و اون بد نه :41: دارم علمی و منطفی و بر اساس پارامترهای ساخت هر دو اسپیکر صحبت میکنم.یا 12"ش هم همینطور.ببین قدرت Peak ش رو فرکانس بالتر از 60Hz رو 8000 وات نوشته.برای همین تونسته بیشترین مقام رو بیاره.اینا تو مبحث SPL بود. بحث SQ فرق میکنه .چون سابی رو که شما انتخاب کردی سای SPL بازیه نه موزیک. مطمئن باش اگر خوب درایوش کنی هیچ کامپوننتی نمیتونه صدالی BASS تولیدی رو پوشش بده تو ولومهای بالا.نقل قول:
در کل مبارکت باشه و لذت ببری از صداش:40:
تو اصفهان آدیو سیستم نماینده فروش داره ازش قیمت بگیر ببین چند میده شاید من بتونم کمتر براتون بگیرم.نقل قول:
شما بهتره دو دست کامپوننت (MX 165plus)برای جلو و عقب تهیه کنید. یه ساب باکس فابریک هم مدل MX 12 Plus BR برای صندئق بگیرید.آمپ هم چهار کانال X--ion 70.4 برای کامپوننتها و یه آمپ مونو مثل 8401 کن وود یا اگر خواستید همه برندتو یه دست باشه آمپ دو کانال MX 120.2برای سابتون تهیه نمائید.
من خدمتتون تو صفحات قبل گفتم که؟نقل قول:
این سول چندین بارپاسخ داده شده بود.اگر یه سرچ میفرمودید حتمایافت میشد.نقل قول:
کامپوننتها اسپیکرهائی هستند که ووفر و تیوترهای آنها از هم جدا هستند(روی یه بسکت مثل 6975 یا 718) نصب نشده اند.ضمنا قطعه به نام کراس اوور پسیو سر راه دادن تا فرکانسهای بالا و پائین به طور جداگانه برای ووفر و تیوتر ارسال بشن. کامپوننتها نسبت به کواکسیلها کیفیت صدای به مراتب بالاتری دارند.
ممنون از لطفتوننقل قول:
میشه آدرس اون نمایندگی رو بگید؟
ممنون
من میخوام باند 1073 بردارم واسه ماشین.به نظرتون کامپ چی کنارش بزارم مچ میشه.خودم نظرم روی ساند trc6n و یا rf60c یا حتی کنوود 1730 هست.
بنظرتون با توجه به باند 1073 که میخوام بگیرم کنارش کدوم یکی از این کامپ هارو بگیرم خوبه.صدای کیفیتی و بلند میخوام.
یه آمپ هم که بتونه این باند و کامپ رو ساپورت کنه معرفی کنید لطفا.
ببین محمد بحث بحث پارامتر هست.مثلا ساب 15 سری هلون رو ببین. SPLش 95dB هست. میدونی یعنی چی؟ولی ساب شما 82 هست. اون ساب با یه آمپ ضعیف هم صدای به مراتب بلندتری نسبت به کن وود تولید میکنه ولی شما باید آمپت بسیار قوی باشه تا سابت رو تکون بده.Xmax ساب ادیو 25mm هست ولی کن وود 13mm یعنی فرکانس پائین رو هلون عالی اجرا میکنه ولی کن وود؟نمیخوام بگم این خوبه و اون بد نه :41: دارم علمی و منطفی و بر اساس پارامترهای ساخت هر دو اسپیکر صحبت میکنم.یا 12"ش هم همینطور.ببین قدرت Peak ش رو فرکانس بالتر از 60Hz رو 8000 وات نوشته.برای همین تونسته بیشترین مقام رو بیاره.اینا تو مبحث SPL بود. بحث SQ فرق میکنه .چون سابی رو که شما انتخاب کردی سای SPL بازیه نه موزیک. مطمئن باش اگر خوب درایوش کنی هیچ کامپوننتی نمیتونه صدالی BASS تولیدی رو پوشش بده تو ولومهای بالا.
در کل مبارکت باشه و لذت ببری از صداش:40:
سلام
ائودیو سیستم فقط حجم داره برای همین مقام تو حجم اوارده ولی کنوود در کنار حجم هم کیفیت داره
این مدل کنوود 6 تا اومد تو ایران امپی گه راش بندازه نیومد از کنوود برای نمایشگاه بود
چون کوئل سنگینی داره یکم سخت را می افته باکسشم طراحی کردیم الان در حال ساخت اماده شد میگم بیا ببین چی شده میگم بهت بیا در مغازه احمد
این ساب جزو تنها سابایی هست که دوتا فیوز 25 امپری رو خودش داره
سلام دوستان
لطفا یه کامپوننت خوب برای درهای جلو 206 با قیمت170تا180 معرفی کنید
و دوستان یه سوال: کامپوننت باید به آمپلی وصل بشه یا مستقیم به هدیونیت(کنوود 8016)؟
سلام. چشم سوال میکنم عرض میکنم خدمتون.نقل قول:
کامپوننت از برند آدیو سیستم ،Radionn 165 که 60 امتیار از مجله Auto HiFi دریافت کرده.قیمتش 325000 تومن هست. یه پله پائینتر مدل MX 165 Plus که اونم 51 امتیاز گرفته.قیمت 195000 تومن هست.نقل قول:
حد اقل آمپلیفایری که بتونه 1073 رو درایو کنه تازه شاید کامل پر نشه سری رادیون مدل R 100.4 هست 580000تومن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین MX 165 Plus بسیار مناسب و عالیه.195 تومن.نقل قول:
سلام مجددنقل قول:
میگم حدود قیمت این مدلهایی رو که گفتید رو هم بنویسید
ممنون
مخلص محمد خان گل. خوبی عزیز؟بله ایشون یکی از سرمایه گذاران و شرکا هستند.
قربونت داش حمید مبارک باشه متوجه شراکتت تو این برند نشدم اما وقتی امروز تو ساندی دیدم بلــــــه وارد کننده شدی حسابی حال کردم که یکی از دوستان این برند رو وارد کرده.
امیدوارم خیلی خوب و گام به گام به اهداف خود برسید.:11:
سلامنقل قول:
کامپوننت:
MX 165plus 195000T
ساب باکس:
MX 12 Plus BR 340000T
MX 10 Plus BR 270000T
آملیفایر 4کانال
X--ion 70.4 500،000T
ML 75.4 380000T
KAC-8104D رو قیمت ندارم. حدود 200 فکر کنم باشه.نمیدونم
نه محمد جان اشتباه نشه. من شریک نیستم ،یکی از نماینده ها هستم.:11:نقل قول:
میخواستم دوتا کامپوننت خوب برای درهای جلوی ال 90 بگیرم.یه آمپ کنوود 5203 هم دارم که اگه بشه میخوام با این درایوشون کنم.چی پیشنهاد میشه تا حدود 100 تومن؟ضبط 5050 پایونیر و باندای عقب 6975.اگه لطف کنین چندتا مورد معرفی کنین ممنون میشم
سلام به همگی .... دوستان در انتخاب اسپیکر منو راهنمایی کنید .... ضبط 9450 و آمپ 3300 دارم ..... اسپیکر 6957v2 داشتم که دزد زحمتشو کشید! .... از صداش زیاد رازی نبودم...... امروز چنتا باند بم معرفی کردن از برنهای dls, گرند زیرو, راکفورد سری T فک کنم یک مدل 200 او خورده ای یک مدل هم 300 او خورده ای, اینفینیتی کاپا ..... شما کدوم روپیشنهاد می کنید ؟ ...... اگر راهنمایی کنید ممنون می شم که فردا هم برم بندازم ... ممنون
حاج حمید به احتمال زیاد با فروشنده های سیستم ورامینی یه صحبتی کنم البته سیستم فروشی های پدر مادر دارش که یکمی کم پیدا میشن.نقل قول:
یه صحبت میکنم اگر موافق بودن این برندو به ورامین هم بیارن. حالا شما خودت فکراتو بکن حمید جان چون این برند تازه وارد شده اکثر میخوان بکوبند اینو تا برند واردی خودشون سر پا باشه:13:
من منتظر راهنماییتون هستما ..... !
سلام محمد جان.نقل قول:
این برند برند بسیار با کیفیت و میتونم بگم عالیه. نمیخوام تعریف کنم ولی هر کسی یه سر به سایتش بزنه متوجه میشه که چقدر تاحالا جایزه برده. مثلا آمپ های ماسکونی تو همه تاپیکهای خارجی بدون استثنا گفتن صدای Clear و قدرت عالی.
چون برند برند لوکس و تقریبا گرونیه باید ابتدا بارار یابی بشه تا ببینیم فروش داره یا خیر.
pmدادم خدمتتون.البته با هزینه 100 تومن 200 تومن کاری از پیش نمی برید:41:نقل قول:
سلام
این ساب کنوود چه زلزله ای هستش تو ماشین میشینی با گین پایین تا مرز روانی کردن میبرت
سلام
من میخوام یه آمپ 4 کاناله + 2جفت باند کنوود 718 + جفت باند پایونر (مدلش یادم نیست!!) ببندم
واسه ضبط چه مدلی پیشنهاد میشه؟!
تو فکر ضبط تصویری بودم ولی گفتن باهاش نمیشه تنظیمات دقیق برای صدا خروجی رو داشت
یعنی ضبط صوتی مثل DEH-80PRS تواناییــــش در تنظیم صدا خروجی بهتر از ضبط تاچ مثل AVH-4400BT هستش
میشه راهنمایی کنید؟
+
قیمت باند کنوود 718ex و یه آمپ 4 کاناله کنوود مناسب (فقط برای باند، اگه بعدنا بخوام ساب بزارم آمپیلی و خازن جدا نصب میکنم) چقدر میشه؟!
با تشکر
سلامنقل قول:
شما نباید پخشهای تصویری رو با پخشهای صوتی مقایسه کنید. 80prs صداش بهتر از پخشهای تصویری هست. به خاطر IC بکار رفته در اون.
بودجتون برای آمپ و اسپیکر چقدره؟
منم بخاطره همین پرسیدم خواستم مطمئن بشم..
زیاد مشکلی نیست ولی فکر کنم بیشتر 800-900 تومن بشه!!
درهم داره میاد پایین به احتمال زیاد از دوبی سفارش میدم
پس اگه قیمت اینجاش بشه 800 تومن احتمال قیمت اونور زیر 700 تا در میاد...
+ جواب سوالای قبلی اگه بخوام آمپ 2 کاناله (یعنی فقط برای باندهای کنوود) بزارم چی مناسبه؟؟
فقط یکم سریع راهنمایی کنین چون زیاد وقت ندارم...
ضبط مناسب هم پیشنهاد بدین...
با تشکر ♥
قيمت 7100 . و اينكه امپ maxeeder mx904 كسي بسته يا اطلاعاتت داره دربارش و قيمتش؟
سمت آمپ های بی پدر مادر نرو داداش:41:نقل قول:
,حالا كسي اگه بسته يا اطلاعات داره بگه , قيمت 7100و 7250 ؟نقل قول:
سلام دوستان
چند وقت پیش یه جفت باند به من معرفی کردین که الان اسمش یادم نیست ولی فکر کنم ازبرند هرتز بود
گفتید بدون آمپ صدای بسیار زیادی داره و کم نمیاره
میخواستم ببینم اسمش چی بود و حدود قیمتش؟
اگه باند های دیگه ای هم هست که بدون آمپ خوب جواب بده لطفا معرفی کید.
من خیلی از سیستم صوتی سر در نمیارم ، میخواستم بدونم این ساب کوچیکا خوبه؟ بده ؟ چطوره؟
مرسی
مرسی
من با راهنمایی حمید جان اسپیکر audio system co 609 plus گرفتم واقعا حرف نداره .... :20:
من اسپیکر رو هم از خود حمید تهیه کردم قیمت رو خیلی خوب گفت . ممنون بابت راهنمایی و مشاوره حمید جان.
سلامنقل قول:
هرتز سری ESK 165 هست.ولی الان بهت میگم برو آدیو سیستم مدل MX 165 Plus رو بگیر.195000 تومن.
سلام شایان جان.خوشحالم که از صداش خوشتون آمده ایشالا خوب برات بکوبه و حالش رو ببری.:8::8::8:نقل قول:
نقل قول:
.................................................. ......
با سلام خدمت اساتید محترم،
من تقریبا این فروم و فروم های مشابه رو مطالعه کردم
و سیستم پیشنهادی خودم رو که ترجیحا کنوود ه مینویسم ببینم کار درستی این سیستم و یا پیشنهاد بهتری میشه...
پخش: کنوود 7016
کامپوننت: کنوود 1730 یا 1720 و یا 703 (درصورت کمبود بودجه) برای درب جلوی ال 90)
ساب: کنوود 3012 دو کویل
و قسمت مهم آمپ که موندم توش:
چون احتمالا در آینده یه جفت کامپوننت رو طاقچه میندازم... می خوام بدونم فعلا با آمپ 4 کانال میشه یه جفت کامپوننت و یه ساب مثل 3012 رو درایو کرد؟
که بعدا با اضافه شدن کامپوننت دوم یه آمپ مونو تهیه کنم.
ممنون میشم تو آمپ راهنمایی کنین فکر میکنم تنها آمپی که بدردم بخوره کنووده X4D یا X41D باشه
یا ساب ارزونترم میشه کیفیت خوب بده
از ساب انتظار کیفیت و بیس نرم دارم و نمی خوام صدا بیرون ماشین اذیت کنه
ولی آیا ساب هم میشه باش درایو کرد...
و کلا کامپوننت روی درب جلو و ساب خوب صدای در میاره؟
یه جفت 6975 اصل سری اول دارم از ماشین قبلیم والی نمی خوام بندازم و طاقچه میخوام دست نخوره.
به نظر من x4dنقل قول:
کامپ 1730
هدیونیتت خوبه
میتونی با 1 آمپ هم کامپ بندازی هم ساب درایو کنی
اما اگر بعدا خواستی 1 کامپم واسه عقب بخری باید 1 آمپ جدا هم واسه ساب بخری
ممنون آرش جان
پولم یعیده به x4d برسه ولی چند سوال
1. آمپ x41d وقتی 4 تا 100 وات rms میده و تو بریج 2 تا 300 وات میده ؛ یعنی میشه 2 تاشو به کامپوننت داد و دوتا شو بریج کرد داد به ساب؟
2. میشه آمپ ارزونتر پیدا کرد؟!!!!!!
همین x41d نت الکترونیک 420 تومن میده
3. کنوود 9405 که 4X60watt و تو بریح 2X180 وات میده جوابگو نیست؟
یه آمپ پایوننیر هم هست مثه x41d که مدلش GM-D9500F با قیمت 365 تومن
- Max.power out put 150 W x 4(4Ω) or 400 W x 2(4Ω Bridged)
- Minimal .power out put 75 W x 4(4Ω) or 100 W x 4(2Ω) or 200 W x 2(4Ω Bridged)
4. این چطوره باز 50 تومن کمتره...
آمپ های دیگه مثه ساند و ... رو نمیشناسم و نمی دونم کدوم بدردم میخورن...
ممنون بابت راهنمایی...
مرسی حمید جان :20:
خواهش میکنم و ظیفست :11:نقل قول:
ببین داداش هر باندی 1 + داره 1 -
حالا شما 1 جفت 1730 داری
هر کدام از باندها هم 1 کاناله امپو میگیره پس 2 کانال میره برای کامپ ها (کانال A) و 1 کانالم به صورت بریج میره برای ساب(کانالB) بریج یعنی پل زدن پس به این صورت میشه که از 1 کانال + ساب و از کانله دیگه - ساب
این آمپ پایونیر زیاده واسه 1730 چون 1730 110 واته و این آمپ رو هر کانال 150 وات میده
نظر من آمپ کیفیتی Infinity Reference 7541a هست آمپ خوبیه اما قیمت ندارم که رو هر کانال 111 وات میده
9405 هم ضعیفه کامپتو درایو نمیکنه که هیچ سابتم فقط قلقلک میده :31:
اولا وطیفه نیست لطفته...نقل قول:
و بی نهایت سپاسگذارم :40:
درسته حق با شماست تعریف 7541 رو زیاد شنیدم ولی منو از تقلبی بودنش خیلی ترسوندن :13:
شما جایی میشناسی نندازن یا گارانتی خاصی داره که خیالم راحت باشه؟
آمپ پایونییر با اینکه سرتره از x41 کنوود ولی ارزونتر تموم میشه (365 تومن در برابر 420 تومن) بازم ارزش خرید نداره؟
میخوام خیالم از صدای sub هم راحت باشه
کانال دوم (B) که بریج میشه قشنگ کار آمپ مونو که مخصوص ساب هستش رو انجام میده؟ :8:
سلام به همه برو بچ
یه راهنمایی خوب ازتون میخوام...
من یه سیستم با این مشخصات دارم:
2تا باند 6915 پایونیر
2تا ساب 307D4 پایونیر
2تا هم آمپلی که یکی واسه بانداس یکی هم واسه سابا
ضبطم چند وقتیه خراب شده، میخواستم یه ضبط usbخور بین 100 تا حداکثر 200 بهم معرفی کنید
ترجیحا پایونیر
خیلی ممنون
یه راهنمایی کنین در مورد کامپوننت
انتخابم از کنوود مدل 1730 گزینه خوبیه؟ یا آدیو سیستم مدل MX 165 Plus پیشنهاد میشه؟
درمورد ساب کسی میتونه راهنمایی کنه؟ کنوود 3012DVC با باکس پورتد چطوریاست...
آمپ اینفینیتی 7541 اگه گیر نیاوردم بهترین جایگزینش با قیمت مناسب و کیفیت خوب چی میتونه باشه؟ (البته x41d از کنوود که شناسایی شده از قبل!)
و در مورد پخش ها انتخاب 7016 چطوره؟ در مقابل سری جدید پایونییر مثل 7450 8450 9450 ؟
و در مقایسه بین ساب پایونییر Pioneer TS-W309 با ساب کنوود 1730ِDVC واسه یه بیس نرم بدون مزاحمت بیرون خودرو کدوم پبشنهاد میشه و بهتره؟
ممنون از همکاریتون...
تو این رنج قیمت نظر من قطعا پیشنهاد پایونییر هستشنقل قول:
حالا هر مدل که خودت با قیافش حال کردی...
Pioneer MVH-1450UB
ورودی پورت USB
RAC Pre out 2
قابلیت نصب کنترل سیمی (اینترفیس)
سی دی ندارد
قیمت : ۱۲۷۰۰۰ تومان
Pioneer DEH-3450UB
ورودی پورت USB
2RAC Pre out -
قابلیت تغیر رنگ ال سی دی و پنل
قیمت : ۱۸۶۰۰۰ تومان
Pioneer DEH-2450UB
ورودی پورت USB
2RAC Pre out -
قیمت : ۱۶۸۰۰۰ تومان
Pioneer DEH-1450UB
ورودی پورت USB
1RAC Pre out -
قیمت : ۱۶۰۰۰۰ تومان
نمی دونم تاحالا تهیه کردی یا نه؟نقل قول:
ولی نمایندگی نت الکترونیک داره
66951459
66967002-3
قیمتشم 295 تومنه
دوست عزیز شما به سیستم دوستمون توجه کردی که این مدلهارو معرفی کردی!؟!؟نقل قول:
memol_x2t شما ارزون ترین مدلی که میتونید بخرید مدل 6350sd پایونیره که قیمتی حدود 230000 تومن داره.
من از نظر قیمت گفتم تا 200 3 تا نمیدهنقل قول:
memol_x2t جون محبت میکتی پست های من رو بخونی و راهنماییم کنی ؟
تو این صفحه و صفحه قبل
البفه آقا آرش زحمت اولشو کشیدن...:11:
سلام دوستام من میخوام در حد 45 میلیون یه ماشین خارجی بخرم میشه کمکم کنید چی خوبه در این رنج قیمت