رئال تنها تیم تاریخ جام حذفی که بدون گل خورده فینالیست شد !!!!!!
:n12::n12::n12:
رئال تنها تیم تاریخ جام حذفی که بدون گل خورده فینالیست شد !!!!!!
:n12::n12::n12:
گزارشی ویژه : کریستیانو رونالدو و گل زدن در تمام 90 دقیقه فوتبال | دقیقه 90(+)؛ محبوبترین با 22 گل!
لازم به ذکر است که کریس تنها (اولین) بازیکن تاریخ است که موفق به انجام اینکار می شود
:n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول برد رو تبریک بگم به همه....صعود به فینالم تبریکــــــــــــ......یه الکلاسیکو در انتظار هم تبریکــــــــــــ......
تیم که کلا" جوری به اتلتیکو درس فوتبال داد تو دو بازی که فک نکنم دیگه بتونه قد الم کنه جلو رئال.....
تیم حریفم که دستشون درد نکنه فقط یه دست دستکش بوکس نیاز داشتن.....خطا های بازی ام که نگو کلا" تا یه ربع بعد بازی تو جام داشتم میخندیدم.....خطای کریسم که کلا" شاه خطا بود(فقط پرید توپو بزنه که طرف بعد برخورد باهاش یه دور فلکه افتخاری زد.....البته جوری که با گردن اومد پایین گفتم 100% قط نخاس....هر باری که صحنه رو نشون میداد میترکیدم از خنده لامصب دور دور میرکد....:n02::n08:)
رونالدو ام که کلا" یه چند وقتی بود پنالتی نزده بود خیلی خوشحال شدم یه دو تایی زد....البته منتظر بودم تا هتریک کنه که اونم نشد....:n28:
بازی بعدی با اتلتیکو کیه؟!با بارسا کیه؟!
:n16:
آقا روحیاتت خیلی خشنه ها:دی... کجاش خنده داشت بنده خدا داشت می مرد... من که یادش می افتم گردنم درد میگیره!
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
با تاخیر!(اینترنت مشکل داشت)
بازی دیشب به عبارت دیگه امروز(بیشتر بازی بعد 12 شب بود:n02:)خوب بازی کردیم حمله و مالکیت و همه چیز از آن ما بود و خوب انتقام پارسال رو گرفتیم و ان شاء ی بازی الکلاسیکو خوب دیگه(با نتیجه ی خوب:n10:) رو تو فینال داشته باشیم.
من نگرانم برا اون بازیکنی که به دست کریس مصدوم شد!گردنشو شکوند کریس؟؟واقعا بد رو زمین افتاد. خدا برا هیچ کس دیگه ای که با رونالدو می پره هوا نخواد!
سی ونهمین حضور رئال در فینال جام حذفی: 18 بردو 20 باخترئال مادرید با صعود به فینال جام حذفی حالا تیمی است که بیشتین حضور را در جام حذفی فوتبال اسپانیا داشته. اتلتیک بیلبائو 36 بار به فینال جام حذفی رسیده و بارسا35 بار
این آمار نگران کننده هست
سایت گل- رئال مادرید با غلبه بر اتلتیکو مادرید در دو دیدار رفت و برگشت محله نیمه نهایی به فینال جام حذفی امسال اسپانیا راه یافت. حالا مادریدی ها برای سی و نهمین بار در فینال کوپا دل ری حضور خواهند یافت و تیمی هستند که بیشترین حضور را در فینال کوپا دل ری داشته اند.
اتلتیک بیلبائو تا حالا 36 بار به فینال کوپا دل ری رسیده و بارسا 35 حضور در فینال جام حذفی را تجربه کرده است. رئالی ها حالا درنظر دارند تا با فراموش کردن خاطرات تلخ فینال دوره گذشته که مغلوب اتلتیکومادرید شدند، امسال قهرمان این تورنمنت شود و حریف آنها در فینال امسال بارسا یا رئال سوسیداد خواهد بود.کهکشانی ها در روز 19 آوریل برای کسب نوزدهمین قهرمانی شان در جام حذفی اسپانیا مبارزه خواهند کرد و ورزشگاه میزبان این فینال هنوز مشخص نشده استدرتیم کنونی رئال 12 بازیکن هستند که هنوز افتخار قهرمانی در جام حذفی اسپانیا را در کارنامه ورزش شان نمی بینند: کوئنترائو، واران، دیگو لوپس، مودریچ، ناچو، موراتا، بیل، کارواخال، ایسکو، اییارامندی، کاسمیرو و خسه. آنچلوتی هم گرچه تجربه قهرمانی در جام حذفی کشورهای مختلف ، از جمله کوپا ایتالیا (با میلان در فصل 3-2002)، اف ای کاپ با چلسی (در فصل 10-200) را درکارنامه مربیگری اش می بیند اما امسال می خواهد اولیت قهرمانی اش در کوپا دل ری را نیز تجربه کند.آخرین باری که رئال قهرمان جام حذفی اسپانیا شد، به 20 آوریل سال 2011 در ورزشگاه مستایا برمی گردد که ضربه سر کریس رونالدو در وقت های اضافه بازی رئال مقابل بارسلونا جام دیگری را به ویترین افتخارات رئال مادرید اضافه کرد.البته لازم به ذکر است که رئال در 38 حضورش در فینال جام حذفی بیشت تیم قبانی بوده تا برنده و 20 بار تیم نایب قهرمان شده و 18 بار جام قهرمانی را بالای سر برده.درحال حاضر بارسلونا با 27قهرمانی در جام حذفی و اتلتیک بیلبائو با 23 قهرمانی در جام حذفی پرافتخارترین تیم های تاریخ کوپادل ری هستند و رئال با 18قهرمانی در رده سوم است.اگر بارسلونا به عنوان فینالیست دوم این فصل کوپا دل ری شناخته شود، این هفتمین باری خواهد بود که فینال جام حذفی یک بازی ال کلاسیکو است.
منبع:
پاسخ کاسیاس به دختر آنچلوتی: عذرخواهی سرمربی را پذیرفتم
دروازه بان رئال مادرید در صحبت هایی اعلام کرده که برایش اهمیتی ندارد که تیمش در فینال جام حذفی با چه تیمی روبرو شود
سایت گل- ایکر کاسیاس دروازه بان رئال مادرید در پایان بازی تیمش مقابل اتلتیکومادرید در دور نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا در گفتگو با خبرنگار کانال پلوس شرکت کرد. او در مورد مسائل مختلفی صحبت کرد که این گزیده ای از این صحبتهاست:
*پرتاب فندک به سمت رونالدو: در بین دو نیمه وقتی وارد رختکن شدیم، کریستیانو ماجرا را برای ما تعریف کرد. همیشه افرد دیوانه ای هستند که این کارها را می کنند. عواقب پرتاب یک فندک می تواند خیلی زیاد باشد. البته این رفتار،بازتاب کیفیت هواداران اتلتیکومادرید نیست
*آنالیز بازی برگشت : بازی رفت خیلی مهم بود. الان باید به بازیهای لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا فکر کنیم
*رویارویی بازیکنان دو تیم در اردوی تیم ملی اسپانیا: این گونه مسائل و جروبحث ها باید در زمین چمن بمانند. شاید بیش ازحد به برخی مسائل پرداخته شد. باید ورق را برگرداند و هرکسی باید بیشترین تلاشش را برای تیم باشگاهی اش به کار گیرد
*روند فوق العاده کاسیاس در دربی ها: واقعیت این است که دربی ها بازیهای زیبایی هستند و هرکسی که در مادرید به دنیا آمده باشد، دوست دارد تا دراین بازی حضور داشته باشد. وقتی اولین بازی ام دردربی را برگزار کردم، اصلا فکر اینجا را نمی کردم ولی همه چیز خوب پیش رفت
*حریف رئال در فینال جام حذفی: برای من اهمیت چندانی ندارد. ما به فینال رسیده ایم. قطعا رئال مادرید انگیزه های زیادی برای رسیدن به فینال داشت. بارسا هم همین طور ولی ما تلاشمان را انجام داده ایم
*صحبتهای دختر آنچلوتی: من و آنچلوتی با هم صحبت کرده ایم و مشکل را حل کرده ایم. عذرخواهی ها را باید پذیرفت
محتوای مخفی: دوئل هوایی مانکیو با کریس
داستان این عذرخواهی چیه ؟؟؟نقل قول:
*صحبتهای دختر آنچلوتی: من و آنچلوتی با هم صحبت کرده ایم و مشکل را حل کرده ایم. عذرخواهی ها را باید پذیرفت
چی شده بود ؟؟
ستاره پرتغالی در 32 بازی اش دراین فصل 34 گل زده که بهترین آمارگلزنی درکارنامه ورزشی اش است. او پی چی چی لالیگاست و رکوردگلزنی درمرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا را نیز دراختیار دارد
سایت گل- برنده توپ طلای سال 2013 همچنان به رکوردشکنی هایش ادامه می دهد.
روزنامه آ.اس چاپ مادرید در گزارشی یادآوری کرده که رونالدو هرگز در کارنامه ورزشی اش دراین برهه از فصل وبعد از برگزاری 32 بازی موفق نشده بود تا این تعداد گل بزند. او تا به اینجای فصل در 32 بازی با پیراهن رئال مادرید به میدان رفته و 34 گل به ثمر رسانده که 22 تا از این گلها در لالیگا از راه رسیده و باعث شده تا او پی چی چی (آقای گل) فعلی لالیگا باشد. او 9 گل در لیگ قهرمانان اروپا زده و رکورد گلزنی درتاریخ مرحله گروهی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا را به نام خودش ثبت کرده و سه بار هم در جام حذفی اسپانیا به گل رسیده.
این بهترین رکورد گلزنی کریس رونالدو درکارنامه ورزشی اش است و او هرگز تا به امروز موفق نشده بود که در 32 بازی ابتدایی تیمش در هیچ فصلی به این تعداد گل برسد.
رونالدو در دو فصل اخیر در 32 بازی تیمش، 33 گل زده بود. و در فصل 2-2011 ، در سالی که او رکورد فردی گلزنی اش را با زدن 60 گل دریک فصل شکست، در سی و دومین بازی اش، 31 گل به ثمر رسانده بود
حالا و درمسیر کسب کفش طلای امسال، کریستیانو رونالدو در جایگاه دوم قرار دارد. برای انتخاب برنده کفش طلا، گلهایی که بازیکنان در لیگ های داخلی کشورها به ثمر می رسانند به حساب می آید و در حال حاضر لوئیس سوارس، مهاجم اروگوئه ای لیورپول با 23 گل (یک گل بیشتر از کریس) صدرنشین جدول برترین گلزنان است و دیگو کاستا گلزن برزیلی الاصل اتلتیکومادرید با 21 گل در رده سوم است.
فینبوگاسون ، بازیکن هیرنون هم با 21 گل درکنار کاستا قرار دارد و استوریج و آگوئرو 15 گله هستند
مگه برای انتخاب کفش طلا لیگ ها ضریب نداشتن؟ من یادمه یه سال ژاردل تو پورتو خیلی خوب کار کرده بود و اون موقع صحبت هایی از ضریب لیگ های مختلف بود.
چرا ضریب داره... ولی فکر کنم مال لیگ برتر و لا لیگا یکیه ضریب... در واقع فعلا سوارز رقیب اصلیه به همراه کاستا
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk