دوست عزیز فعلا که ps3 نگرفتم اول برم هارد بگیرم یه 2.5 wd مدل my pasport دارم اما میخوام یه ادابتور دار بگیرم براش مشکلی که پیش نمیاد ؟نقل قول:
هارد 1ترا my book بگیرم ok کار مکنه ؟یا چه مدلی شما معرفی میکنی تا بعد برم سراغ خرید ps3:31:
Printable View
دوست عزیز فعلا که ps3 نگرفتم اول برم هارد بگیرم یه 2.5 wd مدل my pasport دارم اما میخوام یه ادابتور دار بگیرم براش مشکلی که پیش نمیاد ؟نقل قول:
هارد 1ترا my book بگیرم ok کار مکنه ؟یا چه مدلی شما معرفی میکنی تا بعد برم سراغ خرید ps3:31:
البته همه چینیه.فقط عمرشون با هم فرق داره که سلیقه باشه همشون خوب میمونننقل قول:
هارد 2.5 لازم نيست با 3.5 هم كار ميكنه.ولي در مورد مارك هارد من شنيدم كه segate بهتر برايps3 جواب ميده.نقل قول:
نه مشکلی نداره . فقط USB2 باشه چون PS3 با USB3 کمی مشکل داره.نقل قول:
خب ابنكه كاري نداره ااما من هر چي ميزنم قبول نميكنهنقل قول:
سلام یه فروشگاه اینترنتی میخوام برای خرید بازی ps3 یر روی dvd با قیمت منصفانه.
تو پروفايلت بهت آدرس ميدم---
سلام دستت درد نکنه واقعا سایت توپی هست.قیمت هاش خیلی خوبن.واقعا همشون رو روی dvd میده به این قیمت؟نقل قول:
فكر كنم همينه---اما تماس بگير هر سوالي داري بپرس آخه بعضي وقتا سايتشون بروز نميشه و قيمتها و اجناس ممكنه تغيير كنن---
والا عزیز من حتی یه Account تو PSN ندارم و تا حالا حتی Connect نشدم ببینم چیه . البته از شانس بده منم بودنقل قول:
چون تا اومدم وصل بشم این قضیه ه ک و این حرفا پیش اومد که حالا فعلا منتفی شده.
به نظرتون برای اجرای بازی ها با بهترین کیفیت یه مانیتور یا TV چه ویژگی هایی رو باید داشته باشه ؟
من تا ديروز همش درگير Special Event GT5 امروز يه سر زدم به ليست دوستاني كه بودن ، ديدم بله ، همه پلاس ، از بالا تا پايين :31: ، اين همه پلاس با هم نديده بودم ... اينم حاصل تلاش من تو Special Event : Redbull ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايز اصلي :
کد:http://up.--------.com/images/71zj17csif8b0af4omaa.jpg
بالاخره وارد شدم---متنشو نخونده بودم!!!بايد كلمه رمز مركب از عدد و حروف باشه و كمتر از 8 كاراكتر---نقل قول:
شرط اصلي hd بودنه نمايشگره بعد اينكه از كابله hd استفاده كني---اين كابل واقعا مهمه چون اولش كه من ps3 رو به ال سي دي زدم فيش av داشت و كابل مخصوص نداشت وقتي تصويرو ديدم تعجب كردم كه چرا كيفيت پايينه اما كابل hd كه خريدم تازه فهميدم خيلي مهمه---نقل قول:
این سونی قرار بود به همه ملت دو تا بازی فری بده از اون بازی هایی که گذاشته بعدا چون من بازی Dead nation رو قبلا خریده بودم فقط گذاشت یه بازی انتخاب کنم ، البته خیلی مهم نیست چون بقیه بازی ها رو داشتم ولی خیلی حرکت ضایعی بود !!!!
اگه مانیتور فول HD باشه میشه با ps3 فول اچ دی بازی کرد ؟ همون رزولوشن 1080 .....
بستگی به نوع کیفیت مانیتور شما داره و کابل مورد استفادتون برای اتصال ...نقل قول:
بعضی وقتی ها در حالت Full HD لگ (LAG) ایجاد میشه که نشون میده یا تنظیمات مناسب نیستن یا مانیتور کشش نداره!
خب پس PS3 قابلیتشو داره . و فقط باید مونیتور درست باشه . و اگه مونیتور مناسب باشه باید بدون هیچ مشکلی اجرا بشه . درسته ؟ :21:نقل قول:
درسته ...نقل قول:
هم X360 و هم PS3 هر دو قابلیت ساپورت Full HD 1080p رو دارن بدون هیچ مشکلی.
اين كمبت جديد اسمه كاملش چي ميشه؟؟؟
آخه تو ps store نتونستم پيداش كنم---
هنوز نخريدم ميخواستم ببينم تريلر داره واسه دانلود
تو جاهای رسمی فقط Mortal Kombat میگن اما بین گیمرها به Mortal Kombat 2011 معروفه.....نقل قول:
دوستان سلام
یه سوال
این فریمور 3.55 که کپی خور میشه ، آیا بازهم به بلوری اورجینال احتیاج هست تا بازی اجرا بشه ؟؟؟
دوستان من بازی Crysis 2 رو از کسی گرفتم بعد کپیش کردم رو هارد الان مشکل Eboot.bin دارم کسی میتونه آپلود کنه برام نسخه ادیت شده رو؟خودم که ادیت میکنم بازی نمیاد!
نقل قول:
بیشتر بازیها با ورژن های 2 به بعد Multi man میاد بالا اما تویه لودینگ های سنگین گیر میکنه......
دوستان یه سوال داشتم. ps3 از نظر پخش چند رسانه ای و سینمای خانگی چه جوریه؟؟ به نظرتون اگه خواستم یه سینمای خانگی ببندم، از ps3 استفاده کنم یا یه سینمای خانگی بخرم با توجه به این که قیمت سینمای خانگی بلوری حدود 400-500 تومن میشه.
یه سوال دیگه که برای پخش dvd و bluray باید دیسکهاش اورجینال باشه؟؟؟
اگه اهل Game هستین که بله ارزش داره . ولی اگه نه , بهتره همون Home Theater با قابلیت های فراخوان دیسک های Blu-ray و پخش Codec های فراوان رو بگیرید.نقل قول:
البته الان Media Player هایی هستن که ارز خرید بالایی دارن
چون هم کم حجم هستن و هم از پشتیبانی بالایی در پخش Codec ها برخوردار هستن.
یه نمونش اینه :
این دیسک هایی که تو بازار هست و با قیمت 4-5 تومن می فروشن . چی جوریاس ؟ من یه جا خوندم که کیفیت خوبی ندارن و تو بازی مشکل ساز میشن . یه جا دیگه هم خوندم که اینا رو باید از طریق PC اکسترکت کرد بعد به PS3 انتقال داد .
!!!!!!
اگه میخواین دیسک بازی برای PS3 بخرین فقط و فقط Blu-Ray کپی بگیرید چون هم سالم هست و هم بدون هیچ مشکل روی تمام PS3 های -- شده اجرا میشه.نقل قول:
نیازی هم به Extract و PC و این حرف ها هم نداره .
من یه دونه از این داشتم ، فیلم های ریپ شده از بلوری با فرمت دایو X رو بدون صدا پخش میکنه :13:نقل قول:
* خب این بلوری ها رو که میگین کپی شده ی بازی روش هست . گیر میاد ؟ قیمتش حدودا چنده ؟نقل قول:
راست میگی میلاد !؟ من خیلی ازش تعریف شنیده بودم .نقل قول:
ببینم اون اوایل که اومده بود گرفته بودی ؟! چون مثل اینکه Update داره و همچنین ورژهای جدیدش هم اومده.
بین 7 الی 9 تومن هست. زیاد پیدا نمیشه ولی تو نت هستن کسانی که بفروشن.نقل قول:
البته اگه تهران هستین آدرس بدم برید بگیرید.
تو نت که گشتم پیدا نکردم ولی شما اگه آدرس بدید ممنون میشم .نقل قول:
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــ
الان این سایته که داره INFAMOUS 2 رو رو دو تا DVD 9 میفروشه با قیمت 4 تومن . ماجراش چیه ؟
چطوری باید این بازی هارو اجرا کرد ؟
کد:http://www.bazistop.ir/index.php?route=product/product&product_id=808
میریزی رو Pc بد با هارد میریزی رو Ps3
سلام یه سوال داشتم
من تا چندروز دیگه پی اس 3 می خرم . قبلاً داشتم اما فروختم و الان بعد از یک سال میخوام بخرم دوباره. به نظرتون به مانیتور 17 اینچ فلترون سامسونگ که crt هستش از این مدل سینک مستر وصل کنم بهتره یا به تلویزیون 21 اینچ گروندیگ قدیمی که crt هستش و فلترون هم نیست اما ورودی 3 فیش داره ! کدومشون بهتره ؟ قبلاً رو ال سی دی بازی می کردم ولی الان ندارم و باید یا به تلویزیون 21 اینچ وصل کنم یا مانیتور قدیمی
با ماینتور سامسونگت فکر کنم کیفتش خراب بشه چون باید با تبدیل و Tv BOX وصلش کنی.........
به نظرم همون تلویزیون قدیمیت که 3فیش هم میخوره راحت تر میتونی تصویر بگیری.........
اتفاقا کیفیت vga بهتر از کامپوزیت هستش :41:نقل قول:
از طریق کابل PS3 to vga می تونید ا تصویر خیلی خوب استفاده کنید .
من فقط حدس زدم،چون تا حالا اینطوری از PS3 استفاده نکردم..............
ولی پیدا کردن این کابل PS3 To VGA هم برای خودش دردسریه،تا چند وقت پیش که اصلا پیدا نمیشد.........
خیلیم ضایع...نقل قول:
اصفهانیا بدشون نیاد ولی گمونم تو هیات مدیره سونی یه چندتایی اصفهونی رخنه کردن: دی
سونی خیلی دیگه داره گدا بازی در میاره...
اون از دموهای بازیها که بصورت انحصاری واسه پلاس میذاره(کجا دمو رو پولی میدن؟ مثه این میمونه که تو خیابون کاغذای تبلیغاتی ایرانسلو بفروشن بهت: دی) اینم از این که فقط بازی های خودش رو اونم چندتاش رو واسه دانلود قرار داده!
بعدم من فکر میکردم یه ماه بهت پلاس میده میگه برو حالشو ببر اما پلاسشم بدرد خودش میخوره... فقط چندتا تم بدرد نخور و بازیهای بدرد نخور تر میشه باهاش گرفت که اونم تا 30 روز میشه باشون بازی کنی! فقط با پلاس یه تم متحرک دراگون گرفتم که خیلی زشت بود و شورشو دو رو گرفتم: دی
منم دِد نیشن رو دو سه ماه پیش خریدم حدید 10پوند و الان ضد خوردم: دی بجز اون Wipeout, Ratchet & Clank: Quest for Booty , LittleBigPlanet , Infamous واسه من گذاشته که سه تاش حجمشون اینقدر زیاده که نمیصرفه دانلود کنم(لیتل آکش 15تومن بیشتر نیست بعد بیام چندین گیگ نتمو به فنا بدم؟!!) فقط میمونه Wipeout که همینو میگیرم . یعنی عملا بنده بجای دو بازی یه بازی گیرم میاد...
+
خواستم برم تو دِد نیشن 182 مگابایت آپدیت کرد!!! خوده بازیو یک و نیم گیگ دانلود کردم بعد آپدیت جدیدش که هیچ چیز خاصیم تغییر نداد 182 مگ! . تازه جالبیش اینجاس که بعد از خریدش دو سه ماه پیش یه بار آپدیت شد.
لارا کرفت هم که قبلا آپدیت شده بود خواستم برم باز 50 مگ آپدیت داشت.
من نمیتونم دلیل این همه آپدیت های مسخره و حجیم نتورک رو درک کنم!
قبلا خیلی با نتورک حال میکردم ولی دیگه زیادی داره میره رو مخ. اگر این گیم زدن فریش نبود نتورکش مفت نمی ارزید.
سلام به امید خدا منم تا چند روز به جمع ps3 داران میپیوندم.فقط چند تا سوال داشتم:
1-move با -- بودن کنسول مشکلی داره؟
2-اگه بخوام یه ps3 160gb+move+یه دسته ی اضافه به صورت جدا(بدون باندل)چند در میاد؟بدون move چند در میاد؟
3-الان کدوم بازی ها رو نمیشه اجرا کرد با هک؟
4-اینکه میگن eboot.bin یعنی چی؟
5-ps3 120gb با ps3 160gb تو قیمت چقدر فرق دارند؟الان 120 پیدا میشه؟
دوستان موو چیه؟؟؟ :دی
تنکس :دی