سلام
در حال حاضر چه مودمهایی رو میشه برای +4g همراه اول و ایرانسل استفاده کرد؟
آیا مودمهای td-lte بالای cat4 ندارند؟
Printable View
سلام
در حال حاضر چه مودمهایی رو میشه برای +4g همراه اول و ایرانسل استفاده کرد؟
آیا مودمهای td-lte بالای cat4 ندارند؟
کسی نیستم که تبلیغات علیه سایتی داشته باشم ولی واقعا به معنای واقعی کلاه گذاری کرد احتمال زیاد چون موجودی نداشته کالای مرجوعی را برایم فرستاده بود تا مشتری را نگه داره تا جنسش برسه و جالب اینه قرار بود هزینه برگشت پست بر گردن این ها باشه متاسفانه من پرداخت کردم و جالبتر اینکه مودمی که الان برایم فرستادن کارتنش اصلا مال خودش نیست و آدم های زرنگی هستند تا باهاشون صحبت می کنی وعده وعید میدن ولی بدون پشتوانه حتی عکس از باز کزدن بسته دارم که مودم دسته دو فرستادن سایتی که معروف هست و دوستمون بالا معرفی کردن دوستان تا جایی که امکان داره حضوری خرید کنید و به نظر من همین مودم های ایرانسل با این شرایط بهتر هستند دیگه فقط مشکلاتی بودند که به سر من آمد هر کس اختیار خودش را دارد
دم خودم گرم جوینده یابنده است ، یه سایت خارجی و پیداش کردم حل شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
این رو توی سایت کامل توضیح دادم چگونه مودم ال اچ92 رو انلاک کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرستاده شده از HUAWEI GRA-UL10ِ من با Tapatalk
سلام
دوستان چطوری میشه باندهای مختلف رو روی مودم E8372 مشاهده کرد؟!
نیاز به اپدیت یا تغییر فریموو داره؟! روش انجام کار چطوری هستش؟!
ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر
با برنامه e5186 toolbox هم امتحان کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از شما دوست عزیزنقل قول:
.
فقط شما روی 3372 چیکار کردین که باندها رو از هم با نرخ فرکانس های متفاوت تفکیک کردین!؟ ایا اپپرید یا فریمو نصب کردین!؟
میشه روی 8372 هم این کارو انجام داد؟!
ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر
این قابلیت روی فرم ویر کاستم هست. از 8372 اطلاعی ندارم اما از طریق همون تول باکس فکر کنم بشه
اساتید روی E8372 چطور میشه ussd زد؟ با huawei hilink هم نمیشه من گزینه ای توین برنامه پیدا نکردم
Sent from my EVA-L19 using Tapatalk
همچنین قابلیتی نداره اصلانقل قول: