دوستان تبريك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول
هشتمین برد پیاپی رو تبریک میگم
این راموش چه کرده از وختی اومده همش داریم می بریم !
من که بازی رو از رادیو گوش کردم حیف شد بازی رو نشون نداد
هیچ کدون از اخبار ورزشی ها هم گل ها رو نشون نداد دیشب :blink:
بارسا هم تو خونه می بریمش !
مام که همیشه دیر میرسیم واس تبریک ! :دی
در هر حال مبارکه! ایول عجب حالی داره میده این راموس به تیم! :)
خدايي دم راموس گرم !!!
عجب استيل و جذبه اي داره !!!
امروزم كه ساعت 14:15 اخبار ندادن !!!
واقعا تنها هدفشون اينه كه فقط نوحه و روضه ازين چيزا پخش كنن تا مردم بپوسن !!!
خدا ماهواره رو از ما نگيره !!!
چنتا بازی مونده تا آخر فصل؟میشه قهرمان شد؟
احتمال قهرماني كمه مگر اينكه بارسا خيلي گند بزنه(حداقل 3 بازي ببازه) و ال كلاسيكو رو هم ما ببريمنقل قول:
آره هنوز امید هست ....نقل قول:
چنتا بازی مونده تا آخر فصل؟میشه قهرمان شد؟
من که با این قیافه ی هانتلر خیلی حال میکنم: دی
آقا امید هست! بازه هنوز خیلی مونده. تازه هنوز بازی های لیگ قهرمانان مونده، اون بازی ها باعث خستگی بارسا میشه و ...
تازه بارسا باید توی حذفی هم بازی کنه !
بله دقیقا! و نکته ی بسیار مهم اینه که بارسا بدون بازیکنای اصلیش هیچی نیست!نقل قول:
اونا مثل ما تیم نیستن! بدون مسی هیچ کاری نمیتونن بکنن! حالا فکر کنین نه مسی رو داشته باشن، نا آنری رو که سنی ازش گذشته!
اما بعد همه ی اینا، ما اول باید خودمون قوی ظاهر بشیم! اول باید به بازی خودمون فکر کنیم:10:
بازی بعدی بارسا با کیه؟
من خواب دیدم دوباره بارسا مساوی میکنه و فاصله کمتر میشه : دی
با تیم اول جدول! البته از آخر اول:27: یعنی Espanyolنقل قول:
معمولا خوابات به واقعیت تبدیل هم میشه:31:
مهمترین نکته اینه که رئال هم همینجور ببره و از افت بارسا استفاده کنه! کاری که بارسا نتونست علیه ما انجام بده، اگه یادتون باشه، وقتی که ما میباختیم، بارسا هم میباخت! شاید اگه میبرد، ما اصلا قهرمان نمشیدیم!:19:نقل قول:
به گزارش RmadridFC: هافبك هلندي رئال مادريد يك هفته مانده به مصاف اين تيم با ليورپول براي تيم انگليسي خط و نشان كشيد.
تيمهای رئال مادريد و ليورپول هفته آينده در چارچوب مرحله يك هشتم پاياني ليگ قهرمانان اروپا در سانتياگو برنابئو به مصاف يكديگر ميروند و رافائل فان درفارت بر اين باور است كه ليورپول ترس خاصي از كهكشانيها خواهد داشت.
هافبك هلندي به روزنامه sun گفت:
ما رئال مادريد هستيم و فكر ميكنم به همين دليل ليورپول از ما ميترسد . ما بازيكنان بزرگي در اختيار داريم و ديدار برابر ليورپول بسيار مهيج خواهد بود .
فان درفارت يادآور شد:
ما در ليگ قهرمانان با اضطراب كار ميكنيم و اگر در نهايت به قهرماني برسيم، من قادر به انجام هر كاري خواهم بود. براي قهرماني در اروپا حاضر به انجام هر كاري هستم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش RmadridFC: رائول گونزالز فاش ساخت که از سوی باشگاه تاتنهام انگلیس برای بازی کردن در این تیم پیشنهاد داشته است .
کاپیتان مادریدی ها ادعا کرد زمانی که خوانده راموس در تیم تاتنهام سرمربی گری می کرده است پیشنهاد بازی کردن در این تیم را به وی داده است .
گینس کاروایال که هم وکیل رائول و هم وکیل خوانده راموس است واسطه این مذاکرات بوده و حتی امکان این انتقال را نیز بسیار می دانستند .
رائول در این باره می گوید :
4 ماه پیش , من و خوانده راموس و کاروایال ملاقاتی با هم داشتیم , کاروایال هم وکیل و هم دوست ما دوتاست . انها من را می خواستند چون به فوتبال انگلیس علاقه زیادی دارم و از راموس خواسته بودم که از تجربیاتش در فوتبال انگلیس به من اطلاعاتی بدهد .
رائول ادامه داد :
راموس واقعا یک انسان فوتبالی بوده و صحبت کردن با او خیلی لذتبخش است ولی یک سری اتفاقات باعث شد که او از تاتنهام برود و بعدها , رئال مادرید تصمیم گرفت راموس را سرمربی تیم خود کند .
کاپیتان مادریدی ها در پایان گفت :
راموس همیشه به دنبال موفقیت است و ثابت کرده که شایستگی و لیاقت هدایت رئال مادرید را دارد .
البته تاتنهام ---- زيادي خوردهنقل قول:
خب پس دربی کاتالانه و دربی ها هم غیر قابل پیش بینی (به غیر از دربی تهران)نقل قول:
با تیم اول جدول! البته از آخر اول یعنی espanyol
معمولا خوابات به واقعیت تبدیل هم میشه
نه به این شدت ولی خیلی بیجا کردهنقل قول:
البته تاتنهام ---- زيادي خورده
با سلامنقل قول:
این عکس با زاویه بهتر ندارین یا سایز بزرگتر
این عکس و فیلم را برای دوستمون mahn90 گزاشتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکسهش چیه؟
عکس تشویق شدن بازیکنان رئال توسط بازیکنان بارسونا به خاطر قهرمانی زود هنگام.
بخش فارسی سایت گل هم راه افتاد! تبریک میگم
روبن در صدد انتقام گیری
او ۲ بار در نیمه نهایی مغلوب هنر نمایی مردان سرخ پوش بندر آنفیلد شده است و اکنون برای پیروزی برابر لیورپول در بازی چند روز آینده در لباس رئال مادرید سخن میگوید٬
آرین روبی ٬ هافبک چپ پای هلندی در مصاحبه با رادیو مارکا گفت :
"من میخواهم لیورپول را ببرم من ۲ بار برابر آنها در نیمه نهایی باخته ام. همچنین دروازبانشان په په رینا پنالتی من را مهار کرد و حالا منتظر فرصت مشابهی هستم تا این بار من موفق باشم."
"لیورپول واقعا تیم قویی دارد٬ آنها مربی واقعا تاکتیکی دارند٬ آنها میدانند در بازی های خاص چگونه بازی کنند. مسئله مهم گل زدن در برنابئو است."
"ما مجبوریم با بیشتر از ۲ گل ببریم چون در بازی برگشت درآنفیلد آنها سرسخترین هستند."
واقعا عكس ها بسيار زيبا و با شكوه هستند ...
ممنون ...
آره، اما بخش اینگلیسیش یه چیز دیگست:نقل قول:
کد:http://goal.com/iran/
سایتش هنوز کار داره تا کامل بشه
بچه ها خواهشا بیاین این تکلیف گروه رئال رو مشخص کنید !
سلام بر همگی دوستان گل :
چطورین شما خوبین؟؟؟؟؟؟؟
عجب خبرهای توپی ایول دستون درد نکنه اگه بگم که اگه اولین تاپیک فعال رئال در ایران نباشیم دومیش صد در صد هستیم تبریک میگم.
خوب اینطور که پیداس تیم داره تیم میشه خدا خیر بده این راموس رو .
من از همون اول هم میگفتم فقط راموس.
خدا کنه پرز باز این یکی رو عوض نکنه به نظر من عالی که چه عرض کنم خارق العاده کار کرده.
