من هم موافقم . واقعا Resident Evil 2 داستان جالبی داشت.
راستی من اون موقعی که داشتم این بازی را میکردم یک سوال برایم پیش اومد و اون هم این بو که ایا اون غول بزرگ که با انفجار قطار از بین میرود همون دکتری بود که اون ویروس رو به خودش تزریق کرده بود.
Printable View
راستی من اون موقعی که داشتم این بازی را میکردم یک سوال برایم پیش اومد و اون هم این بو که ایا اون غول بزرگ که با انفجار قطار از بین میرود همون دکتری بود که اون ویروس رو به خودش تزریق کرده بود.
آره همون بود
همون بود ولی من شک دارم مرده باشه ! چون در سری اویل یه مطلبی ثابت شده که هیچ کس نمیمیره ! خدا رو چه دیدی ؟! شاید در اویل 5 هم بود !نقل قول:
راستی کسی تریلره اویل 5 رو دیده(150 Mb).چیزی از داستان فهمیدید. یه ذره توضیح بدبد بد نیست
کراوزر جان از توضیحات خوبت ممنونم.(فقط اگه آخرش اضافه می کردی که Ada توسط Albert Wesker نجات پیدا کرده کامل کامل می شد.)نقل قول:
من بعد از سوال درباره زنده موندن Ada ، دیروز رفتم اویل 2 تا آخرش بازی کردم. و به همون حرفهای شما رسیدم.
بچه ها اگه epilogue های Resident Evil 3 رو دیده باشید می بینید که اونجا Ada زنده است و این طور نوشته:
از خودش به خاطر کارهای بدی که کرده بدش میاد و زمانیکه روبه روی آیینه ایستاده میگه: من دیگه Ada Wong نیستم ، من اثر زخم های Ada Wong (منظورش آثار کارهای بدشه) هستم. بعدش هم نمی تونه جلوی اشک هاش رو بگیره.
epilogue ها همون هایی هستن که بعد از هر بار تموم کردن بازی یه دونه به شما داده میشه که در کل هشت تا هستن و هر کدومشون هم درباره اتفاقات بعد از Resident Evil 3 برای هر یک از کاراکترهای بازی هستش.
(Ada Wong - Jill Valentinme - Chris Redfield - Claire - Ben - ........)
دقيقا البته اويل 4 هم داستانش خيلي خوب بودنقل قول:
اما مزخرف ترين اويل اويل 3 بود اصلا داستانش جالب نبود همش بايد اون غول لعنتي رو مي كشتي:2:
دهه!نقل قول:
اما مزخرف ترين اويل اويل 3 بود اصلا داستانش جالب نبود همش بايد اون غول لعنتي رو مي كشتي
به یکی از بهترین شماره هاش داری توهین می کنی!!!
چقدر من اون نمسیس رو دوست داشتم!
همین دو روز پیش داشتم بازیش می کردم کلی دپرس شدم چون یادم اومد رزیدنت اویل چی بود و چی شد. درسته شماره 4 شاهکار بی نظیر گرافیک و گیم پلی بود ولی یعنی واقعا رزیدنت اویل بود؟؟؟ حس خوب اون بازی ها رو نداشت. خاک بر سر شینجی میکامی
آخ كه بالاخره يكي حرف دل منو زد !!!!!!!!!!!!!!!! :19::19::19::19:نقل قول:
خداييش منم هرچي دارم اويل 4 رو ميرم جلو از اون حس و حال رزيدنت اويل بيشتر فاصله ميگيرم.
اويل سه به نظر من صحنه پردازي هاش و طراحي صحنش و داستانش كلا عالي بود !!!!!! از همه ي سري هاي اويل واقعي تر و باورپذير تر بود. و از همه مهمتر تونسته بودن با اون امكانات گرافيكي محدود چنين حسي رو به بازي بدن كه من وارد هر لوكيشن مجازي كه ميشدم اون حس متروكه بودن شهر و شهروندهايي كه ويروسي شده بودن و حس تنهايي توي شهر رو و اين كه فقط خودمم كه مي تونم خودمو نجات بدم بيشتر درك مي كردم.
اين نسخه حس پردازيش اونقدر قوي بود كه بشه از روش يه نسخه فيلم هم بيرون داد (اويل 2 : آخرالزمان) و بازم ميگم زيبايي قضيه اين بود كه با اون گرافيك پايين چنين خيابون و پارك و بيمارستاني رو طراحي كرده بودن كه آدم خودشو چقدر نزديك حس مي كرد به فضاي بازي.
ولي اين اويل 4 (لطفا به طرفداران بر نخوره من خودمم طرفدار سري اويل هستم ) خيلي خيلي زيادي ديگه تخيلي شده !!! اصلا اون حالت واقعي كه باعث ميشد ترس رو حس كني رو نداره. منظورم ترس از سرنوشت بشريت در صورت واقعيت پيدا كردن وجود چنين ويروسي و تكنولوژي هاي مشابه اون هست.
كلا گرافيك بازي به نظرم يه طرفه باورپذيري اون طرف ديگه.
درسته اويل 3 فقط يه غول عمده همون نمسيس رو داشت ولي همون چون تو ذهن باور پذير و واقعي بود و نحوه ي ايجادش خيلي راحتتر توسط ذهن قبول ميشد (تا اين غول هاي عجيب غريب اويل 4 كه فقط توي تخيل سازنده هاي ژاپنيش پيدا ميشن) خيلي ترسناكتر جلوه مي كرد تا اين اويل 4 كه فقط كلكسيون غوله !!! اونم غولهاي كاملا تخيلي كه جدا از گرافيك بالاشون فقط به سبك كارتونهاي تخيلي ژاپني ساخته شدن و با جلو رفتن بازي هم عجيب غريبتر و تخيلي تر ميشن.
اون يادداشتهاي لويس سرا هم كه مثلا محقق داستان هست و در مورد نحوه ي عمل اين انگل تك سلولي داره اطلاعات ميده به نظرم اصلا كمكي به باور پذير شدن داستان نمي كنه.
كلا به نظرم جنبه ي تخيلي داستان شديدا داره جنبه ي علميش رو كه اونو واقعي تر مي كرد تحت الشعاع قرار ميده و به همون نسبت از جذابيت بازي كم مي كنه.
البته بازم همونطور كه آرام گفت جدا از گرافيك فوق العاده و بازي سازي فوق العاده تر.
كلا حس و حال و روند كلي داستان منظورم هست.
اصلا همون اوايل قبل از ريليز بازي وقتي داستانش رو خوندم زامبي نداره و در مورد انگل هست راستش مقادير زيادي نا اميد شدم !!
بعد اون اويل 3 معماهايي كه براي حل كردن داشت به نظرم خيلي جذابتر بود. اويل 4 خيلي كم از اين عامل جذابيت استفاده كرده يا راهنمايي ها اونقدر واضحند كه ديگه معمايي باقي نميمونه.
ولي توي اويل 3 همين كه توي اون محيط دهشتناك !!! تازه بايد فكرت رو جمع مي كردي معما هم حل مي كردي خودش چندين برابر به جذابيت بازي اضافه مي كرد.
كلا ديگه اميدوارم اويل 5 برگرده به روال كلي اويل ها !!!
نقل قول:
صیغه امر مونث مخاطب مضارع !!!
شونصد نفر آدم توی این سری بازی ها هی مردن هی برگشتن
کاش نمسیس هم برگرده!!!!
وقتی می گفت stars موهای تنم سیخ می شد!!! چقدر بهش فحش دادم!! هیچ فکر نمی کردم یه روز دلم واسش تنگ بشه!!!