من امروز متوجه شدم پاس عمقی بد شده
البته بیشترین بدی از اینجا شروع شده که اندازه پاس با اونی که ما پر میکنیم یکی نیست
و بازیکن خودش مصلحتی قدرت پاس را تعیین میکنه
Printable View
من امروز متوجه شدم پاس عمقی بد شده
البته بیشترین بدی از اینجا شروع شده که اندازه پاس با اونی که ما پر میکنیم یکی نیست
و بازیکن خودش مصلحتی قدرت پاس را تعیین میکنه
بقيه چيزاشم اين طوريه ؟ :31:نقل قول:
بچه ها یعنی هیچکس این مشکل لودینگ بازی رو نداره.من وقتی میرم تو بازی یک صفحه سیاه میاد و لودینگ آبی کنار هم هست ولی دیگه جلوتر نمیره.یکی نیست بدونه باید چکار کنم؟
یه کاری میگم مطمئن نیستم جواب بده (در حالتی جواب میده که سیستمت بالا باشه و مشکل ربطی به گرافیک و رم و...نباشه) در حین اینکه لودینگ در حال اجراست کلید Alt+Enter رو. بزن!نقل قول:
من وقتی لودینگ گیر میکنه alt+f4 رو میزنم ارور رو میبنده بازی اجرا میشه...
خوب Alt+Enter هم صفحه رو کوچیک میکنه ...فرقی نداره فکر میکنم!
هر کسی بازیکن جوان و بااستعدادی که گمنام هست رو میشناسه بصورت کامل (سن و نقاط قوت)برای مستر لیگ معرفی کنه تا بقیه هم استفاده کنند.ممنون از همگی
اول از همه نی مار تو سانتوس بازی میکنه گانسو هم بازیکن خوبهنقل قول:
بعد هم این بازیکنا هم جوان هستن و هم speed marchet دارن
استوچ و ویسه در اسلواکی
گابریل تورجه تو اودینیسه .بغد از فروش الکسی سانچز اودینسیه با خرید این بازکن میخواد جای اون پر کنه
یه بازیکن جوتن هم تو تیم باسیل هست اسمش یادم نیس ملیت سویسی داره اونم speed marchet داره
پیاتی از والنسیا هم بازیکن خوبی هس
سلامنقل قول:
اینجوری که خیلی زیاد میشه و حوصله بر:31:
بهترین راه اینه که در ابتدای هر فصل بری یه سرچ توی بازیکنان بکنی و چیدمان بازیکنان رو با سنشون انتخاب کنی . . .
اینطوری اون بازیکنی رتینگ بالاتری داره توی سن کمترو نشون میده میتونی هم خرید کنی هم توی لیست مورد نظر . . .
خوبیش اینه که بازیکنایی که باز نشسته میشن هم متوجه حضورشون میشی . . .
موفق باشی
بچه ها میشه یکی لینک گزارش انگلیس بدونه مشکل رو برای من بذاره؟؟؟