دوستان طور خدا کمک کنید
اعصابم کلش ریخته بهم !!!!!!!!!
همش تو این بازی Need for Speed Undercover گیر می کنه باید چیکار کنــــــــــــــــــم !!!
یهو داری میری میگه دررررررررررررررررر بعد باید سیستم رو ری استارت کنم !!!!!!!!
Printable View
دوستان طور خدا کمک کنید
اعصابم کلش ریخته بهم !!!!!!!!!
همش تو این بازی Need for Speed Undercover گیر می کنه باید چیکار کنــــــــــــــــــم !!!
یهو داری میری میگه دررررررررررررررررر بعد باید سیستم رو ری استارت کنم !!!!!!!!
احتمال زیاد ویندوزتون مشکل داره .نقل قول:
یه بار از اول نصب کنید . :46:
تا حالا 3 بار ویندوز عوض کردم
اخریش هم پک 3 بود
بیشترین گیرش مال زمانی که مرحله رو رد می کنم اون زنه میاد حرف می زنه
بعد که می خواد شروع بشه گیر می کنه !!
اقا من در بازی call of duty world at war
در مرحله 10 یا 9 هست که برای لود شدن تقریبا اولاش گیر می کند و دیگه جلو نمی رود
سلام من بازی silent hill home coming رو نصب کردم بالا ام میاد ولی صدا نداره و بازی call of duty 5 بالا نمیاد صفحه سیاه میشه و این error میده
Call of Duty(R): World at War Campaign/Coop has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.Error: Waited 441 msec for missing asset "water_droplet".
Error: Could not load material "water_droplet".
Error: Could not load material "water_dynamic_spray".
Error during initialization:
سیستم من اینه :
CPU : 4600 athlon x2 Dual core amd
VGA : nvidia 7300 GT 512 mb pci express 16x (forceware 175.16)
RAM : 1Gb DDR II 800
operating system : XP (service pack 3, v.3264)
Directx version :9.0 c (last update november)
کدوم قطعه را ارتقا بدم تا GTA IV و Prince of persia روش جواب بده؟
اگر میشه همین جا راهنماییم کنید.
نقل قول:
ببین دوست عزیز اینجا جاش نیست اگر هم کسی جواب بده به احتمال زیاد پستش پاک میشه ولی خوب:
سی پی یوت که خوبه فقط یه کم فرکانس پایینه اگر بتونی با اورکلاک مناسب mhz 200-300 ارتقاش بدی حالا حالا ها جواب میده(البته همینم به نظر من تقریبا کارت رو راه می اندازه)
ولی گرافیکت برای اجرای low یا حداکثر medium بازیهای حالا جواب میده اونم توی رزولوشن حداکثر 768*1024
حالا چه گرافیکی بگیری بسته به بودجه و رزولوشنی که بازی می کنی داره اگه حداکثر زیر 1200*1600 بازی می کنی یه 4850 یا 9800gtx جوابتو میده اگر بالاتر بازی میکنی باید 4870 یا gtx 260 بگیری اگر هم مایه دار اساسی هستی :31: بده 4870x2 یا gtx 280 بگیر...
(نکته:طبق اطلاعات بدست آمده از سایتهای مختلف کارتهای سری ati در بازی gta 4 اصلا خوب عمل نکرده و یا حتی بعضی قادر به اجرای صحیح این بازی نیستند:18:)
رمت هم همینی که داری خوبه فقط یه 1gig bus 800 بنداز کنارش که به صورت daul کار کنند حالا حالاها برات کافیه...
در ضمن برای اطلاعات در باره خرید سخت افزار به این قسمت مراجعه کنی بهتر جوابتو میدند:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=247
نقل قول:
برای call of duty 5 این کار رو بکن ببین جواب میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31:copy write king_hitler
سلام.من این بازی رو نصب کردم.کاملا نصب شد.ولی موقع اجرا پیغام میده:
unable to create Direct3d dervice (erorr 0x8876086c
تمام قطعات هم با بازی سازگاره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لطفا راهنمایی کنید.خیلی لازم دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !:19:
آقا ما مرحله ی اول را تموم کردیم رفتیم مرحله ی دوم ولی وقتی بازی کمی رفت جلو تا جایی که افتادم تو آب یک مرتبه از بازی بیزون اومد و این ارور را داد.
Direct3DDevice9..present failed..Driver interr
در اوج حال حالگیری شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
موقع نصب Devil May Cry 4 ، این ارور رو میده ، برای چی هست؟
اول از همه بگو چه بازی رو میخوای نصب کنینقل قول:
دوم هم مدل کامل کارت گرافیکتو بنویس . :46:
سلام به همگی
میدونم خیلی از شماها بازی پرو 2009 رو تجربه کردید
میخواستم بدونم وقتی سیو های مستر لیگ خراب میشن چیکار باید بکنیم که درست بشن و چه باید کرد که دیگه سیو ها داغون نشن و بازی موقع لود شدن ارور نده !!
(( چون از سیو های سالم بک آپ گرفتم ))
ممنونم:11:
بازی prince of persia 4.
مدل کارت گرافیکم:intel accelerator x3100 251 mb
در ضمن تو note book می خوام نصب کنم.:18:
نقل قول:
بابا تابلو که این یه گرافیک onbaord هستش و اصلا به درد این سری بازیها نمی خوره این مدل گرافیک فقط به درد اجرای بازیهای در حد xbox و ps2 می خوره و تقریبا بازیهای نسل جدید رو اصلا نمی تونه اجرا کنه اگر هم بعضا بتونه یه زور اونم در پایین ترین سطح ممکن اونم در یه فریم افتضاح (prince of persia رو که اصلا بیخیال شو!!).
یعنی هیچ راهی مداره که من نصبش کنم؟؟؟؟؟؟
آخه خیلی دنبالش گشتم تا پیداش کنم.
بازی ghost recon2 رو هم قبلا گرفتم.اون هم نصب نشد!!!!!!
می تونین چند تا بازی به من معرفی کنین که به این گرافیک بخوره!!!!!!!!!!!!
خیلی ممنون.
Prince of Persia بعد از نصب بازی میره تو بازی و UBISOFT رو نشون میده ولی میپره از بازی بیرون و اررور DONT SEND میده؟:41:
نقل قول:
دوست عزیز متاسفم که نا امیدتون می کنم ولی اصولا note book های روز گرانقیمت(منظورم note book هایی هستش که از پردازنده های دو هسته ای centrino و چیپستهای اختصاصی گرافیک nvidia یا ati استفاده میکنند) هم حتی به زور می توانند این ابر گرافیکهای حاضر رو با جزئیات متوسط به بالا بیارند:41: چون اصولا طراحی کار note book همینطور که از اسمش پیداست برای یه چیز دیگه است ولی همین طور که گفتم به احتمال زیاد بازیهایی که مخصوص ps2 و xbox طراحی شده اند و برای کامپیوتر هم release شدند رو می تونی بازی کنی (تقریبا بازیهایی میشه که قبل از سال 2005 به بازار اومدند یا بهتر بگم تمام بازیهای چند سی دی توی بازار که تعداشم کم نیست).
موفق باشی....
بازی cod world at war و اجرا میکنم صفحه سیاه میشه ولی صدا میاد..
چیکارش کنم؟؟؟
کارت گرافیک geforce 7200 هستش
رم 1 گیگ
عزیزان یعنی هیچ راهی نسیت؟:13:نقل قول:
نقل قول:
راه حل صفحه قبل رو امتحان کن ببین جواب میگیری...
بادرود
بازیtest drive unlimited نصب کردم بعدازاینکه واردبازی میشم وپسوردروواردمیکنم ازمن پروفایل میخواد اسم وایمیل و پسوردایمیل بعد از وارد کردن میگه باید به اینترنت وصل بشم این کارو هم کردم ولی با ز ارور میده میگه سرور نیست بازی از شرکت emperorایران هست توسایتشهم توضیهی نداده.لطفا راهنمایی کنید.
سپاس
هیچکدوم!!!نقل قول:
یکی نیست که به من بگه چه بازیهایی به گرافیک intel accelerator x3100 میخوره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم!
جواب مارو هم بدید ممنون میشم
آقا اینجا مشکلات بازی های تحت داس رو هم می شه مطرح کرد؟ یکی از دوستان لینک اینجا رو داد.
:8:
نقل قول:
این بخشی که شما میگی معمولا بخش registry هستش که بعد از نصب بعضی بازیها می یاد روی registry later یا registry never کلیک کن خودت رو راحت کن...
(در ضمن crack رو هم که حتما past کردی دیگه؟)
این جور گزینه ای که میگید نمیاد خود سی دی کرک داره و یک سریال که طبق آموزشی که تو سی دی هست عمل میکنم ولی این مشکل رو داره حتی ویندوز رو هم عوض کردم مشکل حل نشد.
بله میشه .نقل قول:
اگه کسی بلد باشه جواب میده .
اگه هم کسی بلد نباشه که دیگه .
موفق باشید . :10:
آقایون تصویر من از سمت راست خالیه و از سمت چی تووه! کمک!
مشکل در نصب بازی nfs-undercover ،من بازی را نصب کردم ولی بازی نمیاد،که بازی کنی،یه پیغام میده نمیدونم مشکل چیه،لطفا کمک کنید.
با تشکر
خوب یه عکسی از ارور بزار تا راحت تر بشه بهت کمک کرد . :46:نقل قول:
بچه ها بازی battle chess به محض اجرا شدن از من در سه مرحله سوال می پرسه و بعد می پره بیرون. کسی هست که دلیلشو بدونه؟ یادآور میشم که این بازی تحت داس هست، یادمه قدیما این مشکل رو نداشت.
آقا ما مرحله ی اول را تموم کردیم رفتیم مرحله ی سوم ولی کمی رفت جلو تا جایی که افتادم تو آب یک مرتبه از بازی بیزون اومد و این ارور را داد.
Direct3DDevice9..present failed..Driver interr
در اوج حال حالگیری شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
نميدونم چرا وقتي ميخوام كارت گرافيك رو آپديت كنم يعني ورژن قبلي كارت گرافيكم 178.24 هست و ميخوام 180.48 رو نصب كنم اين ارور مياد:
كسي ميدونه مشكل از كجاست :10:
نقل قول:
یه پیشنهاد از این مسیرروی desktop عمل کن:
Display Properties /setting /advance/adapter/Properties/driver/update driver
بعد از پنجره ای که باز میشه update به صورت advance رو انتخاب کن ببین چی میشه؟
منم دقیقا همین مشکل رو دارمنقل قول:
یکی جواب بده...
دقیقا متوجه نشدم چی میگی؟؟!!!!!!نقل قول:
رفتم ولي آپديت نشد:19:نقل قول: