سلامنقل قول:
دوباره این مشکل
بعد از یه هفته لپ تاپ رو روشن کردم بازم اینطوری شده :|
اگه باتری خرابه ، بگید ببرم گارانتی !
gauge reset هم الان کردم
بقیه دوستان این مشکل رو دارن ؟!
Printable View
سلامنقل قول:
دوباره این مشکل
بعد از یه هفته لپ تاپ رو روشن کردم بازم اینطوری شده :|
اگه باتری خرابه ، بگید ببرم گارانتی !
gauge reset هم الان کردم
بقیه دوستان این مشکل رو دارن ؟!
فک نکنم خراب بشهنقل قول:
چند وقت پیش دوستم هم با z500 این مشکلو داشت
ظاهرا درایور انرژی منیجر درست نصب نشده بود که حل شد
دوست عزیز نوع primary یا logical اصلا مشخص نیست . چون فقط جلوی type = dynamic نوشته. و موقع نصب هم میگه چون داینامیک هست نصب نمیشه . من یه بار دیگه تو دیسک منیجمنت و موقع نصب رو چک کردم و اصلا چیزی به نام primary یا logical مشخص نبود . یا اگر جای دیگه ای مشخص داره بگید که براتون مشخص کنم.نقل قول:
بازم خیلی ممنون از زحماتتون
با سلام .نقل قول:
Backlit در این لپ تاپ امکان اختیاری هست . اگر در مدل های اولیش نگاه کرده باشین بدون Backlit هم موجود بود . در این مدل ها Backlit اضافه شده
معمولا عادت دارم از Multi quote برای پاسخ هام استفاده کنم تا چند تا پست پشت سر هم ندم . اما چون جواب این یکی مهم بود و ممکنه مشکل سایر دوستان هم باشه ترجیه دادم توی یه پست جداگونه جواب بدم ( شما ببخشید ! :n02:)نقل قول:
ــــــــــــــــــــ
اما مشکل شما :
در کنار Logical و Primary دو جفت نوع !!!! دیگه هم هستند که باید بهشون توجه بشه :
الف : اینکه ویندوز رو دارین در حالت پارتیشن بندی MBR نصب می کنین یا GPT
ب : اینکه درایو مورد نظر در حالت Basic هست و یا Dynamic !
مورد الف خیلی شایع هست و اینقدر توضیح دادیم که سرمون درد گرفت !!!!!
اما در مورد ب :
تا جایی که حافظه بنده یاری می کنه ( یعنی تا جایی که تست کردم !!! ) ویندوز 7 و ما بعد حتما باید روی درایو Basic نصب بشن ( نپرسین چرا ! بنا به دلایل امنیتی و جلوگیری در برابر از دست رفتن اطلاعات . البته هول نکنین می بینین بقیه پارتیشن بندی هاتون Dynamic هستا ! قرار نیست اگه پارتیشن بندی تون Dynamic هست حتما اطلاعاتتون از دست بره . نه !!! اگر اطلاعاتی در ارتباط با تکنولوژی RAID داشته باشین حتما می دونین دیسک های Dynamic با هم قابلیت ترکیب شدن دارن . مثلا شما می تونین دو تا هارددیسک از نوع Dynamicرو با هم ترکیب کنین و اطلاعات یک پارتیشن رو به صورت ترکیبی در هر دو دیسک قرار بدین. خوب این چیزیه که برای ویندوز دردسر سازه چون ویندوز باید ببینه الان فلان چیزی که می خواد بوت کنه تو کدوم دیسکه و آیا الان متصل هستش یا نه ! واسه همین اومدن کاری کردن که ویندوز فقط توی دیسک/پارتیشن Basic نصب بشه که خیالشون راحت باشه با سایر دیسک ها ترکیب نمی شه )
لذا تنها راه اینه که دیسکتون به Basic تبدیل بشه . تبدیل دیسک به Basic = از دست دادن تمامی اطلاعات !
البته نرم افزار هایی وجود دارن که بدون از دست دادن اطلاعات بشه دیسک رو به Basic تغییر داد . مثلا نرم افزار dynamic disk converter که البته پولیه اگر نسخه کرک شدش رو پیدا کنین خوبه .
با سلام : دوست عزیز اطلاعات کل هاردم از بین میره یا فقط اون درایوی که میخوام تبدیل کنم به بیسیک .نقل قول:
بچه ها یه مشکلی برام پیش اومده ممنون میشم کمکم کنید
وقتی سیستم رو خاموش میکنم(shutdown رو میزنم) به سرعت صفحه نمایش خاموش میشه ولی سیستم روشن میمونه(چراغ روی پوور روشنه و صدای فن هم میاد) و بعد از گذشت یه زمان چند دقیقه ایی طولانی صفحه ی آبی میاد که ارور Driver_Power_state_failure رو میده بعدشم خاموش میشه و اگه بخوام دوباره روشنش کنم یه زمان طولانی لازمه...میخواستم بدونم کسی میدونه مشکل از کجاست و چه جوری حل میشه؟
ویندوزم 8.1 و تمام درایورها رو هم از سایت لنوو دانلود و نصب کردم
اینطور که من در سایتها جستجو کردم، ایراد از درایورهای شماست.نقل قول:
در سایتها اکثرا پیشنهاد کرده بودند که درایورهایت را آپدیت کن.
اگر درایورهای شما آپدیت است، باید ببینی کدام درایور ایجاد اشکال میکند که همان را عوض کنی.
اگه کسی بین خرید Z510 و چند مدل دیگه لنوو موندن به این تاپیکها سربزنه،اگه هم جواب سوالت را میدونستید لطف کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنماییتون...نمیدونم چه طور شد ولی فعلن سیستمم خوبه و دیگه اون مشکلم پیش نیمودهنقل قول:
ولی یه اتفاق دیگه افتاده وقتی که سیستمم رو روشن میکنم برنامه های استارت آپ(همونا که کنار ساعت هستن) مثل آنتی ویروس و Energy manaagment و دانلود منجر و بقیه که توی استارت آپ Enable هستن باز نمیشن و حدود 3 الی 4 دقیقه بعد تازه لوود میشن همه و بالا میان...taskmanager رو هم چک کردم که فعال باشن موقع بالا اومدن ویندوز که همین طورم بود و فعال هستن ولی دیرتر از شروع به کار ویندوز کارشون شروع میشه...خواستم بپرسم کسی میدونه مشکل چیه؟بازم تشکر