سلام
من تازه لینوکس نصب کردم (ubuntu) اما چند سوال و مشکل برام بوجود اومده که اولیش خیلی مهمه لطفا جواب بدید َ بقیه اش فکر کنم تکراری باشه و اگه کسی حوصله داشت جواب بده و گرنه چشمم کور سرچ می کنم :31:
۱- اول سعی کردم از روی ویندوز ۷ نصب کنم اما موقع تکمیل نصب گیر کرد َ. نسخه live رو اجرا کردم و از اونجا لینوکس رو نصب کردم تو یه درایو جدا از ویندوز ام . اما الان تو بوت منو ویندوز ام نیست و نمی تونم وارد اش بشم و فقط و فقط وارد یوبونتو میشه مشکل چیه و باید چیکار انجام بدم ؟
۲- درایور کارت گرافیک ام رو باید از کجا بیابم ؟ nvidia که جایی نداره . بعد چه جوری نصب اش کنم ؟
۳- برنامه هایی مثل همین kmplayer ای که بالا مطرح شد رو چه طور نصب کنم ؟ من یه نسخه واسه یوبونتو یافتم که کلی فایل توی فایل tar اش داره کدوم رو باید نصب کنم ؟ ویرایش2 : این قسمت حل شد
۴- من زبان رو فارسی زدم اما کیبور حرف p به فارسی رو نداره . فونت ویندوز هم خیلی بده چه طور عوض اش کنم ؟
۵- من الان با دستور pppoeconf تونستم به اینترنت کانکت بشم که همیشه کانکت هست چه طور می تونم کانکشن بسازم ؟ چه طور کانکشن v p n بسازم ؟ از connection manager که می سازم کانکت نمیشه راه دیگه داره ؟
ممنون