سلام. آقا خواهشاً یه نفر درست و حسابی توضیح بده این بازیهایی که الان حرفش هست که قراره برای psp بیاد واقعا قراره بیاد یا شایعه است. اگر واقعیت داره کی منتشر می شن ؟ ,Rock band,assasin's creed ,motor storm,little big plant,Tencho,patapon البته یه نکته رو هم به دوستان بگم که اصولا مسئولان سونی یه بیماری خاصی دارن و اون اینه که وقتی یه خبری از طرف IGN یا Gamespot شایع می شه اولش میان شدیداً تکذیب می کنن اما بعد از یه مدت می بینیم اون مورد رو کاملاً انجام میدن. اصلا یه جورایی خودشون بعضی از این شایعات رو می سازن(البته نه همشو. اونایی که رسمی تر هستن.)من با تجربه و شناخت کمی که از سونی دارم بهتون از الان قول psp 2 با صفحه تاچ رو میدم. عقل و منطق هم اینو قبول می کنه که یه شرکت برای این که مشتریاشو داشته باشه و از تکنولوژی عقب نمونه محصولات جدید همگام با نیاز روز ارائه کنه.اما به هر حال تا وقتی psp slim و 3000 برای سونی پول سازن به چنین کاری دست نمی زنه. باید صبر کنیم و ببینیم سونی چه موقع از psp خسته می شه و بدنبال تنوع و حال و هوای تازه میره. من فکر می کنم اگه فروش psp از مرز 70 میلیون بگذره (نهایتاً تا یکی دو سال دیگه ) سونی به فکر تولید دستگاه های جدیدتری می افته. __________________________________________________ ______________________________من به آینده های روشنم اعتقاد دارم .چون که آیندهان که به من اعتماد دارن ....