یه خبر بود در مورد اینکه من رو تاتنهام میخره وااای چه خبر خنده داره یعنی اونا نمیدونن من قرارداد دائم العمر دارم ؟دی:
به نظر من، بهترین کار اینه که راموس رو راضی کنیم دستیار مربی دیگه ای بشه، مثل مورینیو!نقل قول:
راموس از نظر بدن سازی، فوق العاده هست.
بازی با لیورپول کی هست؟
چهارشنبه هفته دیگه
من اصلا از مورینیو خوشم نمیاد مرتیکه مغرور ! :دي
خیلی هم حاشیه سازه
به درد نمی خوره
فعلا همین راموس خیلی خوب داره کار میکنه
فراموش نکن که ما هنوز خوب عملکرد راموس رو در برابر تیم های قوی ندیدیم! این تیم هایی که الان تو این هفت هشت بازی بردیم، در حد لیورپول نبودن که! بودن؟:46:نقل قول:
مورینیو اونقدر بزرگ هست که وقتی میره تو یه تیم بزرگ مثل چلسی، واسه خودش یه قطب میشه و تو نام باشگاه گم نمیشه!
فكر كنم والنسيا و ويارئال خوب بودنا !!!
این عکسارو از کجا می آرید؟
آره ما تیمای بزرگ رو بردیمنقل قول:
فكر كنم والنسيا و ويارئال خوب بودنا !!!
کسری وقتی داریم اینقدر هماهنگ و قشنگ بازی میکنیم حلا هر تیمی بیاد جلومون می شاشه به خودش ! :دي
فیلمش رو هم میشه بذارید.؟!نقل قول:
چرا نمیشه دادا.
اینم از فیلمش:
این اولیش هست که فک کنم توسط یه هوادار دو اتیشه مث ما گرفته شده جلبه:
و این دومیش هست که اخرشه توجه کنید به قیافه پویول خودتون تا اخرشو میخونید.(حتما ببینید)کد:http://www.youtube.com/watch?v=7nM-v883N_o
کد:http://www.youtube.com/watch?v=VehRibtWIQA&feature=related
و خداوند .....گوگل را آفرید.نقل قول:
---------------------------------------
هر چی خواستی بگو خودم در خدمتتم.
رئيس شدي احمدنقل قول:
خب يكي بره به سينا بگه ديگه
چیو بگه؟ اگه جریان وحید رو میگی که من بهش گفتم، اما هنوز جواب نداده!:19:نقل قول:
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش RMadridFC : مارکو مارین ،بازیکن آلمانی که لقب مسی آلمانی را او به داده اند اعتراف کرد که آرزوی بازی در رئال را دارد و مشتاق بازی در برنابئو است نه در نیو کمپ .
مارکو مارین ، بازیکن آلمانی تیم مونشن گلادباخ که لقب مسی آلمانی را به او داده اند اعتراف کرد که آرزوی بازی برای رئال مادرید را دارد و دوست ندارد برای بارسلونا بازی کند .
این هافبک 19 ساله در مصاحبه ایی با خبرگزاری های آلمان گفته است که یکی از بزرگترین آرزوهایش بازی در لالیگا است و سفیدپوشان برنابئو را به آبی اناری ها ترجیح می دهد .
مسئولان رئال تاکنون علاقه ایی به جذب وی نداشته اند و با این حرف وی احتمالا او را مورد بررسی و آنالیز قرار می دهند .
او در مصاحبه ایی با یکی از خبرگزاری های آلمان :
" من دوست دارم در آینده برای رئال مادرید بازی کنم . در حقیقت من عاشق رئال هستم ولی نمیتوانم حاشا کنم که هم اکنون بهترین بازی را بارسلونا ارائه میکند . "
" آرزوی من یک روز بازی در لالیگا است "
او تا کنون 5 بار برای تیم ملی آلمان بازی کرده است و قبل از اینکه به گلادباخ بپیوندد در زمانی که فوتبال او در حال شکل گرفتن بوده برای فرانکفورت بازی کرده است .