با اين همه ستاره نميدوني كه اينجا مربوط به اينترنت مخابرات هست ، نه "مشاوره خريد مودم" !نقل قول:
Printable View
با اين همه ستاره نميدوني كه اينجا مربوط به اينترنت مخابرات هست ، نه "مشاوره خريد مودم" !نقل قول:
من فکر می کنم تمام دیتای مخابرات تهران از یک مرکزه که اونم توی خ کردستانه. به خاطر همین فکر نمی کنم مرکزهای مخابراتی رو دیتا و کیفیت و سرعت اون تاثیری داشته باشن و تنها مودمهای dslam و سوییچ ها توی مراکز هستند. لذا مرکزهای مخابراتی نقشی توی کیفیت اینترنت مخابرات ندارن. مگر اینکه به مودم و سوئیچ مربوط بشه. لطفا کسانی که فنی تر هستن کلام من رو اصلاح یا تصحیح کنن
سلام
من نمیدونم چرا چند روزه که این پینگ اینقدر رفته بالا!!!!من تو بدترین وضعیت 80 90 بود پینگم اما الان تا 1200-1300 هم میره بالا!!!من حتی با سیم کارت ایرانسل هم تست کردم قبلا تو بهترین حالت 400-500 بود ایرانسل الان 1600-تا 2000 پینگ میده!!!میخوام ببینم ماله همه خرابه یا فقط واسه ما ایجوریه؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. دوستان چند روز پیش زنگ زدن گفتن آخرین قبض و کارت ملیتو بیار مرکز تلفن تا ADSL تو وصل کنیم.
امروز ساعت 12 بردم و الان ساعت 3 زنگ زدن گفتن مودمتونو بزنید به تلفن و تنظیماتش رو هم انجام بدین ( یه جوری با کنایه هم گفت با توجه به اینکه گفتین خودتون میتونید تنظیماتشو انجام بدید - که این طرز گفتنش منو ترسوند ! )
خلاصه قطع که کردم مومو وصل کردم دیدم چراغ status خاموشه. دلیلش چیه ؟ همه تلفنای خونه رو هم قطع کردم .
اگه میشه تنظیمات مودم رو هم قرار بدید.
شما در روز معمولا چقدر دانلود میکنید؟نقل قول:
گیر نمیدن؟
بچه ها منتظرما. تنظیمات مودمو میخوام.
راستی به نظرتون اصلا ممکنه 3 ساعته واقعا نصب شده باشه ؟ یا فقط زنگ زدن الکی یه خبری بدن ؟
سلام دوست عزیز مطمعن باش وصل کردن اگه شک داری زنگ بزن به 1899 و از اپراتور مربوط بپرس!نقل قول:
گفتی که چراغ اینترنت مودمت خاموشه درسته؟! اگه آره که باید اون یوزر و پسوردی رو که بهت دادن تو مودم ست کنی و سیو کنی تا اون چراغ روشن بشه!نگران نباش اصلا سخت نیست,چون من تا حالا مودم adslنصب نکرده بودم اما همه کارهاشو خودم کردم:10::27:
حداقل 2یا 3 روز کار دارهنقل قول:
ای دی اس ال مخابرات تنظیمات خاصی نداره و اعداد روی حالت پیش فرضه و نیاز به دست کاری نیست و رانژه شدن خط شما اصلا ارتباطی به تنظیمات مودم نداره. اگر خط شما رانژه بشه که احتمالا سریع انجامش می دن چراغ ای دی اس ال شما روشن میشه و ثابت می مونه و بعد از اون نوبت به کانکت شدن می رسه که باید توی ویندوز ( حالت بریج کردن مودم) و یا توی مودمتون ( حالت ppoe) یوزر و پس ورد رو تنظیم کنید و وصل بشید احتمالا یکی دو روز بعد از روشن شدن چراغ می تونید وصل بشید آخه فعال کردن رمز به مرکز ربط نداره و باید اداره کل دیتای مخابرات فعالش کنهنقل قول: