همش قطع نمیشه چند بار قطع میشه که اگر مودم رو pppoe تنظیم باشه مشکلی نیست.چون یک لحظه قطع میشه بعد بلافاصله دوباره وصل.نقل قول:
با تشکر.
هادی
Printable View
همش قطع نمیشه چند بار قطع میشه که اگر مودم رو pppoe تنظیم باشه مشکلی نیست.چون یک لحظه قطع میشه بعد بلافاصله دوباره وصل.نقل قول:
با تشکر.
هادی
پارس آنلاين..
ساعت 10 :20 شب
سرعت دانلود 12 كيلو بايت...
سلام
واسه من همچنان مشکل در ارتباط با سرور داره! منظورم اینه که یا دی سی میشه یا سرعت صفر میشه و یا چراغ مودم خاموش میشه و دوباره چشمک میزنه! قبلا اصلا اینجوری نبود! همه چی رو هم چک کردم حتی سیمهای تلفن خونه رو! مطمعنم مشکل از اندیشه هست! سرعت هم کمی کاهش پیدا کرده: روزا 80 تا 110! شبا هم نمیدونم چون زیاد دانلود شبانه ندارم!
فعلا اوضاع سرعت رو به راهه ... فقط پینگم حدود 400 هست:41:
.
شاتل - خط 424 - محدود 3 گیگ
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ارور برای چیه ؟
در بعضی از لینکها این ارور رو میده اما گویا فقط برای من اینطوریه !
احتمال داره از چیز پی انی که استفاده میکنی سرورش تو روسیه باشه و کمی مشکل دارهنقل قول:
نه دارم از چیز پی ان استفاده نمیکنم :31:نقل قول:
داشتيم با دوستان بازي مي كرديم..
پينگ من بود 30000 ...!!!:18:
سلام
من اصلا دانلود تو روز ندارم
پس این اندیشه چطوری 460 تا برام انداخته؟
دوستان راهنمایی کنید
باید یک عکس می گرفتی و میدادی برای ثبت تو کتاب رکوردهای گینس :31:نقل قول:
داشتيم با دوستان بازي مي كرديم..
پينگ من بود 30000 ...!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اندیشم (128 - نامحدود) صبح ها پینگم عالیه (واسه ما ایرانی ها :46:) از بعداظهر کم کم میکشه بالا (حتی 2000 هم بعضی وقت ها شده. البته چون بعداظهر ها این خارجی ها حجوم میارن تو سرور و صف انتظار طولانی بوجود میاد (بخاطر این دو دلیل من تا جایی که بتونم تا بعداظهر بازی میکنم)
حالا واسه شما چه ساعتی بود؟ بطور معمول چنده؟
نقل قول:
شما هم معلومه زیادی افت و خیز داریا ...:31::10:
سلام دوست من خسته نباشی ممنون که به فکر تایپیک هستی و همیشه اوضاع پارس رو گزارش میدی از حرفم ناراحت نشو اما نیاز نیست هر 30 ثانیه یه تست بزاری:46:نقل قول:
دوستان نا محدود اندیشه اگر اون 3 روز 300 مگ رو فعلا کنیم
3 روز نامحدود داریم
یا 3 روز 300 مگ:31:
گفتم شاید برای نامحدود ها فرق کنه کسی امتحان کرده
نقل قول:
سلام..
ما معمولا بعد از ساعت 1 شب بازي مي كنيم..
ديشب ديگه خيلي عجيب بود.. معمولا Ping طرفاي 400 مي چرخه..!
