پست اول تاپیک کامل توضیح داده شدهنقل قول:
پست اول تاپیک کامل توضیح داده شدهنقل قول:
راستی یه سوال دیگه من یه دیسک مالزی گزاشتم تو برنامه Xdvd mulleter بعد load from DVD R بعد ز دیسک مالزی full stealth هست یعنی تمام گزینه ها تیک خورده بود iXtreme compatible هم تیک خورده بود میشه کمک کنید لطفا یعنی دیسک مالزی فول استیلث بود
مگه میشه؟ :او
یه سوال دیگه اگر video data present تیک نخورده باشه برم لایو مشکل پیدا میکنم
فکر کنم اینجا کاملا توضیح داده شده:46:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=258083
می خواستم بدونم آیا آدرسی در اینترنت برای خرید هری پاتر half blood و order of the phoenix برای نسخه pal وجود داره . چون هر جا گشتم ntsc داشت.
در ضمن سایتش معتبر باشه.
یک مشکل دارم در اجرای بازی pes2009
وقتی وارد بازی می خواد بشه { یعنی تیم ها رو که انتخاب می کنم و وقتی می خواد بره تو بازی این رو می گه }
this disc is unreadable
1=clean the disc with a soft cloth
2=restart the console
for more help ,go to
چیکارش کنم.........کمکم کنید هر چه زودترکد:www.xbox.com/support
سلام این اولین پست من هست و تشکر میکنم از آقای samgun که آموزش آپدیت فریمور را گذاشت فقط یک سوال اینکه من کامپیوترم به هیچ وجه کول دیسک رو نمیشناشه و درایو فلاپی هم سوخته میخواستم بدونم که اشکال از کول دیسکم ؟ راه دیگه هم است اگه جواب بدید ممنون میشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه مشكل از ديسك باشه بايد اين كار هارو انجام داد :نقل قول:
- اول ديسك رو تميز كنيد
- كنسول رو Restart كنيد و ديسك رو داخل اون قرار بديد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه ديسك رو نخوند ممكنه مشكلت از لنز باشه يا حتی از بد رايت شدن ديسك ( ديسك نبايد با سرعت بالا رايت بشه )
- بازی های ديگه رو هم امتحان كن ببين لنز توی اجراشون مشكلی نداره
من بازی fuel رو داشتم انجام میدادم که یهو وسط بازی اینجوری شد و همین ارور رو نشون داد!نقل قول:
به احتمال زیاد مشکل از DVD بازیه!
تو بازی هایه دیگه خوب کار می کنه...........من تازه 1 رهفته هست که خریدم { اگه لنز خراب بشه فروشنده رو خراب می کنم ...دی }
تازه رفتیم فوتبال بازی کنیما..........حالا مگر این رو پس می گیرنش..........
بيشتر مشكلاتي كه درون بازي پيش مياد مربوط به ديسك سعي كنيد از ديسكهاي با كيفيت مثل ورباتيم استفاده كنيد
در ضمن بهترين كار ريختن بازي روي هارد هست.
من می خواستم پرمیوم بگیرم ولی رفتم بانه اونجا هم فقط یک مغازه این رو داشت اونم arcade که من 230 فکر کنم خریدم...........ارزون بود گفتم بگیرم یکی مال خودم..........کسی بازی خوتبال داره واسه من پست کنه..........دینقل قول:
چون تو سایت هایه اینترنتی جایی ندیدم مثل ادم بازی pes9 یا fifa 09 رو بفرستند..........بازی فروش هم که تعطیل کرده و دیگه اصلا ارسال تو کارش نیست.:31::18::18::18:
آقا قبل تابستون من یادمه پریمیومش به 270 رسیده بود ممکن دوباره به اون قیمت برسه
اون موقع من پول نداشتم حالا که دارم خیلی گرون شده راستی کسی با مانیتور AOC وصل کره ببین کیفیتش چطوره
شما چه مانیتوری پیشنهاد میکنین گرون نباشه و فکر کنم 22 مناسب باشه درسته ؟!
