سلامنقل قول:
برو developer options<-----settings پايينه صفحه نوشته do not keep activities نبايد تيك داشته باشه.
Printable View
سلامنقل قول:
برو developer options<-----settings پايينه صفحه نوشته do not keep activities نبايد تيك داشته باشه.
ممنوننقل قول:
ولی اون هم تیک نداره
عجیبه :n15:نقل قول:
اگه حوصله داری فکتوری ریست بزن حل میشه اگه بازم حل نشد فک کنم باید رام عوض کنی.
نمیدونم والا شاید راه ساده تری برای رفع این مشکل وجود داشته باشه.
سلام...
یه برنامه دزدگیر میخوام که درست درمون باشه و باگ نداشته باشه .... یه 2-3 تا نصب کردم ولی ایراد دارن . بخصوص اینکه زمانیکه گوشی زنگ میخوره و دارم صحبت میکنم وسط حرف زدن آژیر میکشه( حالت shake فعال نبود) !!! یا گاهی وقتا اصلا یادش میره که باید آژیر بکشه و ....
اگه یه تست شدشو معرفی کنین ممنون میشم .
دوستان این برنامه رو من هم میخوام . همین الان گوشیم رو که ظهر توی محل کارم جا گذاشته بودم رفتم آوردمش . خیلی شانس آوردم که آخرین نفری بودم که از محل کارم خارج شده بودم !نقل قول:
بهترین برنامه آزمایش شده چی هست ؟
انفجار گوشی سامسونگ گلکسی سوختگی درجه 3 ایجاد کرد (عکس)
یک دختر جوان سوئیسی پس از انفجار گوشی سامسونگ گلکسی S3 در جیب شلوارش دچار سوختگی درجه 2 و 3 شد. فانی اشلاتر 18 ساله گفت که اقدام به شکایت کیفری بر علیه کمپانی سامسونگ خواهد کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستاننقل قول:
این چه جور انفجاری که باطری و درب عقب سالمه و پای خانومه این هوا سوخته یه کم با عقل جور در نمی یاد.
تازه نمایندگی سامی در سویس گوشی رو برای تحقیقات و کارشناسی بیشتر فرستاده کره.
و این که از 20 میلیون گوشی یکی اینجوری شده زیاد جای تعجب نداره.:n02:
دوستان من قبلا هم بهتون گفته بودم که گوشیم مشکل باتری پیدا کرده .
دو ماهه گوشی را گرفتم و رامی هم که روش هست از اول رام رسمی 4.1.2 بود و اصلا عوض نکردم . اوایل خیلی مصرف خوبی داشت ولی الان به شدت بد شده . یعنی شب تا صبح که من خوابم به طور میانگین هر ساعت دو سه درصد شارژ کم میشه ( قبلش با تسک منیجر تمام برنامه های باز رو میبندم ) . در صورتی که قبلا تو حالت استندبای هر دو سه ساعت یک درصد کم میشد .
خلاصه الان طوری شده که خیلی مصرفم رفته بالا ، فکر میکنید چی ممکنه باعث این اتفاق شده باشه ؟ ممکنه بدافزار این کارو کرده باشه ؟
چه جوری میتونم به شرایط اولیه برشگردونم .
شما از منوی تنظیمات برو به قسمت باطری ببین چه برنامه درصد بیشتری از شارژ رو مصرف کردهنقل قول:
باطریه گوشیت رو هم کالیبره کن ( لینک آموزشش رو چند صفحه قبل گذاشتم )
الان نگاه کردم ، 40درصد اسکرین هست و بقیه هم برنامه های اصلی خوده گوشی .نقل قول:
از چیز هایی که خودم نصب کردم 3 درصد بازی pou گرفته که بیشترین هست .
راستش خیلی عجیبه ، من ساعت 6 رسیدم خونه نزدیک به 40 درصد شارژ داشتم الان بعد از سه ساعت و نیم 20 درصد شارژ دارم ، کلا تو این سه ساعت و نیم فقط یکی دو تا اس ام اس دادم . خلاصه این باتری گوشیم الان خیلی روی اعصابه .
ممکنه از یکی از بازی یا برنامه هایی باشه که نصب کردم ؟