سلام.من هواسم نبود 30 روز مهلت ویندوز ویستا گذشت. حالا هر کاری می کنم اولش سی دی کی می خواد.2 3 بار دیگه هم نصبش کردم بازم همونجوری دراویشو فرمت کردم دوباره نصب کردم بازم درست نشد! باید دوباره پارتیشن بندی کنم؟؟؟؟؟؟
Printable View
سلام.من هواسم نبود 30 روز مهلت ویندوز ویستا گذشت. حالا هر کاری می کنم اولش سی دی کی می خواد.2 3 بار دیگه هم نصبش کردم بازم همونجوری دراویشو فرمت کردم دوباره نصب کردم بازم درست نشد! باید دوباره پارتیشن بندی کنم؟؟؟؟؟؟
سلام
من میخوام ویندوز ویستا نصب کنم
سیستمم هم تازه گرفتم
میخواستم بدونم باید حتما درایو سخت افزارشو داشته باشیم یا نه؟
سیستمم اینه:
Core 2 Duo Pentium D 3.2
Giga 945 GZM
Ram 1Gb
Nvidia 7200
دوست عزیز با کمتر از 2 گیگ رم طرف ویستا نرونقل قول:
البته اگر بازی کامپیوتری انجام نمیدی این مقدار
رم مشکلی ایجاد نمیکنه.
--------------------------------------------------------------------------------
Microsoft Windows Vista Ultimate X64 Dell OEM یعنی چه منظور همون dell oem
چون می خواهم ویستا دانلود کنم و یکی پیدا کردم ولی اون را نوشته dell oem یعنی چه ؟
دوستان سلام
بدادم برسید
من ویندوز ویستایم رو که قبلا کرک کرده بودم بوسیله سرویس پک ویستاآپدیت کردم ولی متاسفانه ویندوزم از حالت اصلی به حالت تریال 15 روزه در اومدحالا من با چند تا اکتیو ویستا اومدم اکتیو کردم ولی هیچکدوم جواب نداد مگر یکیش که اونم اومد و توی ایکس پی درایو سی دی رام رو غیر فعال کرد آیا کرک جدیدی کسی سراغ نداره؟؟؟
ممنون می شم.
سلام.نقل قول:
یکی از دوستان یه کرک تست شده صفحه ی قبل گذاشتن.ببین اون به کارت میاد.:46:
کسی درایور واسه مودم adsl مدل huawei mt882 واسه ویستا سراغ نداره
کرک ویستا sp1 تو این پست هستنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1929670&postcount=1857
سلام.نقل قول:
شما آدرس سایت رو جعبه رو بخون و برو توش اونجا به احتمال زیاد هست.:46:
man 1 moshkel daram moshkelamam ine ke yahoo messenger beta 9 ru win vista install nemishe kasi midoneh bayad chi kar konam mamnonam