ممنون
دوست من شما زنگ بزنید به نکست جننقل قول:
حتما داره
آدرس سایت
شماره ی تلفنکد:www.nextgen.ir
66958764
66958765
موفق باشید
بله اونجا رو دیدم، اما چون تاریخ ایجادش مال 2007 بود گفتم شاید مدلهای جدیدی وارد بازار شده باشه.نقل قول:
خوب حالا این مدلهایی که گفتین از چه بردی استفاده میکنن؟ اگه رفتم واسه خرید از کجا بفهمم با چه بردی بهم میدن؟ اصلاً چه بردی خوبه؟
نقل قول:
خوب حالا این مدلهایی که گفتین از چه بردی استفاده میکنن؟ اگه رفتم واسه خرید از کجا بفهمم با چه بردی بهم میدن؟ اصلاً چه بردی خوبه؟
اینجا مطرح کن عزیز.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=190989
نحوه ی تشخیص فالکون و جاسپر
دوستان كسي اطلاعات به زبان فارسي در مورد اين پروژه ناتال نداره؟؟؟
ممون:11:
يا حق:40:
بازی سنتر ...نقل قول:
نقل قول:
پس اين انجمن به چه دردي ميخوره؟؟؟:41:
براي هر سوال يه لينك به بازي سنتر بزاريد خلاص !!!!
[php]www.----------.com[/php]
دوست من مدل های پرمیوم و آرکید تا به الان با برد جاسپر در بازار پیدا میشهنقل قول:
نحوه ی تشخیص هم می تونید به همون لینکی که دوست عزیز amin2010 گفتن مراجعه کنید و جواب سوالتونو پیدا کنید:46:
خوب از كجا مقاله گير بياريم ترجمه كنيم ؟!نقل قول:
بازی سنتر با سرعت نور همه رو ترجمه ميكنه ... ولی بهترين منبع هم ويدئو های Project Natal هست ...
xbox 360 چنده؟؟؟
play station 3 چنده؟؟
بازیاشون چندن؟؟
شما تنها راهی که داری اینه که بری یه کول دیسک 512 یا 256 مگابایت بخری چون تو این آموزش حجم کول دیسک باید پایین تر از 1 گیگابایت باشه تا کامپیوتر شما اونو بشناسه.نقل قول:
دوست عزیز بهتره سوالاتتون رو درباره ی ps3 توی تاپیک خودش مطرح کنید.زود تر جواب می گیرید.ولی اونجا هم باید بگید کدوم مدلشو می خواین.:46:نقل قول:
بازی های ps3 هم اگه بازی نو بخواید از 40 هزار تومان پیدا میشه تا 70-80 هزار تومان
درباره ی ایکس باکس 360 هم شما اول بگید چه مدلی رو می خواین
تا کاملا راهنماییتون کنیم اگر هم اطلاعاتتون کمه کی تویند به پست اول مراجعه کنید
بازی های ایکس باکس 360 هم بین 3 تا 5 هزار تومان پیدا میشه
موفق باشید
میشه کاری کرد که موقع خرید dvd بازی فهمید اون مشکل داره...................دی ؟>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون pes 9 رو که خریدم خیلی dvd اون سالم بود..........
می خوایم برای یکی ازدوستان 360 بگیریم
برای خرید الان بهترین بورد چیه ؟
بهترین درایو چی هست ؟
بهترین ریجن ؟
در کل بهترین از نظر مشخصات سخت افزاری چی هست ؟
:11:
الان به صرفه ترین مدل پریمیوم هست چون مادربردش جاسپر با هارد 60 گیگ و درایو هم همه لایتون هستن.از نظرنقل قول:
سخت افزاری بین 360 ها فرقی وجود نداره .
شما همه ی بهترین ها رو میخواهی؛ در حالیکه در کنسول مایکروسافت این مشخصات کمتر دیده میشه...نقل قول:
یک کنسول آرکید یا پریمیوم با برد جاسپر بهترین گزینه است فعلا.
موفق باشی
چطوری میشه تم ایکس باکسو عوض کرد؟
و آیا میشه آپدیت ایکس باکسو جدا دانلود کرد و خودمون آپدیت کنیم؟
بنظر شما Assassin's Creed بهتر هست یا prototype ؟؟؟؟؟؟؟
راستی prototype نسخه جدید قرار نیستش بیاد؟؟؟
سلام
من یه xbox360مدل پریمیوم با برد فالکون دارم.دیروز gta ریختم روی هارد که یهو صدای xbox خیلی زیاد شد.و بعد یه مدت تصویر قطع شد و روی xbox دو چراغ قرمر چشمک زن پیدا شد.حالا کسی میدونه مشکل از کجاس و چقدر هزینه تعمیرش میشه.
درضمن بعد یه مدت کهxbox روشن میکنم اولش درست کار می کنه ولی بعد 4,3 ثانیه همون مشکلات پیش میاد.لطفا کمکم کنید.
ببینید منظورم همون جاسپر و لایتون بود ! چون میگفتن بورد ها فرق میکنه درایو ها هم فرق میکنه می خواستمنقل قول:
الان به صرفه ترین مدل پریمیوم هست چون مادربردش جاسپر با هارد 60 گیگ و درایو هم همه لایتون هستن.از نظر
سخت افزاری بین 360 ها فرقی وجود نداره .
شما همه ی بهترین ها رو میخواهی؛ در حالیکه در کنسول مایکروسافت این مشخصات کمتر دیده میشه...
یک کنسول آرکید یا پریمیوم با برد جاسپر بهترین گزینه است فعلا.
ببینم بهترین از نظر بورد و درایو چی هست ! پست اول رو خوندم و فرق بین مدلها رو می دونم!
دوستان در مورد ریجن توضیحی ندادید یعنی فرقی نمیکنه چه ریجنی باشه ؟
بعد ما الان پریمیوم بگیریم از کجا بفهمیم بورد جاسپر با درایو لایتون روش هست ؟
برای خرید کجا رو پیشنهاد می کنید که مطمئن باشه و قیمتهاش مناسب باشه ؟
:11:
آقا چرا انقدر قیمت ها رفته بالا؟ قیمت دلاریش که تغییری نکرده. تا ما خواستیم بگیریم 100 تومن اومد رو قیمت ها!
توی بخش پروفايل ... Change Theme رو انتخاب كننقل قول:
كدوم آپديت ؟ داشبورد ؟
سلام
تا اونجایی که من متوجه شدم تنها برتریه مدل پریمیوم نسبت به آرکید داشتن هارد در مدل پریمیوم هستش!!!یعنی اجرا کردن بازیها از روی دی وی دی اینقدر مشکله که حاضرین 100 تومان بیشتر برای پریمیوم پول بدین؟؟؟
بله داشبورد اصلا میشه آپدین رو جدا خودمون گیر بیاریم؟نقل قول:
فقط هارد نيست ... تصوير هم توی پرميوم بهتره ( به خاطر 3 فيش بيشتر ) + هدست ( برای لايو )نقل قول:
اجرای بازی از روی هارد هم خيلی مهم هست ... اينكار عمر DVD Rom رو افزايش ميده ...
توی همين تاپيك آپديت داشبورد تو همين فروم توضيح داده ... فايل رو برای دانلود هم گذاشتهنقل قول:
100 درصد assassins creed بهترهنقل قول:
درباره نسخه ی جدید proto type هم بعید می دونم
ولی assassins creed 2 داره میاد شما با خیال راحت می تونی بخرید.:10:
دوست من الان مدل های پرمیوم و جاسپر با برد جاسپر در بازار پیدا میشهنقل قول:
ببینید منظورم همون جاسپر و لایتون بود ! چون میگفتن بورد ها فرق میکنه درایو ها هم فرق میکنه می خواستم
ببینم بهترین از نظر بورد و درایو چی هست ! پست اول رو خوندم و فرق بین مدلها رو می دونم!
دوستان در مورد ریجن توضیحی ندادید یعنی فرقی نمیکنه چه ریجنی باشه ؟
بعد ما الان پریمیوم بگیریم از کجا بفهمیم بورد جاسپر با درایو لایتون روش هست ؟
برای خرید کجا رو پیشنهاد می کنید که مطمئن باشه و قیمتهاش مناسب باشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایو همشونم لایت آن هست
الان شما می تونید یه پرمیوم جاسپر با درایو لایت آن یا حتی یه آرکید با برد جاسپر به راحتی بخرید ولی مدل الیت هنوز با برد جاسپر در بازار پیدا نمی شه پس با همون برد فالکون و درایو لایت آن گیر میاد
بهترین ریجن هم pal هست که بازی ها در ایران براش سریع تر میاد و نسباتا بیشتره.الان اکثر کنسول های موجود ریجنشوت pal هست
اینم نحوه ی تشخیص برد جاسپر.
برای خریدم که جا زیادهکد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=190989
ولی مساله اینه که کو کاسب خدا بشناس:13:
اونی که کیفیتش خوبه گرون میده
اونی که ارزون میده کیفیتش چنگی به دل نمی زنه و خیلی بدقوله
:46:
دوست من فقط یک هارد ملاک نیست.کاربرداش ملاکهنقل قول:
سلام
تا اونجایی که من متوجه شدم تنها برتریه مدل پریمیوم نسبت به آرکید داشتن هارد در مدل پریمیوم هستش!!!یعنی اجرا کردن بازیها از روی دی وی دی اینقدر مشکله که حاضرین 100 تومان بیشتر برای پریمیوم پول بدین؟؟؟
ما نباید همین طوریه کنسولو ببریم زیر سوال
1)در آرکید یک کابل کامپوزیت (سه فیش ) قرار داره در حالی که در پرمیوم کابل کامپوزیت (6 فیش) که بالاترین کیفیتو به شما میده
2)در پرمیوم یک هدست برای لایو قرار داره که در
3)یک هارد 60 گیگ در پرمیوم وجود داره که در آرکید وجود نداره و یک مموری 256 هست
و در آخر هارد خیلی مناسبه
شما می تونید بازی ها رو روی هارد بریزید که باعث میشه دستگاه کمتر داغ بشه
شما می تونید رو با ریختن بازی بر روی هارد از سر و صدای درایو دستگاه راحت بشید
با ریختن بازی بر روی هارد سرعت لود بازی ها کم میشه
خوب این به نظر شما چیز کمیه؟:46:
متاسفانه دوست من همینهنقل قول:
آقا چرا انقدر قیمت ها رفته بالا؟ قیمت دلاریش که تغییری نکرده. تا ما خواستیم بگیریم 100 تومن اومد رو قیمت ها
من خودم رفتم قبل از عید خریدم گفتم شاید گرون شد توی عید
خیلی گرون تر از اون چیزی که فکر کنید
عید قیمت الیت شد 360-380
متاسفانه معلوم نیست تو ایران چه خبره
هر روز یه قیمتی
اگه 1- 2 ماه زودتر دست به کار شده بودید با قیمت های طلایی مواجه می شدید
به اینجا مراجعه کنید دوست مننقل قول:
بله داشبورد اصلا میشه آپدین رو جدا خودمون گیر بیاریم؟
همه چیز درباره ی داشبورد جدید توضیح داده شده
موفق باشید همگی:10:کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=273165
[سلام
من یه xbox360مدل پریمیوم با برد فالکون دارم.دیروز gta ریختم روی هارد که یهو صدای xbox خیلی زیاد شد.و بعد یه مدت تصویر قطع شد و روی xbox دو چراغ قرمر چشمک زن پیدا شد.حالا کسی میدونه مشکل از کجاس و چقدر هزینه تعمیرش میشه.
درضمن بعد یه مدت کهxbox روشن میکنم اولش درست کار می کنه ولی بعد 4,3 ثانیه همون مشکلات پیش میاد.لطفا کمکم کنید.
کسی جواب من نمیده؟
راستی تا حالا شده ادرس پست رو اشتباه بدین؟؟؟؟؟
ایا فروشنده به شما زنگ زد بعد برگشت دادنش؟؟؟؟
برای من اشتباه رفت در صورتی که می دونم پست رو درست نوشتم...................دوباره درخواست دادم همون بازی ها رو........