همچنین:5::11:نقل قول:
همچنین:5::11:نقل قول:
انصارى: كجا بروم از استقلال بهتر !
ايران ورزشى - انصارى عضو جديد هيات مديره باشگاه استقلال مى گويد: از روزى كه به عنوان عضو هيات مديره استقلال معرفى شده ام با هيچ رسانه اى صحبت نكرده ام. روز دوشنبه در هيات مديره باشگاه جلسه اى را برگزار خواهيم كرد و من برنامه هاى خودم را جهت خودكفايى و تأمين مالى باشگاه به هيات مديره اعلام مى كنم تا هيات مديره اين برنامه ها را بررسى كند و در صورت تأييد آن اين برنامه ها اجرا شوند.
در مجموعه استقلال اگر نياز باشد سخنگوى باشگاه صحبت خواهد كرد. ديروز شنيده مى شد كه انصارى قصد كناره گيرى از هيات مديره استقلال را دارد اما عضو هيات مديره استقلال اين خبر را تكذيب كرد.
بازيكنان استقلال ۵ درصد قراردادشان را گرفتند
۳ ميليارد كجا ۱۵۰ ميليون كجا !
ايران ورزشى- على فتح ا... زاده چند روز قبل از اينكه بركنار شود مى گفت: 3 ميليارد چك دست بازيكنان استقلال دارد كه هيچ كدام وصول نشده است. بعد از رفتن فتح ا…زاده و آمدن مديريت جديد گفته شد كه بخشى از مطالبات بازيكنان پرداخت شد. در آن زمان تصور مى شد كه حداقل يك ميليارد از سه ميليارد تومان طلب استقلالى ها پرداخت شده است اما وقتى از مسوولان استقلال در اين باره جويا شديم كه چه مقدار به حساب بازيكنان واريز شده است پاسخ شنيديم؛ ۱۵۰ ميليون، يعنى ۵ درصد طلب بازيكنان پرداخت شده و حالا به هر كدام چقدر رسيده بماند. البته به نظر مى رسد اين مقدار پولى هم كه به حساب بازيكنان واريز شده است فقط به خاطر بازى حساس دربى باشد و اگر اين بازى حساس در پيش نبود بعيد به نظر مى رسيد همين مقدار پول هم به باشگاه تزريق شود.
مسعود عنايت: گل برهانى مشكوك بود
كامرانى فر گفت آفسايدگيرى اش درست بوده است
عنايت، رييس كميته داوران قضاوت هاى هفته هشتم را راضى كننده مى داند: «قضاوت هاى هفته هشتم ليگ برتر به طور كامل قابل قبول بود. به خصوص از قضاوت هاى هر دو ديدار پرسپوليس و پگاه و هم چنين استقلال و راه آهن رضايت دارم و معتقدم قضاوت هاى داوران در بالاترين سطح ممكن بود. طبيعى است كه اشتباهاتى وجود داشته باشد. نمى گويم كه قضاوت ها بدون نقص بوده است اما بى ترديد داوران نمره خوبى در اين هفته گرفتند. بايد فيلم بازى استقلال - راه آهن را مجدداً مشاهده كنم اما كامرانى فر كمك داور مسابقه تأكيد داشت كه تصميم درستى گرفته است. به خصوص در صحنه اعلام آفسايد گل تيم راه آهن. حتى اگر بازيكن راه آهن در موقعيت آفسايد قرار نداشته است، شايد كمك داور خطاى جلوگيرى از ديد دروازه بان را از اين بازيكن گرفته است.» عنايت در مورد گل برهانى هم گفت: با تصاوير تلويزيونى نمى شود روى اين صحنه قضاوت كرد اما به نظر من گل برهانى مشكوك به آفسايد بود.
نقل قول:
جالب بود..........
ممنون علیرضا.نقل قول:
غلامپور: استقلال مى تواند قهرمان شود
ايران ورزشى - خيلى ها عقيده دارند بهترين كارنامه بهزاد غلامپور در زمان بازيگرى اش در دربى ها بوده است. غلامپور هر بار مقابل پرسپوليس از دروازه آبى ها محافظت كرده، نمايش فوق العاده اى داشته است.
بهزاد غلامپور مربى دروازه بان هاى تيم ملى درباره دربى مى گويد: با مهره هاى بزرگ و با تجربه اى كه هر دو تيم براى رسيدن به عنوان قهرمانى در اختيار دارند مطمئناً بازى سخت و پر استرسى را براى كسب سه امتياز حيثيتى اين ديدار به نمايش خواهند گذاشت.
او با تأكيد به اينكه تيم استقلال توان قهرمانى ليگ را دارد توضيح مى دهد: اكثر تيم ها مانند پرسپوليس، استقلال، سپاهان و... با سرمايه گذارى هاى مناسب مدعى قهرمانى هستند و اگر قضا و قدر سرنوشت ديگرى را رقم نزند استقلال مى تواند به اين مهم برسد.
غلامپور انتقادات اخير از رحمتى را پس از شكست ۴ - يك تيم مس مقابل برق را بى رحمانه عنوان مى كند: پذيرفتن ۴ گل در يك بازى منحصرا به دروزاه بان مربوط نمى شود و على رغم انتقادات هنوز هم به رحمتى اعتقاد دارم.
وى در پاسخ به اين سؤال كه چه دروازه بانانى به تيم ملى دعوت مى شوند مى گويد: براى من واعظى، طالب لو و ساير دروازه بانان حاضر در ليگ هيچ فرقى ندارند و مهم شايستگى آنها است كه بايد با تلاش زياد در بازى هاى ليگ اين مسأله را به من نشان دهند.
مربى دروازه بانان تيم ملى به اظهارات برخى منتقدان كه روند تيم ملى را اميدوار كننده نمى دانستند اشاره مى كند: هر شخصى نظر خاصى دارد و كادر فنى تيم ملى در عين استقبال از انتقادات سازنده، به انتقادات مخرب اهميتى نمى دهد.
اگر در بازى با كره شمالى تمام حمايت هاى لازم از تيم ملى صورت بگيرد با رسيدن به يك پيروزى خوب گام بلندى براى صعود به جام جهانى بر خواهيم داشت
من و هدايتى مشكل را حل مى كنيم
على انصارى عضو هيات مديره استقلال از آخرين تلاش هايش در مذاكره با يك بانك خصوصى پرده بر مى دارد: هفته گذشته مذاكراتى را با يك بانك خصوصى در ارتباط با اسپانسرى باشگاه استقلال تهران در ليگ برتر هشتم انجام داديم كه قرار است تا پايان وقت ادارى امروز پاسخ نهايى خود را به ما اعلام كنند.بنده از طرف باشگاه استقلال تهران و آقاى هدايتى از طرف باشگاه پرسپوليس مذاكرات اوليه مان براى جذب اسپانسر را با يك بانك خصوصى آغاز كرده ايم اما قرار است جواب نهايى را امروز و در جلسه اى كه با نماينده اين بانك خصوصى خواهيم داشت، بگيريم.
منصور پورحيدرى:
اميدوارم با انصارى به شرايط آرمانى برسند
منصور پورحيدرى عضو سابق هيات مديره و يكى از پيشكسوتان باشگاه استقلال كه چهره اى محبوب ميان هواداران محسوب مى شود درباره حضور مديريت جديد باشگاه استقلال مى گويد: «اميدوارم با تغيير و تحولات مديريتى و اعضاى هيات مديره مشكلات مالى استقلال كه يكى از بزرگترين موانع كار مديران پيشين اين باشگاه بود برطرف شود و حداقل ها براى اين تيم مهيا شده و اين تيم محبوب و پر طرفدار جايگاه اصلى خود را پيدا كند. مسؤولان باشگاه استقلال نبايد با شعارهاى واهى كار را شروع كنند و بايد واقعيت ها را به مردم بگويند، زيرا سرمايه اصلى باشگاه هاى بزرگ هواداران و مردم هستند. زمانى كه من در هيات مديره باشگاه استقلال بودم و همزمان در باشگاه پاس همدان نيز فعاليت مى كردم، نتوانستم مشكلات مالى استقلال را حل كنم و در بخش درآمدزايى براى تيم مفيد باشم، ولى اميدوارم با انتخاب انصارى و با توجه به پشتوانه هاى مالى كه وى دارد استقلال به شرايط آرمانى خود نزديك شود.» پورحيدرى درباره فتح ا... زاده هم اعتقاد دارد: «فتح ا...زاده در تمام مدت مديريتش تلاش كرد تا بار مالى باشگاه را به دوش بگيرد و نگذارد مشكلات مالى به تيم سرايت كند ولى با اين وجود يكى از دلايل بى انگيزگى بازيكنان در بازى هاى اخير را در مشكلات مالى باشگاه بايد جست وجو كرد.»
تايج حاصله از نتيجه بازى استقلال مقابل راه آهن تنها به بحث هاى فنى مربوط نمى شود. مى توان از يك زاويه بيرونى به دلايل پيروزى استقلال مقابل راه آهن اشاره كرد. استقلال گرچه به لحاظ فنى تحت تاثير دربى بازى كرد و بيشتر دقايق بازى ميدان دارى راه آهن را نگاه مى كرد اما به واسطه يك تصميم درست، عاقلانه و بيشتر منصفانه از سوى امير قلعه نويى توانست گره بازى مقابل راه آهن را باز كند و با كسب ۳ امتياز ديگر به طور نسبى بحران بازى هاى آغاز فصل را پشت سر بگذارد. تعويض مجتبى جبارى در دقيقه ۳۶ با اينكه از سوى برخى نوعى تسليم شدن سرمربى مقابل استعداد يك بازيكن خلاق و اثرگذار محسوب مى شود اما به درستى نگاه نافذ و منصفانه امير قلعه نويى به سرمايه هاى تيمش را نشان مى دهد. در نگاه اول تعويض شدن جبارى با يك ايده سطحى نگرانه شايد تعابير كهنه اى از رابطه استادى و شاگردى را به ذهن بيننده وارد كند اما به حسن انتخاب امير قلعه نويى بايد صحه گذاشت. قلعه نويى به خوبى مى دانست پس از به ثمر رساندن گل تساوى راه آهن جلو مى كشد و حتى مى تواند تا آستانه گلزنى دوباره پيش برود براى همين جبارى را وارد ميدان كرد تا هم به لحاظ روحى ضربه مهلكى به حريف وارد كند و هم به لحاظ فنى تيمش را از سردرگمى خارج كند. پيش از ورود جبارى با وجودى كه حسين كاظمى تلاش وافرى براى بازيسازى داشت اما دوندگى بى امان هافبك هاى راه آهن مانع از بازيسازى اكبرى و كاظمى شد. جانواريو هم مجال چندانى براى تخريب لايه هاى دفاعى حريف نمى يافت اما به ميدان آمدن جبارى كافى بود تا همه اشكالات استقلال برطرف شود و گل دوم هم به ثمر برسد. رد پاى جبارى در گل دوم استقلال هم كاملا مشهود بود. البته ميدان دارى جبارى در نيمه دوم هم ادامه يافت اما با شعاع حركتى كمتر كه اين به ميل عمومى بازيكنان و حتى كادرفنى استقلال در حفظ نتيجه به دست آمده در نيمه اول مربوط مى شد … جبارى اين روزها به نگينى درخشان در فوتبال ايران بدل شده است و اين واقعيتى است كه امير قلعه نويى هم آن را ناديده نمى گيرد. شايد اگر جبارى فصل پيش در واكنش به عدم دريافت حقوقش از استقلال اعتراض مى كرد بى ترديد با غضب ناصر حجازى و فيروز كريمى روبه رو مى شد و حتى به روى سكوها تبعيدش مى كردند اما امير قلعه نويى كه در ذات مربى دلسوزى است در تصميمى عاقلانه بازيكنش را در ليست قرار مى دهد و حتى مى پذيرد كه او مى تواند از دقيقه ۳۶ به بعد گره كور ميانه ميدان را باز كند. قلعه نويى به واسطه نزديكى با دربى با جبارى لج نمى كند و روحيه اش را تضعيف نمى كند تا از همين جا پايه هاى خط ميانى اش را براى دربى شصت و پنجم محكم كند. اينكه قلعه نويى در همان نيمه اول جبارى را عازم ميدان مى كند نشان از ضعف او نيست. امير قلعه نويى مربى باهوش، زيرك و كاربلدى است. او براى توانايى هاى بازيكنانش ارزش قائل است، او جبارى را مى شناسد و تصميم مى گيرد تيمش- خودش- را از مخمصه نجات دهد. آيا او كار غلطى كرده است آيا نتيجه بر جا مانده معيار درستى براى تشخيص صحت تصميم قلعه نويى در بازى دادن به جبارى نيستقلعه نويى مثل حجازى و كريمى «لج» نمى كند
جبارى آمد، چون بايد مى آمد
آرش درست شد، خط دفاع نه!
پيش از اين برهانى از چند سانتيمترى دروازه حريف هم نمى توانست گلزنى كند، شرايط مشكوك به آفسايد و غيرآفسايد هم برايش فرقى نمى كرد، موقعيت ها را به آسانى هدر مى داد و به تنهايى سوهان اعصاب هواداران استقلال بود. آرش برهانى سومين گل خود را در هشتمين بازى استقلال به ثمر رساند تا باور كنيم او درست شده است و در عين حال خط دفاع استقلال گل هاى مفتى مى خورد. قربانى اين روزها در نقش يك مدافع گلزن قد علم كرده است اما باز هم اشكالات خط دفاعى استقلال پابرجا است. آيا مى توان به اين بهانه كه امير قلعه نويى توانسته آرش برهانى را درست كند منتظر ترميم لايه هاى رسوخ پذير خط دفاعى استقلال بود
طالب لو: با كمك هواداران پرسپوليس را هم مى بريم
ايران ورزشى - طالب لو پيروزى بر راه آهن را يك اتفاق مهم در آستانه دربى مى داند. طالب لو مى تواند با اين روحيه استقلال را در دربى اميدوار به كسب پيروزى كند. اگر طالب لو در فرم بدنى مطلوب باشد پرسپوليس كار سختى مقابل دروازه استقلال خواهد داشت. او پس از پيروزى بر راه آهن گفت: «استقلال دراين مسابقه بازى بسيار خوبى را از خود به نمايش گذاشت و زيبا بازى كرد و توانست مزد زحمات خود را بگيرد و ۳ امتياز كامل بازى را كسب كند. احتياج داشتيم اين بازى را ببريم تا با روحيه بيشتر به دربى برويم كه اين مهم انجام شد و سه امتياز كامل را كسب كرديم. از حضور تماشاگران دراين بازى تشكر مى كنم و مى خواهم كه جمعه هم در ورزشگاه حضور يابند و تيم خود را تشويق كنند. استقلال هنوز به جايگاه اصلى خودنرسيده است و بازى به بازى بهتر مى شود و مى تواند يكى ازجدى ترين مدعيان قهرمانى ليگ امسال لقب بگيرد. اگر بازيكنان استقلال انسجام خود را حفظ كنند به راحتى در دربى پيروز خواهيم شد
فغانى: اشتباه نكنيد، ملاحظه استقلال را نكردم
ايران ورزشى - فغانى مقابل چشمان نماينده AFC بازى استقلال - راه آهن را قضاوت كرد. نمره قبولى به فغانى كمك مى كرد تا او بين المللى شود. اما بعد از دو گلى كه از سوى او مردود اعلام شد تصور مى شد نماينده AFC نمره قابل قبولى براى فغانى در نظر نگيرد اما بعد از تماشاى فيلم بازى، دلاور، ناظر بازى قضاوت فغانى را تاييد كرد.
نمره قبولى گرفتيد
بله، اما مثل اينكه هنوز خوان هفتمى هم وجود دارد
چطور
بازى سومى را با حضور ۲ نماينده AFC بايد سوت بزنم بعد از آن مشخص مى شود كه آسيايى مى شوم يا نه!
چرا ۲ گل راه آهن را مردود اعلام كرديد
گل اول كه خطاى هند بود، دومى هم بازيكن راه آهن در موقعيت آفسايد قرار داشت.
دلاور، نماينده AFC هم تاييد كرد
بله، ايشان وقتى فيلم را نگاه كرد گفت هر دو گل را به درستى مردود اعلام كرديد.
ملاحظه اى هم در كارتان وجود داشت
اشتباه نكنيد، هيچ ملاحظه اى در كار نبود. فيلم بازى را نگاه كنيد متوجه مى شويد هر دو گل مردود بود
میثم بائو : حرمت فتح اله زاده را مانند من از بین بردند/برد دربی به استقلال می رسد
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک سابق تیم استقلال تهران در خصوص بازی دربی گفت: از آن جایی که بازی دربی فرصت به رخ کشیدن تاکیتک های فردی و تیمی نیست مطمئنم پیروزی دربی به استقلال می رسد.
میثم بائو در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز"، بیان کرد: با حساسیت و هیجانی که بازی های شهر آورد در نزد بازیکنان دو تیم ایجاد می کند حضور بازیکنانی مانند کریمی و امثال آن هم نمی توانند با به رخ کشیدن تاکیتیک های انفرادی خود تاثیری در نتیجه داشته باشند زیرا دربی یک بازی منحصرا خاص است.
وی درخصوص شوک تغییر مدیر عامل باشگاه استقلال تصریح کرد: نتایجی که استقلال بعد از تغییر فتح اله زاده بدست آورده هیچ ارتباطی به شوک حضور واعظ آشتیانی در سمت مدیر عاملی این باشگاه ندارد و باید این برد ها را به حساب کار مدیریتی فتح اله زاده گذاشت.
وی تاکید کرد: دقیقا همان بلایی را که استقلالی ها در کنار گذاشتن من از ترکیب تیم برایم رقم زدند این بار برای فتح اله زاده تکرار شد و حرمت فتح اله زاده را هم مانند من از بین بردند.
هاشم بيك زاده هافبك استقلال بازى با راه آهن را سخت ترين بازى استقلال مى داند: «مقابل راه آهن سخت ترين و بهترين بازى استقلال را به نمايش گذاشتيم و توانستيم با استفاده از موقعيت هاى خود به برترى برسيم. پيروزى خوبى مقابل تيم سختكوش، جوان و دونده راه آهن بود چرا كه ۳ امتياز قبل از دربى حياتى و روحيه بخش است و خوشبختانه با تلاش زياد به اين مهم رسيديم. تنها تفاوت ما با راه آهن اين بود كه بهتر از موقعيت ها استفاده كرديم وگرنه آنها مستحق باخت نبودند . من به كادر فنى حريف به خاطر بستن و آماده كردن تيم قدرتمند تبريك مى گويم. خوشبختانه تركيب خوبى پيدا كرده ايم و كم كم هماهنگ تر شده ايم و در دفاع و هم تمركز لازم را داريم و اميدوارم با اين روند بتوانيم به قهرمانى برسيم. بيك زاده يك نگاهى هم به دربى دارد و مى گويد: «به طور حتم تماشاگران حريف روى من حساسيت خاصى دارند ولى اميدوارم نسبت به من فحاشى نكنند البته كارى به اين قضايا ندارم و هنگام بازى در گوشم پنبه مى گذارم تا فحاشى ها را نشنوم! دو تيم مهره هاى خوب، باتجربه و تأثيرگذارى دارند. پيش بينى من اين است كه بازى مساوى مى شود چرا كه قدرت دو تيم برابر است ولى هر تيمى كه از موقعيت هاى خود استفاده كند مى تواند پيروز بازى شود. اميدوارم در اين بازى گلزنى كنم.»بيك زاده: اميدوارم در دربى فحش نشنوم
آرش برهانى : به پرسپوليس هم گل مى زنمتا سه نشه بازى نشه
سعيد احمديان
Saeed Ahmadian
آرش برهانى كه تا دو هفته قبل به خاطر گل نزنى هايش از سوى هواداران مورد انتقاد قرار مى گرفت و با از دست دادن موقعيت هاى پياپى روى اعصاب آنها راه مى رفت، دو هفته اى است به مرد اول خط حمله استقلال تبديل شده و با گلزنى هايش مقابل استقلال اهواز و راه آهن نشان داده است كه ديگر آن آرش سابق نيست و هر لحظه بوى گل مى دهد. شماره ۹ استقلال در دربى تهران هم وعده گلزنى مى دهد تا به قول معروف مثل «تا سه نشه بازى نشه» را عمل كرده باشد! هر چند خودش هم اذعان مى كند كه كار سختى است ولى يادآورى مى كند كه استقلالى ها، مرد روزهاى سخت هستند. استقلال و برهانى روزهاى خوبى را در حال پشت سر گذاشتن هستند كه كار هر تيمى را براى مقابله با آنها مشكل مى كند و همين مسأله است كه باعث مى شود مهاجم استقلال با اعتماد به نفس خاصى از برترى مقابل پرسپوليس صحبت كند.
پس از گلزنى مقابل استقلال اهواز به راه آهن هم گل زدى.
هميشه سعى كرده ام براى استقلال وظيفه ام كه گلزنى است را انجام بدهم و خوشحالم كه با زدن گل در ديدار با راه آهن توانستم هواداران را خوشحال كنم.
چه شد كه پايت به گلزنى باز شد
قبل از شروع فصل خيلى خوب تمرين كرده بودم و انگيزه بالايى براى شروع يك فصل خوب داشتم و مى خواستم خيلى چيزها را ثابت كنم ولى متأسفانه در بازى اول ليگ فقط ۷۰ دقيقه بازى كردم. با اين وجود نيز در تمرينات تمام سعى و تلاشم را انجام مى دادم تا اينكه فرصت بازى به من رسيد.
تا چند هفته پيش همه از گل نزنى مهاجمان استقلال مى ناليدند ولى در اين چند هفته خوب گل مى زنيد چه اتفاقى افتاده
مشاوره و توصيه هاى روانشناس تيم به مهاجمان استقلال باعث شد تا مشكلات روحى بازيكنان برطرف شود و ديگر استرسى براى گلزنى نداشته باشيم.
البته از بازى خوب هافبك هاى استقلال هم نمى توان گذشت!
هافبك هاى خيلى خوبى داريم كه هر كدامشان به تنهايى يك تيم را مى توانند بچرخانند و ما همه آنها را يك جا داريم.
در مورد بازى با راه آهن صحبت كن، خوب شروع نكرديد ولى در ادامه بهتر شديد.
برد پر گل هفته گذشته مقابل استقلال اهواز باعث شده بود انتظارات از تيم زياد شود و اين موضوع باعث افزايش فشار روحى بر بازيكنان شده بود به همين دليل خوب شروع نكرديم و گل خورديم ولى در ادامه باتجربه اى كه بچه ها دارند توانستيم بازى را در دست بگيريم و با زدن ۲ گل به برترى برسيم.
نيمه دوم عقب كشيديد شايد به خاطر نزديكى دربى بود كه پس از زدن ۲ گل با احتياط به بازى ادامه داديد.
نه! در نيمه دوم بازى را كنترل كرديم و براى حفظ نتيجه به ميدان نيامديم حتى دوست داشتيم با گل هاى بيشتر راه آهن را شكست بدهيم.
راه آهن هم خوب بازى كرد و به قول قلعه نويى مستحق باخت نبود.
راه آهن خيلى خوب بازى كرد و تيم قرص و محكمى بود. انتظار نداشتيم در اين سطح باشند.
با اين برد نشان داديد ديگر ناكامى هاى اوايل فصل را بايد فراموش كرد.
متاسفانه بازى هاى اول فصل را خوب نبوديم ولى در حال حاضر از نظر تاكتيكى و فنى به يك هماهنگى كامل رسيده ايم و علاوه بر اينكه خوب بازى مى كنيم نتيجه هم مى گيريم.
جمعه هم با پرسپوليس بازى داريد، ديدار با رقيب سنتى تان جذاب خواهد بود
بازى خيلى مشكلى پيش رو داريم و پرسپوليس هم تيم خوبى دارد كه با ارائه يك فوتبال سريع و رو به جلو نتيجه هم مى گيرد ولى ما به خاطر جبران ناكامى هايمان مجبوريم نتيجه بگيريم.
به پرسپوليس هم گل مى زنى
تمام تلاشم را مى كنم تا در صورت قرار گرفتن در تركيب براى استقلال مثمرثمر باشم و با گلزنى به پرسپوليس به مثل معروف تا سه نشه بازى نشه عمل كنم.
اكبرپور: براى دربى تقسيم انرژى كرديم
اكبرپور كه هر چقدر تلاش كرد اما نتوانست براى استقلال گل بزند، پس از بازى گفت: استقلال بسيار خوب و منطقى بازى كرد و توانست با كسب سه امتياز موقعيت خودرا درجدول بهبود ببخشد.در بازى مقابل راه آهن بازيكنان در هر دو نيمه تقسيم انرژى كردند تا براى دربى كاملاً آماده باشند و با شرايط كاملاً ايده آل به مصاف پرسپوليس بروند.در بازى مقابل راه آهن اصلا تعداد گل هاى زده ملاك نبود و سه امتياز بازى مهم بود كه اين سه امتياز را هم توانستيم كسب كنيم و دوباره به جمع مدعيان ليگ اضافه شويم.»
امير خطاب به بازيكنان:
تا قبل از دربى پولتان پرداخت مى شود
ايران ورزشى- استقلالى ها اين روزها به خاطر كسب دو برد پى درپى شرايط خوبى دارند ولى اين دليل نمى شود كه مشكلات مالى و چك هاى برگشت خورده شان را فراموش كنند و ممكن است در آستانه دربى تهران اين مشكلات دردسرساز شود اما گويا مسوولان استقلال براى جلوگيرى از تاثيرگذارى اين مشكلات و بالا بردن روحيه بازيكنان تصميم گرفته اند تا قبل از دربى مقدارى از مطالبات بازيكنان را پرداخت كنند. امير قلعه نويى نيز در جريان تمرين ريكاورى روز گذشته آبى پوشان به بازيكنانش قول داد تا قبل از دربى پولتان پرداخت خواهد شد.
تقى پور: زور استقلال بيشتر است
تقى پور پيروزى در دربى را از آن استقلال مى داند و مى گويد: «استقلال در فصل جارى بازيكنان خوبى را به خدمت گرفته و عامل اصلى پيروزى استقلال بر پرسپوليس خواهد شد. از طرفى از سوى ديگر، استقلال در اين فصل امتيازات زيادى را از دست داده و از آنجا كه همچنان به عنوان يك مدعى مى خواهيم مطرح باشيم بايد اين ديدار را با پيروزى پشت سر بگذاريم. بر همين اساس بخت استقلال براى برد بيشتر از پرسپوليس است. ديدار سنتى استقلال و پرسپوليس همواره حساسيت هاى خاص خودش را داشته است اما به لحاظ امتيازى اين ديدار مانند ساير ديدارهاى ليگ برتر ۳ امتياز دارد.
در جمع خبرنگاران
قطبي: استقلال و قلعهنويي را به خوبي ميشناسم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: براي پيروزي در بازي روز جمعه، استقلال و سرمربي اش را به خوبي ميشناسم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي پس از تمرين امروز، اظهار داشت: همانطور كه قول دادم منتظر يك بازي بينالمللي در بازي روز جمعه هستم تا با خيال راحت قول قهرماني را به هواداران بدهم.
وي افزود: حق ما، 7 بازي و 7 برد بود و در حال حاضر هم بايد تنها در صدر جدول قرار ميگرفتيم؛ اما دچار اتفاقات فوتبال شديم و با پيروزي مقابل استقلال دوباره به صدر جدول بازميگرديم.
قطبي يادآور شد: بازي روز جمعه ميتواند هيجان زيادي داشته باشد و هر تيمي از انرژي خود و موقعيتها استفاده كند قطعا پيروز بازي مي شود.
سرمربي تيم پرسپوليس همچنين در مورد ديكارمو و علي كريمي گفت: ATCديكارمو امروز به ايران ميرسد و اگر در تمرينات خواستههاي مرا برآورده كند ميتواند جزو نفرات اصلي باشد.
وي افزود: علي كريمي يك بازيكن بينالمللي است و همه او را با تكنيك نابش و حمل توپ ميشناسند؛ اما در بازي با پگاه ديديد كه چه طور در خدمت تيم بود و در گل زده كريم باقري چه حركت بدون توپ زييايي انجام داد. بايد به او افتخار كنم و او را يك اسلحه مفيد براي خود بدانم.
قطبي در خصوص تيم فوتبال استقلال تاكيد كرد: استقلال و قلعهنويي را به خوبي ميشناسم. ميدانم حريف چه طور بازي ميكند؛ اما در فوتبال بينالمللي همه بايد قبول كنند ديگر فوتبال رمز دار معنايي ندارد. با وجود آناليزورهاي مختلف همه همديگر را مي شناسند، البته بعيد ميدانم كسي از تيم من بتواند شناخت كافي داشته باشد.
وي افزود: در صورتي كه سرعت بازي را بالا ببريم كيفيت بازي نيز تغيير ميكند. فوتبال برزيل، آث ميلان آرسنال و آژاكس آمستردام را همه ميشناسند و ميدانند چه طور فوتبال بازي ميكنند؛ اما كسي از حركت تيمي آنها نميتواند شناختي داشته باشد. من هم قصد دارم همين كار را انجام بدهم.
قطبي يآدآور شد تيم پرسپوليس امسال يكي از بهترينهاي ايران است و مي خواهيم به قهرماني در آسيا و ليگ برتر برسيم.
قطبي افزود: از هواداران ميخواهم ما را در بازي روز جمعه فراموش نكنند و همچنان براي گرفتن سه امتياز شيرين مرا ياري كنند. اين بازي براي من اهميت صد چنداني دارد چون دوست دارم قهرماني پرسپوليس را با برد در دربي جشن بگيرم.
انتهاي پيام/
پيروز قربانى در اين فصل يکى از آمادهترين بازيکنان استقلال بوده است و علاوه بر اينکه در کارهاى دفاعى حضورى فعال دارد، در امر گلزنى هم بسيار موفق ظاهر شده است. ديروز بازيکنى که زننده اولين گل تيمش مقابل راهآهن بود، اين چنين به سوالات توپ ورزشى پاسخ داد:قرباني:من عاشق گل زدن هستم دربى براى استقلال است
استقلال به پيروزى دست يافت، اما به سختي...!
مهم اين بود که پيروز شديم و سه امتياز کامل را به دست آورديم.
راهآهن مستحق باخت نبود.
حرف شما درست است، راهآهن يکى از تيمهاى خوب ليگ امسال است. آنها برابر استقلال، بازى پاياپايى را به نمايش گذاشتند و کم نياوردند اما استقلال مقتدرانه پيروز ميدان شد و سه امتياز کامل را به حساب اندوختههاى خود اضافه کرد. در اين فصل راهآهن برابر هيچ تيمى چنين بازى نکرده بود.
آنها به قضاوت داور مسابقه اعتراض داشتند.
براى چي؟
گل برهانى آفسايد بود، گلهاى آنها به اشتباه پذيرفته نشد و...!
اين حرف را قبول ندارم. در اين چند روز اخير چند کارشناس داورى در اينباره صحبت کردند و نظر خود را اعلام نمودند.
براى چندمين بار موفق به گلزنى شدي.
من مدافعى هستم که علاقه زيادى به کارهاى هجومى دارم و هر وقت فرصتى داشته باشم دوست دارم آن را تبديل به گل نمايم، خدا را شکر که در اين راه تا حدود زيادى موفق بودهام.
و آرش برهانى نيز در اين هفته ها گلزن شده است.
آرش مهاجم بسيار خوبى است و من قبلاً هم گفته بودم اگر اين بازيکن بتواند از استرس و فشارهاى موجود رهايى يابد، ميتواند گلهاى زيادى را براى استقلال به ثمر برساند.
زمان زيادى تا دربى بزرگ پايتخت نمانده است.
اين ديدار جمعه برگزار خواهد شد و ما برنامههاى زيادى براى اين ديدار خواهيم داشت، دربى هميشه از اهميت فوقالعادهاى برخوردار بوده است و هيچ تيمى مايل نيست ببازد. از وقتى ديدار با راهآهن به پايان رسيد، تمام فکر و ذهن خودمان را معطوف به دربى کرده و براى اين مسابقه نقشههاى زيادى کشيدهايم.
اين روزها همه حرف از پيروزى پرسپوليس در دربى ميزنند.
بگذار هرچه دلشان ميخواهد، بگويند دربى با همه ديدارهاى ليگ متفاوت است و نتيجه آن فقط در زمين مشخص ميشود. ضمن اينکه استقلال هم هميشه در دربى عالى بوده است.
قربانى گل ميزند؟
براى تحقق اين امر نهايت تلاش خودم را ميکنم و اين اميد را دارم که مثل گذشته در دربى به پرسپوليس گل بزنم.
روشن در گفت و گو با فارس:
شكست شش بر صفر استقلال مقابل پرسپوليس تباني نبود
خبرگزاري فارس:بازيكن سابق تيم فوتبال استقلال تهران گفت: دربي سال 52 كه در آن شش بر صفر شكست خورديم، تباني نبود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حسن روشن در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: مسابقات استقلال و پرسپوليس همواره با احتياط آغاز مي شود تا زماني كه يك تيم گل بزند، در آنصورت حريف از پيله احتياط خارج مي شود و حمله مي كند.آن موقع بازي زيبا تر مي شود.
وي افزود:اميدوارم استقلال در اين مسابقه پيروز شود. امير قلعه نويي در چند سالي كه هدايت استقلال را بر عهده داشت، برابر پرسپوليس شكست نخورد. به نظرم اين بار نيز استقلال دو بر يك پرسپوليس را شكست مي دهد.
روشن در خصوص اين كه دربي از نظر فني در سطح پائيني قرار دارد، گفت:شايد به دليل اين است كه گل نخوردن دستور اول است. هيچ كدام از دو تيم بازي هميشگي خود را ارئه نمي كنند به دليل اين كه در اين مسابقه نباختن مهم تر است.
بازيكن اسبق تيم ملي در مورد خاطراتش از اين مسابقه گفت: خاطرات زيادي از دربي هاي گذشته دارم؛ اما مهمترين آن رفاقتي بود كه بين بازيكنان دو تيم وجود داشت.اگر اين مسابقه در زمان حضورمان در اردوي تيم ملي انجام مي شد با ماشين من يا علي پروين از اردو به ورزشگاه امجديه مي رفتيم و بعد از مسابقه هم چه مي باختيم چه مي برديم و چه مساوي مي شد بايكديگر به اردوي تيم ملي برمي گشتيم. رفاقت هاي قديمي ارزش زيادي داشت.
روشن در خصوص دربي سال 52 و شكست 6 بر صفر استقلال در اين ديدار و شايعه تباني در آن اظهار داشت: آن زمان 17 ساله بودم و پانزده دقيقه به ميدان رفتم. براي آن مسابقه خيلي جوان بودم؛ اما بحث تباني در اين ديدار را قبول ندارم. اين مسابقه از اتفاقات نادر فوتبال است. همانطوركه منچستر يونايتد در يك ديدار كه دو سال پيش برگزار شد 7 بر يك تيم رم ايتاليا را شكست داد.
انتهاي پيام/
عتراض اميرآبادى به نيمکت نشينى اش
مهدى اميرآبادى از اينکه در بازى مقابل راه آهن جواز حضور در ميدان را پيدا نکرد و 90 دقيقه از روى نيمکت جدال همبازيانش را تماشا کرد به شدت ناراحت و در عين حال شاکى است. او ديروز از طريق يکى از دوستان سرمربى تيمش، ناراحتى و اعتراض خود را به گوش امير قلعه نويى رساند، او اعتقاد دارد وقتى يکى از آماده ترين نفرات تيم است، چرا بايد بيرون بنشيند؟
استقلاليها در اضطراب حيدرى در آستانه محروميت از دربي!
با شکايت باشگاه پاس همدان خسرو حيدرى در آستانه محروميت از دربى قرارگرفته است. پاسيهاى همدان ديروز صبح شکايت خود را تسليم کميته انضباطى کردهاند تا وى در آستانه محروميت از حضور در ديدارهاى استقلال قرار بگيرد. استقلاليها بايد تا امروز 20 درصد قرارداد حيدرى را به باشگاه پاس ميدادند اما اين کار را انجام ندادهاند. گفتنى است حيدرى بدون دريافت برگه تسويهحساب با باشگاه استقلال قرارداد امضا کرده است.
سوال روز استقلالى ها: امير و حکايت دسته گل براى قطبى و عابدزاده
از امروز تکاپوى استقلاليها براى دربى آغاز شده و آبيپوشان به دنبال فراهم کردن شرايطى هستند تا مقابل حريف سنتى خود نتايج مطلوبى کسب کنند. البته حاشيههاى دربى هم در نوع خود بسيار جالب توجه و خواندنى است.
در همين ارتباط، جالب است بدانيد از صبح ديروز يکى از نکاتى که ذهن مسوولان و کارکنان باشگاه استقلال را به خود معطوف کرده بود، نحوه رويارويى امير قلعهنويى با احمدرضا عابدزاده قبل از آغاز مسابقه است. با توجه به کنايههايى که قلعهنويى و قطبى طى ماههاى اخير به يکديگر نثار کردهاند، معلوم نيست تمايلى براى رفتن به سمت همديگر نشان بدهند يا خير، اما داستان قلعهنويى و عابدزاده کاملاً با همديگر متفاوت است. آنها سالها با هم همبازى بودهاند و بدون شک کنار همديگر قرار گرفته و با هم عکس يادگارى خواهند گرفت. البته نکته مهم اينجاست که استقلاليها مدعياند عابدزاده بايد سراغ قلعهنويى بيايد زيرا از نظر سن کوچکتر از امير بوده و مربيگرى را هم ديرتر از او آغاز کرده است.
قلعه نويى مثل پدرم است، هر چه بگويد قبول دارم اکبرپور: مقابل پرسپوليس فيکس هستم!
پس از پايان بازى استقلال ـ راهآهن شايعه شد امير قلعهنويى سياوش اکبرپور را از رختکن بيرون کرده و اين بازيکن را به نيمکت نشينى در دربى تهديد کرده است. اما بد نديديم با مهاجم شماره 10 استقلال صحبت ميکنيم تا نظر خودش را جويا شويم.
گفت وگوى اکبرپور را بخوانيد:
جريان درگيرى لفظي ات با قلعه نويى از چه قرار است؟
کدام درگيرى لفظي؟! من؟!
يعنى ميخواهى بگويى قلعه نويى به شما پس از پايان بازى چيزى نگفت؟
چرا. او به من گفت چرا موقعيت آخر بازى را از دست دادى و من گفتم اميرخان سعى کردم گل بزنم اما نشد.
همين؟
بله، چطور؟
شايعه شده قلعه نويى به تو گفته در دربى روى سکو مينشينى تا ديگر موقعيت از دست ندهي!
بشدت اين مسأله را تکذيب ميکنم. از قول من بنويس رابطه من و قلعهنويى رابطه پدر و پسرى است. من 5 سال است دارم با او کار ميکنم و خيليها دوست داشتند رابطه من و او را خراب کنند اما خودم ياد گرفتم به بزرگترم احترام بگذارم. در بازى با راهآهن هم تا دقيقه 90 مشخص نبود که چه تيمى برنده است به همين دليل به اميرخان حق ميدهم که از بابت گل نشدن آن موقعيت ناراحت باشد.
از نيمکت نشينيات ناراحت نيستي؟
نه، کدام مربى عاقلى دست به ترکيب تيم برنده ميزند. تازه آن هم در شرايطى که استقلال 6 گل زده بود. به هر حال من از نيمکت نشينيام در بازى ناراحت نبودم.
استقلال هم که روى دور برد افتاده. درست است؟
هفته سوم مصاحبه اى کردم و گفتم که ما با 10 امتياز به مصاف پرسپوليس ميرويم که خدا را شکر پيشبينيام درست از آب درآمد. خدا را شکر توپهايمان هم خوب توى گل ميرود و ما هم ميبريم.
دربى را چطور ميبيني؟ پرسپوليس هم در بازى با پگاه پيروز شد.
من فکر ميکنم قهرمان ليگ از دل دربى بيرون ميآيد. هر دو تيم در کورس قهرمانى هستند. شما ببينيد اگر ما اين بازى را ببريم 3 امتياز از پرسپوليس گرفتهايم و 3 امتياز به داشتههاى خود اضافه کردهايم. يعنى اين ديدار شش امتياز دارد. تنها اميدم اين است که هواداران هر دو تيم، فوتبال خوبى ببينند و هيچ بازيکنى مصدوم نشود.
ظاهراً شما از جبارى به خاطر عدم حضور در تمرينات دلگير بوديد، درست است؟
من يک بازيکن هستم و در مباحث کلان نبايد حرف بزنم اما ممکن است در يک خانواده برادر کوچکتر از بزرگتر ناراحت شود. جبارى يک فوتباليست بزرگ و استثنايى است. خود او هم ديروز از نيمکت نشينياش ناراحت نبود و من هم مشکلى نداشتم. من منظورم اين است که بعضى از بازيکنان بايد بدانند اينجا استقلال است. در بازى روز شنبه هم بعضيها عادت نکرده بودند که با پيراهن چه تيمى بازى ميکنند. 20 دقيقه بازى را ول کرديم و گل خورديم اما متوجه شديم که 50 هزار تماشاگر در استاديوم حضور دارد و به خود آمديم. در هر صورت ما يک خانوادهايم و دوست داريم با اتحاد به هدفمان برسيم.
صحبت خاصى نداري؟
نه، باز هم ميگويم من بازيکن هستم و به مربيام احترام ميگذارم و اگر کسى شيطنت کرد باور نکنيد.
مجيدي: مصاحبه خيالى از من چاپ ميکنند
فرهاد مجيدى کاپيتان تيم استقلال تهران با وجود بازى خوبى که در مصاف با استقلال اهواز انجام داد و 2 گل زيبايى که به ثمر رساند، اما در ديدار اين هفته تيمش مقابل راه آهن در ترکيب آبى پوشان قرار نگرفت. عدم حضور مجيدى در بازى فوق باعث شد تا با او تماس بگيريم و از کاپيتان آماده اين روزهاى آبى پوشان بپرسيم که چرا با اينکه به لحاظ آمادگى مشکلى ندارد اما مربيان استقلال از وجود او در بازى شنبه شب استفاده نکردند. اما مجيدى ترجيح داد مصاحبه نکند و فعلاً حرفى نزند. فرهاد با گفتن اين جمله که به تلاشش ادامه ميدهد تا در بازيهاى آينده در ترکيب استقلال قرار بگيرد، افزود: من با هيچ روزنامه، خبرگزارى و ... مصاحبهاى نکرده و نميکنم. اگر مصاحبهاى از من ديديد، حتم بدانيد که خيالى است، چون در حال حاضر تمام فکر و ذکرم را روى تمرينات و بازى گذاشتهام و نميخواهم با مصاحبه و ... تمرکزم را از دست بدهم.
داور حق راه آهن را خورد گلزن راه آهن: هميشه جلوى استقلال انگيزه پيدا ميکنم
مهاجم جوان راهآهن که جايگزين سهراب انتظارى پا به سن گذاشته شده بود، جواب خوبى به اعتماد داوود مهابادى داد و ضمن باز کردن دروازه استقلال تا دقيقه 90 بازي، دونده ظاهر شد. مجتبى زارع که جزو کشفيات غلام پيروانى است، در خصوص بازى مقابل استقلال و عملکرد خودش گفت: من هميشه مقابل استقلال انگيزه خاصى داشتهام و به اين تيم گل زدهام. سال قبل هم در تهران و شيراز دروازه اين تيم را باز کردم و بهترين بازيکن زمين بودم. باور کنيد در اين بازى آنقدر دويدم که همه انرژيام تخليه شد! اما کمکداور و داور بازي، حق ما را پايمال کردند و با وجود برترى کاملى که داشتيم نتيجه را واگذار کرديم. به جرأت ميتوانم بگويم که 70 درصد، جريان بازى در اختيار ما بود و استقلال به هيچ وجه از لحاظ فنى و تاکتيکى برترى نسبت به تيم ما نداشت. اما داور انگيزه تيم ما را کشت و متأسفانه گل اول ما را بى دليل مردود کرد. در حالى که اگر همين صحنه براى استقلال اتفاق ميافتاد، مطمئنم که داور گل را صحيح تشخيص ميداد. ضمن اينکه کارشناسان داورى هم گفتهاند که گل برهانى آفسايد بود. متأسفانه در بازيهاى قبل هم داوريها به ضرر تيم ما بود و مشکلات زيادى را به وجود آورد. اما در مجموع مهم اين بود که همه ديدند ما برتر از استقلال بوديم و فقط نتيجه را واگذار کرديم.
ژنرال جان برکف
ما نمیدانیم این مسئولین استقلال چرا به فکر گوهرهایی که دارند نیستند! باور کنید که ما وقتی مصاحبه ژنرال بعد از بازی با راه آهن را دیدیم جگرمان سوخت./علی باستانی
---------------------------------------------
آدمی دو سال در یک تیم باشه بعد بیان و ازش تقدیر بکنند ولی 18 سال در یک تیم جان یکند و اصلا هم دنبال پست و لابی بازی و زیر آب زنی و از همه مهمتر مسائل مادی نباشد ، بعد بیاید معنویات را رواج دهد و تیم را ببرد اردوهای مذهبی مثل جمکران و بازیکن هم نیامد، تنبیه اش کند آخرش هم انگ آبی نبودن به او بزنند. در همین راستا ما رسما اعلام میکنیم به دلیل از دست دادن 2پای جناب قلعه نوعی در مدت حضورشان در استقلال از این پس با لقب ژنرال جان برکف به رسمیت میشناسیم و از تمامی هواداران استقلال نیز میخواهیم تا ایشان را ازین پس یا همین لقب در میادین ورزشی مورد شویق قرار دهند
بهادر عبدي، خطرناكترين بازيكن پرسپوليس است!
اينكه آرش برهاني خيلي راحت صاحب موقعيت ميشود و مثل آب خوردن گل ميزند، براي خيليها تعجبآور است
ولي قلعهنويي در آستانه داربي پايتخت خيلي بايد خوشحال باشد كه ميتواند حداقل به يكي از مهاجمان تيمش لقب «گلزن» بدهد. آرش كه فصل گذشته در دو بازي رفت و برگشت مقابل پرسپوليس دو موقعيت تك به تك را از دست داد حالا به فكر جبران است، البته به شرطي كه روز جمعه فيكس بازي كند. برهاني كه در دو بازي اخير استقلال سهبار گلزني كرده، ابتدا در اين مورد ميگويد: «هر چند فصل گذشته خيلي تحتفشار بودم و انتقادهاي زيادي از من صورت گرفت، ولي تمامي اتفاقات سال قبل براي من تجربه شد كه حالا از آنها استفاده ميكنم. البته اين را هم بايد بگويم كه در تمرينات اين فصل به طور اختصاصي با مهاجمان كار ميشود و من در هر تمرين بيش از صد شوت به دروازه ميزنم تا چارچوب را بهتر بشناسم.» برهاني در خصوص گل مشكوك به آفسايدي كه در بازي با راهآهن بهثمر رساند، ميگويد: «شك نكنيد كه اصلا آفسايد نبود و گل را در موقعيتي سالم بهثمر رساندم. حتي نيممتر هم از حريف عقبتر بودم، در ضمن اگر به فاصله يك نيمتنه هم از حريف جلو باشم، كمكداور نبايد آفسايد بگيرد.» مهاجم استقلال در مورد بازي با راهآهن ادامه ميدهد: «در 20 دقيقه اول بيشتر حال و هواي بازي با استقلالاهواز را داشتيم و بيش از حد اعتمادبهنفسمان بالا رفته بود كه اين باعث شد تا نتوانيم بازي معمولي خودمان را بهنمايش بگذاريم. البته در ادامه، روند بازي تغيير كرد و ما بازي باخته را با برد عوض كرديم.» برهاني كه حالا شانس زيادي براي بازيكردن مقابل پرسپوليس دارد، در پاسخ به اين سوال كه فكر ميكني در اين مسابقه فكيس بازي كني، ميگويد: «اصلا تمايل ندارم در مورد داربي منفي فكر كنم و از حالا روي اين موضوع تمركز كردهام كه بهطور حتم فيكس بازي خواهم كرد.» مهاجم استقلال كه فصل گذشته نتوانست دروازه استقلال را باز كند، در پاسخ به اين سوال كه فكر ميكني گل زدن در داربي چه طعمي دارد، ميگويد: «وقتي به يك تيم محلي هم گل بزنم خوشحال ميشوم و فرقي ندارد دروازه كدام تيم را باز كنم. بهنظر من گل داربي هيچ طعمي ندارد، نه ترش است، نه شور و نه شيرين!»
رهاني اميدوار است كه در اين بازي دروازه پرسپوليس را باز كند. او ميگويد: «اول بايد از لحاظ ذهني آماده باشم تا بتوانم از لحاظ فني به استقلال كمك كنم. اگر در اين بازي صاحب موقعيت شدم مطمئن باشيد كه بهسادگي آن را از دست نخواهم داد.» از برهاني ميپرسيم، خطرناكترين بازيكن پرسپوليس كيست كه او در اظهارنظري جالبتوجه و البته عجيب ميگويد: «بهادر عبدي خطرناكترين بازيكن پرسپوليس است.»
براي جدايي 30 دقيقه كافي بود
يك روز از بازي استقلال و راهآهن گذشته و هنوز خيليها اين سوال را در ذهن مرور ميكنند كه بالاخره حق با چه كسي بود قلعهنويي يا جباري؟ واقعيت اين است كه در شرايط فعلي جنگ قلعهنويي و جباري به سود هيچكس نيست. اصلا مشكل جباري ربطي به قلعهنويي نداشت/آرش راهبر
دقيقه 30 بازي استقلال بود كه قصه ما بهسر رسيد. قصه ياغيستيزي ژنرال كه پيش از اين قربانيان بزرگي مثل نيكبخت و اميرحسين صادقي داشت.
قلعهنويي سفت و سخت اعلام كرده بود كه مجتبي جباري قطعا در اين بازي در زمين حضور ندارد و حتي ممكن است داربي را هم از روي نيمكت دنبال كند. او حتي گفته بود: «جباري از چشمم افتاده. فكر نميكردم اينقدر در مورد مسائل مالي حساس باشد.» اما دقيقه 30 كه از راه رسيد اميرخان هم تسليم شد و به شماره 8 اجازه داد كه وارد زمين شود. دل هواداران غنج رفت و قند توي دلشان آب شد. حسابي او را تشويق كردند و كمي بعد مجتبي تيم را سروسامان داد و دو گل پياپي استقلال را از شكست برابر راهآهن رهايي بخشيد. معمار حملات استقلال تا آخر هم خوب بازي كرد و آنچه كه لازم بود انجام داد. انگار نه انگار كه قبل از اين بازي چه مسائلي گذشته و چند جلسهاي تمرين را تحريم كرده...
دوربينهاي فرصتطلب آخر بازي باز هم مجتبي را گير انداختند. انتظار ميرفت كه او ديگر سراغ مسائل چند روز قبل نرود و به صحراي حاشيه نزند. مجتبي اما ياد مسائل گذشته كه افتاد دوباره رنگ صورتش عوض شد و گفت: «انتظار نداشتم در اين مسابقه بازي كنم.» بههرحال او چند جلسه در تمرين حاضر نبود اما راحت وارد بازي شد، يكجور بيعدالتي آشكار كه حداقل از سوي قلعهنويي خيلي كم سر زده است. مجتبي دوباره با غيظ گفت: «در فوتبال ما كي تا حالا عدالت رعايت شده؟ هنوز پاداش قهرماني سه سال قبل را نگرفتهايم، پاداش قهرماني جامحذفي هم دست كسي نرسيده. همه بازيكنان تحتفشار هستند اما بعضيها جور ديگري برداشت ميكنند...» يك مقداري آتش درون جباري ميخوابد و با كمي تاني ميگويد: «اگر قرار بود عدالت رعايت شود بايد بازي را از سكوها نگاه ميكردم، نه اينكه بازي كنم اما خب بازي كردم اين را هم بايد بگويم كه در قرارداد من قيد شده كه اگر حتي يك روز پول من دير پرداخت شود ميتوانم در تمرين حاضر نشوم.» مجتبي كه همچنان از قضيه چك باشگاه ناراحت بهنظر ميرسيد، گفت: «خيلي جالب است كه حتي يك نفر در استقلال نتوانست مشكل من را حل كند، در اين صورت من حتي يك مصاحبه هم انجام نميدادم.»
يك روز از بازي استقلال و راهآهن گذشته و هنوز خيليها اين سوال را در ذهن مرور ميكنند كه بالاخره حق با چه كسي بود قلعهنويي يا جباري؟ عجيب است كه در اين معادله دو مجهولي هر دو طرف هم بهنوعي مقصر هستند و هم بيتقصير. هرچند كه جباري از مشكلات خودش حرف ميزند و از مسئولان استقلال بهخاطر حل نشدن مسائلش گله دارد اما سر تمرين حاضر نشدن از آن اتفاقاتي است كه به هيچ وجه قابلقبول نيست. حالا اگر بازيكن موردنظر آدم بيحاشيهاي مثل جباري باشد كه گناهش سنگينتر هم ميشود! اما از سوي ديگر ميشد حدس زد كه قلعهنويي هم خيلي به مجازات شديداللحن خود پايبند نباشد. وقتي استقلال در آستانه داربي فوقالعاده حساس با پرسپوليس با راهآهن بازي ميكند و كمي قبل از دقيقه 30 هم يك گل ميخورد قطعا خيليها يادشان ميرود كه چند روز قبل در تمرين استقلال چه گذشته و كي آمده و كي نيامده! اينجاست كه درنگ جايز نيست و بايد طراح اصلي تيم يعني مجتبي جباري را به زمين فرستاد. اينگونه است كه وقتي جباري لب خط ميآيد تا با عليرضا عباسفرد تعويض شود، 50 هزار نفر تمناي درون خود را به شكل فرياد و تشويق بيرون ميريزند. واقعيت اين است كه در شرايط فعلي جنگ قلعهنويي و جباري به سود هيچكس نيست. اصلا مشكل جباري ربطي به قلعهنويي نداشت. تمرين نكردن با تيم هم قاعدتا نبايد بيپاسخ ميماند اما خب براي هر دوطرف 30 دقيقه براي فكر كردن كافي بود و چنين شد كه سر ساعت مجتبي وارد زمين شد. شنبهشب خيلي از استقلاليها به خاطر داشتن بازيكني مثل جباري خدا را شكر كردند..
واعظ آشتياني كجاست؟
يكي به شوخي ميگويد: «يك پاداش بايد براي پيدا كردن آقاي مديرعامل بگذاريم تا او را كتبسته تحويل ما بدهند.» همه ميخندند. آقاي هدايتي 206ها را كادوپيچ كرده، اينجا دريغ از يك دوچرخه،
سكانس اول: برنامه 90 (اول مهر 1387)
تغيير و تحولات مديريتي در باشگاه استقلال اتفاق افتاده است. فتحاللهزاده رفته و شخصي به نام واعظ آشتياني آمده. فوتباليها كمتر او را ميشناسند. صحبت از شخصي به نام انصاري است كه با واعظ وارد شده و شبيه هدايتي و چيزي بالاتر از آن و دهها سوال بيجواب كه بالاخره عادل فردوسيپور با دعوت از واعظ آشتياني به برنامه پربينندهاش «90» تمام سوالات را جواب ميدهد. نكته بارز اين برنامه لحظهاي است كه واعظ آشتياني در پاسخ سوال فردوسيپور بابت انتخاب استقلال يا فدراسيون دوچرخهسواري بدون لحظهاي تامل ميگويد: «صددرصد استقلال را انتخاب ميكنم.» چند روز بعد از اين ماجرا واعظ آشتياني در اوج بحرانهاي باشگاه استقلال از بابت مسائل مالي، روحي و رواني بدون توجه به آنها براي امور فدراسيون دوچرخهسواري روانه ايتاليا ميشود. جباري هم قهر كرده و سر تمرين نميآيد. همين چند وقت پيش نمونه اين اتفاقات در باشگاه پرسپوليس هم رخ داد كه هدايتي خيلي زود جمع و جورش كرد. جباري هنوز انصاري را ميشناسد، چراكه در مراسم توديع و معارفه هم غايب بود.
سكانس دوم: رختكن استقلال بعد از پايان بازي با راهآهن
2 بر يك بازي را بردهاند. تمام بازيكنان همراه ساير اعضاي كادرفني چشم به در رختكن دارند. اين دومين پيروزي پياپي بعد از مديريت واعظ است. اول بازي هواداران و جايگاه آتشيها، انصاري را با عنوان «انصاري عابربانك» تشويق كرده بودند. حالا همه چشم به در دوختهاند تا سروكله مديرعامل و همراه عابربانكش از چارچوب در پيدا شود. انتظاري بيهوده و عبث است. مديرعامل هنوز از ايتاليا برنگشته تا چه رسد به حضور در ورزشگاه و رختكن، يكي ميگويد: «واعظ نيست، انصاري چي؟ اقلا او بايد ميآمد.» خبر ندارد كه انصاري از اين تجربهها ندارد و تازهكار است. بازيكنان جمع و جور ميكنند و راه ميافتند. لب و لوچهها آويزان است. كسي قدر برد آنها را ندانسته و براي يك تشكر خشك و خالي هم نيامده. امير قلعهنويي هم توقعي مثل آنها دارد. وضعيت پاداشها با توجه به خبري كه از اردوي رقيب ميرسد، اصلا جالب نيست. همان روز شايعه شد هدايتي ميخواهد 48 ساعت قبل از داربي پاداشها را بدهد تا بچهها با خيال راحت بازي كنند.
سكانس سوم: زمين شماره دو آزادي (اولين تمرين بعد از بازي با راهآهن)
هواي ابري و نيمه خنك پاييزي خبر از رسيدن خزان ميدهد. استقلاليها تمرين سبكي را برگزار ميكنند. بازيكنان اصلي بازي مشغول ريكاوري و ذخيرهها و بازي نكردهها با تيم جوانان باشگاه فوتبال بازي ميكنند. دلها با تمرين نيست. فكر بيشتر بچهها پيش پاداش بازيهاست. «با اين وضعيت پاداش دادن داربي پيشكشمان است. اين مديرعامل هم كه عشق سفر است. از آن شب شام سعدآباد تا به امروز، غيبش زده. چرا كسي به داد ما نميرسد؟ تمام اين غرغرها در فضاي زمين شماره دو در جريان است. يكي به شوخي ميگويد: «يك پاداش بايد براي پيدا كردن آقاي مديرعامل بگذاريم تا او را كتبسته تحويل ما بدهند.» همه ميخندند. آقاي هدايتي 206ها را كادوپيچ كرده، اينجا دريغ از يك دوچرخه، آنوقت برد داربي را هم ميخواهند. تمام نگاهها به وروديها، است. از ديشب تا حالا منتظرند كه او بيايد و شايد با خود را لبخند را بياورد. فعلا بايد صبر كرد. تكمله: واعظ آشتياني در سخنراني معارفه خود ميخواست با جلوگيري از حاشيهها «در» مطبوعات را تخته كند، ولي فعلا خود ايشان و غيبت طولانيشان حاشيهساز شده است.
نتيجه حاضر جوابي سياوش اكبرپور به قلعهنويي
چهره سرخ و برافروخته امير قلعهنويي در لحظات پاياني بازي با راهآهن ديدني بود. زماني كه سياوش اكبرپور درون محوطه جريمه حريف يك موقعيت ايدهآل را از دست داد تا فرياد خشم سرمربي آبيها بلند شود
براي خيليها غيرقابل باور است كه كوچكترين مشكلي در ارتباط صميمانه اين دو نفر به وجود بيايد، ولي امير و سياوش در رختكن استقلال با يكديگر درگيري لفظي داشتند تا در آستانه بازي با پرسپوليس باز هم حاشيهاي جديد براي آبيها درست شود.
قلعهنويي كه با وجود كسب سه امتياز از نوع بازي استقلال راضي نبود، با حالتي عصباني وارد رختكن شد. وقتي چشم او به اكبرپور افتاد، خطاب به اين بازيكن گفت: «اين چه طرز بازي كردن است، يك توپ ساده را نميتواني تبديل به گل كني و اين همه هم ادعا داري!» اكبرپور كه توقع نداشت قلعهنويي به اين تندي با او حرف بزند، خيلي زود جواب سرمربي را با لحن خاصي داد: «من ضربهام را زدم، ولي توپ توي گل نرفت، هيچ تقصيري هم نداشتم.» اكبرپور خيلي زود جواب قلعهنويي را داد و اين موضوع عصبانيت سرمربي آبيها را بيشتر كرد. قلعهنويي در حالي كه بهشدت عصباني بود، خطاب به اكبرپور گفت: «وقتي در بازي با پرسپوليس و مقاومت روي سكوها رفتي ميفهمي كه بايد درست بازي كني!» اكبرپور هم پس از شنيدن حرفهاي قلعهنويي بلافاصله وسائلش را جمع كرد و اولين بازيكني بود كه با عصبانيت شديد رختكن را ترك كرد.
در آستانه بازي با پرسپوليس، شايد اگر اكبرپور مقابل راهآهن بازي نميكرد، الان همهچيز بهنفعش بود ولي قلعهنويي كه طاقت ندارد، شاگردانش در تقابل با انتقادهاي او موضع بگيرند، شايد از اكبرپور در بازي با پرسپوليس استفاده نكند. اين در شرايطي است كه او علاقه خاصي به عليرضا عباسفرد دارد و آرش برهاني هم نگرانيهاي قلعهنويي را در خطحمله از بين برده است. در حدي نيستم كه با قلعهنويي درگير شوم اكبرپور اما همانطور كه پيشبيني ميشد، درگيري لفظي با قلعهنويي را تكذيب ميكند. او ميگويد: «تمامي اين شايعات كذب است و هيچ مشكلي با قلعهنويي ندارم، اصلا در حدي نيستم كه بخواهم با او درگير شوم. همه ميدانند كه با قلعهنويي ارتباط خوبي دارم و حتي از شنيدن اين شايعه خجالت ميكشم.» اكبرپور ادامه ميدهد: «قلعهنويي از من ايراد گرفت كه چرا آن موقعيت را از دست دادم و من هم حرف خاصي نزدم. بهنظر من قلعهنويي حق داشت ايراد بگيرد، چون فقط يك گل با راهآهن اختلاف داشتيم و امكان داشت بازي مساوي شود.» اكبرپور كه ميگويند از نيمكتنشينياش ناراحت بود، اين موضوع را هم تكذيب ميكند: «در مورد نيمكتنشينيام به قلعهنويي حق ميدهم، چون در بازي قبلي كه غايب بودم، استقلال شش گل زد و قلعهنويي هم نبايد دست به تركيب تيم برنده ميزد.» هرچند اكبرپور خبر درگيري لفظياش با قلعهنويي را تكذيب ميكند ولي اين اتفاق بعد از بازي استقلال و راهآهن افتاد. بايد ديد كه آيا قلعهنويي موضعش را در خصوص اكبرپور تغيير خواهد داد يا اينكه او بايد فكر بازي با پرسپوليس را از سرش بيرون كند.
سياوش اکبرپور بلافاصله پس از بازي استقلال برابر راهآهن ورزشگاه آزادي تهران را ترک کرد. در اين بين تلاش محمود فکري، مربي استقلال براي آرام کردن اکبرپور فايدهاي نداشت. او در ميان بهت استقلاليهاي حاضر در رختکن به تنهايي از ورزشگاه آزادي خارج شد تا مورد غضب سرمربي آبيپوشان قرار گيرد. سرپرست تيم استقلال تهران گفت: «اکبرپور به کميته انضباطي باشگاه استقلال معرفي خواهد شد تا در مورد رفتارش بعد از پايان بازي توضيح دهد.»
حيدري: استقلال بهترين هافبكهاي دنيا را دارد
استقلال روي اشتباه حيدري گل خورد اما خود او معتقد است كه بازي قابلقبولي داشته.
خسرو حيدري كه همه ميگويند آن حيدري هميشگي نبود در اينباره بيشتر توضيح ميدهد: «من به جز يك اشتباه ديگر هيچ مشكلي نداشتم و خيلي هم خوب بازي كردم. در آن صحنه هم من دو، سه بازيكن را زيرنظر داشتم كه يار مقابلم فرار كرد و گل اول را زد.» همچنين حيدري در مورد شرايط ديدار مقابل راهآهن كه با نتيجه 2 بر يك بهنفع استقلال تمام شد، ميگويد: «ما توانستيم با اين بازي قبل از داربي به نقطه ضعف تيم پي ببريم. راهآهن خيلي بهتر ظاهر شده بود. ما هم كمي ناهماهنگ بوديم و در اوايل نيمهدوم نتوانستيم آنها را مهار كنيم.» حيدري كه يكي از محبوبترين بازيكنان نزد قلعهنويي است در مورد داربي هم حرف ميزند: «اين را بنويس كه ما مطمئنا بازي را ميبريم. پرسپوليس بايد فكري براي مهار هافبكهاي ما كند، چون كه ما بهترين هافبكهاي دنيا را داريم. همانطور كه پرسپوليس قوي است استقلال صد برابر آن با انگيزهتر است.»
جباري: براي فتحاللهزاده متاسفم
واقعا بابت اين حركت فتحاللهزاده متاسفم. اصلا فكر نميكردم با آن همه ادعا چنين رفتاري داشته باشد./ علي ابراهيمي
مجتبي جباري، ستاره آبيها نميخواهد در تمرينات استقلال شركت كند. او براي تصميمش دليل دارد. ميگويد: «خانه خريدهام و بابت آن چك دادهام، اما باشگاه استقلال به قولش عمل نميكند و بخشي از پول قراردادم را نميدهد. من هم تمرين نميكنم تا تكليفم روشن شود.» حرفهاي جباري به اينجا ختم نميشود. او بابت كاري كه فتحاللهزاده، مديرعامل بركنار شده استقلال انجام داده، بسيار متاسف است: «مديرعامل سابق باشگاه به من چك شخصي داد تا بدهيام را بپردازم. اما صبح همان روزي كه از كار بركنار شد، منشياش را فرستاد و با هزار دروغ و كلك و به بهانه تغيير دادن امضا، چكش را پس گرفت تا چك جديد با امضاي جديد بدهد. من هم باور كردم و به همين دليل اجازه دادم تا منشياش به در خانهمان برود و چك را از مادرم بگيرد، اما بعدازظهر كه به باشگاه رفتم، فهميدم فتحاللهزاده بركنار شده، واقعا بابت اين حركت فتحاللهزاده متاسفم. اصلا فكر نميكردم با آن همه ادعا چنين رفتاري داشته باشد.» هافبك استقلال كه دل پري بابت اين اتفاق دارد حرفش را اينگونه ادامه داد: «منكر زحمات فتحاللهزاده نيستم اما آنقدر ارزش داشتم كه جواب تلفنم را بدهد يا خودش تماس بگيرد و واقعيت را بگويد نميدانم چرا با دروغ و تظاهر چك را پس گرفت، من تنها ناراحتيام اين است كه چرا مديرعامل باشگاه استقلال با شخصيتم اينگونه برخورد كرد. حتي بعد از اين اتفاق بارها با او تماس گرفتم اما يكبار هم جوابم را نداد. با اين شرايط دوست دارم هواداران درست قضاوت كنند و با دانستن واقعيت در موردم حرف بزنند.» و اما آخرين حرفهاي جباري: «من جزو آن دسته از آدمهايي نيستم كه براي رسيدن به يك موقعيت و يا حفظ جايگاهم مجيز ديگران را بگويم. حالا هم حاضر نيستم از حقم بگذرم و سر حرفم هستم.» جالب اينكه مديران جديد استقلال نيز عقيده دارند اين مشكل به مديريتي قبلي مربوط است.
قربانى، مأمور مهار توره
يكى از بهترين بازيكنان پرسپوليس طى هفته هاى اخير «ابراهيم توره» بوده است. مهاجمى كه كادرفنى بر خريد وى تأكيد داشت و سرانجام در ماراتنى با استقلال موفق به جذب او گرديد. اين فوروارد آفريقايى در چند بازى سرخپوشان شَم گلزنى بالاى خودش را نشان داد و ثابت كرد كه افشين قطبى مى تواند بر روى فرصت طلبى اش حساب باز كند. البته ظاهراً علاوه بر قطبى امير قلعه نويى هم حساب ويژه اى را معطوف به توره كرده و مى خواهد به هر طريق ممكن اين بازيكن را در دربى از كار بيندازد. بر اساس شنيده هاى ما قلعه نويى قصد دارد در دربى تهران توره را به صورت منطقه اى مهار كند تا اين بازيكن دائماً با مدافعان استقلال درگير باشد اما به نظر مى رسد پيروز قربانى مأمور مستقيم مهار وى در داخل محوطه جريمه آبى پوشان خواهد بود.
قلعه نويى گفت: در آستانه داربى تهران، سه امتياز بازى مقابل راه آهن بسيار باارزش بود. سرمربى استقلال تهران پس از برترى دو بر يك در ديدار مقابل راه آهن گفت: اين ديدار،دشوارترين بازى استقلال بود و به داود مهابادى به دليل بازى خوب تيمش تبريك مى گويم. راه آهن مستحق اين شكست نبود اما، استقلال نيز بسيار خوب بازى كرد و خدا را شكر مى كنم كه پيش از داربى اين سه امتياز با ارزش را بدست آورديم. وى افزود: اين بازى فراز و نشيب هاى بسيارى داشت، بازيكنان استقلال پس از دريافت گل تنها ۱۰ دقيقه همان استقلال واقعى شدند كه انتظارش مى رود و توانستند دو گل به ثمر برسانند. سرمربى استقلال تهران ادامه داد: در نيمه دوم بازى لايه هاى دفاعى را افزايش داديم چرا كه مى دانستيم راه آهن حريف خطرناكى است، با اين حال فرصت گلزنى به حريف نداديم و بر روى ضد حمله نيز موقعيت هايى داشتيم كه با بى دقتى بازيكنان از دست رفت. قلعه نويى درباره نيمكت نشينى مجتبى جبارى در ابتداى بازى نيز گفت: اين تصميم كادرفنى بود. وى درباره داربى روز جمعه تهران نيز اظهار كرد: اجازه دهيد ۲۴ ساعت از بازى راه آهن بگذرد و خستگى ما برطرف شود، بعد درباره داربى صحبت كنيد. با اين حال داربى همواره شرايط مخصوص به خود را دارد، هر چند كه معتقدم بازى مقابل پرسپوليس، آسان تر از بازى برابر راه آهن است. چرا كه در داربى بازيكنان خود وظيفه شان را مى دانند و كادرفنى مشكل چندانى ندارد. ما بايد تنها كمى بر روى مسايل روحى و روانى و فنى مربوط به اين بازى كار كنيم، اما بازيكنان به اندازه كافى انگيزه و تلاش لازم را براى اين بازى خواهند داشت. زمانى كه خبرنگارى گفت «يك سوال فنى درباره عملكرد نه چندان خوب استقلال مقابل راه آهن دارم» قلعه نويى در پاسخ گفت: من كه مربى نيستم تا فنى جواب دهم، در هر صورت بازيكنان استقلال طى هفته گذشته در باد پيروزى شش بر صفر خوابيده بودند، همان طور كه گفتم تنها ۱۰ دقيقه استقلال واقعى را ديديم، البته با اينكه در نيمه دوم به دنبال حفظ نتيجه بوديم و بازى خوبى انجام نداديم اما، راه آهن نيز فرصت گلزنى بدست نياورد. وى افزود: در هر صورت معتقدم بازيكنان استقلال بايد نگرش خود را تغيير دهند و درك كنند كه در يكى از پرافتخارترين تيم هاى آسيا بازى مى كنند، در واقع مشكل ما همين تغيير نگرش بازيكنان است. قلعه نويى در پايان با تقدير از محمدحسن انصارى فرد مديرعامل باشگاه راه آهن گفت: تنها دو سال در راه آهن بازى كردم، با اين حال اين باشگاه از من تقدير كرد اما، ۱۸ سال است كه در باشگاه استقلال هستم و دو پاى خود را براى اين باشگاه داده ام اما، عده اى مى گويند كه قلعه نويى استقلالى نيست.قلعه نويى:
مربى اى نيستم كه فنى جواب دهم
جبارى:
توقع احترام دارم
بازيكن استقلال تهران گفت: با مشكلات مالى استقلال كنار آمده ام اما، توقع احترام دارم. مجتبى جبارى پس از برترى دو بر يك تيم استقلال در بازى با راه آهن پيرامون مسايل هفته گذشته و قهرش از تمرينات تيم استقلال گفت: ديگر با مشكلات مالى استقلال كنار آمده ام. من بازيكنى نيستم كه به خاطر برگشت خوردن يك چك از تمرينات قهر كنم. در طى اين چند فصل پيش آمده كه قرارداد ۵۰ ميليونى با باشگاه بسته ام و در نهايت پنج ميليون گرفته ام. هنوز پاداش قهرمانى استقلال در ليگ برتر سه سال پيش و همچنين قهرمانى تيم در جام حذفى فوتبال كشور كه امسال بدست آمد، به ما پرداخت نشده است. با اين حال شكايتى نداريم و براى استقلال بازى مى كنيم. وى افزود: با مسايل مالى باشگاه استقلال كنار آمده ايم و به آن عادت كرده ايم اما، در قبال آن توقع احترام داريم. جبارى درباره بازى استقلال مقابل راه آهن نيز گفت: دو تيم بازى بسيار خوبى انجام دادند. ابتدا راه آهن توانست بازى را در اختيار بگيرد اما، به مرور عملكرد استقلال بهتر شد و خوشبختانه توانستيم سه امتياز اين بازى را به دست آوريم. وى درباره نيمكت نشينى اش در اين بازى نيز گفت: اين تصميم كادرفنى بود. در هر صورت زمانى كه به ميدان رفتم تمام تلاشم را انجام دادم تا براى استقلال مثمرثمر باشم. وى درباره تشويق هاى تماشاگران نيز گفت: تماشاگران استقلال همواره به من لطف داشتند و من نيز در زمين تلاش مى كنم تا پاسخ محبت هاى آنها را بدهم. جبارى درباره بازى داربى نيز گفت: داربى تهران همواره حساسيت هاى مخصوص به خود را دارد البته اين بازى نيز مانند ساير ديدارهاى ليگ تنها سه امتياز دارد. اميدواريم كه بتوانيم موفقيت هاى استقلال را در بازى مقابل پرسپوليس نيز ادامه دهيم.
طالب لو: از دل و جان هواداران را دوست داريم
دروازه بان استقلال گفت: سه امتياز بازى مقابل راه آهن در آستانه داربى ارزش بسيار زيادى داشت. وحيد طالب لو در پايان بازى استقلال و راه آهن اظهار كرد: خوشبختانه بازى خوبى انجام داديم و توانستيم پيروز شويم. سه امتياز اين ديدار در آستانه داربى ارزش بسيارى داشت و اميدواريم بتوانيم پيروزى هاى دو هفته اخير را در بازى مقابل پرسپوليس نيز تكرار كنيم. وى با قدردانى از حضور تماشاگران استقلال در ورزشگاه گفت: چه تماشاگران استقلال به ورزشگاه بيايند و چه نيايند بازيكنان استقلال از جان و دل، آنها را دوست دارند اما، اميدواريم جمعه آينده نيز هواداران استقلال با همين شور و هيجان به ورزشگاه بيايند تا به اميد خدا شاهد پيروزى استقلال باشيم. طالب لو در ادامه گفت: بازى داربى همواره جذابيت هاى مخصوص به خود را دارد و اميدوارم تماشاگران به ورزشگاه بيايند، از ديدن اين بازى لذت ببرند و با احترام به داور و بازيكنان حريف تنها تيم خود را تشويق كنند.
مهاجم استقلال گفت: استقلال بهترين هافبك ها را دارد كه هر كدام ستاره هستند. آرش برهانى بعد از بازى مقابل راه آهن در واكنش به اينكه پايش به گلزنى باز شده است، اظهار داشت: هميشه وقتى براى استقلال گل مى زنم، اين سئوال را مى پرسند. سال گذشته هم بيشترين گل زده را براى اين تيم داشتم؛ اما باز اين را از من مى پرسيدند. وى ادامه داد: البته مى دانم توقعات از من بالا است. هميشه هم سعى كرده ام براى تيم خود اين وظيفه را انجام دهم. مقابل راه آهن هم اين كار را انجام دادم. اين مهاجم عنوان كرد: هدف من اين است كه تماشاگران را خوشحال كنم. خوشحالم كه قبل از بازى مقابل پرسپوليس توانستيم اين سه امتياز را بگيريم. برهانى درباره اينكه هافبك هاى استقلال به خوبى توانسته اند مهاجمان را تغذيه كنند، اظهار داشت: بهترين هافبك هاى ايران را داريم. هر كدام از آنها در هر تيمى بازى كنند، ستاره مى شوند. بازيكنانى مثل پولادى و نورى هم كه كمتر فرصت بازى دارند، خوب هستند. اين بازيكن در پاسخ به اينكه به نظر مى رسد در داربى فيكس است، گفت: اين موضوع مشخص نيست. كسى در استقلال نمى تواند پيش بينى كند در تركيب اصلى قرار مى گيرد. كادر فنى در اين باره تصميم گيرى مى كند و تابع آنها هستم. برهانى درباره گلزنى در شهر آورد اظهار داشت: تمام تلاشم را مى كنم كه در اين بازى گل بزنم تا هواداران خوشحال شوند.برهانى: هافبك هاى استقلال ستاره هستند
تا چند هفته قبل صحبت از رفتن امير قلعه نويى بود و عده اى بر طبل بركنارى وى مى كوبيدند. از طرفى اين شايعه هم به طور كاملاً جدى شنيده مى شد كه اگر استقلال تهران نتواند از پس همنام اهوازى خود بگذردقلعه نويى از سمت خود استعفا خواهد داد و عطاى حضور در جمع آبى پوشان پايتخت را به لقايش خواهد بخشيد تا مهر بركنارى را در كارنامه كارى خود نبيند اما اين اتفاق رخ نداد و استقلال به يك پيروزى بسيار بزرگ دست يافت تا پرونده خداحافظى قلعه نويى به بايگانى سپرده شود. از طرف ديگر رفتن على فتح الله زاده هم مزيد بر علت گرديد تا ديگر هيچكس از رفتن امير حرفى به ميان نياورد. البته به نظر مى رسد داستان خداحافظى و يا بركنارى ژنرال را فعلاً بايد به بايگانى بسپاريم و فعلاً روى اين مسأله مانور چندانى نكنيم.بر اساس شنيده هاى ما اميررضا واعظى آشتيانى اعتقاد راسخى به عملكرد فنى قلعه نويى داشته و علاوه بر آن رفاقت عميقى هم با سرمربى تيمش دارد. به اعتقاد واعظى آشتيانى در شرايط كنونى امير قلعه نويى بهترين فردى است كه مى تواند استقلال را به سر منزل مقصود برساند. از طرف ديگر ( احتمال) حضور آبى پوشان در ليگ قهرمانان آسيا هم وجود دارد و نمى توان به همين راحتى دست به تغيير و تحول زد روى همين اصل اين طور كه از درون باشگاه استقلال خبر مى رسد حتى اگر آبى ها در دربى مغلوب حريف خودشان شوند نيز احتمال بركنارى قلعه نويى از سوى واعظى بسيار كم است مگر اينكه خود امير ميل به ماندن نداشته باشد و استعفا بدهد.واعظى آشتيانى به او اطمينان دارد
قلعه نويى مى ماند حتى اگر در دربى ببازد