نقل قول:
حالا وارد ميشه اما نه تو FS و نه تو FLASH هيچي نيست . هر دو خاليه . اگه ميشه بازم كمكم كميد
نقل قول:
حالا وارد ميشه اما نه تو FS و نه تو FLASH هيچي نيست . هر دو خاليه . اگه ميشه بازم كمكم كميد
يعني وقتي ميزنم كه بره تو FS اين پيغام رو ميده ( script fs_mode execution error , error code: 0)
ممنون ميشم اگه بگيد چيكار كنم
يه سوال هم دارم (چجوري بفهميم CID گوشي چيه ؟ )
این دیگه ایراد از پلاگینه.
راستی اول فایل SSW رو روی گوشیت با XS++ فلش میکن؟؟؟ اگه این کار رو نکنی نمیتونی به فار وصل بشی.در ضمن توی همون XS++ ورژن Cid گوشیتو بهت میده.
نقل قول:
ميشه وازحتر بگي نفهميدم اينجاشو
شما قبل از اینکه بخوای گوشیتو به فار وصل کنی باید یک فیایل با پسوند ssw رو روی گوشیت فلش کنی(اگه پلاگینهای فار رو درست دانلود کرده باشی توش هست).بعد از اینکار دیگه گوشیت روشن نمیشه.بعد وقتی به فار وصل شدی و تغییرات رو توی FS انجام دادی باید یک فایل بسته به فریم وار گوشی که به فایل REST معروفه(احتمالا تو همون پلاگین موجوده) با فار روی گوشی فلش کنی.
قبل از اینکه بخوای گوشیتو دستکاری کنی حتما چند بار تمامی مراحل رو بخون و با یک پیش زمینه قبلی این کار رو انجام بده.
اگر گوشیت Cid49 باشه که به احتمال قوی هم هست باید از پلاگین SEFP 10051 استفاده کنی.
چجوري اين كارو انجام بدم
آیدی یاهوتو بزار تا تو یاهو بگم.اینجوری نظم تاپیک به هم میخوره.
arash_negariنقل قول:
دوستان عزیز لینک دانلود آموزش کامل در صفحه اول که به صورت pdf هست پاک شده و من نتونستم دانلود کنم اگه جای دیگه هست ممنون میشم . با تشکر
[QUOTE=tohidshamspour;1326291]دوست عزیز اینم لینک آموزش
[/QUکد:http://www.freefileupload.net/file.php?file=files/190607/1182240847/Far+manager.pdf
دوست عزیز این ادرسم که خرابه
هالا دیدی سر کار میزاری؟