سلام
مدتی هست هر روز مدام برق ما قطع و وصل میشه.بیشتر وقتها 2-3 ساعت قطع میشه بعضی وقتها هم مثلا 2 دقیقه قطع میشه بعد وصل میشه .باز قطع میشه وصل میشه و...
حالا من چی کار کنم؟لپ تاپم که اینجوری خراب میشه.باتری چی میشه؟:44:
Printable View
سلام
مدتی هست هر روز مدام برق ما قطع و وصل میشه.بیشتر وقتها 2-3 ساعت قطع میشه بعضی وقتها هم مثلا 2 دقیقه قطع میشه بعد وصل میشه .باز قطع میشه وصل میشه و...
حالا من چی کار کنم؟لپ تاپم که اینجوری خراب میشه.باتری چی میشه؟:44:
یه ترانس(نه محافط )-40 -50 تومنه نواساناط برق رو میگیر
عجب اصطلاحاتی ملت می سازند !نقل قول:
تاج پد منظورش بوده
توی تنظیمات ماوس در کنترل پانل اگر درایور Synaptics برای لپ تاپتون که کنترلر تاچ پد هست نصب کرده باشید این گزینه هست :نقل قول:
دوستان راهی است که موقتا صفحه ماوس روی کیبورد رو غیر فعال کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیکش بزنید !
این هم موارد دیگر :
کد:http://labnol.blogspot.com/2007/05/disable-touch-pad-of-your-laptop-avoid.html
موفق باشیدکد:http://answers.google.com/answers/threadview/id/37342.html
توی ایران همون 6 سلولی شاید هم 8 سلولی گیر بیاد تا 4 ساعت هم شارژ نگه میداره :20:نقل قول:
بالاترین این هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که میتونه تا 6 ساعت هم روشن نگه داره :18:
قیمت هم خارج ایران عالیه !
البته باید ببینید برای مدل شما چی هست و توی قسمت Compatible Laptops list: را ببینید ... به نظرم یک سر برید بازار و بگردید ببینید باتری اصلی گیر میاد ...
8 سلولی های اچ پی و یا 9 سلولی دل وات بالا که بالای 130 هستند ، این رو خدا عالمه ! :46:
همانطور که حسین عزیز هم گفتند اصلا محافظ نخر ... یک ترانس ایمنی بخر 55 تومن جنس عالی که تمام خانه و یا پریز های وسائل الکترونیکی را حفاظت کنه :46:نقل قول:
اگه ترانس نخرم و این وضعیت بازم پیش بیاد و هر روز برق قطع بشه ,بعد چه اتفاقی می افته برا لپ تاپم؟برای باتری چی؟:sad:نقل قول:
ببین اگر قطع و وصل هست خیر چون باتری هست و پاور مورد نیاز سیستم از اون تامین میشه ... اما اگر نوسان هست آسیب میبینه ... احتمالا هم خود پاور نه آداپتور
یادمان باشه اداپتور یک کیت کوچک و ظریف هست نه یک سیستم کنترلی قوی
[QUOTE][بارها گفته شده ، page file ها ، hisys فایل ها ، برنامه هایی که مخفی و سیستمی هستند و شما نمی بینید مانند پوشه programDATA و ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] /QUOTE]
page file ها رو که صفر کردیم.
بعدشم مگه این فایل programDATA حجمش چقدره؟
من الان 44 گیگم گم شده.
حدود چند گیگابایت ... یک disk cleanup هم انجام بدید بد نیست
با سلام
من لپ تاپ "دل مدل 1500 Vostro "را از نو پارتيشن بندي كردم و ويندوز ويستا را نيز نصب كردم .ولي تمام اطلاعات ان فرمت شده است .
لطفا نرم افزاري راكه بتواند تمام اطلاعات پاك شده را برگرداند معرفي و همچنين روش كارش را توضيح دهيد.
با تشكر فراوان.