سلام
مگه از یه اپراتور موبایل بجز داشتن یه پوشش خوب چیز دیگه ای هم به اون اهمیت هست که شما می گید فقط پوشش خوب نداشت
من می خوام تو مسافرت اینترنت داشته باشم که رایتل نداره وگرنه تو خونه و محل کار اینترنت اکثر دارن افراد کمی هم هستند که بخاطر کارشون نیاز باشه هر زمان و هرجا به اینترنت دسترسی داشته باشند
حتی تو شهرها هم از وضعیت خالی کردن شارژ گوشی ها وضعیت پوشش رایتل مشخصه پس حتی نمی شه گفت تو شهر ها پوشش خوبی داره
از نظر هزینه هم سالهاست وضعیت انترنت اون دو اپراتور مشخصه. با مقایسه هزینه ها هم رایتل دزدتر و گرون فروشتر نباشه معصوم تر از اون دوتا هم نیست. اگه سرعت اینترنت نسل دو در حد کیلو بایت باشه باز هم میشه گفت قدیمیه ولی وقتی مثلا 3G رایتل هم همین سرعت رو بده باید خون ادم بجوش بیاد
خیلی از دوستان تو همین تهران و مناطق بالا شهر هستند که سرعت اینترنت رایتل کیلو بایتی دارند.خوبی سرعت اینترنت فقط برای شما هم که نمی تونه ملاک باشه وگرنه سرعت ایرانسل هم برای من معمولا عالیه پس باید بگم نسل دو ایرانسل خیلی خوبه.
بنظر من رایتل عرضه این رو نداره که از شرایط استفاده کنه تا اینجا هم که اومد بقیه مثل یه بچه دستش رو گرفته بودن تا چند ماه دیگه بین دو اپراتور دیگه بیشتر کاربرهاش رو از دست میده مگه اینکه باز دستش با دادن کمک های غیر مستقیمی مثل رومینگ بگیرن.