دوستان آنلاين چه بازي مي كنن..؟
30 - 45 دقیقه ای هست که اوضاع اینترنت من خرابه (به سختی کانکت میشم و سریع dc :19:) میخواستم بدونم دوستان دیگه هم همچین مشکلی دارند؟ اندیشه - 128 نامحدود - مرکز 8
نه تو مرکز دو بازی جدیدی را افتاده هر 5 دقیقه یک دقیقه صفر میشه با عصاب ادم بازی میکنه گفتم زنگ بزنم بگممن میانگین سرعتم در دقیقه 30 هست اما 2 روزه هر 6 دقیقه یک دقیقه صفر میشه میانگین میشه دقیقه ای 25 بعد با خودم گفتم حتما میگه سرعت شما باید 16 باشه گفتم چرا زنگ بزنم دیگه نزدم:31:نقل قول:
تنظیم هست هادی جان. ولی بازم دانلود قطع میشه.:13: واگه دستی هم بزنی وصل نمیشه و کلا دانلود متوقف میشه.. گاهی حتی میشه رفت تو سایت ها.. مشکل از لینک دانلود نیست...از سایت خودم هم نمی تونم دانلود کنم حتی..نقل قول:
من هم رفته بودم اندیشه در مورد مشابهی صحبت میکردم ، به من گفتن ما 6 برابر از اونی که باید، به شما سرعت میدیم. اگه شما با 256، با سرعت 120 دانلود می کنید (که جدیدا به زور به 100 میرسه). باید سرعت شما 30 باشه و این حرفا... یکی نیست به این بنده خداها بگه جاهای دیگه دنیا.... اوف ف ففف .. البته اینا هم مقصر نیستن.. یه روز خوب میاد.نقل قول:
ممنون بابت راهنماییت،نقل قول:
اتفاقا بخاطر همین موضوع چند روز پیش رفتم حضوری اندیشه،
بهشون گفتم 128 نا محدود سرعتش نصفه محدوده؟
در جواب گفت: البته اول سرشو تکون داد گفت نصف نه! ولی کمتره!
با این جوابش متوجه شدم نصف که سهله از نصفم کمتره! که شما دوستان خودتونم عنوان کردین،
دوستان با این حساب من 256 محدود 2گیگ رو بگیرم چطوره؟ چونکه از نظر قیمتی مثله 128 نامحدود هستش یعنی 15500،
نظرتون چیه؟ و اینکه با این حساب 128 محدود تو روز دانلودش حدود 100 هستش پس 256 حدود 200 میرسه یا نه؟
و تو برگه قیمتهاش هزینه سرویس IP ماهانه 5000 هستش میخواستم بدونم این هزینه اجباریه یا اختیاری؟
مرسی از همگی.
سلامنقل قول:
سرعت 128 نامحدود بین 30 تا 45! که میشه حدود 35% سرعت 128 محدود!:46:
سرعت 256 محدود بعید میدونم 200 باشه ولی فکر کنم حدود 150 باشه!بنظرم ارزش نداره 256 محدود! همون 128محدود بهتره! معمولا 128 محدود سرعتش تا 130 میرسه قبلا که تا 230 هم میرسید ولی کم کم کاهش پیدا کرد! :41:
اون 5000 تومن هم اجباری نیست برای کسانی کاربرد داره که میخوان IP استاتیک یا ثابت داشته باشن و با اون شناخته بشن اما واسه ما که کارمون عادیه استفاده نمیشه!:8:
مرسی مجید جان، :46:نقل قول:
پس با این حساب یا باید 128 محدود 3گیگ بگیرم یا 128 نامحدود،
فقط به نظرت 3گیگ واسه یک ماه کم نمیاد، اگرچه با این حساب که من دانلودهامو بذارم شب و روز فقط وب گردی و چت کنم 3 گیگ کم نمیاد؟
چند صفحه قبل آقا هادی گفت که 3 روز نامحدود اضافه میشهنقل قول:
برای منم همونطوری شده :41: مشکلش تو بازی آنلاین بیشتر نمایان میشه (وسط بازی دم به دقیقه dc شدن واقعآ رو اعصاب آدم راه میره :41: کارهای گروهی تو بازی که دیگه...) اگه بخوان به همین منوال ادامه بدند, ناچارآ میرم یک شرکت دیگه (احتمالآ شاتل)نقل قول:
نه تو مرکز دو بازی جدیدی را افتاده هر 5 دقیقه یک دقیقه صفر میشه با عصاب ادم بازی میکنه گفتم زنگ بزنم بگممن میانگین سرعتم در دقیقه 30 هست اما 2 روزه هر 6 دقیقه یک دقیقه صفر میشه میانگین میشه دقیقه ای 25 بعد با خودم گفتم حتما میگه سرعت شما باید 16 باشه گفتم چرا زنگ بزنم دیگه نزدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قطعیها توی اندیشه جدیدا برای من هم زیاد شده...
