بله ممنوع شده ولی کی به کیه ؟!نقل قول:
به جان خودم بزار بیاد همه با کله میخرن و نمیتونن جلوشونو بگیرن !
Printable View
بله ممنوع شده ولی کی به کیه ؟!نقل قول:
به جان خودم بزار بیاد همه با کله میخرن و نمیتونن جلوشونو بگیرن !
تامب رایدر خیلی وقته که تو ایران عرضه شده ولی تو خارج نه ... برو تو گیم اسپات ببین.نقل قول:
دوست عزیز مجید جان شما چقدر عقبی ؟
تامب رایدر خیلی وقته که عرضه شده .
و فکر کنم اون فروشنده یه ریگی کفشش بوده .
همه این بازی ها وقتی ما بازی میکنیم و تا آخرش میریم تازه اون جا عرضه میشه :دی
خیلی از بازی ها ممنوع شدن ولی کی به حرفشون گوش میده.نقل قول:
من شنیدم این بازی تو ایران ممنوع شده. صحت داره
راستی فروشنده گفت این نسخه بدون سانسور هست و میگفت که نسخه ی سان آندریاس با سانسور بود !!!
راستی یه چیز دیگه بگم که از این فروشنده مطمئن شید، زمانی که من رفتم پیشش و Assassin's creed رو گرفتم میگفت ubisoft میخواد نسخه ی 2 رو هم بسازه ولی خوب اون موقع به هرکی میگفتی باور نمی کرد ولی الان میبینی که قسمت اخبار بازی ها تاپیکش رو زدن.
اون کی به من گفت ... حالا تازه بقیه فهمیدن.
ناگفته نماند که گفت فردا به احتمال 99 درصد بازیش میاد.
من گرفتم جریان چیه .
ببینید , تا عرضه میشه یه بازی سریع میرن یه سری آپلود میکنند . بعدش ایرانیا میان دانلود میکنند و میفروشند . و تازه تو خارج وقت نکرده که نسخه اورجینالش انتشار شه .
شاید این فروشنده شما دانلود میکنه ؟ آخه مگه میشه ..
دانلود نمیکنن، یه نسخه ش رو کش میرن، بعدش هم کرک میکنن.نقل قول:
من گرفتم جریان چیه .
ببینید , تا عرضه میشه یه بازی سریع میرن یه سری آپلود میکنند . بعدش ایرانیا میان دانلود میکنند و میفروشند . و تازه تو خارج وقت نکرده که نسخه اورجینالش انتشار شه .
شاید این فروشنده شما دانلود میکنه ؟ آخه مگه میشه ..
به همین راحتی.
آخرش نفهمیدیم قضیه باسانسور و بی سانسور چیه !!!
من شنیدم سی دی iv رو نمی شه رایت کرد. 25،000 تومان قیمتشه و فقط باید خرید.
بعد می گن مثلا وقتی می خوام ماشین بگیری خیلی با حاله.اول دور و برو نگاه می کنه اگه کسی نبود یه سنگ بر میداره میزنه تو شیشه ماشین...
راست میگن؟
بزار بياد خودم رايت ميكنمنقل قول:
من شنیدم سی دی iv رو نمی شه رایت کرد. 25،000 تومان قیمتشه و فقط باید خرید.
بعد می گن مثلا وقتی می خوام ماشین بگیری خیلی با حاله.اول دور و برو نگاه می کنه اگه کسی نبود یه سنگ بر میداره میزنه تو شیشه ماشین...
راست میگن؟
دومي هم درسته ولي نديدم
دوستان عزیز همین الان در سایت رسمی بازیسیستم مورد نیاز را اعلام کرده:کد:http://www.rockstargames.com/IV/#?page=pc
حداقل سیستم:
windows XP SP3 / VISTA SP1
AMD Athlon x2 64 2.4Ghz / intel core 2 duo 1.8Ghz
ram 1 GB for XP / 1.5GB for VISTA
video card 256 MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900
دوست عزیز از کجا کش میرن چیزی میگیها بازی تا از اروپا بیاد اینجا فقط n هفته باید تو راه باشه که، همه از دم از اینترنت دانلود میکنن، وقتی تورنتش بیاد همه حمله میکنن دانلود میکنن، سه سوتم دانلود میشه؛ تورنتم وقتی بازی عرضه بشه میاد TombRaider هم 18 نوامبر عرضه شده همه جایه دنیا هم به فروش میره شما یکمی اطلاعاتت کمه نمیدونم از چیه GameSpot فهمیدی که بازی عرضه نشده حالا خوبه Gamespot تاریخ عرضه رو میزنه اینم فروش در Gamestopنقل قول:
کد:http://www.gamestop.com/browse/ProductMerch.aspx?groupid=215
سیستم این بازی چیه؟