مشخص هم نیست مشکل از ISP هست یا مرکز مخابراتی.
سلام دوستاننقل قول:
من مرکز مخابراتی 7 هستم ، اونجا قطعی نداشتم من ، شما کدوم مرکز هستی تا راهنمائی کنم از کی بپرسی تو این فروم
من شاتل هستم و خدارو شکر مشکلی بابت کیفیتش ندارم و بیشتر اوقات سرعتم حد ثابتی هست حتی شبا
سرعتم هم بین 65 تا 80 در نوسان هست
128 نامحدود سرعت 30 کیلو بایت در ثانیه
تا حالا یک روز هم 500 مگ دانلود نداشتم. خدایا من را به محدود برسان :42:
چاکرم انسان جان ! منظورم همون iNSANE جان بود!نقل قول:
واسه من 3 گیگ کافیه! تازه ممکنه زیاد هم بیاد! بستگی داره بخوای چه کاری بکنی! اگه نخوای عکس و فیلم و... از اینترنت ببینی تو روز، 3 گیگ کم نمیاد! شما یه ماه همینو بگیر خودت دستت میاد!
اندیشه دیشب هم حدود ساعت 2:30 قطع شد :angry:
128 خط 3
پهنای باند اندیشه تو کل شهر 1079 بیشتر نیست هیچ فرقی در روز بین 128 و 256 و512 نیست بهت قول میدمنقل قول:
خبر شب ها رو ندارم
45!!! بنده خدا 45 کجا بود:18: وقتی دانلود شروع کنی 1 دقیقه تا 50 میره بعد میاد روی 30 حالا شما 24 ساعت دانلود کن از 30 بیشتر نمیشه اما با بقیه حرفهات کاملا موافقمنقل قول:
من از پینگ 21000 عکس گزاشتمنقل قول:
و رکورد م هم 41000 بود!:31:
جستو جو کنید تو همین تاپیک گزاشتم!
میشه 41 ثانیه اینکه چیز عجیبی نیست باز خدارو شکر کن رسید چن دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدنهنقل قول:
اره
41 ثانیه که خیلی خوبه
جای شکرش باقیه بیشتر نشد! :دی
یاده اونموقع هر چی پیغام میزدم 2 دیقه بعد میرفتش رو برد
همه هم می گفتن پینگ یبنده خدا رو نگاه کنید!! :دی
اخرشم کیک کردنم بیرون :(
سلام به همه دوستان و خوبان
دیشب سرعت دانلود بد نبود.از 1 تا 6 حدود 1.2GB دانلود کردم.خط 7
سلام بر تو دوست عزیز آرزو بر جوانان عیب نیست :10:نقل قول:
سلام
انديشه 128 3 گيگ خط 2
ولي هميشه اينطوري نيست...
سلام رفیق عکس تست سرعت اینترنت خودمه :20:نقل قول:
یعنی برای خونه سرعت 4 مگ در ثانیه گرفتی؟اگه ایران هستی با توجه به پولی که باید براش بدی واقعاً نمیصرفه :46:نقل قول:
2 حالت دارهنقل قول:
1. عکس خودشون نیست
2. در لندن زندگی می کنند
اگه دقت کنید فاصلشون تا لندن کمتر از 50 مایله:10:
میشه بگب این ispنقل قول:
UK2-Ltd کجای رشته من برم اونجا؟
فقط پینگ با سرعت اصلا با عقل جور در نمیاد؟ اپلودتم که مثل خودمونه لینک عکس هم واقعا مال همین سایته
معمای پیچیده ای شد